Binnaz Abla

Bencede geçmişe sünger çekmek gerek akıl ve ruh sağlığımız için hep önümüze bakmalıyız . Eminim seninde karşına düşüncelerini tersine çevirecek biri çıkcak
inşallah canım şuan pek ümidim yok zaten sadece kendime odaklanıcam.çivi çiviyi söker dedikçe yara bere içinde kaldım

nasıl kalpler atsam sizlereee hepimiz güzel şeyler hakediyoruz ya bir de zaman geçtikçe onlara kaybettiğin bendim! demeyi:)

ekildim..ben demedimmi ayrilik hissediyorum diye en iyi falci benim boşa baktirmayin kizlar yine hislerim yanilmadi yuzdum yuzdum kuyruguna gelmistim adam ekti cok kotu beni
ayrılık olmadı ama yani hala bence kötü düşüncenle çekiyorsun

Söyleye söyleye bitirdin ilişkini.

off ne guzel dedin canim ya utandim

Yazık günah ya. İlişkin devam ederken sürekli fal, sürekli şikayet etme. Bi şeyden korkarsan o başına gelir.

off haklisin canim ya hayir bittigide kesin deil bittimi ki acaba onuda bilmiyomyine kendim kuruyorum sadece bi durumu var onun özel ..uzak iliski ve buluscaktik ekti olay bu ayrilik varmi bilmiyorum 1hafta yazmazsa netlesir

bidaha asker seversem agzima biber sursunler benim
otoriter adam akrep kizinin neyine davul bile dengi dengine

aa ekti beni yaaa

akrep burcu nasil ekilir ya

bidaha asker seversem agzima biber sursunler benim
otoriter adam akrep kizinin neyine davul bile dengi dengine

aa ekti beni yaaa

akrep burcu nasil ekilir ya
Askerse hoş görmen lazım. Hatta bu ara çok daha fazla hoş görüne ve desteğine ihtiyacı vardır. Malum şehitlerimiz var. İzinler kaldırıldı güvenlikleri için....

pythia, bence bir terapiste gitmelisin. fal filan geç bu işleri. doğru düzgün giden ilişki nasıl bitirilir konusunda uygulamalı ders veriyorsun burda. karşındaki kişi neler yapıyor ediyor bilmiyorum tabii ama uzaktan gereksiz derecede evhamlı, kuruntulu, şüpheli biri görünüyorsun.

lütfen aklını başına al, sevdiğin adama ve ilişkine sahip çık.

Askerse hoş görmen lazım. Hatta bu ara çok daha fazla hoş görüne ve desteğine ihtiyacı vardır. Malum şehitlerimiz var. İzinler kaldırıldı güvenlikleri için....

Subay ama cok ketum cok sıkı..evet dun bu iş mevzusundan bahsetti ama bulusmaya üç kala mi bahsedilir..en romantik zamaninda bile cok soguk..zaten gorevinden otur u bulusamadik gitti biryil oldu hic ozlemiyormudur 15dk bilemi.
bu beni sevmiyo sanirim
yinede yazmiycam ortalik yumusasin o zaman seviyosa gostersin beni coooooook yordu bu adam

haklisin canim da ama hep telefonda iliskimi olur yeryuzundeki tek uzak iliski bizimkisimi..
oda gitmeli bence terapiste beni hasta eden o..ama haklisiniz bendede var farkina varmaya basliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…