inşallah canım şuan pek ümidim yok zaten sadece kendime odaklanıcam.çivi çiviyi söker dedikçe yara bere içinde kaldımBencede geçmişe sünger çekmek gerek akıl ve ruh sağlığımız için hep önümüze bakmalıyız . Eminim seninde karşına düşüncelerini tersine çevirecek biri çıkcak
nasıl kalpler atsam sizlereee hepimiz güzel şeyler hakediyoruz ya bir de zaman geçtikçe onlara kaybettiğin bendim! demeyi:)Canım benim çok üzüldüm dün yaşadıklarına İnan bana zamanla geçmeyecek hiçbir acı yok çingeneye ilk falımı atmadan önce kendimi suçluyordum benim yüzümden oldu diye halbuki alakası yokmuş gerçekler çat çat söylemişti sonra ne old biliyor musun günden güne üzüntülerim geçti değmeyeceğini anladım. Sen de çok çok güzel bir aşk hak ediyorsun.
kkdaki cinsellik bölümünü sadece üyeler görebiliyor mesela ama bu özelliği bu bölüm için yapacaklarını zannetmiyorumkesinlikle katılıyorum olur mu ki acaba??
keşke yapsalar iyi olur çok fazla dert anlatan durumunu anlatan var iyi olur derimkkdaki cinsellik bölümünü sadece üyeler görebiliyor mesela ama bu özelliği bu bölüm için yapacaklarını zannetmiyorum
kkdaki cinsellik bölümünü sadece üyeler görebiliyor mesela ama bu özelliği bu bölüm için yapacaklarını zannetmiyorum
onun için de pro üye olmamız lazımoraya mı konu açsak ne
whatsupp gurubu kuralım yaKızlar bazen burayı whatsapp grubu gibi kullanıyoruz neyimiz var neyimiz yok yazıyoruz. oysa ki googleye kadinlar kulubu yazan herkes burayı okuyabilir
Cevabı bekliyoruz
Cevabı bekliyoruz
Nasıl ekildin söyledi mi gelemiyorum dedi mi??ekildim..ben demedimmi ayrilik hissediyorum diye en iyi falci benim boşa baktirmayin kizlar yine hislerim yanilmadi yuzdum yuzdum kuyruguna gelmistim adam ekti cok kotu beni
ayrılık olmadı ama yani hala bence kötü düşüncenle çekiyorsunekildim..ben demedimmi ayrilik hissediyorum diye en iyi falci benim boşa baktirmayin kizlar yine hislerim yanilmadi yuzdum yuzdum kuyruguna gelmistim adam ekti cok kotu beni
Nasıl ekildin söyledi mi gelemiyorum dedi mi??
ayrılık olmadı ama yani hala bence kötü düşüncenle çekiyorsun
Söyleye söyleye bitirdin ilişkini.off neler oldu bak ozelden atcam
olmadi ama beni boyle boyle elinde tutuyor uyanik ben napcam simdi ya cok fena ekildim
Yazık günah ya. İlişkin devam ederken sürekli fal, sürekli şikayet etme. Bi şeyden korkarsan o başına gelir.Söyleye söyleye bitirdin ilişkini.
Söyleye söyleye bitirdin ilişkini.
Yazık günah ya. İlişkin devam ederken sürekli fal, sürekli şikayet etme. Bi şeyden korkarsan o başına gelir.
Askerse hoş görmen lazım. Hatta bu ara çok daha fazla hoş görüne ve desteğine ihtiyacı vardır. Malum şehitlerimiz var. İzinler kaldırıldı güvenlikleri için....bidaha asker seversem agzima biber sursunler benim
otoriter adam akrep kizinin neyinedavul bile dengi dengine
aa ekti beni yaaa
akrep burcu nasil ekilir ya
Askerse hoş görmen lazım. Hatta bu ara çok daha fazla hoş görüne ve desteğine ihtiyacı vardır. Malum şehitlerimiz var. İzinler kaldırıldı güvenlikleri için....
pythia, bence bir terapiste gitmelisin. fal filan geç bu işleri. doğru düzgün giden ilişki nasıl bitirilir konusunda uygulamalı ders veriyorsun burda. karşındaki kişi neler yapıyor ediyor bilmiyorum tabii ama uzaktan gereksiz derecede evhamlı, kuruntulu, şüpheli biri görünüyorsun.
lütfen aklını başına al, sevdiğin adama ve ilişkine sahip çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?