Binnaz Abla

Ilisikinin geçmişini bilmiyorum. Bir şey söyleyemem elbette ama şu son dönem için adamın üstüne varma diye tavsiyem olur naçizane. Askerlik mesleği ketum olmayı gerektirir. Incık cıncık detay vermezler. Ailemde çok sayı da asker var oradan biliyorum. Sen yine ulaşabiliyorsun bir şekilde. Biz sadece onlar ararsa iletişim kurabiliyoruz... bu hassas durumu göz önünde bulundurmalisin bence...

haklisin canim da ama hep telefonda iliskimi olur yeryuzundeki tek uzak iliski bizimkisimi..
oda gitmeli bence terapiste beni hasta eden o..ama haklisiniz bendede var farkina varmaya basliyorum..
canım benim, uzaktan ilişkinin acısını en çok ben bilirim sanırım. ve ben de akrep burcuyum.. kendimi yedim bitirdim o süreçte. ama inan kendine edersin.

erkek arkadaşın nasıl biridir bilmiyorum ama açıkça endişelerinden bahset ona, sevdiğini söyle, yakınında olmak istediğini söyle, geleceğinizle ilgili ne düşünüyor onu sor. bakarsın cevaplarına göre yolunu çizersin. ama ondan önce asla tavır alma, sonra pişman olacağın tepkiler koyma.

adamın sevgisi yoksa, gelecek düşünmüyorsa o zaman da yoluna bak. umarım helal süt emmiş bir adamdır da bir kızı uzaktan uzağa ümitlendirip bekletmiyordur. açık konuşur hislerini.

Cok haklisin iliskimizdeki garip olan durum benimde askeriyede 3yil bulunmus olmam zaten malesef onuda ordan taniyorum yani bu islere yabanci deilim anlatmasi lazim ama sanirim erkekler sorunlarini cok anlatmiyorlr...dedigin gibi biz enazindan yazisabiliyiruz bi durumdan oturu ama artik cokta yazisamiycaz görevi var sanirim beni o gerdi..
ama dediginiz gibi ortam zaman yumusayinca iliskimiz hakkinda konusuruz die dusunuyirum haklisiniz..suan ben sessiz moda aliyirum kendimi..

canim burctaşim benim ilkkez basima geldi uzak iliski boyle sudan cikmis balık gibiyim haliyle...durust adam Allah icin oyle ciddiyey konusmaya henuz gecmedik ama bende artik bulusmalarimiz olsun istiyorum haftasonlari bulusanlari kiskaniyorum...
ama iyiki burasi var cunku nekadar evhamli oldugumu anladim bu sayede...

evham yapma pythia, pozitif düşün ama baktın ki bu adamın belirsizliği seni hasta etmeye başladı, seni mutsuzlaştırdı, seni terapist ve fal kapılarına düşürdü, o zaman kendi kararını ver, yoluna bak.

zaman çok değerli inan bana. başka bir insan için hayatından harcanan 1 saat bile kıymetli.

Aynen artik farkina vardim..zaten beni yordugu icin bikmistim ondan cok ama dunya gozuyle bir goreyim istemistim uzulur bu lafima diye diyemedim sonra yoluma bakcaktim nasip deilmis yine napalim...simdi eglence zamani bana...

kızlar geçmişte bu topicde falları nasıl biliyorlar başka varlıklarla mı konuşuyorlar diye tartişmıştık bununla ilgili bir video önerim olucak hala merak edenler bakabilir Öteki gündem-1 kasım 2016 zaman olrak 1 saat 21.dk dan itibaren izleyin dilerseniz tamamını izleyin fakar verdiğim dakika tam olarak Fal-3.harfli ilişkisiyle ilgili kısım

Bak canım. Benim eski eşim askerdi. Bazen sıkıntılarını söylemezdi. Sonra öğrenirdim arkadaşlarının şehit olduğunu. Cır cır ettiğim için de kendimden utanırdım. Yapma böyle. Ara sor güzel şeyler söyle. Biz mükellef kahvaltı yaparken onlar günlerce konserve yiyorlar. Biz yaylı yatakta yatarken onlar kuru çayırda yatıp zatürre oluyorlar. İlgiye sevgiye ihtiyacı olan sen değilsin, asıl o.

Bi gün aradım tel açmadı. Bi msj döşedim sinirle. Meğer operasyonda arkadaşı vurulmuş, ona müdahale ediyorlarmış. Allah cezamı versin dedim öğrenince. Bence sen şımarıklık yapıyorsun. İlişkin devam ederken dert arıyorsun. Biz acıların kadını modundan ne zaman çıkarız? Gerçek acı görünce... biz drama kadınlarıyız, başka hiçbişey değil.

haklisin canim da ben bir konuda kendimi anlatamadim ben bu islere yabanci deilim burdan tam aciklayamiyirum onunla ayni yerde tanıştık bana anlatabilir benim anlayisli oldugumu biliyor o konuda ben onu bitek askeriye konusunda sıkmadim asla ama buadamda benim zaafimi bildigunden en ufak tartismamizda konuyu meslege getirip kendini acindiriyor ben buna artik dayanamasamda ona belli etmiyorum..ben ona cemkirmiyorum sadece ayrilik kacinilmaz oldugundan burada sıkıntılarimi paylasiyorum cunku onu bogmak istemiyorum
benim butun erkek arkadslarim asker cogundan haber bile alamadim uzuntuden aglayamiyorum bile tas kesildim ama iliskide ne yasanirsa yaşansin bir adam kendini acindirmamali bence zaafimdan beni vurarak beni surekli terk etmemeli surekli bu sekilde beni terk edior
ben olumu bile gectim ne diyorum olmeden bikere yanyana olmaya raziyim bintane canim olsa hepsini veririm birkere yanyana gelmek icin herkes beni simarik saniyor ama ben 2yildir bir 15dk gorebilmek icin hersabah umutla kalkip gercekle yatiyorum
oysa o kadar iyi sevse 5dkcik cikar girusurdu isine gelince olumlu dunya diyor beni susturuyor halbuki ben olmeden bikezcik goreyim diye 1yildir dua ediyorum demekki yalan bu kadar basit...
ben bu konuda cok cektim ne simarigim neguzel bir iliskim var ben yalnızca sevdigimi bir dk gormek isteyen biriyim simdi yine aylarca giremiycem ama birdaha yazmiycam sıkıntı verdim yanlis anlasildim daha yazıp ta rahatsiz etmiycem sizleri..

son olarak bir laf var bilir misiniz
ayrilik olumden beter diye hani hem olum hem ayrilik gören biri olarak nasil bisey oldugunu biliyorum bunun...

Katıldığım düşünce, melenkolik takılması seviyoruz mutluluk batıyor

Tekrar mrb kızlar bayadır fal islerini bırakmıştım ama şu aralar arafta gibiyim yine ben selena ya ulaşmaya çalışıyorum ama maili dışında nasıl ulaşabilirim acaba veya MAİL adresi mi Değişti ? Bilgisi olan var mı

Black pearl falımı iade etmiş sorum netmiş ama enerjime giremiyormuş İlk defa bu sebeple iade alıyorum milli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…