Ilisikinin geçmişini bilmiyorum. Bir şey söyleyemem elbette ama şu son dönem için adamın üstüne varma diye tavsiyem olur naçizane. Askerlik mesleği ketum olmayı gerektirir. Incık cıncık detay vermezler. Ailemde çok sayı da asker var oradan biliyorum. Sen yine ulaşabiliyorsun bir şekilde. Biz sadece onlar ararsa iletişim kurabiliyoruz... bu hassas durumu göz önünde bulundurmalisin bence...Subay ama cok ketum cok sıkı..evet dun bu iş mevzusundan bahsetti ama bulusmaya üç kala mi bahsedilir..en romantik zamaninda bile cok soguk..zaten gorevinden otur u bulusamadik gitti biryil oldu hic ozlemiyormudur 15dk bilemi.
bu beni sevmiyo sanirim
yinede yazmiycam ortalik yumusasin o zaman seviyosa gostersin beni coooooook yordu bu adam
canım benim, uzaktan ilişkinin acısını en çok ben bilirim sanırım. ve ben de akrep burcuyum.. kendimi yedim bitirdim o süreçte. ama inan kendine edersin.haklisin canim da ama hep telefonda iliskimi olur yeryuzundeki tek uzak iliski bizimkisimi..
oda gitmeli bence terapiste beni hasta eden o..ama haklisiniz bendede var farkina varmaya basliyorum..
Ilisikinin geçmişini bilmiyorum. Bir şey söyleyemem elbette ama şu son dönem için adamın üstüne varma diye tavsiyem olur naçizane. Askerlik mesleği ketum olmayı gerektirir. Incık cıncık detay vermezler. Ailemde çok sayı da asker var oradan biliyorum. Sen yine ulaşabiliyorsun bir şekilde. Biz sadece onlar ararsa iletişim kurabiliyoruz... bu hassas durumu göz önünde bulundurmalisin bence...
canım benim, uzaktan ilişkinin acısını en çok ben bilirim sanırım. ve ben de akrep burcuyum.. kendimi yedim bitirdim o süreçte. ama inan kendine edersin.
erkek arkadaşın nasıl biridir bilmiyorum ama açıkça endişelerinden bahset ona, sevdiğini söyle, yakınında olmak istediğini söyle, geleceğinizle ilgili ne düşünüyor onu sor. bakarsın cevaplarına göre yolunu çizersin. ama ondan önce asla tavır alma, sonra pişman olacağın tepkiler koyma.
adamın sevgisi yoksa, gelecek düşünmüyorsa o zaman da yoluna bak. umarım helal süt emmiş bir adamdır da bir kızı uzaktan uzağa ümitlendirip bekletmiyordur. açık konuşur hislerini.
evham yapma pythia, pozitif düşün ama baktın ki bu adamın belirsizliği seni hasta etmeye başladı, seni mutsuzlaştırdı, seni terapist ve fal kapılarına düşürdü, o zaman kendi kararını ver, yoluna bak.
zaman çok değerli inan bana. başka bir insan için hayatından harcanan 1 saat bile kıymetli.
30dan 20ye dusurmus cazip gelmedibu arada sema fallarında indirim yapmış bugün için ama hiç içimden gelmiyor yollamak yahu
fal doygunluğu
ben de 15 bekleyerek açtım 20yi görünce bi püfff dedim30dan 20ye dusurmus cazip gelmedi
Bak canım. Benim eski eşim askerdi. Bazen sıkıntılarını söylemezdi. Sonra öğrenirdim arkadaşlarının şehit olduğunu. Cır cır ettiğim için de kendimden utanırdım. Yapma böyle. Ara sor güzel şeyler söyle. Biz mükellef kahvaltı yaparken onlar günlerce konserve yiyorlar. Biz yaylı yatakta yatarken onlar kuru çayırda yatıp zatürre oluyorlar. İlgiye sevgiye ihtiyacı olan sen değilsin, asıl o.Subay ama cok ketum cok sıkı..evet dun bu iş mevzusundan bahsetti ama bulusmaya üç kala mi bahsedilir..en romantik zamaninda bile cok soguk..zaten gorevinden otur u bulusamadik gitti biryil oldu hic ozlemiyormudur 15dk bilemi.
bu beni sevmiyo sanirim
yinede yazmiycam ortalik yumusasin o zaman seviyosa gostersin beni coooooook yordu bu adam
Bak canım. Benim eski eşim askerdi. Bazen sıkıntılarını söylemezdi. Sonra öğrenirdim arkadaşlarının şehit olduğunu. Cır cır ettiğim için de kendimden utanırdım. Yapma böyle. Ara sor güzel şeyler söyle. Biz mükellef kahvaltı yaparken onlar günlerce konserve yiyorlar. Biz yaylı yatakta yatarken onlar kuru çayırda yatıp zatürre oluyorlar. İlgiye sevgiye ihtiyacı olan sen değilsin, asıl o.
Katıldığım düşünce, melenkolik takılması seviyoruz mutluluk batıyorBi gün aradım tel açmadı. Bi msj döşedim sinirle. Meğer operasyonda arkadaşı vurulmuş, ona müdahale ediyorlarmış. Allah cezamı versin dedim öğrenince. Bence sen şımarıklık yapıyorsun. İlişkin devam ederken dert arıyorsun. Biz acıların kadını modundan ne zaman çıkarız? Gerçek acı görünce... biz drama kadınlarıyız, başka hiçbişey değil.
whatsupp gurubu kuralım ya
çok güzel.sabah uyanıp dinledim.Kızlar geceye bu şarkıyı bıraktım
Yaa soruda detay vermiş o iyi normalde falla ilgili birşey sordum.banada falda hicbisey yoktu geçmiş ve an disinda ama soru kismini dokturmus resmen sen ne sordun sorudanmi yola cikti
slm nestoşKatıldığım düşünce, melenkolik takılması seviyoruz mutluluk batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?