Binnaz Abla

Sağol canım içim rahatladı.Kredi elimde kaldı en son orda Geysu ve akrepgöze baktırmıştım zaten.Kime baktırsam ki bilemedim.

Yeşilçingeneye 1 kez baktırdım canım çıkmadı.Bahsettiğim kişiyle olmayacağını söyledi evet olmadı ama başkası olacak dedi öyle biri karşıma çıkmadı.O yüzden falı çıkmadı sayıyorum.

Yorumlarınızı okuduktan sonra sezgi candana fal atmadım hanımlar bana ciddi şekilde beğendiğiniz bir falcı önerirmisiniz lütfen aciilll

Yorumlarınızı okuduktan sonra sezgi candana fal atmadım hanımlar bana ciddi şekilde beğendiğiniz bir falcı önerirmisiniz lütfen aciilll

nesibe tarih bilmiyor ama anda ve karsı tarafın dusunceleri anlamında cok iyi, binnaz dakilerin nerdeyse hepsi pembeci

Sema'ya 1 ay arayla ikinci falımı attım tamamiyle ters şeyler söyledi eski falınızda bunları dediniz ne dedğişti dedim zihnin yansımış olabilir bu falı unut ilk falı bekle dedi tamam çok olumsuz düşüncelerle içtim kapattım da niye ikinci falı unutuyorum 20 lirama ne olacak
Ayrıca çokta acımasız konuştu var mı böyle iki fal baktırıp aynı kişiden zıt şeyler duyan?

bende famada olmuştu. sonucu aynıya bağlasa da tamamen tersti söyledikleri. semaya ikinciye baktırmadım

ben 3 fal attım farklı tarihler farklı kisiler anlattı, hic tavsiye etmiyorum tek kelime cıkmadı zaten

Ben an icin gizem hatunu onerebilirim. Gelecek cikmaz pek ama anda baya iyi. Bir de byv sevilay var bana anda en iyi kisiydi. Ikisi de 20 liralik oldugu icin onerebiliyorum, 20 den yukari rakamlari onermiyorum cunku birimize iyi bakan digerine sacmalayabiliyor. Bana iyi baktilar ama size kotu de bakabilirler. Bence isimler arasindan icinizden kim geciyorsa ona atin, bana en iyiler hep icimden gecen isimler oldu.

Çok saçma bir şey söylemiş ya

Çok çok doğru içimden gelerek attıklarım hep iyi baktı bana.

Zaten sordugumuz kisiyle olmuyorsa mutlaka yeni biri olacaktir.

Kendisine 4-5kez baktırdım ne an ne gelecek çıkmadı. Soru kısmında sorduğun bir şey olduğunda atarlı cevaplar verir birde bence falına hiç takılmayın.ayrıca 2.falı niye unutuyorsunuz madem bir şey unutacaksınız bu 1.olması gerekmez mi. Koşulaar değişebileceği için en yeni geçerli olmaz mı . Bu falı iade almanız gerekir madem geçersiz sayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…