Binnaz Abla

Çok çok doğru içimden geçerek attıklarım hep iyi baktı bana. Gizem hatun/ayışığın/hüma bal bunlara içimden gelerek atıyorum.

Kesinlikle. O yuzden bence kisiler buradan isimlere bakmali, siteden de baktiktan sonra icineden gecene, en yakin hissettigine atmali. Simdilerde ben peri seli yakin hissediyorum mesela ama atamadim henuz, atasim da kacti zaten, bir kriz gelirse ona atacagim.

Sonuçta asıl konuyu bilmiş. Iliskiyi sormuşsun olumsuz demiş.
Tamam onu bilmiş olabilir zaten iki ihtimal vardır mevcut ilişki için ya olumlu ya olumsuz. Ama yaz sonu arkadaş ortamında yeni biriyle tanışacaksın ve evliliğe gidecek bu ilişki diyorsa takdir edersinki gelecek patlamış oluyor.Öyle birşey olmadı.

siteye yazdım bakalım nasıl bir cevap gelecek.. ve ben Sema'ya teşekkür ederim elbet değişen şeyler olmuştur ama ilk falınızda şöyle demiştiniz bu kadar keskin ne değişti dedim. olumsuzu kabul ederek sormuştum kendisi aklımı bulandırınca yazdım siteye..

Bence bir falcının söyledikleri cikmadan yada tersi cikmadan tekrar baktirilmamali çünkü değişen birsey yokki tekrar neden atilsin

Dün akşam nerdeyse fal atıyodum semaya son anda vazgeçtim bilgileri bile doldurmuştum..yeter dedim baktırmayacağım artık kimseye iyi ki de vazgeçmişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…