Gecmis olsun kardesim. Arkandan geliyorum.Tabi canım yaz bitimiydi sözle kışa girdik ne gelen var ne giden :)
Çok çok doğru içimden geçerek attıklarım hep iyi baktı bana. Gizem hatun/ayışığın/hüma bal bunlara içimden gelerek atıyorum.
Çok çok doğru içimden geçerek attıklarım hep iyi baktı bana. Gizem hatun/ayışığın/hüma bal bunlara içimden gelerek atıyorum.
Tamam onu bilmiş olabilir zaten iki ihtimal vardır mevcut ilişki için ya olumlu ya olumsuz. Ama yaz sonu arkadaş ortamında yeni biriyle tanışacaksın ve evliliğe gidecek bu ilişki diyorsa takdir edersinki gelecek patlamış oluyor.Öyle birşey olmadı.Sonuçta asıl konuyu bilmiş. Iliskiyi sormuşsun olumsuz demiş.
siteye yazdım bakalım nasıl bir cevap gelecek.. ve ben Sema'ya teşekkür ederim elbet değişen şeyler olmuştur ama ilk falınızda şöyle demiştiniz bu kadar keskin ne değişti dedim. olumsuzu kabul ederek sormuştum kendisi aklımı bulandırınca yazdım siteye..Kendisine 4-5kez baktırdım ne an ne gelecek çıkmadı. Soru kısmında sorduğun bir şey olduğunda atarlı cevaplar verir birde bence falına hiç takılmayın.ayrıca 2.falı niye unutuyorsunuz madem bir şey unutacaksınız bu 1.olması gerekmez mi. Koşulaar değişebileceği için en yeni geçerli olmaz mı . Bu falı iade almanız gerekir madem geçersiz sayıyor
Bence bir falcının söyledikleri cikmadan yada tersi cikmadan tekrar baktirilmamali çünkü değişen birsey yokki tekrar neden atilsinsiteye yazdım bakalım nasıl bir cevap gelecek.. ve ben Sema'ya teşekkür ederim elbet değişen şeyler olmuştur ama ilk falınızda şöyle demiştiniz bu kadar keskin ne değişti dedim. olumsuzu kabul ederek sormuştum kendisi aklımı bulandırınca yazdım siteye..
slm nestle nasılsınBence bir falcının söyledikleri cikmadan yada tersi cikmadan tekrar baktirilmamali çünkü değişen birsey yokki tekrar neden atilsin
Iyidir Sağol, cikolata ister misinslm nestle nasılsın
küb sen bu aralar sakinsin maşallah hayırdırslm nestle nasılsın
ay demi knk artık kufur etmiyom ee nasılsınız cıkan falalr varmı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrküb sen bu aralar sakinsin maşallah hayırdır
Sorma ne fallar çıktı ne fallaray demi knk artık kufur etmiyom ee nasılsınız cıkan falalr varmı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aiyyyyyyyyyyyyyyyySorma ne fallar çıktı ne fallar
Dün komşu teyze fal baktı inan onunki çıkar diğerleri çıkmaz
Sorma ne fallar çıktı ne fallar
Dün komşu teyze fal baktı inan onunki çıkar diğerleri çıkmaz
Şaka maka iyi fal bakarlarkomşu teyze falı en sağlamıdır yalnızsenelerin birikimi
Dün akşam nerdeyse fal atıyodum semaya son anda vazgeçtim bilgileri bile doldurmuştum..yeter dedim baktırmayacağım artık kimseye iyi ki de vazgeçmişim....Kendisine 4-5kez baktırdım ne an ne gelecek çıkmadı. Soru kısmında sorduğun bir şey olduğunda atarlı cevaplar verir birde bence falına hiç takılmayın.ayrıca 2.falı niye unutuyorsunuz madem bir şey unutacaksınız bu 1.olması gerekmez mi. Koşulaar değişebileceği için en yeni geçerli olmaz mı . Bu falı iade almanız gerekir madem geçersiz sayıyor
Ayışığın çıkıyor mu sana canımMesaj tekrari.
Bana sordun sanırım, evet canımAyışığın çıkıyor mu sana canım
Bana sordun sanırım, evet canım
Bana pek iyi degildi canim ayisigin, en kotu fallarimdandi ama begenenleri de coktu sankiAyışığın çıkıyor mu sana canım
Bende enerjimin uydugu falcı zor buldum ama ayışığın baya çıktı bana herkese cıkmıyorrica ediyorum, ben de yazabileyim: "evet bana x tamamen çıkıyor" filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?