Binnaz Abla

Kızlar selenaya yakın zamanda fal baktıran oldumu bırde bu fallar nıye cıkmıyor aralıkta bıtıyor

Kızlar yeni bir şey daha sormak istiyorum. Birfal.com dan kart çekip falıma bakıyorum bu sıralar.sizce mantıklı mı?çektiğim kartlar mütiş iyi geliyor.ilkin çok kötüydü ve hayatımda kötü ilerliyordu.sizce güvenilir mi?ben tövbe ettim fallara artık böyle beleş beleş takılıyorum.artık falcılara para kaptırmayacam

Bana pek iyi degildi canim ayisigin, en kotu fallarimdandi ama begenenleri de coktu sanki
Ay isigina 2 kere fal attim birinde yarisini bilmisti klasik bunla olmayacak baskasi olcak demisti 3 yil gecti olmadi, oburude yakin zamanda baktirdim hem de canli faldi malesef cok kotuydu ..

knki anı biliyo ya sen medyum ceme bhaktırdnmı knka
Kız anımı biliyor sana söyledikleri tam hayal ürünüydü hatırlasana.benimkilerde masallardan fırlamış gibiydi.Biz yandık bari millet yanmasın.bırak falı çıkanlar önersin canım.Ben ceme baktırmadım.bilemiyecem

kuzu ne bılım huma pembeci ozaman desene

kuzu ne bılım huma pembeci ozaman desene
Canım öyle demedik mi? zaten konuştuk ya.Bizim gibi birçok kişide gerçi aynı dertten müzdarip fakat anda iyi diyenler var.ben şunu biliyorum ki gerçekler gün yüzüne çıkınca anda da ya nasıl bilememiş diyecekleri çok nokta olacak.benim bir yılımı aldı şükür sonunda farkına vardım.

hiçmi çıkan yok knk sana banda yok

Ben Baldankabak 'a çok katılıyorum eğer bir falcıya baktırmak istiyorsanız kim içinizden geçiyor kime baktırmak istiyorsunuz ona baktırın burda ismi iyi geçiyor falan filana çıktı diye baktırmayın. Zaten istediğiniz birine baktırdığınızda fal doyumuna ulaşıyorsunuz

ben aynısını falsepetinden yapıyorum
ciddiye almıyorum zaten çok da yorumlayamıyorum ama çekip takılıyorum kendi halimde
bir de sürekli promosyon fal atıyorum tellweye

kendimi nikotin bandı kullanan insanlar gibi hissediyorum ama işe yarıyor 1 haftadır fal atmadım, bana göre çok uzun bir süre

kızlar bız nezaman mutlu olcaz kızlar inekler yuzunden fallara sardık nemzan ıcımızden bırısı evlenıyorum dıcek nezamankızlar cok cnm sıkkın kızlar yardım edın ölmeks ıstıyorum amk

hiçmi çıkan yok knk sana banda yok
Yok canım ayrılmadan önce göremediler ayrılığı.sonrasında da zaten eskiye döndüren oldu,başkasıyla evlendiren oldu.birkaçtanesinin vakti var engeç nisan ayı demişler.Asenat,Nesibe,Selana gibi yorumcular onlarında artık çıkacağına inanmıyorum.Yani anlayacağın bu fal işi hepten çetrefilli işler.Keşke birinin çıksa da.Bir iki yorumcu vardı Kesira gibi onlarda ayrılık sonrası olumlu şeyler söylediler çıkmıyor anam çıkmıyor... kimsenin çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…