Bana sordun sanırım, evet canım
karakter analizi baya iyiydi bana ama gelecek adına bir beklentiye girmedim. Malum kimler kimler çıkmadı artık unutlanamıyorum bile faldan sonra. Adını duyunca sorayım dedim. İkinize de sordum @MASALKIZI-Bana pek iyi degildi canim ayisigin, en kotu fallarimdandi ama begenenleri de coktu sanki
Ya thareven çok tatlısın forumun zabıtasısın resmen hahahahahahahaKız senin sevgilinle güzel bi ilişkin yok muydu hatta sen fallardan etkilenip olay çıkarmaya kalkıyodun
çingeneye fal atmadım diye kendimi kaç gündür yiyip bitirdim.böyle haberler duyunca azbiraz rahatladım.demek oluyor ki bu falcılar tek tük çıkıyor o da şanslıysan.Ki ben bahtsız bedeviyim ohalde sıkıntı yokTabi canım yaz bitimiydi sözle kışa girdik ne gelen var ne giden :)
Kız Kübiş hala Hüma demene şaşırdım vallahhüma bal kanka
Ay isigina 2 kere fal attim birinde yarisini bilmisti klasik bunla olmayacak baskasi olcak demisti 3 yil gecti olmadi, oburude yakin zamanda baktirdim hem de canli faldi malesef cok kotuydu ..Bana pek iyi degildi canim ayisigin, en kotu fallarimdandi ama begenenleri de coktu sanki
bende çok istiyorum bu cümleyi yazmayı ama yok olmuyorrrrrr:)))rica ediyorum, ben de yazabileyim: "evet bana x tamamen çıkıyor" filan
Canım ya çok tatlısınSorma ne fallar çıktı ne fallar
Dün komşu teyze fal baktı inan onunki çıkar diğerleri çıkmaz
Ahhh Ahhh nerde o günler biri bizi uyandırsın bu rüyadanrica ediyorum, ben de yazabileyim: "evet bana x tamamen çıkıyor" filan
knki anı biliyo ya sen medyum ceme bhaktırdnmı knkaKız Kübiş hala Hüma demene şaşırdım vallah
Kız anımı biliyor sana söyledikleri tam hayal ürünüydü hatırlasana.benimkilerde masallardan fırlamış gibiydi.Biz yandık bari millet yanmasın.bırak falı çıkanlar önersin canım.Ben ceme baktırmadım.bilemiyecemknki anı biliyo ya sen medyum ceme bhaktırdnmı knka
kuzu ne bılım huma pembeci ozaman deseneKız anımı biliyor sana söyledikleri tam hayal ürünüydü hatırlasana.benimkilerde masallardan fırlamış gibiydi.Biz yandık bari millet yanmasın.bırak falı çıkanlar önersin canım.Ben ceme baktırmadım.bilemiyecem
Canım öyle demedik mi? zaten konuştuk ya.Bizim gibi birçok kişide gerçi aynı dertten müzdarip fakat anda iyi diyenler var.ben şunu biliyorum ki gerçekler gün yüzüne çıkınca anda da ya nasıl bilememiş diyecekleri çok nokta olacak.benim bir yılımı aldı şükür sonunda farkına vardım.kuzu ne bılım huma pembeci ozaman desene
hiçmi çıkan yok knk sana banda yokCanım öyle demedik mi? zaten konuştuk ya.Bizim gibi birçok kişide gerçi aynı dertten müzdarip fakat anda iyi diyenler var.ben şunu biliyorum ki gerçekler gün yüzüne çıkınca anda da ya nasıl bilememiş diyecekleri çok nokta olacak.benim bir yılımı aldı şükür sonunda farkına vardım.
Bana var kankihiçmi çıkan yok knk sana banda yok
ben aynısını falsepetinden yapıyorumKızlar yeni bir şey daha sormak istiyorum. Birfal.com dan kart çekip falıma bakıyorum bu sıralar.sizce mantıklı mı?çektiğim kartlar mütiş iyi geliyor.ilkin çok kötüydü ve hayatımda kötü ilerliyordu.sizce güvenilir mi?ben tövbe ettim fallara artık böyle beleş beleş takılıyorum.artık falcılara para kaptırmayacam
Yok canım ayrılmadan önce göremediler ayrılığı.sonrasında da zaten eskiye döndüren oldu,başkasıyla evlendiren oldu.birkaçtanesinin vakti var engeç nisan ayı demişler.Asenat,Nesibe,Selana gibi yorumcular onlarında artık çıkacağına inanmıyorum.Yani anlayacağın bu fal işi hepten çetrefilli işler.Keşke birinin çıksa da.Bir iki yorumcu vardı Kesira gibi onlarda ayrılık sonrası olumlu şeyler söylediler çıkmıyor anam çıkmıyor... kimsenin çıkmıyor.hiçmi çıkan yok knk sana banda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?