Binnaz Abla

bklarrr sınır olu

kızlar bız nezaman mutlu olcaz kızlar inekler yuzunden fallara sardık nemzan ıcımızden bırısı evlenıyorum dıcek nezamankızlar cok cnm sıkkın kızlar yardım edın ölmeks ıstıyorum amk
K
aynen canım.krize giriyorum yeminimi hatırlıyorum bakıp bakıp manyakça falcılar üzerinde hayal kuruyorum.sonra netten ,Falsepetinden felan bakıyorum kendimce de yorumluyorum.
Geçmişi geleceği,şimdiyi.genelde geçmişi sorgulamıyorum.fakat kartlar geçmişin enerjisini de alıp gelmiş.ben istemesemde kartlar söylüyor.AHHH be tam bir falcı edasıyla konuştum

Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor

selin çok mutusuzum çok

kübracım, fallara sardığımıza göre burda çok da mutlu insan yok :) mutsuzluğunu bu kadar dile getirdikçe de mutlu olamazsın, aksine mutsuzluğun artar.

sonra kimse yazmıyor diye kızıyorsun, ama böyle yapma. kendi enerjinle birlikte bizimkini de alıp götürüyorsun, asıl zararı kendine veriyorsun.

tmm leboşum

Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
ben internetten anlamlarına bakıyorum ve hiç anlamıyorum bu işi :/
mesela en basitinden hümaya attığım 2 falda da ters munzur çıkmıştı. hüma da "savaş atın ters gelmiş bu senin bi adım atmaman gerektiğini gösterir, senin hamlenle bir şeyler değişmeyecek" demişti. ama internetten bakıyorum anlamı şu:
Sebepsiz, durduk yere yalan söyleyen bir kişiyi temsil ediyor. Duygularını ifade edemeyen birini… Maddi şeyler konusunda aşırı açgözlülük söz konusu

Kaynak: http://www.estanbul.com/deste-katinanin-ask-fali-atlarin-kartlari-4-a-182219.html#.WFay1vC3zYU

nasıl yani şimdi hümanın dediğiyle bu ne alaka

Ya aslında de almayı isterdim ama onların enerjisi korkutuyor beni
Ben öyle çok kötü enerjisi olduğunu düşünmüyorum . dokunarak enerjinin geçmesi gerek hatta bence. Birde sürekli bakılmamalı denir ama ben sürekli çekerken bazı kart üst üste aynısı geliyorsa dikkat ederim. Genelde o şekildedir. Mesela bir erkek için çekerken dastar sürekli geliyorsa kaçarım kesinlikle hayatında başka bir kadın enerjisi oluyordur.

bi bok bilmioylar knk

durmasın al ilgilen açılımları öğrenmeye çalış kartlara güven iskambil oyun kartı gibi davranma onlara açılım yapmaya çalış zaten onlara güvenince seni fal zamanı geldiğinde çağıracaklar...emin ol ve güven kartlarına..köşede kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…