bklarrr sınır oluYok canım ayrılmadan önce göremediler ayrılığı.sonrasında da zaten eskiye döndüren oldu,başkasıyla evlendiren oldu.birkaçtanesinin vakti var engeç nisan ayı demişler.Asenat,Nesibe,Selana gibi yorumcular onlarında artık çıkacağına inanmıyorum.Yani anlayacağın bu fal işi hepten çetrefilli işler.Keşke birinin çıksa da.Bir iki yorumcu vardı Kesira gibi onlarda ayrılık sonrası olumlu şeyler söylediler çıkmıyor anam çıkmıyor... kimsenin çıkmıyor.
küb banlanman yakın aman dikkatbklarrr sınır olu
şerefsiz b9oklar yuzunden bu haldeyız knk nezaman mutlu olucaz nemzan cnm cok yanıyo10.000 .sayfaya gelirken 1.sayfadan itibaren ogrendigimiz seyler :fallar cikmiyor
Kkızlar bız nezaman mutlu olcaz kızlar inekler yuzunden fallara sardık nemzan ıcımızden bırısı evlenıyorum dıcek nezamankızlar cok cnm sıkkın kızlar yardım edın ölmeks ıstıyorum amk
aynen canım.krize giriyorum yeminimi hatırlıyorum bakıp bakıp manyakça falcılar üzerinde hayal kuruyorum.sonra netten ,Falsepetinden felan bakıyorum kendimce de yorumluyorum.ben aynısını falsepetinden yapıyorum
ciddiye almıyorum zaten çok da yorumlayamıyorum ama çekip takılıyorum kendi halimde
bir de sürekli promosyon fal atıyorum tellweye
kendimi nikotin bandı kullanan insanlar gibi hissediyorum ama işe yarıyor 1 haftadır fal atmadım, bana göre çok uzun bir süre
Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyorben aynısını falsepetinden yapıyorum
ciddiye almıyorum zaten çok da yorumlayamıyorum ama çekip takılıyorum kendi halimde
bir de sürekli promosyon fal atıyorum tellweye
kendimi nikotin bandı kullanan insanlar gibi hissediyorum ama işe yarıyor 1 haftadır fal atmadım, bana göre çok uzun bir süre
leboş çok siinrliyim dayanamıyorum inekler mutlu biz ya biz!!!!küb banlanman yakın aman dikkat
Kübiş alış artık buna hayat böyle yapacak bir şey yok.hepimiz zaman zaman çıldırıyoruz ama sakin KÜBİŞ sakin...şerefsiz b9oklar yuzunden bu haldeyız knk nezaman mutlu olucaz nemzan cnm cok yanıyo
ayy bana bakarmsın knk nolur nolur knkBende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
selin çok mutusuzum çokKübiş alış artık buna hayat böyle yapacak bir şey yok.hepimiz zaman zaman çıldırıyoruz ama sakin KÜBİŞ sakin...
Ya aslında de almayı isterdim ama onların enerjisi korkutuyor beniBende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
selin çok mutusuzum çok
Bende canım benim son birhaftadır acayip kasvet bastı beni arınmaya çalışıyorum.Fal atmamak için dua okuyorum, flim izliyorum, müzik dinliyorum, buraya yazıyorum vs...selin çok mutusuzum çok
cicişler banada bakarmsınız nolurYa aslında de almayı isterdim ama onların enerjisi korkutuyor beni
tmm leboşumkübracım, fallara sardığımıza göre burda çok da mutlu insan yok :) mutsuzluğunu bu kadar dile getirdikçe de mutlu olamazsın, aksine mutsuzluğun artar.
sonra kimse yazmıyor diye kızıyorsun, ama böyle yapma. kendi enerjinle birlikte bizimkini de alıp götürüyorsun, asıl zararı kendine veriyorsun.
knk bakarmsın nolurayy bana bakarmsın knk nolur nolur knk
ben internetten anlamlarına bakıyorum ve hiç anlamıyorum bu işi :/Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
Ben öyle çok kötü enerjisi olduğunu düşünmüyorum . dokunarak enerjinin geçmesi gerek hatta bence. Birde sürekli bakılmamalı denir ama ben sürekli çekerken bazı kart üst üste aynısı geliyorsa dikkat ederim. Genelde o şekildedir. Mesela bir erkek için çekerken dastar sürekli geliyorsa kaçarım kesinlikle hayatında başka bir kadın enerjisi oluyordur.Ya aslında de almayı isterdim ama onların enerjisi korkutuyor beni
bi bok bilmioylar knkben internetten anlamlarına bakıyorum ve hiç anlamıyorum bu işi :/
mesela en basitinden hümaya attığım 2 falda da ters munzur çıkmıştı. hüma da "savaş atın ters gelmiş bu senin bi adam atmaman gerektiğini gösterir, senim hamlenle bir şeyler değişmeyecek" demişti. ama internetten bakıyorum anlamı şu:
Sebepsiz, durduk yere yalan söyleyen bir kişiyi temsil ediyor. Duygularını ifade edemeyen birini… Maddi şeyler konusunda aşırı açgözlülük söz konusu
Kaynak: http://www.estanbul.com/deste-katinanin-ask-fali-atlarin-kartlari-4-a-182219.html#.WFay1vC3zYU
nasıl yani şimdi hümanın dediğiyle bu ne alaka
durmasın al ilgilen açılımları öğrenmeye çalış kartlara güven iskambil oyun kartı gibi davranma onlara açılım yapmaya çalış zaten onlara güvenince seni fal zamanı geldiğinde çağıracaklar...emin ol ve güven kartlarına..köşede kalmasın..Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?