kızlar bana bakarmsınz nolur be hacılar hadidurmasın al ilgilen açılımları öğrenmeye çalış kartlara güven iskambil oyun kartı gibi davranma onlara açılım yapmaya çalış zaten onlara güvenince seni fal zamanı geldiğinde çağıracaklar...emin ol ve güven kartlarına..köşede kalmasın..
Sanırım o hissiyatı ile cevaplamış zaten tam katt anlamları ile yanıtlanmaz bu işler. Mesela valide kartı bana kötü enerjiyi anlatır ama nesibe bir keresinde karşı tarafın ilgi istediğini burdaki anlamının kötü bir şey olarak algılanmaması gerektiğini söylemişti.ben internetten anlamlarına bakıyorum ve hiç anlamıyorum bu işi :/
mesela en basitinden hümaya attığım 2 falda da ters munzur çıkmıştı. hüma da "savaş atın ters gelmiş bu senin bi adam atmaman gerektiğini gösterir, senim hamlenle bir şeyler değişmeyecek" demişti. ama internetten bakıyorum anlamı şu:
Sebepsiz, durduk yere yalan söyleyen bir kişiyi temsil ediyor. Duygularını ifade edemeyen birini… Maddi şeyler konusunda aşırı açgözlülük söz konusu
Kaynak: http://www.estanbul.com/deste-katinanin-ask-fali-atlarin-kartlari-4-a-182219.html#.WFay1vC3zYU
nasıl yani şimdi hümanın dediğiyle bu ne alaka
Ya aslında de almayı isterdim ama onların enerjisi korkutuyor beni[/QUOT Kötü enerjisi filan yok öyle düşündüğün için öyle yoksa hiç zararı yok..üst üste çok açılım yapmayacaksın günde 3 ten sonra sinir atar yapıyo biraz başka sıkıntı yok çok şükür yeter ki onlara güven...
hisler meselesi de doğru ama 2 falımda da direkt "savaş atların ters çıkmış, bu senin adım atmaman gerektiğini gösterir" dedi. 2sinde de bu cümleyi böyle kullanınca kartın anlamı bu diye düşündüm benSanırım o hissiyatı ile cevaplamış zaten tam katt anlamları ile yanıtlanmaz bu işler. Mesela valide kartı bana kötü enerjiyi anlatır ama nesibe bir keresinde karşı tarafın ilgi istediğini burdaki anlamının kötü bir şey olarak algılanmaması gerektiğini söylemişti.
knk nazarım değdi sana yine dellenmişinkızlar bız nezaman mutlu olcaz kızlar inekler yuzunden fallara sardık nemzan ıcımızden bırısı evlenıyorum dıcek nezamankızlar cok cnm sıkkın kızlar yardım edın ölmeks ıstıyorum amk
Benna bana durum kartımdaki Valideyi çok kötü anlattı ve hatta inanmazsan internetten rica ediyorum anlamına bak dedi.artı beni Valide kartı çok severdi.Birçok falımda çıkardı nedense:)Sanırım o hissiyatı ile cevaplamış zaten tam katt anlamları ile yanıtlanmaz bu işler. Mesela valide kartı bana kötü enerjiyi anlatır ama nesibe bir keresinde karşı tarafın ilgi istediğini burdaki anlamının kötü bir şey olarak algılanmaması gerektiğini söylemişti.
öyle bak diyince bakılabilen bi şey değil bu küb enerjin geçmesi şart nasıl bakalım sen söyle şimdi baktım demekle olucak iş mi??kızlar bana bakarmsınz nolur be hacılar hadi
hümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)hisler meselesi de doğru ama 2 falımda da direkt "savaş atların ters çıkmış, bu senin adım atmaman gerektiğini gösterir" dedi. 2sinde de bu cümleyi böyle kullanınca kartın anlamı bu diye düşündüm ben
Olabilir anlamlarını çok araştırmadım açıkçası. Ama birine adım atma konusu fal ile olmaz içinden geleni yap sakın fallara takılma. Ben o hataları zamanın da çok yaptım. Zaten içinden karşı tarafa adım atmak geliyorsa hiç bir fal ve falcı biz kızları durduramazhisler meselesi de doğru ama 2 falımda da direkt "savaş atların ters çıkmış, bu senin adım atmaman gerektiğini gösterir" dedi. 2sinde de bu cümleyi böyle kullanınca kartın anlamı bu diye düşündüm ben
knk nolur bak yalvarırım knköyle bak diyince bakılabilen bi şey değil bu küb enerjin geçmesi şart nasıl bakalım sen söyle şimdi baktım demekle olucak iş mi??
ay yok canım ya ben de aynen öyleyim kimse durduramaz. ama ben zamanında yeterince adımlarımı attığım sonra da reddedildiğim için falcıların hepsi bana "sen adım at koşa koşa gelcek" dese bile atmazdımOlabilir anlamlarını çok araştırmadım açıkçası. Ama birine adım atma konusu fal ile olmaz içinden geleni yap sakın fallara takılma. Ben o hataları zamanın da çok yaptım. Zaten içinden karşı tarafa adım atmak geliyorsa hiç bir fal ve falcı biz kızları durduramaz
Ben de ulaşamıyorum nerdesin selenaaa se le na selenaselenaaKızlar selenaya yakın zamanda fal baktıran oldumu bırde bu fallar nıye cıkmıyor aralıkta bıtıyor
humanın kafasınaa bk dussunay yok canım ya ben de aynen öyleyim kimse durduramaz. ama ben zamanında yeterince adımlarımı attığım sonra da reddedildiğim için falcıların hepsi bana "sen adım at koşa koşa gelcek" dese bile atmazdımzaten daha fazla adım atmayacaktım hümanın demesi hiçbir etki yapmadı bende
slmBen de ulaşamıyorum nerdesin selenaaa se le na selenaselenaa
küb yine 2 hafta uzaklaştırılıcan… birileri kiblemeden sakinleş bencehumanın kafasınaa bk dussun
bütün forum el ele tutuşup çağırsak gelir mi?Ben de ulaşamıyorum nerdesin selenaaa se le na selenaselenaa
Orda bak demek istedi oküb yine 2 hafta uzaklaştırılıcan… birileri kiblemeden sakinleş bence
Ben de ulaşamıyorum nerdesin selenaaa se le na selenaselenaa
Kübra sen müebbet hapis alcaksın yakındabok herifler surtyukler mutlu bız mutsuz kızlar vatsab gurunbu kurak noluyr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?