Binnaz Abla

kızlar bana bakarmsınz nolur be hacılar hadi

Sanırım o hissiyatı ile cevaplamış zaten tam katt anlamları ile yanıtlanmaz bu işler. Mesela valide kartı bana kötü enerjiyi anlatır ama nesibe bir keresinde karşı tarafın ilgi istediğini burdaki anlamının kötü bir şey olarak algılanmaması gerektiğini söylemişti.

hisler meselesi de doğru ama 2 falımda da direkt "savaş atların ters çıkmış, bu senin adım atmaman gerektiğini gösterir" dedi. 2sinde de bu cümleyi böyle kullanınca kartın anlamı bu diye düşündüm ben

Benna bana durum kartımdaki Valideyi çok kötü anlattı ve hatta inanmazsan internetten rica ediyorum anlamına bak dedi.artı beni Valide kartı çok severdi.Birçok falımda çıkardı nedense:)

hümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)

Olabilir anlamlarını çok araştırmadım açıkçası. Ama birine adım atma konusu fal ile olmaz içinden geleni yap sakın fallara takılma. Ben o hataları zamanın da çok yaptım. Zaten içinden karşı tarafa adım atmak geliyorsa hiç bir fal ve falcı biz kızları durduramaz

ay yok canım ya ben de aynen öyleyim kimse durduramaz. ama ben zamanında yeterince adımlarımı attığım sonra da reddedildiğim için falcıların hepsi bana "sen adım at koşa koşa gelcek" dese bile atmazdım zaten daha fazla adım atmayacaktım hümanın demesi hiçbir etki yapmadı bende

humanın kafasınaa bk dussun

bok herifler surtyukler mutlu bız mutsuz kızlar vatsab gurunbu kurak noluyr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…