knk kötu oldum gene yaKübra sen müebbet hapis alcaksın yakındauslanmıyorsun
Zaten biz adım atsakta atmasakta sonuç aynı olacaktır.gidişatı farklı yollar ile olacaktır. Sonuçta alnımızda ne yazıyorsa o...ay yok canım ya ben de aynen öyleyim kimse durduramaz. ama ben zamanında yeterince adımlarımı attığım sonra da reddedildiğim için falcıların hepsi bana "sen adım at koşa koşa gelcek" dese bile atmazdımzaten daha fazla adım atmayacaktım hümanın demesi hiçbir etki yapmadı bende
Knk sen banlanmadan bu şarkı benden sana gelsinknk kötu oldum gene ya
gebersinlerZaten biz adım atsakta atmasakta sonuç aynı olacaktır.gidişatı farklı yollar ile olacaktır. Sonuçta alnımızda ne yazıyorsa o...
kız bn senı yerım yer yerr cnm tek dostumKnk sen banlanmadan bu şarkı benden sana gelsin
Hayır bana tamda şunu söylüyordu.İpler tamamen onun elinde senin elinden gelen hiçbirşey yokhümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)
Aslında akıllı kadın.Bu bir strateji bence kartlarda gördüğünden değil.çünkü bana da çok söyledi.yer yer adım atmadım fakat olmadı genede.Kaçan kovalanır misali hani kadın az biraz fallarında akılda veriyor.Genel olarak bana hiçbir falı çıkmasa da HÜmayı akıllı bir hatun olmasından dolayı seviyorum.hümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)
Ben zaten fal olayindan sogudum topik ortamını sevdiğim için buralardayım,Canım ya çok tatlısınBiz böyle yuvarlanıp gidecez falları bekleyerek sanırsam
Kuzu o ipler lafını bana da söylediHayır bana tamda şunu söylüyordu.İpler tamamen onun elinde senin elinden gelen hiçbirşey yok
Aslında akıllı kadın.Bu bir strateji bence kartlarda gördüğünden değil.çünkü bana da çok söyledi.yer yer adım atmadım fakat olmadı genede.Kaçan kovalanır misali hani kadın az biraz fallarında akılda veriyor.Genel olarak bana hiçbir falı çıkmasa da HÜmayı akıllı bir hatun olmasından dolayı seviyorum.
Aynen canım bende sen gibi düşünüyorum.Neredeyse iki ay olacak fal atmayalı.Ben zaten fal olayindan sogudum topik ortamını sevdiğim için buralardayım,
geneli söylüyor evethümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)
Ah o anahtar yok mu anahtar çıkınca Hüma iliştiriveriyordu adamın eline bana sessiz kal diyordu.Deliriyordum.La adamın alırım anahtarınıda aklınıda diyesim geliyorduKuzu o ipler lafını bana da söyledi
Valla bana da aynısını solemişti sen sakın adım atmamalısın dedi :)hümanın klasik lafı o sen adım atma sakın o sana adım atıcak herkese bunu mu diyor acaba :)
Kübra küfür etme yavrum etmeeeebok herifler surtyukler mutlu bız mutsuz kızlar vatsab gurunbu kurak noluyr ya
Kübra birilerine kızmadan yaşayamıyor.Bari rahatlasa yanmayacam.Kübra sen müebbet hapis alcaksın yakındauslanmıyorsun
Selam canım seni görmek negüzelValla bana da aynısını solemişti sen sakın adım atmamalısın dedi :)
Aaa aynısını bana da banadaKuzu o ipler lafını bana da söyledi
Boğa burcu olduğum için beni yoran şeylerden hemen soguyorum şükürAynen canım bende sen gibi düşünüyorum.Neredeyse iki ay olacak fal atmayalı.
Kimse beni tınlamamış evet nesvetemasalkizi- sana neler çıktı canım, sayfalar önce bana cıktı yazmışsın ama kimse sormamis ne cikti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?