çıkan bi fal haberi vereyim rezzan abla bana işyerinde tartışma var senden kaynaklı değil dolaylı yollardan sende katılacaksın demişti aynen öyle oldu:))))
Klothoya tarot melege kahve attim dahada kimseye bisey atmam .
İnşallah seni üzmemiştir bu tartışma..
bi kaç saat üzüldüm sonra geçti canım...zaten bana iyi şeyler çıkmaz saçlarını boyatacaksın tartışacaksın:))) genellikle bunlar cıkıyor
internetten yada telefondan bakılan falları tercıh etmıyorum bence gidilip falcıyla yuzyuze olunmalı enerjisini yakalamalı aynı şekilde oda sizin enerjınızı almalı bırebır dıyalog daha iyi ve ankara kızılayda konur 1 sokaktaki turuncu cafenin muhteşem falcıları var istediğiniz herşeyi size verebilecek 1 değil bikaçtane hemde. her pazar izinli günümde bi anlamda kafamı dağıtmak için oraya gidiyorum turuncudaki falcıları ankaradaki arkadaşlara öneririm... hemde ortam okadar sıcakkı bilinen fal burolarına benzemıyor. istediğiniz herşey var internetınden laptopuna yemeklerden kokteyllere kadar .. oraya gıdıpte devrım cengız ve berrıne fal baktırmadan çıkmayın arkadaşlar
çıkan bi fal haberi vereyim rezzan abla bana işyerinde tartışma var senden kaynaklı değil dolaylı yollardan sende katılacaksın demişti aynen öyle oldu:))))
reklam oldugunu mesajin sol altindaki siyah unlemle bildirebiliyorsun canim ben sikayetimi yaptim reklamcilara hic tahammulum yok biliyorsun
isyerindeki tartismalari hic sevmiyorum hatta nefret ediyorum.Is yapmayan insanlarin gundem degistirmek icin ortaya attiklari sacmaliklar oluyor genelde
nasil oldun canim
iyiyim bebek çalısıyorum ya sen napıyosunnn
canimm bende azcik bisiler alicam disari cikip havalar sogudu malum
Klotto cok bekletiyormus ya 4.siradaydim gece 2kisiye bakip cikmis
yorumlarını yaz canım baktırmadım ben ona ama merak ediyorum:)
canııım mailine bak diye dün yazdım ama gördün müüü?
mesaj kutun doluydu atamıyorum mesaj sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?