Binnaz Abla

çıkan bi fal haberi vereyim rezzan abla bana işyerinde tartışma var senden kaynaklı değil dolaylı yollardan sende katılacaksın demişti aynen öyle oldu:))))

İnşallah seni üzmemiştir bu tartışma..

bi kaç saat üzüldüm sonra geçti canım...zaten bana iyi şeyler çıkmaz saçlarını boyatacaksın tartışacaksın:))) genellikle bunlar cıkıyor

Neyse geçmesine sevindim.Doğru söylüyosun,falcılar olumsuzu ve önemsizi anında biliyorlar,bu yönden hepsi çok başarılı.

Ben seni bu siteden atmaktan bıktım sen yeni üyelik alıp gelmekten bıkmadın ....

unikorn.
ekemenHATUN
flazofcanset

şimdi de geccezhr

çıkan bi fal haberi vereyim rezzan abla bana işyerinde tartışma var senden kaynaklı değil dolaylı yollardan sende katılacaksın demişti aynen öyle oldu:))))

isyerindeki tartismalari hic sevmiyorum hatta nefret ediyorum.Is yapmayan insanlarin gundem degistirmek icin ortaya attiklari sacmaliklar oluyor genelde

canııım mailine bak diye dün yazdım ama gördün müüü?
mesaj kutun doluydu atamıyorum mesaj sana

Kizlar rezzan ve melekten dedigi cikmayan var mi? Bana genelde ikiside tutar ama bir konuda farkli seyler soyledilerde bu sefer merak ettim cikan cikmayan var mi ikisine baktiripta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…