Binnaz Abla

Aaa aynısını bana da banada nasıl seviyorsunuz şu humayi
Benim burda Hümayı en çok eleştiren kişilerden biriyim.ama Kadının hastasıyız ona yanıyorum.Öyle bir kelime oyunu yapıyor ki gelbde inanma.Birde almış arkasına geniş bir kitle ver Allah ver.Kadının aklına hayranım sadece.Beni öyle güzel onca ay oyaladı ki ama şu var sayesinde ha geldi gelecek diye diye adamı unuttum.

İnşallah canım İnşallah.bende bu sıralar tam arındım derken kıştanmıdır nedir bir tuhaflaştım.Dün annemi kırdım mesela.uyku düzenim bozuldu.halletmem gereken işlerim aksadı.Neoldu bilmiyorum ki.Dua okumaya başladım bende hemencecik gene:)

Ben hep demişimdir hümayı fal olarak begendim hatta favorilerim sezgi ve hümadır hala ama gel gör ki bu fal işi komple yalanken falcıların fanatigi olanları anlamıyorum onlar da sen ben gübi insan sonucta

Ben hep demişimdir hümayı fal olarak begendim hatta favorilerim sezgi ve hümadır hala ama gel gör ki bu fal işi komple yalanken falcıların fanatigi olanları anlamıyorum onlar da sen ben gübi insan sonucta
Kesinlikle Külliyen yalannnnn

Cok normal canım zaten istanbuldaysan inanılmaz kasvetli son gunlerde havalar bende de oluyor ufak taskınlıklar ama en azından daha iyi hissediyorum kendimi

Arkadaslar aranızda namaz kılan var mı bilmiyorum ama en iyi enerji temizleme yöntemi Allaha yönelmek, zaten fallara inanmak ve bel bağlamak da biraz ondan uzaklastigimiz için oluyor. Eglencesine yada hava degissin diyerek fal atılabilir ama sanki biz çok inanıyoruz. Ben bu aralar başladım namaza önceden pek kilmiyordum ama inanın namaz sonrası edilen dua kadar iyi gelen bir terapi yok.

Kuzu ben en kötü günlerimi namaz kılarak atlatmıs biriyim kesinlikle beş vakit kılamasanız bile en azından yatmadan önce kılın bu aralar sabah namazı 8e kadar kılınabiliyor sabah namazınızı kılın gercekten allaha acılan eller bizi kırtaracak fal öcü kötü demyrm ama artık bana kendimi iyi hissettirmedigi için baktırmyrm akışa bırakmak en guzeli

Aynen 5 vakit bile olmasa 2rekat namaz kıldığımdaki hafifliği hiç bir şeyde yaşayamıyorum. En güzeli bizler için tevekkül edip allaha sığınmak bize en güzel kapıları açacaktır

Bende namaz kılıyorum canım..belkide fallarım bundan çıkmamıştır.Buda imtihan diyelim:)Ama her dara düştüğümde namazlarda ALLAHIMA sığınırım o en güzel ilaçtır.

bok herifler surtyukler mutlu bız mutsuz kızlar vatsab gurunbu kurak noluyr ya
ya bırak poıfuduk ya ıyı seylerde sunuyom nıye olmuyo hep kötuler olur zaten amk bok kaderi çok sinirliyim
Sizi bu tamda bu topikte böyle yazmaya devam ederseniz üyeliğinizi iptal ederim diye uyarmıştım değil mi?
Sürekli ağzınızda küfür, yeter artık! Üyeliğiniz iptal edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…