Ayy merakla bekliyorumKimse beni tınlamamış evet nesveteözelden anlatırım biraz özel
Benim burda Hümayı en çok eleştiren kişilerden biriyim.ama Kadının hastasıyız ona yanıyorum.Öyle bir kelime oyunu yapıyor ki gelbde inanma.Birde almış arkasına geniş bir kitle ver Allah ver.Kadının aklına hayranım sadece.Beni öyle güzel onca ay oyaladı ki ama şu var sayesinde ha geldi gelecek diye diye adamı unuttum.Aaa aynısını bana da banadanasıl seviyorsunuz şu humayi
Selam kuzucum bil mukavele ..Selam canım seni görmek negüzel
Canım sen değilde artık çıkan o kadar az fal haberi alıyoruz ki ondan hani Kübişemi moral veriyor dedim:) inanamadımKimse beni tınlamamış evet nesveteözelden anlatırım biraz özel
Şaka yapıyorum canımCanım sen değilde artık çıkan o kadar az fal haberi alıyoruz ki ondan hani Kübişemi moral veriyor dedim:) inanamadım
İnşallah canım İnşallah.bende bu sıralar tam arındım derken kıştanmıdır nedir bir tuhaflaştım.Dün annemi kırdım mesela.uyku düzenim bozuldu.halletmem gereken işlerim aksadı.Neoldu bilmiyorum ki.Dua okumaya başladım bende hemencecik gene:)Selam kuzucum bil mukavele ..
Enerjimi yenilemeye çalışıyorum iliklerime kadar arındığım ni dönemden geciyorum tüm kötü alıskanlıklarımı bıraktm (sigara gibi :) , fal baktırmıyorum artık hepimiz için guzel gunler gelsin istiyorum
Ben hep demişimdir hümayı fal olarak begendim hatta favorilerim sezgi ve hümadır hala ama gel gör ki bu fal işi komple yalanken falcıların fanatigi olanları anlamıyorum onlar da sen ben gübi insan sonuctaBenim burda Hümayı en çok eleştiren kişilerden biriyim.ama Kadının hastasıyız ona yanıyorum.Öyle bir kelime oyunu yapıyor ki gelbde inanma.Birde almış arkasına geniş bir kitle ver Allah ver.Kadının aklına hayranım sadece.Beni öyle güzel onca ay oyaladı ki ama şu var sayesinde ha geldi gelecek diye diye adamı unuttum.
Seviliyorsun KızŞaka yapıyorum canım
Kesinlikle Külliyen yalannnnnBen hep demişimdir hümayı fal olarak begendim hatta favorilerim sezgi ve hümadır hala ama gel gör ki bu fal işi komple yalanken falcıların fanatigi olanları anlamıyorum onlar da sen ben gübi insan sonucta
Cok normal canım zaten istanbuldaysan inanılmaz kasvetli son gunlerde havalar bende de oluyor ufak taskınlıklar ama en azından daha iyi hissediyorum kendimiİnşallah canım İnşallah.bende bu sıralar tam arındım derken kıştanmıdır nedir bir tuhaflaştım.Dün annemi kırdım mesela.uyku düzenim bozuldu.halletmem gereken işlerim aksadı.Neoldu bilmiyorum ki.Dua okumaya başladım bende hemencecik gene:)
Kızlar hepinizi teker teker çok seviyorum Allah en güzel kapılarını sizlere açsın canı gönülden diliyorum
Kuzu ben en kötü günlerimi namaz kılarak atlatmıs biriyim kesinlikle beş vakit kılamasanız bile en azından yatmadan önce kılın bu aralar sabah namazı 8e kadar kılınabiliyor sabah namazınızı kılın gercekten allaha acılan eller bizi kırtaracak fal öcü kötü demyrm ama artık bana kendimi iyi hissettirmedigi için baktırmyrm akışa bırakmak en guzeliArkadaslar aranızda namaz kılan var mı bilmiyorum ama en iyi enerji temizleme yöntemi Allaha yönelmek, zaten fallara inanmak ve bel bağlamak da biraz ondan uzaklastigimiz için oluyor. Eglencesine yada hava degissin diyerek fal atılabilir ama sanki biz çok inanıyoruz. Ben bu aralar başladım namaza önceden pek kilmiyordum ama inanın namaz sonrası edilen dua kadar iyi gelen bir terapi yok.
Bu gidişle hüma balhüma bal kanka
Aynen 5 vakit bile olmasa 2rekat namaz kıldığımdaki hafifliği hiç bir şeyde yaşayamıyorum. En güzeli bizler için tevekkül edip allaha sığınmak bize en güzel kapıları açacaktırArkadaslar aranızda namaz kılan var mı bilmiyorum ama en iyi enerji temizleme yöntemi Allaha yönelmek, zaten fallara inanmak ve bel bağlamak da biraz ondan uzaklastigimiz için oluyor. Eglencesine yada hava degissin diyerek fal atılabilir ama sanki biz çok inanıyoruz. Ben bu aralar başladım namaza önceden pek kilmiyordum ama inanın namaz sonrası edilen dua kadar iyi gelen bir terapi yok.
Sema nasıl ki acabanesibe tarih bilmiyor ama anda ve karsı tarafın dusunceleri anlamında cok iyi, binnaz dakilerin nerdeyse hepsi pembeci
Bende namaz kılıyorum canım..belkide fallarım bundan çıkmamıştır.Buda imtihan diyelim:)Ama her dara düştüğümde namazlarda ALLAHIMA sığınırım o en güzel ilaçtır.Arkadaslar aranızda namaz kılan var mı bilmiyorum ama en iyi enerji temizleme yöntemi Allaha yönelmek, zaten fallara inanmak ve bel bağlamak da biraz ondan uzaklastigimiz için oluyor. Eglencesine yada hava degissin diyerek fal atılabilir ama sanki biz çok inanıyoruz. Ben bu aralar başladım namaza önceden pek kilmiyordum ama inanın namaz sonrası edilen dua kadar iyi gelen bir terapi yok.
Sema nasıl ki acaba
bok herifler surtyukler mutlu bız mutsuz kızlar vatsab gurunbu kurak noluyr ya
Sizi bu tamda bu topikte böyle yazmaya devam ederseniz üyeliğinizi iptal ederim diye uyarmıştım değil mi?ya bırak poıfuduk ya ıyı seylerde sunuyom nıye olmuyo hep kötuler olur zaten amk bok kaderi çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?