Binnaz Abla

Cidden haketti Kübra bu kez.ilkkez kızdım ona.Hatta kızmışlar diye çok üzülmüştm.çok savundum. Ama biz bur da azmı acı çekiyoruz.Ben öyle zamanlar oluyor nefes alamıyrum. İşlerimi aksatıyorum.Fakat dostlar sofrasında iki kelam edip teselli oluyorum. Ahhh Kübra Ahhh.Kendine merhamet etmeyene merhamet edilmezmiş...

Tamamen uçmasa iyiydi

Tamamen uçmasa iyiydi
Bence Kübra dikkat çekmek için yapıyordu bunu.ilkin girip gayet ılımlı mesajlar yazıyordu ardından millet yazsın diye ona böyle davranıyordu. Kübraya çok kredi verdik ama kıymetini bilmedi.Ki uyarılmıştı defalarca.yani sağlıklı tavırlar değil bunlar.

Bana da demisti huma , savas ati munzur geri durmani soyler. sen adim atma ipler onun elinde senin yapacagin bisey yok :)

Güle güle küb

bütün forum el ele tutuşup çağırsak gelir mi?
keşke gelse yaa keşkeeee çarşamba gününden beri bekliyorum

ya bunu her okuduğumda gülüyorum skjdfskjdfh of falcıların bizi getirdiği kıvam 0-12 yaş grubu, utandım kendimden ya
hahahahahaah lebera sen ben ve antoniebut el ele tutuşup çağırıcaz tamam mı

Boğa burcu olduğum için beni yoran şeylerden hemen soguyorum şükür
. Nesvete çok özür dileyerek biraz kübleşicem sakın beni kibleme tamam mı :) benim de başımda bir boğa İLLETi var iki ay önce kavga ettik iki aydır taş duvar ya duvar olsa vurunca ses çıkar resmen boşa vuruyorum iki aydır

Tatlım boğa erkeği ile boğa kadını ilişkilerde çok farklı boğa sevgilim oldu ordan da biliyorum, kayaya vur kafanı adama vurma o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…