Arada site için kart çekip yazsana kuzum aksiyon olur.Bende fal sepetinde sürekli kart çekiyordum. Şimdi indirimde katina kartı buldum aldım başucu kitabı gibi duruyor
Balık çektim. Bol kısmetli günler bizi bekler demek ki kızlarArada site için kart çekip yazsana kuzum aksiyon olur.
Canım Balık ikilem kartı değil mi?Hepimiz bence geçmişimiz ve geleceğimiz arasında ikilemdeyiz ben böyle yorumladım:)Balık çektim. Bol kısmetli günler bizi bekler demek ki kızlar
Tamamen uçmasa iyiydiCidden haketti Kübra bu kez.ilkkez kızdım ona.Hatta kızmışlar diye çok üzülmüştm.çok savundum. Ama biz bur da azmı acı çekiyoruz.Ben öyle zamanlar oluyor nefes alamıyrum. İşlerimi aksatıyorum.Fakat dostlar sofrasında iki kelam edip teselli oluyorum. Ahhh Kübra Ahhh.Kendine merhamet etmeyene merhamet edilmezmiş...
Bence Kübra dikkat çekmek için yapıyordu bunu.ilkin girip gayet ılımlı mesajlar yazıyordu ardından millet yazsın diye ona böyle davranıyordu. Kübraya çok kredi verdik ama kıymetini bilmedi.Ki uyarılmıştı defalarca.yani sağlıklı tavırlar değil bunlar.Tamamen uçmasa iyiydi
Ne oldu peki sonra?Bana da demisti huma , savas ati munzur geri durmani soyler. sen adim atma ipler onun elinde senin yapacagin bisey yok :)
keşke gelse yaa keşkeeee çarşamba gününden beri bekliyorumbütün forum el ele tutuşup çağırsak gelir mi?
hahahahahaah lebera sen ben ve antoniebut el ele tutuşup çağırıcaz tamam mıya bunu her okuduğumda gülüyorum skjdfskjdfh of falcıların bizi getirdiği kıvam 0-12 yaş grubu, utandım kendimden ya
. Nesvete çok özür dileyerek biraz kübleşicem sakın beni kibleme tamam mı :) benim de başımda bir boğa İLLETi var iki ay önce kavga ettik iki aydır taş duvar ya duvar olsa vurunca ses çıkar resmen boşa vuruyorum iki aydırBoğa burcu olduğum için beni yoran şeylerden hemen soguyorum şükür
Gelen giden yok tabi ki...Ne oldu peki sonra?
Hümanın baktığı falların klasik sonu.farklı sonuç düşünmemiştimGelen giden yok tabi ki...
Kısmet ve kararsızlıktır.Canım Balık ikilem kartı değil mi?Hepimiz bence geçmişimiz ve geleceğimiz arasında ikilemdeyiz ben böyle yorumladım:)
Ipler onun elinde miBana da demisti huma , savas ati munzur geri durmani soyler. sen adim atma ipler onun elinde senin yapacagin bisey yok :)
Tatlım boğa erkeği ile boğa kadını ilişkilerde çok farklı boğa sevgilim oldu ordan da biliyorum, kayaya vur kafanı adama vurma o dereceGüle güle küb
keşke gelse yaa keşkeeee çarşamba gününden beri bekliyorum
hahahahahaah lebera sen ben ve antoniebut el ele tutuşup çağırıcaz tamam mı
. Nesvete çok özür dileyerek biraz kübleşicem sakın beni kibleme tamam mı :) benim de başımda bir boğa İLLETi var iki ay önce kavga ettik iki aydır taş duvar ya duvar olsa vurunca ses çıkar resmen boşa vuruyorum iki aydır
Ya ben haklıydım ama nesvete, ya sana özelden anlatsam bana nasıl davranmam gerektiğini söyler misin inan çok kısa anlatıcam üç cümle sözTatlım boğa erkeği ile boğa kadını ilişkilerde çok farklı boğa sevgilim oldu ordan da biliyorum, kayaya vur kafanı adama vurma o derece
Tabiki yardimci olmaya calisirimYa ben haklıydım ama nesvete, ya sana özelden anlatsam bana nasıl davranmam gerektiğini söyler misin inan çok kısa anlatıcam üç cümle söz
"inan çok kısa anlatıcam üç cümle söz"Ya ben haklıydım ama nesvete, ya sana özelden anlatsam bana nasıl davranmam gerektiğini söyler misin inan çok kısa anlatıcam üç cümle söz
Ya ahahahahahah napayım zaten herkesin derdi kendine yetiyor bi de benimle mi uğraşsın diye düşündüm"inan çok kısa anlatıcam üç cümle söz"
Tutturdu mugelecek için nisan dedi göreceğiiiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?