Yapcak bişi yok kuzu ne olursa olsun toplum kurallarına uymak zorunda herkesBence Kübra dikkat çekmek için yapıyordu bunu.ilkin girip gayet ılımlı mesajlar yazıyordu ardından millet yazsın diye ona böyle davranıyordu. Kübraya çok kredi verdik ama kıymetini bilmedi.Ki uyarılmıştı defalarca.yani sağlıklı tavırlar değil bunlar.
İkimize aynı falı göndermiş. Bana da tastam bu cümleyi yazmış canım. ..1 kez baktırdım burada çok övüldüğü zaman....Bana da demisti huma , savas ati munzur geri durmani soyler. sen adim atma ipler onun elinde senin yapacagin bisey yok :)
Aynen ben öyleyim şahsen araf durumu .Canım Balık ikilem kartı değil mi?Hepimiz bence geçmişimiz ve geleceğimiz arasında ikilemdeyiz ben böyle yorumladım:)
Burdaki tüm arkadaşların kartlarında munzur mu çıktıİkimize aynı falı göndermiş. Bana da tastam bu cümleyi yazmış canım. ..1 kez baktırdım burada çok övüldüğü zaman....
Hayallerimiz kırıldı şuanKızlar hüma için yazdığınız cümlelerin aynısını bana da kurdu :)
Eski sevgilim başaktı baya sinir ve alkol vardı onun dışında bi yamuğunu görmedim bi de sanki biraz kendilerinden güçlü tiplere aşık oluyorlar söz geçiremedikleri böyle kız gibiler bence bu konulardabasak erkekleri nasıldır bile var mı
basak erkekleri nasıldır bile var mı
Yaa ben tam tersini düşünüyorum bu adamlar konusunda sanki bana biraz yönetilmeyi seven tipler gibi gelmişlerdi ben de bir yıl çıktım bi başak erkeğiyleallahım iki yıllık ömür törpüm kara saplantım kendisi
şimdi başak erkeğini nasıl anlatsam? tam bir kapalı kutu, dışardan kibirli gibi görünse de aslında içten içe kendine güvensizliği vardır ve bunu örtebilmek için öyle davranır. içini herkese açmaz, kuralları vardır. içine atar, paylaşmaz. içindeki çocuğu sana gösterirse gerisi çorap söküğü gibi gelir. yalan söylemez, çünkü bunun yükünü taşımak istemez. çok kırılgandır, en küçük bir sözü 10 gün kafasına takabilir. düzenlidir, disiplinlidir. korkar, adım atmaz. ama karşısındakinin adım atması için ortam hazırlariltifat beklemek anlamsız olur, ama bunu alt metinlerde ve bakışlarında görürsün. mutsuzsan, stresliysen bunu atlatman için elinden geleni yapar. hafızası mükemmeldir. zekasıyla onu şaşırtacak insanları etrafında tutar genellikle. ama bir şeye karar verdi mi onu kararından döndürmek imkansız diyebilirim.
:) bu kadar yorumdan sonra hümanın hemen herkese benzer cümleler kurduğunu fark ettik. Anda iyi olduğunu düşünme nedenimiz de benzer sorunları yaşıyoruz. Sanırım 52.5 tl ye tekrar baktırmamHayallerimiz kırıldı şuan
Ahh başak ahhhallahım iki yıllık ömür törpüm kara saplantım kendisi
şimdi başak erkeğini nasıl anlatsam? tam bir kapalı kutu, dışardan kibirli gibi görünse de aslında içten içe kendine güvensizliği vardır ve bunu örtebilmek için öyle davranır. içini herkese açmaz, kuralları vardır. içine atar, paylaşmaz. içindeki çocuğu sana gösterirse gerisi çorap söküğü gibi gelir. yalan söylemez, çünkü bunun yükünü taşımak istemez. çok kırılgandır, en küçük bir sözü 10 gün kafasına takabilir. düzenlidir, disiplinlidir. korkar, adım atmaz. ama karşısındakinin adım atması için ortam hazırlariltifat beklemek anlamsız olur, ama bunu alt metinlerde ve bakışlarında görürsün. mutsuzsan, stresliysen bunu atlatman için elinden geleni yapar. hafızası mükemmeldir. zekasıyla onu şaşırtacak insanları etrafında tutar genellikle. ama bir şeye karar verdi mi onu kararından döndürmek imkansız diyebilirim.
Yaa ben tam tersini düşünüyorum bu adamlar konusunda sanki bana biraz yönetilmeyi seven tipler gibi gelmişlerdi ben de bir yıl çıktım bi başak erkeğiyle
allahım iki yıllık ömür törpüm kara saplantım kendisi
Ooo bayağı büyük skandal bu yalnızKizlar huma size ayni cumleleri kurmus. Bana ve bir arkadasin kardesine farkli isimlerle ayni fali atti. Hic unutmam ben de fali gorup umutlanmistim, hey gidi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?