Binnaz Abla

IYI aksamlar hanimlar, demin burada katina destesi ile bir konu geçmisti, destenin agir bir enerjisi olduguna dair, bununla herhangi bir bilginiz varmi ?

Ah lebaracıgım senin ki de mi başak of allahım of

ay ya gittikce gözüm korktu
Çok sakin ve kaliteli erkeklerdir aslında ama işte o kadar kendi içlerinde yasıyorlar ki degiştiremiyosun düşüncelerini aslında dürüst ve düz adamlar hem cok kolay hem cok zor karar senin ama yine de bu arada cok zekidirler

Kızlar topikte başak erkeklerinin çileli kız arkadaşları mi var sadece
Valla sana cok sey katabilir de aslinda. Analiz yetenekleri guclu ve gercekcidirler bu yuzden biraz daha realist bakabilirsin hani. Dengesizlikten de hoslanmazlar, kendi icinde once kendin icin dengeli adimlar atabiliyorsan kimse yikamaz seni yuru kizim...

Hayallerimiz kırıldı şuan

Kizlar huma size ayni cumleleri kurmus. Bana ve bir arkadasin kardesine farkli isimlerle ayni fali atti. Hic unutmam ben de fali gorup umutlanmistim, hey gidi gunler

sadece bir kartı nasıl yorumlayacağımı sordum ve böylece hümadan aynı yorumu alan bir sürü kişi olduğunu gördük hey maşallah

:) bu kadar yorumdan sonra hümanın hemen herkese benzer cümleler kurduğunu fark ettik. Anda iyi olduğunu düşünme nedenimiz de benzer sorunları yaşıyoruz. Sanırım 52.5 tl ye tekrar baktırmam
yani şu kadar yorumdan sonra hala daha hüma da hüma diyen varsa buyursun enayiliğine doymasın diyorum.!!

sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz! yazık günah değil mi?

Cevrimici gorunuyoooor
kendi sayfasında da ç.dışı görünüyor bende ama... belki ana sayfa takılmıştır ? çevrimiçi lunca hızlıca geliyordu benim falım ama bir defasında çdışı gönderdim 2 gün sonraya geldi, kendisi de o zaman açıklama yapmış, eskisi gibi sık giremiyorum, görünce bakıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…