Vallahi beni fal illetine başak erkeği sardı dünyanın en rahat erkekleri diyebilirim :)basak erkekleri nasıldır bile var mı
Vallahi beni fal illetine başak erkeği sardı dünyanın en rahat erkekleri diyebilirim :)
Ah lebaracıgım senin ki de mi başak of allahım ofallahım iki yıllık ömür törpüm kara saplantım kendisi
şimdi başak erkeğini nasıl anlatsam? tam bir kapalı kutu, dışardan kibirli gibi görünse de aslında içten içe kendine güvensizliği vardır ve bunu örtebilmek için öyle davranır. içini herkese açmaz, kuralları vardır. içine atar, paylaşmaz. içindeki çocuğu sana gösterirse gerisi çorap söküğü gibi gelir. yalan söylemez, çünkü bunun yükünü taşımak istemez. çok kırılgandır, en küçük bir sözü 10 gün kafasına takabilir. düzenlidir, disiplinlidir. korkar, adım atmaz. ama karşısındakinin adım atması için ortam hazırlariltifat beklemek anlamsız olur, ama bunu alt metinlerde ve bakışlarında görürsün. mutsuzsan, stresliysen bunu atlatman için elinden geleni yapar. hafızası mükemmeldir. zekasıyla onu şaşırtacak insanları etrafında tutar genellikle. ama bir şeye karar verdi mi onu kararından döndürmek imkansız diyebilirim.
Çok sakin ve kaliteli erkeklerdir aslında ama işte o kadar kendi içlerinde yasıyorlar ki degiştiremiyosun düşüncelerini aslında dürüst ve düz adamlar hem cok kolay hem cok zoray ya gittikce gözüm korktu
Aynen ya bambaşka erkeklerden bahsediyormuşuz gibi geldi bana bence de yükselenin baya etkisi varşu açıdan haklısın, kesinlikle aptal birine tahammül edemezler. benim gerzocuğum fikir danışmayı severdi ama yönetilmek istemediğine eminim. yükselen de değiştirir tabii
Surekli elestirirler ve sunu duyarsin :"Daha soyle olmalisin daha boyle olmalisin..." bi de cok romantik degiller ama oyleymis gibi yapmakta baya proflarVallahi beni fal illetine başak erkeği sardı dünyanın en rahat erkekleri diyebilirim :)
Valla sana cok sey katabilir de aslinda. Analiz yetenekleri guclu ve gercekcidirler bu yuzden biraz daha realist bakabilirsin hani. Dengesizlikten de hoslanmazlar, kendi icinde once kendin icin dengeli adimlar atabiliyorsan kimse yikamaz seni yuru kizim...Kızlar topikte başak erkeklerinin çileli kız arkadaşları mi var sadece
Hayallerimiz kırıldı şuan
Kizlar huma size ayni cumleleri kurmus. Bana ve bir arkadasin kardesine farkli isimlerle ayni fali atti. Hic unutmam ben de fali gorup umutlanmistim, hey gidi gunler
sadece bir kartı nasıl yorumlayacağımı sordum ve böylece hümadan aynı yorumu alan bir sürü kişi olduğunu gördük hey maşallah
yani şu kadar yorumdan sonra hala daha hüma da hüma diyen varsa buyursun enayiliğine doymasın diyorum.!!:) bu kadar yorumdan sonra hümanın hemen herkese benzer cümleler kurduğunu fark ettik. Anda iyi olduğunu düşünme nedenimiz de benzer sorunları yaşıyoruz. Sanırım 52.5 tl ye tekrar baktırmam
canım serüven girdiği zamanlar hızlıca bakıp yolluyor ama çevrimdışı ise 1-2 günü bulabilirKizlar tellwe seruven ne kadar surede cevapliyo kitap falini?? Bilen var mi
benim belalım kovaKızlar topikte başak erkeklerinin çileli kız arkadaşları mi var sadece
Hic mi cikan yok yaaa bi de bunlar hep 2 ay muddet mi veriyolar bana mi oyle geliyoyani şu kadar yorumdan sonra hala daha hüma da hüma diyen varsa buyursun enayiliğine doymasın diyorum.!!
sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz! yazık günah değil mi?
Cevrimici gorunuyoooorcanım serüven girdiği zamanlar hızlıca bakıp yolluyor ama çevrimdışı ise 1-2 günü bulabilir
ben bu hanımı pembeci sanıyordum ama diğer yandan aynı falları "bas bas paraları leylaya" mantığıyla basıp basıp yollama huyunu da öğrenmiş oldukHic mi cikan yok yaaa bi de bunlar hep 2 ay muddet mi veriyolar bana mi oyle geliyo
kendi sayfasında da ç.dışı görünüyor bende ama... belki ana sayfa takılmıştır ? çevrimiçi lunca hızlıca geliyordu benim falım ama bir defasında çdışı gönderdim 2 gün sonraya geldi, kendisi de o zaman açıklama yapmış, eskisi gibi sık giremiyorum, görünce bakıyorum diyeCevrimici gorunuyoooor
Bi de su sana kart aciyim havalari var... "Aaaaaa bu ne yaaaa alyans cikmis alyaaaansss!!!" Yasin genc olmasa evlilik gorunuyo derdim caniiim"ben bu hanımı pembeci sanıyordum ama diğer yandan aynı falları "bas bas paraları leylaya" mantığıyla basıp basıp yollama huyunu da öğrenmiş olduk
şu an çevrimdışı canım. mobil sitede bir sıkıntı var, falcıları çevrimiçi gösteriyor maalesef.Cevrimici gorunuyoooor
şu an çevrimdışı canım. mobil sitede bir sıkıntı var, falcıları çevrimiçi gösteriyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?