Ay kesinlikle ilk tanıdıgımda dedim bu adam kadın ruhundan anlıyo nazik kibar ama romantizm sıfır cıktıSurekli elestirirler ve sunu duyarsin :"Daha soyle olmalisin daha boyle olmalisin..." bi de cok romantik degiller ama oyleymis gibi yapmakta baya proflar
Bende munzur yoktu. Ama bu cümle vardı. Demek ki kalıp bir cümle....Burdaki tüm arkadaşların kartlarında munzur mu çıktıanlayamadım
Hümaya burdan birBende munzur yoktu. Ama bu cümle vardı. Demek ki kalıp bir cümle....
İngilizce hocamız kullanManiz gereken fiil halleri aklınıza gelmezse ya da uygun fiili bulamazsanız yapıştırın "get" fiilini gitsin derdi.
O hesap her falın vazgeçilmez cümlesi bu demek....
Imm valla bana oldu ama eger yalan soylemediyse alyans bahceler deve cıktıHuma'nin size kart acilimi yapiyorum dedikten ve actiktan sonra mukemmmeeell cikmis gibi bi tavri oluyo mu
Canım pembeci halini bilemem asla bi falcıyı savunmam da ama beni anda analiz eden en iyi falcılardan biridir bu konuda hala hakkını yiyenem emek veriyo fallarınahüma'nın bu kadar pembeci olup hala deli gibi talep görmesini bir türlü anlayamıyordum, gercek yuzunun ortaya cıkmasına cok sevindim
Ben bir daha baktirmam ama hümanın 24 saatte 21 fal aldıgı günler varDı. 21 fal bakan birinin beyni ya hoşafa döner ya da bakmıyor sallıyordur bağlantısını kuracak kadar fal ve falcı bilimine vakıf değildim o zamanlar.Hümaya burdan biro zaman.
Canım pembeci halini bilemem asla bi falcıyı savunmam da ama beni anda analiz eden en iyi falcılardan biridir bu konuda hala hakkını yiyenem emek veriyo fallarına
Sen memnun kalmis miydin ??canım serüven girdiği zamanlar hızlıca bakıp yolluyor ama çevrimdışı ise 1-2 günü bulabilir
Canım ben falları gelecek odaklı degil de anda karakter analizinde baktırdıgım için begenmiş olabiliri yoksa tarihler geceli 20gub oldu benim de yani :)seni bilemem belki cidden enerjiniz uymustur ama aynı falı gönderen, herkese bu senin kaderin diyen biri hüma
Ikizler burcu bundan muzdarip bencebu arada yarın merkur geri hareketine baslıyormus, eski iliskiler tekrar gündeme gelebilirmis
Ayy mumkunse gündeme gelsinler artıkbu arada yarın merkur geri hareketine baslıyormus, eski iliskiler tekrar gündeme gelebilirmis
Marmara'da yıllardır deprem bekleniyor, ama amerikan deprem yaptığını duyunca ben şok olmustumKızlar marmarada deprem bekleniyormuş bir bilgisi olan var mı?
Kendi tecrube ettigi iliski taktiklerinin her iliskiye ve insana uyacagini saniyor ya da bi güzel bizi kerizliyor.....İkimize aynı falı göndermiş. Bana da tastam bu cümleyi yazmış canım. ..1 kez baktırdım burada çok övüldüğü zaman....
Seruvene attim ama luna06 ya mi atsam degistiripserüveni unuttum, kitap falı atmıştım geçmiş ve anı güzel yorumlamış.
gelecekle ilgili hiçbir yorum yapmamış.
nerden duydun canim. benim fobim var simdi sabaha kadar uyuyamamKızlar marmarada deprem bekleniyormuş bir bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?