Binnaz Abla

Surekli elestirirler ve sunu duyarsin :"Daha soyle olmalisin daha boyle olmalisin..." bi de cok romantik degiller ama oyleymis gibi yapmakta baya proflar
Ay kesinlikle ilk tanıdıgımda dedim bu adam kadın ruhundan anlıyo nazik kibar ama romantizm sıfır cıktı

Burdaki tüm arkadaşların kartlarında munzur mu çıktı anlayamadım
Bende munzur yoktu. Ama bu cümle vardı. Demek ki kalıp bir cümle....
İngilizce hocamız kullanManiz gereken fiil halleri aklınıza gelmezse ya da uygun fiili bulamazsanız yapıştırın "get" fiilini gitsin derdi.
O hesap her falın vazgeçilmez cümlesi bu demek....

Hümaya burdan bir o zaman.

Huma'nin size kart acilimi yapiyorum dedikten ve actiktan sonra mukemmmeeell cikmis gibi bi tavri oluyo mu

hüma'nın bu kadar pembeci olup hala deli gibi talep görmesini bir türlü anlayamıyordum, gercek yuzunun ortaya cıkmasına cok sevindim
Canım pembeci halini bilemem asla bi falcıyı savunmam da ama beni anda analiz eden en iyi falcılardan biridir bu konuda hala hakkını yiyenem emek veriyo fallarına

Hümaya burdan bir o zaman.
Ben bir daha baktirmam ama hümanın 24 saatte 21 fal aldıgı günler varDı. 21 fal bakan birinin beyni ya hoşafa döner ya da bakmıyor sallıyordur bağlantısını kuracak kadar fal ve falcı bilimine vakıf değildim o zamanlar. Baktirmak için peşinden koşarken saymıstım. Yine de bu kadar insanda yanılıyor olamaz vardır bir bildikleri elbette diye düşünüyorum...

seni bilemem belki cidden enerjiniz uymustur ama aynı falı gönderen, herkese bu senin kaderin diyen biri hüma
Canım ben falları gelecek odaklı degil de anda karakter analizinde baktırdıgım için begenmiş olabiliri yoksa tarihler geceli 20gub oldu benim de yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…