Binnaz Abla

21 fal ne yahu 8 bakıyo şuanda şaşırıyorum..Hani katinanın etkisinden korkuyolar ya hüma nasıl korkmuyo herşeyi pembeye bağlıyo 52.5 tl az değil ya umutlarıyla oynuyo herkesin..Anda güzel olabilir de....

21 fal ne yahu 8 bakıyo şuanda şaşırıyorum..Hani katinanın etkisinden korkuyolar ya hüma nasıl korkmuyo herşeyi pembeye bağlıyo 52.5 tl az değil ya umutlarıyla oynuyo herkesin..Anda güzel olabilir de....
Bilmiyoruz ki belkide aynı metni bir cogumuza gönderdi

Bilmiyoruz ki belkide aynı metni bir cogumuza gönderdi
Hümadan sesli yorum almadınız mı canım , valla ne yalan solim bana baktıgı fal cok efsaneydi ama iyi bi anına da denk gelmiş olabilirim ki zaten sezgiyle ve digerleriyle de cok orantlı konustu o bi kere baktırdgm için de bişi diyemyrm ama galiba herkese pembeye baglamıs anda da mı kötüydü sizde

Benim hüma yorumlarımı biliyorsun aynı yada benzermiydi :)

Yok canım yaa hiç alakası yoktu hatta sana atmıstım danırım benim yorumu da baya baya benna sezgi hüma aynı analizi yaptılar adamla ilgili sonunu da pembeye baglayamayan falcı kalmadı zaten :)))

Ya açıkçası bana anda söylediği şeyler çok yuvarlak ti onun da hataları var seninde falan dedi, tamam da ilişkide hata olmazsa bitmez zaten yani 3. Birisi yoksa, annesi hasta dedi Hayır kadın turp gibi daha birsürü birsey yok işi yoğunluk ben adım atmamaliymisim ipler onun elindeymis, yani illaki ben fal atıyorsam demekki birseyler istediğim gibi gitmemiş ki fal atmisim bunu söylemek yada anlamak zor değil, yok işsiz misim kafamda kuruyor musun Hayır alakası yok o dönemde deli gibi calisiyordum islerini yetiştiremiyordum falan falan sonucu dinlemedim bile daha sonra dinledim pembelikten bogulacaktim

Sesli yoruma geçmemişti o zaman... Sonu pembeye bağlaması konusunda herkesle hemfikirim. Bende anlik durumda da başarılı değildi. Gelgelelim bir arkadaşa baktığı falı çok başarılıydı. O yüzden kesin bir kanaatim yok hüma hakkında... tam olarak da başarısız diyemiyorum. Arkadaşımda da çok klişe dışı şeyler bildi...

Merkür 19 Aralık Pazartesi’nden itibaren gerilemeye başlıyor. 9 Ocak’a kadar sürecek olan Merkür gerilemesi hangi burcu nasıl etkileyecek?

KOÇ veya Yükselen KOÇ: İş hayatınızda kariyerinizde, toplumsal rolünüzde, üstlendiğiniz sorumluluklarda, tıkanma noktasına geldiğiniz yerleri fark etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Altından kalkamayacağınız ya da ilerleme imkanı vermeyen bir konuma sıkışıp kalmış olabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar sayesinde, ya görevinizi değiştirmeniz, ya görevinizi yerine getirme şeklinizi elden geçirmeniz, ya da sistemi daha esnek ve akışkan olacak şekilde yeniden yapılandırmanız gerektiğini anlayacaksınız. Bu sürecin sonunda yetkinliğinizi ve etkinliğinizi arttırmanın yepyeni yollarını bulacaksınız.

BOĞA veya Yükselen BOĞA: Yolculuk planlarınız, eğitim planlarınız, hatta hayata dair planlarınız bir tıkanma noktasına gelmiş gibi görünüyor! Tutunduğunuz düşünceler, değişmeyen yargılarınız ya da doğrularınızı hayata geçirme şekliniz, sizi daha ileri götürmediği için, ”Ben nerede yanlış yaptım?” sorusunu soracağınız bir aşamadasınız. ”Akıl tutulması yaşıyorum! Bildiklerim ve düşünebildiklerim bana yetmiyor…” diyorsanız, ARA ALIN! Bazen bir Boğa bile ”en doğrusunu bilmek” konusunda eksik kalır :))) Siz başka açıdan bakmanız gerektiğini kabul edin, hayat size yeni bir açı verir

İKİZLER veya Yükselen İKİZLER: İhtiyaç duyduklarınızı bulamamak, taleplerinize, girişimlerinize cevap alamamak, bir ilişkiye / bağlantıya saplanıp kalmış hissetmek ve bu bağın size göre tıkanık olan yerlerine çözüm üretememek, borçlarınızı ödeme ya da alacaklarınızı tahsil etme konularında zorluklar yaşamak, ertelenmiş sağlık sorunları yüzünden radikal tedavilere mecbur kalmak, değiştiremediklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmek… Türünden size imkansız gelen şeyleri deneyimleyeceğiniz bir süreçtesiniz :) Çözemiyorsanız, çözülmeyi, değişmeyi, gerekirse bırakmayı, vazgeçmeyi kabul edeceksiniz…

YENGEÇ veya Yükselen YENGEÇ: İkili ilişkileriniz, iş ve hayat ortaklıklarınız, kontratlarınız tıkanma noktasına gelmiş konular var! Hayatınızdaki bazı insanlarla sizi kabul edemeyeceğiniz kadar zorlayan, ya da kabul edilemeyecek şekilde davrandığınız haller yaşamaktasınız. Çıkışsız hale gelmiş her mesele, bu süreçte önce tavan yapacak sonra da masaya yatacak. Sağlık, hukuk gibi bir başka uzmana danışmanız gereken konularda da yardım almayı kabul etmeniz ya da anlaşamadığınız uzmanı değiştirmeniz gerekecek. Sürecin sonunda işbirliklerinizi YAPICI hale getirecek ya da bitireceksiniz.

ASLAN veya Yükselen ASLAN: Günlük yaşamınız, alışkanlıklarınız, çalışma ortamınız, sağlığınız, hizmet verme şekliniz ya da size hizmet verenler ile ilişkileriniz açısından ne kadar tıkanıklık noktası varsa, hepsi bu süreçte önünüze serilebilir. Rahatınıza geldiği için öyle yaptığınız şeylerin, rahatınıza mal olduğunu fark edebilirsiniz! Yeme biçiminizi, yaşama biçiminizi, çalışma biçiminizi, hayatınızı kolaylaştırmasını istediğiniz insanlarla ilişki kurma şeklinizi gözden geçirin. Hayat kalitenizi, bedeninizle ilişkinizi, kendinizden hoşnutluğunuzu sağlamak için, işe kendinizden başlamanız gerektiğini anlayacaksınız

BAŞAK veya Yükselen BAŞAK: Üretkenliğinizin, heveslerinizin, canlılığınızın, hayata bağlılığınızın, sizde coşku ve mutluluk hissi yaratan faaliyetlerin ve ilişkilerin, çocuklarınızla iletişiminizin bir tıkanma noktasına geldiğini fark edebilirsiniz. Atmayı düşündüğünüz adımlar, yapmayı düşündüğünüz başlangıçlar, ateşlemeyi düşündüğünüz ilişkiler, umduğunuzdan daha AĞIR AKSAK gidebilir! Kendinizi bozmayın :) Neyin olmadığına ve neden olmadığına iyi bakın. Olmayacak duaya mı amin diyorsunuz, yoksa olacak işi siz mi yokuşa sürüyorsunuz bir anlarsanız, arkası daha kolay gelecek

TERAZİ veya Yükselen TERAZİ: İçine sığındığınız güvenlik alanları sizi boğmaya başlamış olabilir… Aileniz, eviniz, aidiyetleriniz, özel yaşamınız konusunda çıkışsızlık yaşıyor, sizi tüketen sorumluluklar ile korkutan bitişler arasında bunalıyor olabilirsiniz. Güvende kalmak için yaptığınız tercihlerin sonuçları, size kendinizi güvensiz hissediyor olabilir. Sonuç itibariyle hayatın size mesajı ”kabuğu kırmadan hayat yok!” Yani yumurtanızdan, kozanızdan, altın kafesinizden, ana rahimi bellediğiniz alanlardan çıkmak zorundasınız… Çıktığınızda hayatın dışarıda da devam ettiğini görüp şaşırabilirsiniz :)

AKREP veya Yükselen AKREP: Merkür sizi, iletişim ve hareket alanınızla ilgili kısıtlamalar açısından vurabilir! İnsanlara ulaşamadğınızı, görünmez / duyulmaz olduğunuzu, adım atmanızın, mesafe kat etmenizin önünde belirgin engeller oluştuğunu görebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız seçimler ve benimsediğiniz tutumlar nedeniyle, işlerin bu hale geldiğini anlamanız ya da zaten bu hale geleceği belli olan ilişkileri ve iletişimleri boşuna zorladığınızı fark etmeniz de mümkün. Yanlış anlaşmalar yoğun olabilir. Sosyal çevrenizle bağınızın zayıfladığını hissedebilir ya da bazı çevrelerden siz de çekilmek isteyebilirsiniz. GÖZLEMEDE KALIN! Moral bozmayın, ders alın :)

YAY veya Yükselen YAY: Bu ara temel meseleniz maddi kısıtlamalar olabilir. Para, yetenek, güç açısından arzu ettiklerinizin gerisinde kaldığınızı düşünebilirsiniz. Yapabilecekleriniz yapmak istedikleriniz için bi boy küçük kalabilir. Ya da siz kendinizi eksik ve sıkıntıda hissederek geri duruyor olabilirsiniz. Sonuç itibariyle, maddi koşullarınızı geliştirecek, prestijinizi, özsaygınızı arttıracak, hayatta yaptıklarınızın dişe dokunduğu hissinizi yükseltecek yeni mecralar bulmanız lazım. Ama önce kendi kapasitenizi yeniden tanımlamak ve gerekli düzenlemeleri, geliştirmeleri yapmak zorundasınız. Sonrası zaten gelir

OĞLAK veya Yükselen OĞLAK: Merkür sizi kendinizden şüpheye düşmeye, yaptıklarınızın bir anlamı olup olmadığını sorgulamaya, tavır ve yön itibariyle ileri gidebilir durumda olmadığınızı zannetmeye itebilir. Kendinizi tıkanmış, sınırlanmış, önünü görmekte zorlanır halde bulabilirsiniz. ABARTMAYIN :) Sadece sınırlarınızı esnetmeye, olasılıkları fark etmeye ve gerekli adımları atmaya hazır olun. ”Vay efendim bu hali nasıl öngöremezmişim, hayat önüme çıkatmadan da ben akıl edip nasıl hazırlıklı olamazmışım!” gibi gizli ego triplerine girmeyin :))) İleri hamlelerin hepsi, insanın geri kalma endişesi ile başlar. Kendinize engel olduğunuz yerleri fark edin yeter

KOVA veya Yükselen KOVA: Canım siz bu bir-iki ay baya düz bunalımda hissedebilirsiniz! Zira fikirleriyle ön planda olmaya alışkın insanlar, içe dönük ve düşünceli olmayı, depresif olmak zannederler :))) Yapma değil planlama, anlatma değil düşünme, sorgulama, eksikleri tamamlayıp sorunları giderme, zaafiyetleri saptayıp bazı şeylerden vazgeçme, geride bırakma sürecindesiniz. Çözülme, bırakma, teslimiyet, yeni bir yaratıcılık sürecinden önce gelen içi boşalma ve yıkım hissi, hayatınıza hakm olabilir. Bunu gerekli ve öğretici bir zaman olarak görün. Israrla olmayan, yürümeyen, gelişmeyen şeylerin altındaki nedenleri anlamanıza çok yardımı olabilir

BALIK veya Yükselen BALIK: Hayatın umut ve heves ettiğiniz kadar hareketli ve renkli olmaması, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Siz yeni fırsatların üzerine gitmek isterken, engeller, ertelemeler veya yüksek risk içeren gelişmeler ayağınıza dolanabilir. Umduğunuza koşmak değil, bulduğunuzu iyi değerlendirmek gereken bir süreçtesiniz. Yeni çevrelere kendinizi kabul ettirmek, yeni girişimlere kalkışmak için uygun bir zaman değil. Belirsizlik ve durgunluk sizin yaratmaktan hoşlandığınız ama yaşamaktan hoşlanmadığınız durumlardır :) Şimdi yapabileceğiniz en iyi şey, sizin başlatmadığınız ve tercih etmediğiniz böylesi bir süreçte ayakta kalmayı öğrenmek. Belki bu sürecin sonunda hiç bir şeyi ertelememek gerektiğini daha iyi idrak edersiniz

Kuzum bende cok spesfik seyler vardı yaa ben o yuzden cok etkilendim ama enerji işi denek ki hem enerjim tuttu hem gunundeydi

Canım tek seferde almıyordu. 24 saat de ara ara girip 4-5 aldı ve toplamda 1 günde 21 fal aldı saydım. Ve 2 hafta böyle sıkı takipten sonra ancak yakalayabildim.

Aslan burcu bugünden adapte olmuş Merkür ün gerilemesine.... kuaförde 4 saat..
Haftalık diyet alışverişi yapılıp her günün yemeği dolapta etiketlendi. Öğle yemekleri evden .. hizmet alınıp verilenlerle 2017 anlaşmaları imzaya hazırlanacak yarın... site aidatıma zamda gelmiş.... biz başladık ...

Canım tek seferde almıyordu. 24 saat de ara ara girip 4-5 aldı ve toplamda 1 günde 21 fal aldı saydım. Ve 2 hafta böyle sıkı takipten sonra ancak yakalayabildim.

Bnece bazı gunler sadece para için calışıyor :/

yengeç ve yükselen akrep resmen birbirini baltalıyormuş. ben yerimde sayacağım herhalde

Bnece bazı gunler sadece para için calışıyor :/

şimdiii her şeyi okudum nerdeyse. bana bahsettiğiniz cümleleri kurmadı. gerçekten spesifik birkaç şey bildi. öyle genele uyacak şeyler değildi bahsettikleri, adım atmama meselesini de çok başka şekilde anlattı bana. demek ki gününde olması vs. lazımmış. bilemiyorum :)

Acıkcası bana da oyleydi kuzu ama bazılarına da resmen sallamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…