Binnaz Abla

hümanın pembeciliğin lafı yine geçmişken yazayım, daha önce de demiştim, hümanın falı benim diğer fallarımdan hiç de pembe değildi. aynıydı. mutlu sona bağlamayan çok az kişi var. hüma patladı mı geri kalan onlarca kişi de patlayacak

Kızlar Banu Doğru bana katina en fazla 1 aylık süreyi gösterir demişti öyle mi?

Ah canım al benden de o kadar hüma hala favori falcım ama bnce bnm enerjim tuttu yoksa burda anlatılanlar biraz guven sarsıcı

Ah canım al benden de o kadar hüma hala favori falcım ama bnce bnm enerjim tuttu yoksa burda anlatılanlar biraz guven sarsıcı
bütün falcılar öyle :)

fal alemi komple güven sarsıcı bir yer bence. şu topikte en çok adı geçen 2 isim var, hüma ve sezgi. hüma zaten bugün konuşuldu, iki kişiye tıpatıp aynı falı atmış. sezginin de yaklaşık 2 paragraflık kısmı kopyala yapıştır ile yazması olayı vardı

en bilinen falcıların gördüğümüz olayları bunlar sadece… ne kandırmalar dönüyor arka planda kim bilir :)

Kuzum bende cok spesfik seyler vardı yaa ben o yuzden cok etkilendim ama enerji işi denek ki hem enerjim tuttu hem gunundeydi
bende de öyle canım hem günündeydi galiba hem enerjisi tuttu.sonuçta dediği vadede kadını buldum anlatmıştım daha öncede:))))

Haklısın canım ben hümada da sezgide de cok iyi bir fal aldım yani o kadar spesfikti ki kopyaldıysa da helal olsun :) ama genel olarak bu fal işinden cok sogudım onlar bize para göZüyle baktıgı sürece bu düzen bole devam edecek o yüzden uzak duruyrm arrık

bende de öyle canım hem günündeydi galiba hem enerjisi tuttu.sonuçta dediği vadede kadını buldum anlatmıştım daha öncede:))))
Tatlım iyi falcı oldugu cpk asikar hümanın da gözünü para hırsı sarmıs gunde 21 fal alırsa cok bormal sallaması bi sure sor a

çok baktırmazsan çok doğruyu söylüyor...bende inanıyorum..ki zaten kendime aldım ama vade verdiğini sanmıyorum o kartların..

kart fallarında vade çok çok zor. sadece bazı kartların burçlarla ilişkisi var ordan anlam çıkarmaya çalışıyorlar. kartlar genellikle an ve yakın gelecekte iyidir.öyle 2-3 ay sonrayı maalesef vermez. çok baktırırsan da dalga geçer en sonunda seninle :/

bende öyle düşünüyorum zaten kesinlikle...tarotta var kartların anlamlarına göre vade olayı ama katinada bilemiyorum var mıdır hiç okumadım çok araştırdım ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…