Ah canım al benden de o kadarhümanın pembeciliğin lafı yine geçmişken yazayım, daha önce de demiştim, hümanın falı benim diğer fallarımdan hiç de pembe değildi. aynıydı. mutlu sona bağlamayan çok az kişi var. hüma patladı mı geri kalan onlarca kişi de patlayacak
bütün falcılar öyle :)Ah canım al benden de o kadarhüma hala favori falcım ama bnce bnm enerjim tuttu yoksa burda anlatılanlar biraz guven sarsıcı
evet bence öyle canım anda çok iyi katina falı geniş gelecek değil yani..Kızlar Banu Doğru bana katina en fazla 1 aylık süreyi gösterir demişti öyle mi?
ben sesli baktırdım çok güzeldi geçmişte ve anda geleceği ise onun dediği tarihte ben buldum sezgi ve geysunun tarifiyle..Bilmiyoruz ki belkide aynı metni bir cogumuza gönderdi
Ozaman bize nasıl bir kaç ay süre veriyorlarevet bence öyle canım anda çok iyi katina falı geniş gelecek değil yani..
bende de öyle canım hem günündeydi galiba hem enerjisi tuttu.sonuçta dediği vadede kadını buldum anlatmıştım daha öncede:))))Kuzum bende cok spesfik seyler vardı yaa ben o yuzden cok etkilendim ama enerji işi denek ki hem enerjim tuttu hem gunundeydi
Sallıyolar işte falın gidişatına göre 1 ay 2 ay gelmezse yine fal atıcaklar nasılsa diye:)))Ozaman bize nasıl bir kaç ay süre veriyorlar
Haklısın canım ben hümada da sezgide de cok iyi bir fal aldım yani o kadar spesfikti ki kopyaldıysa da helal olsun :) ama genel olarak bu fal işinden cok sogudım onlar bize para göZüyle baktıgı sürece bu düzen bole devam edecek o yüzden uzak duruyrm arrıkbütün falcılar öyle :)
fal alemi komple güven sarsıcı bir yer bence. şu topikte en çok adı geçen 2 isim var, hüma ve sezgi. hüma zaten bugün konuşuldu, iki kişiye tıpatıp aynı falı atmış. sezginin de yaklaşık 2 paragraflık kısmı kopyala yapıştır ile yazması olayı vardı
en bilinen falcıların gördüğümüz olayları bunlar sadece… ne kandırmalar dönüyor arka planda kim bilir :)
Bence bir ağırlığı var beni etkiliyor çok baktırıncaIYI aksamlar hanimlar, demin burada katina destesi ile bir konu geçmisti, destenin agir bir enerjisi olduguna dair, bununla herhangi bir bilginiz varmi ?
Tatlım iyi falcı oldugu cpk asikar hümanın da gözünü para hırsı sarmıs gunde 21 fal alırsa cok bormal sallaması bi sure sor abende de öyle canım hem günündeydi galiba hem enerjisi tuttu.sonuçta dediği vadede kadını buldum anlatmıştım daha öncede:))))
Aslında ben katinanın guvenilirligine inanıyorum kartlar doğruyu söylüyor,Sallıyolar işte falın gidişatına göre 1 ay 2 ay gelmezse yine fal atıcaklar nasılsa diye:)))
yani gayet normal...günde 8 alıyo şimdi sanırım ..Tatlım iyi falcı oldugu cpk asikar hümanın da gözünü para hırsı sarmıs gunde 21 fal alırsa cok bormal sallaması bi sure sor a
çok baktırmazsan çok doğruyu söylüyor...bende inanıyorum..ki zaten kendime aldım ama vade verdiğini sanmıyorum o kartların..Aslında ben katinanın guvenilirligine inanıyorum kartlar doğruyu söylüyor,
evet bence öyle canım anda çok iyi katina falı geniş gelecek değil yani..
çok baktırmazsan çok doğruyu söylüyor...bende inanıyorum..ki zaten kendime aldım ama vade verdiğini sanmıyorum o kartların..
O halde katina o anı anlatıyor gelecek için süresi de kısa, peki kahvede süre max nedirçok baktırmazsan çok doğruyu söylüyor...bende inanıyorum..ki zaten kendime aldım ama vade verdiğini sanmıyorum o kartların..
bende öyle düşünüyorum zaten kesinlikle...tarotta var kartların anlamlarına göre vade olayı ama katinada bilemiyorum var mıdır hiç okumadım çok araştırdım ama yokkart fallarında vade çok çok zor. sadece bazı kartların burçlarla ilişkisi var ordan anlam çıkarmaya çalışıyorlar. kartlar genellikle an ve yakın gelecekte iyidir.öyle 2-3 ay sonrayı maalesef vermez. çok baktırırsan da dalga geçer en sonunda seninle :/
kahvede 6 ay maximum diye duydum canım...O halde katina o anı anlatıyor gelecek için süresi de kısa, peki kahvede süre max nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?