Binnaz Abla

Kızlar o halde bana falı günü gününe tuttu tarihi tuttu denilen falcilar nasıl vakti biliyor, yoksa birileri mi fısıldiyor onlara

Peki tarotta mı böyle? Yoksa lebara nın dediği gibi burçlara göre mi vakit veriyorlar tarotta?

ki o da beraberinde çıkan kartlara bağlı. ağırlıklı çıkan serilere bağlı falan filan. çok hakim biri verebilir vade tarotta. öbür türlüsü tamamen sallamasyon. hatta doğrudan daha önce bulduğum bilgiyi paylaşayım:

Değnekler: Anında gerçekleşebilecek dilekler (saatler, günler)
Kılıçlar: Nispeten çabuk gerçekleşecek dilekler (haftalar)
Kupalar: Normal sürede gerçekleşecek dilekler (aylar)
Tılsımlar: Uzun sürede gerçekleşecek dilekler (yıllar)

yine birlikte çıkan kartlara bağlı yorumlaması.

mesela iskambilde bana benna şöyle demişti "şu şu kartın çıkmış. aralık ayını temsil eder. özellikle 25 aralık-20 ocak dönemini temsil eder. toprak dönemi demek. bu yeni yılda toprak dönemimiz 25 aralık 20-25 ocak arası zaten"

Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere kendi fallarımdan anladığımı yazdımm giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin :)) özelden bunları yazdığımda SEKA BİNNAZDAKİ sezgi reklamıı yapıyor diyenlerde ne iki yüzlü fal baktıran biriyim istediğimi gördüğümü yazarım ne koyun olun sürüdekii ne çobana tamamm deyinn zeki insanlar muhattabımm ciddenn kalın Sağlıcakla

Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere Baktırdığım falcıları anlattım burdaki reklamcıları özelden konuşmları falan giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin bu kadar haklı olsan yazmazsın bile engeller görmezsin bu kadar yazmazsın bile reklamcı:)))

Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere Burdaki sahtekarlıkları Baktırdığım falcıları anlattımm niye gocundunn giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin bu kadar haklı olsan yazmazsın bile engeller görmezsin bu kadar yazmazsın bile reklamcı:)))

Karşı görüştekiler hep yeni üye:))) salak değilimm de cok kötüsün kandır milletii Allah çıkartırr

Karşı görüştekiler hep yeni üye:))) salak değilimm de cok kötüsün kandır milletii Allah çıkartırr
Pusudalar:)) Binnaz yorumcularına kandır iyi konus pembe söyle diyoduu bunu 1 yıl önce konuştuk hala öyle siz ağzınız laf yapıyo valla gollom salak değil cocğu da oldu evli hayatında herşey yolunda çok Çaresiz kaldı ondan Çıldırıp yazıyo gördüğüne yoksa banane be niye kimse görmüyo ortalık karıştırmak ne çıkarım ne Allah akıl versin cidden

gollom kabak tadı vermeye başladın. farkındasın bu durumun değil mi? herkes her şeyi kendi değerlendirdi farkındadır. herkesin sevdiği falcılar var, sevmedikleri var.

senin buraya aklına estikçe gelip muhtar gibi konuşman insanları ancak ve ancak o falcılara daha da iter.

yeter ama artık. dinledik, ettik, herkes konuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…