O halde katina o anı anlatıyor gelecek için süresi de kısa, peki kahvede süre max nedir
tarot çıkan kartların durumuna göre burçlarla bağlantılı vade çıkıyor ortaya..Peki tarotta mı böyle? Yoksalebara nın dediği gibi burçlara göre mi vakit veriyorlar tarotta?
Peki tarotta mı böyle? Yoksalebara nın dediği gibi burçlara göre mi vakit veriyorlar tarotta?
Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere kendi fallarımdan anladığımı yazdımm giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin :)) özelden bunları yazdığımda SEKA BİNNAZDAKİ sezgi reklamıı yapıyor diyenlerde ne iki yüzlü fal baktıran biriyim istediğimi gördüğümü yazarım ne koyun olun sürüdekii ne çobana tamamm deyinn zeki insanlar muhattabımm ciddenn kalın Sağlıcaklagollom Bravo seni ZEKA KÜPÜ bunlari arayip alintilamak icin beyin nöronlarini fazla yormamissindir insallah zira sezgiyi begenenlerin bu sayida iletisini ben de sana kolayca bulabilirim hatta ilk kendimden.
Saygi cercevesinde fikirlerini belirtenlere saygi duyulur ama sana asla degil cunku sen sadece ve sadece ortaligi karistirmak icin firlayip geliyorsun saklandigin yerden kaos ortami da ne guzel isine gelmis oldugollom
Seka kime gidip de bak kesinlikle sezgiye baktir diye teklif etmis simdiye kadar bunu da ortaya cikarir misin? Kendi begenisini dile getirmekten baska ne yapmis kaldi ki sadece sezgiyi övmedi burda o üstün zekanla biraz daha arastirirsan donem donem asenat gibi hüma gibi baska falcilari daha cok begenip tavsiye ettigi zamanlari da gorursun.
İnsanlar burda seka daha sezgiye baktirmamisken lafini dahi etmemisken sezgi o saatte online oluyor diye gece 02.30 a saat kurar kalkardi yakalayabilmek icin yalansa yalan denilsin.
Seka iletisimi kolaylastirildigi icin ben dahil bircok kisinin işine geldi kimseye de dayatilmadi koş sen de baktir diye. Ciddi bi cogunluk tarafindan begenildi de , Övülmesinden rahatsiz olan varsa o üyenin mesajlarini "göz ardı et " butonu ile bundan sonra gormeyebilir site bu kolayligi sagliyor sizlere ama kalkip da insanlarin fikirlerini begenilerini paylasmasini engelleyemezsiniz topiğin amaci basli basina buyken.
Ben sahidim en cok sezginin falinin sekaya harfiyen ciktigina napsin bazilarinin hoşuna gitmiyor diye yazmasin mi ? Ona cikan sana cikmayabilir hatta bicok kisiye de cikmayabilir bu sezgiyi en iyi falci yapmaz zaten ama deneyimini dile getireni reklamcı da yapmaz ! allahtan korkan gorur ki bu kiz burda bir tek sezgiyi övmedi surekli baska falcilardan da bahsetti bunca deneyiminin sonunda en cok begendigi ve kendisine en cok cikanı övdü , ki benim de favori falcimdir ben de soyluyorum millet artik soylemeye korksun mu reklamci yaftasi yemekten.
Burda insanlar suphelerini elbette dile getirebilir ayni zamanda bu konuda karsit gorus de verilebilir bu neden bu kadar garip geliyor anlamadim . Sezginin insanligini bildigi icin bi gerekce gostermeden "bi isler ceviriyor oyunlar döndürüyor" seklinde kisiligine hakaret sayilabilecek bir ithama karsi burda cevap veremeyecek biri icin konuyu aydinlatma ihtiyaci hissetti ki o yazmasa ben de yazardim cunku ben de yapmayacak biri oldugunu dusunuyorum . Karsit gorus bildirmek ne zamandan beri reklamcilik olmus ? vakti geldi selena övüldü vakti geldi hüma övüldü bir tek sezgi degil burda baktirmazsiniz olur biter gormek istemeyen goz ardi eder her sezgi begenildiginde kiyametleri koparmanin ortaligi karistirmanin alemi yok sana kotu falcidir bilememistir bakamamistir olabilir bu bana efsane baktigi gercegini ve bunu paylasma özgürlüğüm oldugunu degistirmez.
Bu fikri savunan arkadaslarin rahatsiz oldugu nokta biri sezgiyi begenmedim denildiginde ben begendim denilmesi . Iyi de bundan dogal birsey yok ? Cunku bu sadece bu falcida olmuyor . Cunku burasi bir forum ve KARSILIKLI bilgi alisverisi , fikir paylasimi yapiliyor. Ayni sekilde asiyeyi asiri begenenler oldugunda ben vasatin altinda buldugum icin ben de kendi deneyimimi paylasiyorum , begenen kisinin fikrini curutmek degildir bu, kimsenin begenmedigi eminenin lafi gectiginde cok begendigimi soyluyorum bu da "ay sana nasil cikmaz " demek degildir.
Bu yazdiklarimda genele hitap etmek istedim ban yemeyi gayet goze alarak , cunki bazilarina tane tane anlatmakla olmuyor :) gollom kardes senin karsilikli iletisime kapali biri oldugunu daha once de gorduk bu sebeple yazacagin anlasilmaz karışık kuruşuk cümlelerin hic birini de okumayacagim ara ara degerli vaktini bize ayiriyorsun cok zahmet veriyorsun uzuluyorum bi kez daha verme dedim hadi selametle :)
Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere Baktırdığım falcıları anlattım burdaki reklamcıları özelden konuşmları falan giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin bu kadar haklı olsan yazmazsın bile engeller görmezsin bu kadar yazmazsın bile reklamcı:)))gollom Bravo seni ZEKA KÜPÜ bunlari arayip alintilamak icin beyin nöronlarini fazla yormamissindir insallah zira sezgiyi begenenlerin bu sayida iletisini ben de sana kolayca bulabilirim hatta ilk kendimden.
Saygi cercevesinde fikirlerini belirtenlere saygi duyulur ama sana asla degil cunku sen sadece ve sadece ortaligi karistirmak icin firlayip geliyorsun saklandigin yerden kaos ortami da ne guzel isine gelmis oldugollom
Seka kime gidip de bak kesinlikle sezgiye baktir diye teklif etmis simdiye kadar bunu da ortaya cikarir misin? Kendi begenisini dile getirmekten baska ne yapmis kaldi ki sadece sezgiyi övmedi burda o üstün zekanla biraz daha arastirirsan donem donem asenat gibi hüma gibi baska falcilari daha cok begenip tavsiye ettigi zamanlari da gorursun.
İnsanlar burda seka daha sezgiye baktirmamisken lafini dahi etmemisken sezgi o saatte online oluyor diye gece 02.30 a saat kurar kalkardi yakalayabilmek icin yalansa yalan denilsin.
Seka iletisimi kolaylastirildigi icin ben dahil bircok kisinin işine geldi kimseye de dayatilmadi koş sen de baktir diye. Ciddi bi cogunluk tarafindan begenildi de , Övülmesinden rahatsiz olan varsa o üyenin mesajlarini "göz ardı et " butonu ile bundan sonra gormeyebilir site bu kolayligi sagliyor sizlere ama kalkip da insanlarin fikirlerini begenilerini paylasmasini engelleyemezsiniz topiğin amaci basli basina buyken.
Ben sahidim en cok sezginin falinin sekaya harfiyen ciktigina napsin bazilarinin hoşuna gitmiyor diye yazmasin mi ? Ona cikan sana cikmayabilir hatta bicok kisiye de cikmayabilir bu sezgiyi en iyi falci yapmaz zaten ama deneyimini dile getireni reklamcı da yapmaz ! allahtan korkan gorur ki bu kiz burda bir tek sezgiyi övmedi surekli baska falcilardan da bahsetti bunca deneyiminin sonunda en cok begendigi ve kendisine en cok cikanı övdü , ki benim de favori falcimdir ben de soyluyorum millet artik soylemeye korksun mu reklamci yaftasi yemekten.
Burda insanlar suphelerini elbette dile getirebilir ayni zamanda bu konuda karsit gorus de verilebilir bu neden bu kadar garip geliyor anlamadim . Sezginin insanligini bildigi icin bi gerekce gostermeden "bi isler ceviriyor oyunlar döndürüyor" seklinde kisiligine hakaret sayilabilecek bir ithama karsi burda cevap veremeyecek biri icin konuyu aydinlatma ihtiyaci hissetti ki o yazmasa ben de yazardim cunku ben de yapmayacak biri oldugunu dusunuyorum . Karsit gorus bildirmek ne zamandan beri reklamcilik olmus ? vakti geldi selena övüldü vakti geldi hüma övüldü bir tek sezgi degil burda baktirmazsiniz olur biter gormek istemeyen goz ardi eder her sezgi begenildiginde kiyametleri koparmanin ortaligi karistirmanin alemi yok sana kotu falcidir bilememistir bakamamistir olabilir bu bana efsane baktigi gercegini ve bunu paylasma özgürlüğüm oldugunu degistirmez.
Bu fikri savunan arkadaslarin rahatsiz oldugu nokta biri sezgiyi begenmedim denildiginde ben begendim denilmesi . Iyi de bundan dogal birsey yok ? Cunku bu sadece bu falcida olmuyor . Cunku burasi bir forum ve KARSILIKLI bilgi alisverisi , fikir paylasimi yapiliyor. Ayni sekilde asiyeyi asiri begenenler oldugunda ben vasatin altinda buldugum icin ben de kendi deneyimimi paylasiyorum , begenen kisinin fikrini curutmek degildir bu, kimsenin begenmedigi eminenin lafi gectiginde cok begendigimi soyluyorum bu da "ay sana nasil cikmaz " demek degildir.
Bu yazdiklarimda genele hitap etmek istedim ban yemeyi gayet goze alarak , cunki bazilarina tane tane anlatmakla olmuyor :) gollom kardes senin karsilikli iletisime kapali biri oldugunu daha once de gorduk bu sebeple yazacagin anlasilmaz karışık kuruşuk cümlelerin hic birini de okumayacagim ara ara degerli vaktini bize ayiriyorsun cok zahmet veriyorsun uzuluyorum bi kez daha verme dedim hadi selametle :)
Ben senin kadar beceremiyorum uzun uzun çok güzel yazmışsın ortalık karıştırmak mı ben buraya her özelini yazdım be sadece benim gibi çaresiz bilmeyenlere Burdaki sahtekarlıkları Baktırdığım falcıları anlattımm niye gocundunn giremedim bi süredir çünkü kendi Hayatım var ben burdaa gördüğümü anlattığımda mesela biryolunvar Meryem Aylin fama Serkan işbirlikçi dediğimde de aylar önce neler yazıldıı sonra herkes aynı şeyi düşündüü durduk yere vebal alacak insan diilim herkes gibi yazmak hakkım var burda meslek falan yada Yazım Tarzı yatıştırmaya gerek yok hepimiz fal baktıran kişilerinizz devam edin ne diyim kazandırın binnazın yorumcularınaa olumsuz konusma dediğini burda sezgi diyen ilk Kişiyi kiii binnazın Hüma dışında yorumcusu konuşulmazdı geçinizz herkes gibi yazma hakkım varr bu kadar uzun cümlelerin zeki olan her insan bilir Boşa yazılmayacağını istediğim zaman girer reklamcı sahtekar kim varsa yazar gerekirse ban yerim sizenee??? Engelle görmezsin bu kadar haklı olsan yazmazsın bile engeller görmezsin bu kadar yazmazsın bile reklamcı:)))gollom Bravo seni ZEKA KÜPÜ bunlari arayip alintilamak icin beyin nöronlarini fazla yormamissindir insallah zira sezgiyi begenenlerin bu sayida iletisini ben de sana kolayca bulabilirim hatta ilk kendimden.
Pusudalar:)) Binnaz yorumcularına kandır iyi konus pembe söyle diyoduu bunu 1 yıl önce konuştuk hala öyle siz ağzınız laf yapıyo valla gollom salak değil cocğu da oldu evli hayatında herşey yolunda çok Çaresiz kaldı ondan Çıldırıp yazıyo gördüğüne yoksa banane be niye kimse görmüyo ortalık karıştırmak ne çıkarım ne Allah akıl versin ciddenKarşı görüştekiler hep yeni üye:))) salak değilimm de cok kötüsün kandır milletii Allah çıkartırr
ban ardından 24 saat bile dayanamayanlarda bugün :)))
merhaba hanimlar,gollom un bir dedigine katiliyorum, fama serkan ve aylin (ve kim bilir daha niceleri )beraber çalisiyorlar, ben bunu emin olarak söylüyorum (burada fazla açiklayamam kusura bakmayin)
hiç sanmiyorumacaba bu ekibin içinde sema da var mıdır kızlar?
ben de eminim canım. özellikle fama ve serkan kesinlikle aynı@sihirlikelimeler,yani eminim de diyebilirim
acaba bu ekibin içinde sema da var mıdır kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?