Binnaz Abla

Fama'ya bir fal attım. Onda da yorumda söylediğini soruda inkar etti. Kapıştık bir daha göndermem.
Serkan'a 2 kez attım. İlk falında 2 vakte kadar iletişim dedi. 2 saat sonra telefon gelmişti. Vayyy beee ne bildi adam demiştim. Acemilik zamanlarımdı. 2. falda sorum için bunun için su falına gel dedi. Soğudum bir daha gitmedim.
Aylin sesli baktı. Valla açıkçası şu an hiç bir şey hatırlamıyorum. O derece boş bir faldı demek ki. Yoksa hatırlardım bir kaç şey. Bir daha gitmedim gitmem.
Sema'dan 1 yorum aldım. Yazılı. İlişki sormuştum. İlk paragrafta bana sağlık sorunumu söyledi. Tarif de etti ne olduğunu. 10 gün sonra ameliyat olacaktım yorum aldığımda. Çok şaşırmıştım buna. Verdiği tarih aralığındayım. Çok çıkacak gibi durmuyor ama süreç bitmeden de çıkmadı demek haksızlık olur...
Fama ve serkan da bir 3 kağıt hissediyorum ama Aylin de dahil olsa bu gruba, paslaşsalar paylaşsalar benim serkan fama falımı görüp en azından sorularımdan yol alması gerekmez miydi ? Çünkü hiç birşey bilemedi.
Sema'nın bu grupta olduğunu sanmıyorum. Sorum konusunda da çok beğendiğim başka yorumcularla paralel şeyler demişti.
Serkan-Fama-Aylin-Meryem için bu tespiti pek çok kişi yaptı... Doğru olma ihtimali yüksek...

Benim Fama ve Sema falım da birebirdi. Bi daha da atmadım. Uyuz oluyorum o siteye.
Belki her fala değil ama emin olmadıklarında bence sitede bir paslaşma olayı dönüyor. Benim sorularımda da böyle yaptıklarını düşünüyorum. Bu sebeple bazıları bence aynı kişiler, bazıları değil diyor. Serkan'ı denemedim ama benim fal da Sema/Fama al gülüm ver gülüm yapmış. Eminim.

ben su an aylin ve cem arasinda birsey olacagina dair süphelerim var ,eger öyleyse üzülürum çünkü cem bana en dogru tespitleri yapan ve en dogru fali gönderen oldu

ben su an aylin ve cem arasinda birsey olacagina dair süphelerim var ,eger öyleyse üzülürum çünkü cem bana en dogru tespitleri yapan ve en dogru fali gönderen oldu
cem'e hiç baktırmadım, nedense enerjisi itti, aylin'e de 1 sene olmuştur baktıralı. ne demişti hatırlamıyorum bile. ama fama,serkan,sema üçlüsünün bende çıkanı çok olmuştur. çok sık atınca saçmalıyorlar ama nadiren atılabilir

tek karar veremediğim şey, bu kişilik bölünmesi yaşayan arkadaşların hangi kimlikle daha iyi fal baktığı

Canım ben falları gelecek odaklı degil de anda karakter analizinde baktırdıgım için begenmiş olabiliri yoksa tarihler geceli 20gub oldu benim de yani :)
Canım o halde iyidir diyemeyiz.bak ne malum anda bilmediğin çok şey olduğu ve bence bunları zamanla öğrenecen Aaaa nasıl bilememiş diyeceğin şeylerde olacak.Bende tamda böyle oldu.Ne sonuç çıktı nede anı iyi yorumlamış.Bir yıl boyunca 21 fal attım yahu bari bunun birkaçı tutarlı olsaydı.Kimse kusura bakmasın ben Hümaya iyi bir falcıdır diyemeceğim.

ben kendi adima konusayim, bende sema bombos, fama kendisiyle çelistigi fallar olmustur, ve serkan son falinda bana büyüden bahsetti ....yani bu üçlüsünden artik uzak kalacam

Ne
Huma'nin size kart acilimi yapiyorum dedikten ve actiktan sonra mukemmmeeell cikmis gibi bi tavri oluyo mu
evet canım bana hep oldu.çektiği kartlarda Alyans çıkıyordu ki olmalıydı çünkü bizi zaten çoktan evlendirmişti.fakat bir yıl oldu hem ilişkim bitti ardından ne gelen oldu nede giden

ben kendi adima konusayim, bende sema bombos, fama kendisiyle çelistigi fallar olmustur, ve serkan son falinda bana büyüden bahsetti ....yani bu üçlüsünden artik uzak kalacam
byv emine'yi denedin mi hiç canım. bende olmadık detayları bilmiştir. ama esas konuda çelişti, saçmaladı filan.

yani şu kadar yorumdan sonra hala daha hüma da hüma diyen varsa buyursun enayiliğine doymasın diyorum.!!

sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz! yazık günah değil mi?

Canım burada kaç zamandır yazıyorum. Hümaya bir yılda 21 fal attım.Kadın benle ilgili hiçbirşeyi bilemedi. İlşkim bitmeden 6 ay önce baktırmıştım üstelik.ilişkim bitti fakat Hüma hala bizi evlendirmeye devam etti.Ardından gene salaklığıma doyamadım fal atmaya devam ettim.Hüma hala ısrarlıydı.Bu süreçte yaşadığım binlerce olay oldu fakat hiçbirine fallarında değinmemiş.Ben yandım başkaları yanmasın diye Hüma deyip durdum.fakat hala Hümanın tesirinde kalan arkadaşlar var.Hatta ben burada fallarının çıkmayacağını bile söyledim çok emin bir şekilde.Söylediğinde çok haklısın.herkesin sorunları benzer.Anda bir iki şey söylediğinde bu çıkmış olmuyor bence.Hüma akıllı bir kadın sadece nabza şerbeti iyi ayarlıyor .Burdan şu notuda düştüm.Hümanın sayfasında yapılan 21 güzel yorum bana ait.Hatamı düzelmek istedim ve dile getirdim herkesin affına sığınarak.

benim de o anlık gaza gelerek güzel yorumlar yaptığım falcılar olmuştur. o nedenle o hissi anlıyorum. hatta her şey iyi giderken bitecek diyenlere kızıyordum ben. hüma'da bende aile ile tanışma olacak vs demişti, tanışma ertelendikçe ben hiç şüphe etmedim. normalde gayet de şüphe eder, sorgular ve o zamanlarda soğurdum. maalesef geç uyanmama neden olan bir fal yorumu yapmıştır kendisi.
aynı şekilde elif hanzade de öyle. evleneceksin kaderin demişti. sonra tekrar attım ve biz kesin olarak ayrıldık, evlilik işi noldu dedim. ama kendisi ısrar etti, sonuçta kaderin dedi.

ve evet kızlar kaderim olan beyefendi ile aylardır görüşmemek için elimizden geleni yaptık. ortak arkadaşlara dek engelli bende. kadere gel! yakında nişan, düğün haberini alırsam da hiç şaşırmam

Geysu'nun zamanlaması çıktı diyen var mı kızlar aranızda? Bana söylediği bişey 1 ay gecikmeli çıkmıştı. Hep böyle mi acaba

valla kuzucum iyi de olsa kötü de olsa ben artık falcılardan cok sıkıldım baktırmıyorum da , ama yine de içlerinde en iyisi o ve sezgiydi .

onlar da hislerinden mi bildi yoksa artık insan sarrafımı olmuşlar bilemiyorum , hiç guvenim de yok acıkcası ama hümanın ve sezginin soyledigi seyler cok spesifikti ve bilmemiş demem de haksızlık olur yani ilerde de degişmicek seyler

bende ayline öyle çok fal baktirip begendim zamaninda, ilk baslarda terapi olarak gördüm bu fallari, ama aptal yerine konmak beni çok sinir etti....aylinin, hiçbir bildigi yok buda kesin

her falda ve her falciya, ex geri dönecek seni hala seviyor, sana hala deger veriyor dendigi zaman, ben hayir böyle bir durum olamaz, beni seven adam gitmez, beni seven adam gelir, beni seven adam nasil olursa olsun sevgisini ifade eder dedim !! ama bu falcilar inatla beni aptal yerine koydular ! neden böyle söyledigimi anlatayim ...
mesela, bir falci bana deseki, yeni biriyle tanisacaksin (söyle olacak, böyle olacak vs...) ben artik zamana birakip hayatimi yasayacam.... eeeee falci da o kadar para kazanmayacak ! tam tersine, exin geri dönüsü bizleri bir meraka sokuyor, ve dönmeyince hemen fal atiyoruz, acaba neden dönmüyor, acaba ne zaman dönecek, hayatinda neler var neler yok......iste falcilar bizi böyle oyalayip para kazaniyorlar.
simdi hanimlar, bu kadar insan yazmis buraya, falcilar hemen hemen yüzde 98 ine ex geri dönecek demis, benim sorum su .....yüzde kaç kisinin exi geri dönmüs (ve fal çikmis ) ??

Epeydir fal baktırmıyorum... Anlık durumu bilen, karşı tarafı analiz eden yorumcular oldu... Amenna... Geri dönüş mesajları da aldım. Bir çok defa... Ama yine eskisi gibi olmayacağının sözünü alamadığım için kabul etmedim.. Gelecek öngörüleri çıktı denebilir mi buna ? Kaderim vs. Ben demem. Sadece bu kısma artık " olacağına vardı " gözü ile bakıyorum.
Anlık durum, karakter analizi için vs de fal baktırmak bana çok mantıklı gelmiyor ve baktırmıyorum da zaten... Çünkü çok yanıltıcı olabiliyor... Ecem'in bir falından hareketle araştırma yapmıştım. Ve inanmıştım da doğruluğuna ama tamamen uydurmaymış...

anlik durumlarda psikoloji ve kisilik analizleriyle birçok sey teyit edebiliyorlar, belki spesifik birkaç sey tutturabiliyorlar ( on falda 1 insana söyledigin bir durum tam isabet ettigi zaman biz buna aaaaaa bak bunu tam bildi diyoruz )
mesela benim bir falimda, falci bana dedi bu adamin aylesinde hasta bir bayan var, onunla biraz kafasi karismis su an (peki size soruyorum, birinin annesi, babaannesi, veya anneanesinin yasli/tabi rahatsiz olma/olasiligi hangi oranda, yani maalesef yasli veya rahatsiz bir insan hepimizin etrafin olur olabilir !! buna ben falcilik demem, sosyoloji, matematik derim )
bilemiyorum anlatabildimmi, ben yurt disinda dogup, büyüdüm türkcem düzgÜn degil

acaba bu ekibin içinde sema da var mıdır kızlar?
Var maalesef konu açılmışken anlatayim iki hafta once semaya fal attim ondan önce famaya baktirmis ek bir soru olarak yeni birini sormuştum ama adını a ile baslayan bi ad sanıyordum iş cevresinden olduğunu tipini tarif etmiştim adı yanlışsa karıştırmasın diye. neyse sema falinda bana ne dedi sizce bu kisiyi a harfi olarak ve anlattığım ozelliklerle tarif etti o zaman anlamadim aradan bikaç gün geçti çocukla tanıştım görüştüm adi E imis ve A harfi isminin içinde bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…