Binnaz Abla

bak bende degil zannetmistim, demek sema da içlerinde , ben o sitede hepsimin paslastigini düsünüyorum artik

kızlar selam, ya vedud ve ya caminim okunma saatlerini sormustum şimdi sonuc olarak gezegen saati venüs saatinde acık oldugu gün ve saatlerde mi okumamız gerekiyor ve adet olarak 1000 tane midir?

ikinci olarak da sezgiye yine baktırdım bir baktırdığım falcıya daha baktırmam ama karsı tarafın düsüncelerinde ve olanları tarif etmekte o kadar iyiki yani enerji uyusmasından dolayı sanırım benim geçmiş suanki ilişkim fiziksel görünüsleri vs hepsini bildi ağzım acık okuduğum bir faldı ama binnazdakilerin hepsi geri dönecek vs derken ikinci falında da ilk falında da ne kadar üzülürsen üzül bunun sonu dönüsü olmayacak aklında değilsin dedi,en azından istikrarlı ve akısa göre ağız değistirmediği icin güvenilir buluyorum.ilk falındaki kısımları harfi harfine yasadım ve akış aynı onun dediği gibi ilerdi merak edenlere duyrulur,falının garip bir özelliği insanin bildiği icinden gecirdiği acaba öylemidir dediği seyleri hissediyormus gibi cat cat söylemesi..

şu ya vedud el camii ile ilgili soruma da cevap verirseniz sevinirim arkadaslar

bak bende degil zannetmistim, demek sema da içlerinde , ben o sitede hepsimin paslastigini düsünüyorum artik
son falcı yorumlarımda da yazmıştım; Famaya son falımda soru kısmında detay verdim Semaya vaermedim. İkisi de yorumlarında tam zıtta döndüler. Semanın bende zamanında çıktığı olmuştur,beğendiğim falcılardandı ama doğruya doğru Sema detay falan vermez fakat son falda Famaya soruda ne dediysem Sema da sanki benimle yaşamış gibi aynı şeyleri anlatmış. İkisinde de yaklaşık 10 falım var Semanın böyle ince detay veren biri olmadığını da kimin nasıl fal baktığını da biliyorum Sema alenen Famaya baktırdığım falda anlattıklarımı yazmış bana benim için ihtimal değil artık tamamen eminim paslaştıklarına.

Aynı kişi olduklarını ben de pek sanmıyorum gecen sene fama çıktı bana biraz sema pespembeydi patladi ama şu kesin ki birbirlerinin fallarini okuyup bilgi sahibi olup ona göre bakıyorlar fallarimiza

Ben Fama yi severdim çok rahatlatırdi beni ama bu sema olayindan sonra kesin emin olunca kendimi salak hissettim moralim bozuldu gerçekten falcı kalmadı. Birkaç gün önce sevilay a baktırdım orta şekerli bir faldi ona da güvenemedim ve fazla bi elektrik alamadım. Selena anda iyidir ama gelecekte bana hiç tutmuyor da en azından dürüst

Ben dün Asiyeye fal atmıştım,olan durumu güzel özetlemiş ve soru kısmında da detaylı açıklamış .Benim daha önce yakalıdğım çok spesifik bir detayı da bilmiş vr nokta atışı yapmış ,buna benzer birşeyd serkan a bahsetmiştim sizde serkanla asiye benzermiydi .Tarih olarak Mart ı vermiş .Sizde asiye bildi mi?

Bende 3 kez ELİF Hanzade gitmişliğim var.Bir falımda Kesira sirel diye bir falcı var.Elife ondan bahsettim. Kesira hanım olmaz diyor dedim ve ona baktırdığım fallar çıktı dedim( çıkmasının nedeni kadın olumsuz zaten yorum yapıyor.iyi şeyleri yaşamadım)Elif hanım yazık dedi şimdi o olumsuz yorum yaptığında çok kızmışsınızdır diye teselli verdi:)ardından bekle gör bakalım benmi haklıyım omu haklı görürsün çıktı diye gelirsin dedi.Amacım onu kötülemekte değil diyede yorum yaptı.Hatta Hümayada bahsettim.kadının öngörülerini yaşıyorum olmaz diyor bu ilişki bitecek diyor dediğim halde.Hüma bana beni başka yorumcular ilgilendirmez dedi ve ben asla yanılmadım yanılmamda dedi.sadece zamanda benim fallarımda şapma olur diye ekledi..bu kadar neden emin konuşurlar ki.Hani zaman bir yılmı saptı yahu.ki ben adamı unuttum gitti.Şimdi görüyorum ki burda benim gibi falları çıkmayan çok arkadaşlar varmış.ne saffımışım nasıl inanmışım diyorum.

Canım okuyacağın kişi erkekse jüpiter saatinde okuyacaksın... Venüs değil... Kadın olsaydı Venüs olacaktı...
Bence saatlerle sınırlama kendini de... Allah ile aramızda ara da yok aracı da ve tabi zamanda... En doğru zaman yüreğinin titrediği andır... Allah kabul etsin...

kisisel gelisim uzmanları da hep yatsıdan sonra baslayın diyorlar calısıyorum eve geldiğimde o kadar yorgun oluyorum ki yatsıyı göremeden uyuyakalıyorum baslıcam diye diye kaç ay geçti tamam o zaman cok tesekkürler ncarenot senin eski profil fotoğrafın cok tatlıydı hep oradan hatıtlıyorum seni,sevgiler

Kızlar birşey merak ettim burda yeşil çingeneye baktıran bir kaç kişi var galiba acaba size de tellwe topicindrki gibi mi söyledi merak ettim

Asiye bende hic beklenmedik sekilde öngoruleri cikmisti. Ihtimal vermemistim ama dedigi gbi oldu cnm

Kızlar birşey merak ettim burda yeşil çingeneye baktıran bir kaç kişi var galiba acaba size de tellwe topicindrki gibi mi söyledi merak ettim

canım ben iki farklı insan için baktırdım ve forumda yazılanları okudum şimdi şöyle benim eskisi için aynı şekilde bir kadından bahsetti isim verdi ve tarif etti yalnız şu var bu kişiyi ben biliyorum eski sevgilimden zamanında görüştüğünü de söylemişti hatta o yüzden bu kız konusunda gerçekten bildi ve aynı dediği gibi bunlar bir süre görüştüler şimdi bitirdiler ah şu dedektifliğim:) ama yenisi için baktırdığımda hiç bir olumsuz durumdan bahsetmedi çok iyi konuştu hatta

Arkadaslar bu gizem hatun ne zaman giriyor bilginiz var mi acaba?

Arkadaslar bu gizem hatun ne zaman giriyor bilginiz var mi acaba?

canım o çok az giriyor galiba ben onu yakalamak için online bildirimleri açtım bu şekilde daha kolay olur senin için hoş sonra baktırmadım geysuyla aynı tarzda yorum yapıyor dedikleri için

Herkese bir kadın tarif ediyor ve harfler söylüyor ama bence sallama bakıyor .şahsi fikrim

Hangisi ? Ellerim olan mı ? Kedili olan mı ? :)))

Herkese bir kadın tarif ediyor ve harfler söylüyor ama bence sallama bakıyor .şahsi fikrim
Bana bir kadın tarif etmedi harf falanda söylemedi. Salladı düşünmüyorum tam tersine iyi falcılardan birisi olduğunu düşünüyorum, ki arkadaşıma olumsuz konuştu baktım ki tarif kadin falan doğru. Yani sallasa arkadasa yada bana da sallardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…