Binnaz Abla

ni demek kusura bakma tekrardan ama çoooooooooooooooooooooooooook öptüm seni affettin mi beni:)))

kırılmadım ki canım sadece foto atmak zor oluyor tekrar tekrar atamıyorum o yüzden(( bende seniiii çok öptüm ....bu arada harf tahminin harikaaaaa m ve n:)))))

kırılmadım ki canım sadece foto atmak zor oluyor tekrar tekrar atamıyorum o yüzden(( bende seniiii çok öptüm ....bu arada harf tahminin harikaaaaa m ve n:)))))

valla mı kız
ya fotoğrafların boyutunu küçültceksin bebeeem.2 mb'ın üstünde olunca yüklenmiyo
paintle fotoğrafı aç boytlandır de 100 yazıyo orda 60 yap onu oldu bitti eklenir hemen:)
aklında bulunsun kolay yani
tarotumu ne zaman bakıcaksııııııııın:)

Kizlar rezzan ve melekten dedigi cikmayan var mi? Bana genelde ikiside tutar ama bir konuda farkli seyler soyledilerde bu sefer merak ettim cikan cikmayan var mi ikisine baktiripta?
Rezzan ın hiçbir dediği çıkmadı bende.

ayy gerçekten:)))) iki harfte var m başlagıç n soyadı:))))) tamam canım oyle yükleyecem artıkınbugün şehir dısındayım yarın akşam mutlaka bakarım:)))))

Kızlar telwede mobil ödemeyle kredi almak için ille pcden mi girmek lazım ? Telefonla giremez miyim ?

Anladim. Bende melek in de rezzanin da dediklerinden cikanlar oldu ama simdi ayni konuda farkli seyler soylediler kararsiz kaldim bende

Melek'in de bende bir dediği oldu.Diğerlerinin de zamanı gelmedi.Genel olarak Melek'in fallarını severim.Ancak Rezzan Abla'dan beklentim büyüktü,beş kez baktırdım hiçbir dediği çıkmadı.Ne yalan söyliyim güvendiğim dağlara kar yağdı diyebilirim Rezzan Abla için.Senin icin hayırlısı hangisiyse o çıksın derim.

Son zamanlarki fal durumum

Venusamber uyusmadik
Utem cok fena
Reiki uyusamadik olumsuz
Saluya 3kez baktirdim uyusamadik
Kehriban uyusamadik
Hiper olmadi
Altinci boyut cok kotu
Adin cok kotu
Sezeb boztepe aman aman kacin
Ilkay gur I ih olmadi
Saraylihanim mafiş
Macakizi hayir diyorum
Nesibe I ihhh olmadi
Chloe an cok iyi bizimlasin
Melek kahve bizimlasin cok iyi
Klotho hala beklemede

Son düzenleme:

Hahaha güzel farklı bi yorum"bizimlasin"sevdim vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…