baktım canımm tşk ederim yeni gördümm
ni demek kusura bakma tekrardan ama çoooooooooooooooooooooooooook öptüm seni affettin mi beni:)))
kırılmadım ki canım sadece foto atmak zor oluyor tekrar tekrar atamıyorum o yüzden(( bende seniiii çok öptüm ....bu arada harf tahminin harikaaaaa m ve n:)))))
Rezzan ın hiçbir dediği çıkmadı bende.Kizlar rezzan ve melekten dedigi cikmayan var mi? Bana genelde ikiside tutar ama bir konuda farkli seyler soyledilerde bu sefer merak ettim cikan cikmayan var mi ikisine baktiripta?
valla mı kız
ya fotoğrafların boyutunu küçültceksin bebeeem.2 mb'ın üstünde olunca yüklenmiyo
paintle fotoğrafı aç boytlandır de 100 yazıyo orda 60 yap onu oldu bitti eklenir hemen:)
aklında bulunsun kolay yani
tarotumu ne zaman bakıcaksııııııııın:)
madam salunun fallari acaba cikacak mi yoksa balon fallar gibi patlayacak mi ? :S
ayy gerçekten:)))) iki harfte var m başlagıç n soyadı:))))) tamam canım oyle yükleyecem artıkınbugün şehir dısındayım yarın akşam mutlaka bakarım:)))))
Kızlar telwede mobil ödemeyle kredi almak için ille pcden mi girmek lazım ? Telefonla giremez miyim ?
Rezzan ın hiçbir dediği çıkmadı bende.
hayır cepten de girersin ben kaç kere baktırdım ama mobil telveden kredi yuklenmior standart siteye gel.ordan oluyor.
Anladim. Bende melek in de rezzanin da dediklerinden cikanlar oldu ama simdi ayni konuda farkli seyler soylediler kararsiz kaldim bende
Son zamanlarki fal durumum
Venusamber uyusmadik
Utem cok fena
Reiki uyusamadik olumsuz
Saluya 3kez baktirdim uyusamadik
Kehriban uyusamadik
Hiper olmadi
Altinci boyut cok kotu
Adin cok kotu
Sezeb boztepe aman aman kacin
Ilkay gur I ih olmadi
Saraylihanim mafiş
Macakizi hayir diyorum
Nesibe I ihhh olmadi
Chloe an cok iyi bizimlasin
Melek kahve bizimlasin cok iyi
Klotho hala beklemede
Sonucu yazarsın kardeş.Kızçeler madamsaluya tarot ve venüsambere katina gönderdim bakalım hayırlısı
Sonucu yazarsın kardeş.
nolur haber ver neler solemisler birbirleri ile celismislermi?Kızçeler madamsaluya tarot ve venüsambere katina gönderdim bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?