Binnaz Abla

Herkese bir kadın tarif ediyor ve harfler söylüyor ama bence sallama bakıyor .şahsi fikrim

canım valla konu erkekler olduğu için bir kadının olması bana çok olağan gelmişti bi de teyit etmiştim o yüzden diyorum:)
ama dediğim gibi diğer baktırdığım kişi için bir kadından bahsetmedi.

ama tabi ki sen kendi ilişkini kendi erkek arkadaşını çok çok daha iyi bilirsin

Enerji meselesi demek ki . Ben ondan o da benden alamadı demek ki .iyi biri olabilir fakat bu bir kaç kişiye 3 aşağı beş yukarı aynı şeyleri yazdığını değiştirmiyor :) bakalım belki haklı çıkar söylediklerinde :)

kızlar nazar a baktıran oldu mu aranızda ?

ona da baktırdım:) beğenmiceksin biliyorum söylediğimi ama çingeneyle aynı doğrultuda konuştu eskisi için hayatında görüştüğü biri var dedi ve hatta dönmeyecek dedi. o da yenisi için olumlu konuştu ama ben sevdim nazar teyzemizi ya böyle bi kızım diyor falan içten:)

Kızlar bu topikte birsey dikkatimi çekiyor, bazı arkadaşlarımız falcilar sırf ona olumsuz konuştu diye gelip falciyi begenmedigini yada çeşitli karalama cümleleri kurduguna şahit oluyorum.
Siz böyle cümleler kurdukca ve olumsuz diye begenmediginizi soyledikce pespembe fallara mahkumuz. Sonra neden falcilar sonunu pembeye bagliyor oluyor, bende faldan para kazanan biri olsam olumsuz konuşmaya çekinirim çünkü bu topik de 100 kişiysek emin olun üye olmadan takip eden birsürü insan var yani sadece 100 değiliz belki 1000 iz. Bunu falcı göze alamiyor ve sonunu pembeye bagliyor, emin oldugunuz birsey varsa buyrun gelin söyleyin ama fala yeni baktirmis olumsuz soylemis daha sonucunu görmeden geliyor burda kotuluyor yapmayın.

buna tamamen katılıyorum ki ben baktırdığım zamanlarda soru kısmında sırf bu yüzden özellikle yazıyordum "pembe tablo istemiyorum" diye. benim için iyi-kötü kriteri nokta atışı olup olmamasında, yani beni tatmin ediyorsa yorumu ister olumlu ister olumsuz olsun o iyidir. duymak istediklerimi söyleyecekse ben niye para dökeyim ki buna? -ki 2 ay hakikaten iyi döktüm para...

Özür diliyorum konuya dalıyorum yine.
Burada kaçıncı uyarım, kaçıncı kezdir topiğe uyarı yazıyorum sayabildiniz mi?
Bende sayamıyorum artık.
Özellikle bunu sürekli hale getirenler için diyorum, gollom banınız dolunca okursunuz.
Topiğe gelip ortaya laf atıp şu reklamcı, bu yancısı, bu arkacısı gibi ithamlarda bulunan, site yönetimiyle irtibata geçip delilleriyle reklamcıları yazmak veya araştırılmasını istemek yerine topikte ortalığı karıştırmayı adet haline getirenlerin üyelikleri gider.

Üyeliklerinizi biz yakmış olmayız siz kendi ellerinizle uğurlamış olursunuz zira sürekli tartışmaya giren üyelerin üyelikleri İptal edilir kuralımız vardır, bu kuralı uygulamaktan çekinmeyiz.

Topiği Kazen devraldı hala devam ediyorsunuz.

Burada defalarca site yönetimine yazın, topikte tartışma çıkartmayın dedim mi demedim mi?
Dediğim üyelere özelden de ikazlarda bulunuyorum.

Bu demek değildir ki reklamcılar varsa onlarda rahatça burada reklam yapacak, onlarda anında gider, uyuturuz sanmasınlar.

Arkadaslar benim bikac gun once yasadiklarimi biliyorsunuz, uzun uzun dusundukten sonra oncelikle kendimden baslayarak bir arinma programina giricem bu program da pismanperi yardimci olucak onun konusuna da bakabilirsiniz. Bence hepimizin kotu enerjilerden arinmasi icin inat edip 21 gunluk programa baslamaya ihtiyacimiz var cunku en net tecrubem zaman gecince duzelir yeni biriyle tanisinca duzelir vs gibi yalanci olumlamalardir.ben degismedikce karsima kim gelirse gelsin ne kadar zaman gecerse gecsin duzelmeyecegini cok iyi anladim.Sizlerden de rica ediyorum az yada cok biseyleri belirleyin ve onumdeki 21 gun boyunca bu seyi yapmicam diyin 21 gun fal atmamak olabilir, sigara icmemek olabilir , veya bunlarla beraber 21 gun boyunca esmalar okumak,şukretmek veya bir dilegine icine kotu enerji katmadan yogunlasmak olabilir. Bence buna bugunden baslamaliyiz

en güzelini yapiyorsun. bende her aksam arinma meditaysonu yapiyorum henüz yeni basladim (3 gün oluyor)

en güzelini yapiyorsun. bende her aksam arinma meditaysonu yapiyorum henüz yeni basladim (3 gün oluyor)
Ben kendi kendime basarabilirmiyim acaba diye dusundum ama bence insan en iyi kendi kendine basarir bugeceden itibaren hem esmalarla hem de meditasyonlarla kendime vakit ayiricam. Ne guzel sizde baslamissiniz

Birde hangi materyallerden yararlandiginizi yazarsaniz benim icin cok iyi olur
youtube da bi sürü var ben bir kac aksamdir onlari yapiyorum 45 dak sürüyor ve rahatlamis hisediyorum .ikinci gece sordugum konuda cvp aldim... bi arat istersen sende youtube da elbet kafana göre sende birsey bulursun

Ben kendi kendime basarabilirmiyim acaba diye dusundum ama bence insan en iyi kendi kendine basarir bugeceden itibaren hem esmalarla hem de meditasyonlarla kendime vakit ayiricam. Ne guzel sizde baslamissiniz

başarır mıyım diye düşünme, başaracağına inan :) yapabilirsin ve çok güzel şekilde hayatını değiştirebilirsin, lütfen bunu düşün kafanda imgele hatta. :)

kızlar bir süre yoktum, fala ara vermiştim. şimdi tekrar üzücü şeyler oluyor ihtiyacım var çok. baya sohbet olmuş geçmişte, özetle şu an kimlere atıyorsunuz? memnunsunuz?

Mutlaka yapmalısın... Ben eterik bağ kesme işlemini denedim. İlk gece yapamadım. İmajine etmekte zorlanıyorum..
Dün gece kısmen başarabildim... Müthiş bir deneyim... Tavsiye ederim... Bunu paylaşmışken de pismanperi ' ye paylaşımlarından dolayı ve lebara ' ya desteği için çok teşekkür ederim...

Eterik bağ kesme ile ilgili nerden bilgi alabilirim yardımcı olabilir misiniz

youtube da bi sürü var ben bir kac aksamdir onlari yapiyorum 45 dak sürüyor ve rahatlamis hisediyorum .ikinci gece sordugum konuda cvp aldim... bi arat istersen sende youtube da elbet kafana göre sende birsey bulursun
çok başarılı olmuş çok hızlı ilerlemişssiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…