- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Herkese bir kadın tarif ediyor ve harfler söylüyor ama bence sallama bakıyor .şahsi fikrim
Olumsuzu bilmisti cnm. Yenilerde baktirdim olumlu konusmus ama beklemedeyizAy hadi hayırlısı o zaman.Olumlu muydu olumsuzmuydu ?
kızlar nazar a baktıran oldu mu aranızda ?
Kızlar bu topikte birsey dikkatimi çekiyor, bazı arkadaşlarımız falcilar sırf ona olumsuz konuştu diye gelip falciyi begenmedigini yada çeşitli karalama cümleleri kurduguna şahit oluyorum.
Siz böyle cümleler kurdukca ve olumsuz diye begenmediginizi soyledikce pespembe fallara mahkumuz. Sonra neden falcilar sonunu pembeye bagliyor oluyor, bende faldan para kazanan biri olsam olumsuz konuşmaya çekinirim çünkü bu topik de 100 kişiysek emin olun üye olmadan takip eden birsürü insan var yani sadece 100 değiliz belki 1000 iz. Bunu falcı göze alamiyor ve sonunu pembeye bagliyor, emin oldugunuz birsey varsa buyrun gelin söyleyin ama fala yeni baktirmis olumsuz soylemis daha sonucunu görmeden geliyor burda kotuluyor yapmayın.
en güzelini yapiyorsun. bende her aksam arinma meditaysonu yapiyorum henüz yeni basladim (3 gün oluyor)Arkadaslar benim bikac gun once yasadiklarimi biliyorsunuz, uzun uzun dusundukten sonra oncelikle kendimden baslayarak bir arinma programina giricem bu program dapismanperi yardimci olucak onun konusuna da bakabilirsiniz. Bence hepimizin kotu enerjilerden arinmasi icin inat edip 21 gunluk programa baslamaya ihtiyacimiz var cunku en net tecrubem zaman gecince duzelir yeni biriyle tanisinca duzelir vs gibi yalanci olumlamalardir.ben degismedikce karsima kim gelirse gelsin ne kadar zaman gecerse gecsin duzelmeyecegini cok iyi anladim.Sizlerden de rica ediyorum az yada cok biseyleri belirleyin ve onumdeki 21 gun boyunca bu seyi yapmicam diyin 21 gun fal atmamak olabilir, sigara icmemek olabilir , veya bunlarla beraber 21 gun boyunca esmalar okumak,şukretmek veya bir dilegine icine kotu enerji katmadan yogunlasmak olabilir. Bence buna bugunden baslamaliyiz
Ben kendi kendime basarabilirmiyim acaba diye dusundum ama bence insan en iyi kendi kendine basarir bugeceden itibaren hem esmalarla hem de meditasyonlarla kendime vakit ayiricam. Ne guzel sizde baslamissinizen güzelini yapiyorsun. bende her aksam arinma meditaysonu yapiyorum henüz yeni basladim (3 gün oluyor)
Birde hangi materyallerden yararlandiginizi yazarsaniz benim icin cok iyi oluren güzelini yapiyorsun. bende her aksam arinma meditaysonu yapiyorum henüz yeni basladim (3 gün oluyor)
youtube da bi sürü var ben bir kac aksamdir onlari yapiyorum 45 dak sürüyor ve rahatlamis hisediyorum .ikinci gece sordugum konuda cvp aldim... bi arat istersen sende youtube da elbet kafana göre sende birsey bulursunBirde hangi materyallerden yararlandiginizi yazarsaniz benim icin cok iyi olur
Ben kendi kendime basarabilirmiyim acaba diye dusundum ama bence insan en iyi kendi kendine basarir bugeceden itibaren hem esmalarla hem de meditasyonlarla kendime vakit ayiricam. Ne guzel sizde baslamissiniz
Mutlaka yapmalısın... Ben eterik bağ kesme işlemini denedim. İlk gece yapamadım. İmajine etmekte zorlanıyorum..Arkadaslar benim bikac gun once yasadiklarimi biliyorsunuz, uzun uzun dusundukten sonra oncelikle kendimden baslayarak bir arinma programina giricem bu program dapismanperi yardimci olucak onun konusuna da bakabilirsiniz. Bence hepimizin kotu enerjilerden arinmasi icin inat edip 21 gunluk programa baslamaya ihtiyacimiz var cunku en net tecrubem zaman gecince duzelir yeni biriyle tanisinca duzelir vs gibi yalanci olumlamalardir.ben degismedikce karsima kim gelirse gelsin ne kadar zaman gecerse gecsin duzelmeyecegini cok iyi anladim.Sizlerden de rica ediyorum az yada cok biseyleri belirleyin ve onumdeki 21 gun boyunca bu seyi yapmicam diyin 21 gun fal atmamak olabilir, sigara icmemek olabilir , veya bunlarla beraber 21 gun boyunca esmalar okumak,şukretmek veya bir dilegine icine kotu enerji katmadan yogunlasmak olabilir. Bence buna bugunden baslamaliyiz
Tek ve net tavsiyem fallara bulaşma canımkızlar bir süre yoktum, fala ara vermiştim. şimdi tekrar üzücü şeyler oluyorihtiyacım var çok. baya sohbet olmuş geçmişte, özetle şu an kimlere atıyorsunuz? memnunsunuz?
Eterik bağ kesme ile ilgili nerden bilgi alabilirimMutlaka yapmalısın... Ben eterik bağ kesme işlemini denedim. İlk gece yapamadım. İmajine etmekte zorlanıyorum..
Dün gece kısmen başarabildim... Müthiş bir deneyim... Tavsiye ederim... Bunu paylaşmışken depismanperi ' ye paylaşımlarından dolayı ve lebara ' ya desteği için çok teşekkür ederim...
çok başarılı olmuş çok hızlı ilerlemişssinizyoutube da bi sürü var ben bir kac aksamdir onlari yapiyorum 45 dak sürüyor ve rahatlamis hisediyorum .ikinci gece sordugum konuda cvp aldim... bi arat istersen sende youtube da elbet kafana göre sende birsey bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?