Binnaz Abla

Aynı şeyi bende çok düşündüm Allahın hergünü her saati bize açıktır dedim..Sen duayla yaklaş Allah kapılarını açar bize:))

Kızlar Hüma ve sezgi konusu beni baydı doymular ortalık karıştırmaya ama ciddi ciddi bu konuyu açan kimse üyeliği iptal edilmeli..Hümayı kötüleyenlerde yetti yani...İsteyen denesin çıktı tuttu diyende var..Sezgiyi çok sevdiğimi herkes biliyor...Gerçekten çok uzadı bunları görünce Allah erkeklere sabır versin böyle kızlarla uğraşması da zor yani diyorum...Burda hemcinsleriyle bile geçinemiyorlar yahu....Bi susun rahat verin kim kimi beğenirse beğensin..Yorumumu yazar susarım....

Sezginin geleceği daha çıkmadı ama karşı tarafa okadar hakim bi fal yolluyo ki şaşırıp kalıyorum herseferinde...satır aralarında öyle detayları bilmiş ki ikinci falında bunları beni tanısa anlatsam günlerce ancak bilirdi yani o bakımdan sezginin reklamı varmıdır yokmudur bilemem ama paramı helal olsun be diyebileceğim ender falcılardandır..Gelecek olsun olmasın şuan bilemiyorum olaylarım çok karışık....
.

Ben hayal edip canlandırmayı yapamıyorum yoğunlaşamıyorum herhalde yeterince ama resmine bakıp aynı cümleleri söylüyorum belki böyle de oluyordur kızlar ne dersiniz..Bu arada @lebara @pismanperi çok teşekkürler:)))

ben bir arkadasıma da önerdim öyle bakmıs ki arkadasım korktu ben bu kadına bir daha göndermem görüyormu bizi napıyor bu fal nedir dedi en sonunda sezgiye sizi seviyorum diye mail atmıs faldan cok memnun kalınca güldüm

canım youtubeda türkce ve yabancı kanallarda 21 günlük meditasyon challengeları var ben gercekten inanmazdım cok üsengec bir insanım ama 15 gün kadar her gün uyumadan önce meditasyon yaparak uyudum ve suan cok daha sakinlediğimi hissediyorum

Onu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...

katina yorumlamayı bu kadar daha geniş nasıl öğreniyorsun canım bende de var ama bu kadar öğrenemedim henüz...bi de kartlar vade verir mi dün akşam konuştuk ama bu arada hoşgeldin....

katina yorumlamayı bu kadar daha geniş nasıl öğreniyorsun canım bende de var ama bu kadar öğrenemedim henüz...bi de kartlar vade verir mi dün akşam konuştuk ama bu arada hoşgeldin....
aşkla ilgli konularda yani aşk için acıyorsan falı kartların aşk anlamlarına bakacaksn ...ben bayaa çalıştım netten örnek açılımlara ... Keltik çapraz acılım ve ilişki açılımı kullanıyorum ve yorumlayabliorum... Keltik çapraz ( imparator ) daha geniş bilgi verir ve kartların yeri ne ifade ettigi bellidr... Örnegin 6. Kart yakın gelecek kartı , 4. Kart gecmiş .. Vs vs kolay yorumlarsın

benim de bir destem var ama simdilik üçlü açilim yapiyorum sadece.....sen ne zamandan belli katina ile ilgileniyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…