Eterik bağ kesme ile ilgili nerden bilgi alabilirimyardımcı olabilir misiniz
Aynı şeyi bende çok düşündüm Allahın hergünü her saati bize açıktır dedim..Sen duayla yaklaş Allah kapılarını açar bize:))Canım okuyacağın kişi erkekse jüpiter saatinde okuyacaksın... Venüs değil... Kadın olsaydı Venüs olacaktı...
Bence saatlerle sınırlama kendini de... Allah ile aramızda ara da yok aracı da ve tabi zamanda... En doğru zaman yüreğinin titrediği andır... Allah kabul etsin...
teşekkürler canım:)kızlar son zamanlarda esmalarla alakalı çok doyurucu bir kitap buldum ve ondan sonra okumaya başladım. Neyi neden okuyoruz? neden belli saatlerde belli sayılarda okuyoruz hepsi yazıyor tabi esmaların tek tek anlamları, okunma saatleri,hangi amaç için kaç kere okunacağı da yazıyor İlginiz varsa tavsiye ederim
http://www.dr.com.tr/ekitap/esmalarn-gizli-hazinesi?gclid=CJXNgdSygNECFdXNGwodH3ALQw
Ben hayal edip canlandırmayı yapamıyorum yoğunlaşamıyorum herhalde yeterince ama resmine bakıp aynı cümleleri söylüyorum belki böyle de oluyordur kızlar ne dersiniz..Bu arada @lebara @pismanperi çok teşekkürler:)))Mutlaka yapmalısın... Ben eterik bağ kesme işlemini denedim. İlk gece yapamadım. İmajine etmekte zorlanıyorum..
Dün gece kısmen başarabildim... Müthiş bir deneyim... Tavsiye ederim... Bunu paylaşmışken depismanperi ' ye paylaşımlarından dolayı ve lebara ' ya desteği için çok teşekkür ederim...
kedili olanHangisi ? Ellerim olan mı ? Kedili olan mı ? :)))
ben bir arkadasıma da önerdim öyle bakmıs ki arkadasım korktu ben bu kadına bir daha göndermem görüyormu bizi napıyor bu fal nedir dediSezginin geleceği daha çıkmadı ama karşı tarafa okadar hakim bi fal yolluyo ki şaşırıp kalıyorum herseferinde...satır aralarında öyle detayları bilmiş ki ikinci falında bunları beni tanısa anlatsam günlerce ancak bilirdi yani o bakımdan sezginin reklamı varmıdır yokmudur bilemem ama paramı helal olsun be diyebileceğim ender falcılardandır..Gelecek olsun olmasın şuan bilemiyorum olaylarım çok karışık....
.
Arkadaslar benim bikac gun once yasadiklarimi biliyorsunuz, uzun uzun dusundukten sonra oncelikle kendimden baslayarak bir arinma programina giricem bu program dapismanperi yardimci olucak onun konusuna da bakabilirsiniz. Bence hepimizin kotu enerjilerden arinmasi icin inat edip 21 gunluk programa baslamaya ihtiyacimiz var cunku en net tecrubem zaman gecince duzelir yeni biriyle tanisinca duzelir vs gibi yalanci olumlamalardir.ben degismedikce karsima kim gelirse gelsin ne kadar zaman gecerse gecsin duzelmeyecegini cok iyi anladim.Sizlerden de rica ediyorum az yada cok biseyleri belirleyin ve onumdeki 21 gun boyunca bu seyi yapmicam diyin 21 gun fal atmamak olabilir, sigara icmemek olabilir , veya bunlarla beraber 21 gun boyunca esmalar okumak,şukretmek veya bir dilegine icine kotu enerji katmadan yogunlasmak olabilir. Bence buna bugunden baslamaliyiz
Rica ederim canım umarım faydalı olur:)teşekkürler canım:)
Onu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...Ben hayal edip canlandırmayı yapamıyorum yoğunlaşamıyorum herhalde yeterince ama resmine bakıp aynı cümleleri söylüyorum belki böyle de oluyordur kızlar ne dersiniz..Bu aradalebara pismanperi çok teşekkürler:)))
bana yazabilirsinOnu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...
Bende bende bende isterim ne miş o yöntemOnu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...
O zaman hüma doğru söylediTers munzur kartında çıktıysa aşklarında ilgli bi konuysa konun... sen elinden geleni yapmşşn ugrasmışşn olmamış bişey değişmemiş demek... Yani senin yapacağın bişey yok artk beklemede kal demek ...
yazarsan çok sevinirim sorman bile hata canım:)Onu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...
katina yorumlamayı bu kadar daha geniş nasıl öğreniyorsun canım bende de var ama bu kadar öğrenemedim henüz...bi de kartlar vade verir mi dün akşam konuştuk ama bu arada hoşgeldin....Ters munzur kartında çıktıysa aşklarında ilgli bi konuysa konun... sen elinden geleni yapmşşn ugrasmışşn olmamış bişey değişmemiş demek... Yani senin yapacağın bişey yok artk beklemede kal demek ...
aşkla ilgli konularda yani aşk için acıyorsan falı kartların aşk anlamlarına bakacaksn ...ben bayaa çalıştım netten örnek açılımlara ... Keltik çapraz acılım ve ilişki açılımı kullanıyorum ve yorumlayabliorum... Keltik çapraz ( imparator ) daha geniş bilgi verir ve kartların yeri ne ifade ettigi bellidr... Örnegin 6. Kart yakın gelecek kartı , 4. Kart gecmiş .. Vs vs kolay yorumlarsınkatina yorumlamayı bu kadar daha geniş nasıl öğreniyorsun canım bende de var ama bu kadar öğrenemedim henüz...bi de kartlar vade verir mi dün akşam konuştuk ama bu arada hoşgeldin....
benim de bir destem var ama simdilik üçlü açilim yapiyorum sadece.....sen ne zamandan belli katina ile ilgileniyorsun ?aşkla ilgli konularda yani aşk için acıyorsan falı kartların aşk anlamlarına bakacaksn ...ben bayaa çalıştım netten örnek açılımlara ... Keltik çapraz acılım ve ilişki açılımı kullanıyorum ve yorumlayabliorum... Keltik çapraz ( imparator ) daha geniş bilgi verir ve kartların yeri ne ifade ettigi bellidr... Örnegin 6. Kart yakın gelecek kartı , 4. Kart gecmiş .. Vs vs kolay yorumlarsın
7-8 ay...benim de bir destem var ama simdilik üçlü açilim yapiyorum sadece.....sen ne zamandan belli katina ile ilgileniyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?