senin enerjin sAsmış cok fal baktrmşşn... Kartların olumlu yani blmıyorum; katina ya hep aynı soruyu cevap beklersen kartlar dAlga geçermiş senle ... Blmıorum ilk fallarını baz al... Mesela Elif'e attgn ilk tarotun kartları ayrılık sonrAsı yaz bu ortamda tartışalımBende 3 kez ELİF Hanzade gitmişliğim var.Bir falımda Kesira sirel diye bir falcı var.Elife ondan bahsettim. Kesira hanım olmaz diyor dedim ve ona baktırdığım fallar çıktı dedim( çıkmasının nedeni kadın olumsuz zaten yorum yapıyor.iyi şeyleri yaşamadım)Elif hanım yazık dedi şimdi o olumsuz yorum yaptığında çok kızmışsınızdır diye teselli verdi:)ardından bekle gör bakalım benmi haklıyım omu haklı görürsün çıktı diye gelirsin dedi.Amacım onu kötülemekte değil diyede yorum yaptı.Hatta Hümayada bahsettim.kadının öngörülerini yaşıyorum olmaz diyor bu ilişki bitecek diyor dediğim halde.Hüma bana beni başka yorumcular ilgilendirmez dedi ve ben asla yanılmadım yanılmamda dedi.sadece zamanda benim fallarımda şapma olur diye ekledi..bu kadar neden emin konuşurlar ki.Hani zaman bir yılmı saptı yahu.ki ben adamı unuttum gitti.Şimdi görüyorum ki burda benim gibi falları çıkmayan çok arkadaşlar varmış.ne saffımışım nasıl inanmışım diyorum.
Bana da yaz zahmet olmazsaOnu bende yapamıyorum canım şimdilik ama kendimce bir yöntem buldum ve işe yaradı. İstersen özelden yazayım...
peki ters çıktığında mesela o zaman aşk anlamı değişiyor mu tam ters mi algılamalıyım orda yazanı..bende imparator açılım ve ilişki açılımı yapabiliyorum...aşkla ilgli konularda yani aşk için acıyorsan falı kartların aşk anlamlarına bakacaksn ...ben bayaa çalıştım netten örnek açılımlara ... Keltik çapraz acılım ve ilişki açılımı kullanıyorum ve yorumlayabliorum... Keltik çapraz ( imparator ) daha geniş bilgi verir ve kartların yeri ne ifade ettigi bellidr... Örnegin 6. Kart yakın gelecek kartı , 4. Kart gecmiş .. Vs vs kolay yorumlarsın
Kızlar madem o kadar açılım fln biliosun bana bakın bari hem siz kobay olmuş olurumpeki ters çıktığında mesela o zaman aşk anlamı değişiyor mu tam ters mi algılamalıyım orda yazanı..bende imparator açılım ve ilişki açılımı yapabiliyorum...
Kızlar madem o kadar açılım fln biliosun bana bakın bari hem siz kobay olmuş olurum[/QUOTEyarım yamalak...
spring bu nasıl bir yorum ?!?!? ne demek Allah o erkeklere sabır versin ?!?!?!Kızlar Hüma ve sezgi konusu beni baydı doymular ortalık karıştırmaya ama ciddi ciddi bu konuyu açan kimse üyeliği iptal edilmeli..Hümayı kötüleyenlerde yetti yani...İsteyen denesin çıktı tuttu diyende var..Sezgiyi çok sevdiğimi herkes biliyor...Gerçekten çok uzadı bunları görünce Allah erkeklere sabır versin böyle kızlarla uğraşması da zor yani diyorum...Burda hemcinsleriyle bile geçinemiyorlar yahu....Bi susun rahat verin kim kimi beğenirse beğensin..Yorumumu yazar susarım....
Anlamadım
yarım yamalak bakıyorum be kuzuKızlar madem o kadar açılım fln biliosun bana bakın bari hem siz kobay olmuş olurum
ben onu demedim ki niye böyle alındın ki forumu karıştıranlara söyledim sevmeyenlere değil..tabii ki beğenmezsin çıkmaz vs..söylediğimi çok yanlış anlamışsın sen..10 günde bir aynı mevzuyu açıp ortalığı dağıtanlar sıktı gerçektende..hümada sezgide babamın kızı değil. ben hümayı da burda eleştiriyorum zaten....sezgiyi çok sevdim ayrı bi konu...fan gibi oldum biraz ama canım benim sana lafım yok...Anlayan anlar zaten...spring bu nasıl bir yorum ?!?!? ne demek Allah o erkeklere sabır versin ?!?!?!
biz burada beğenmediğimiz falcıyı yazamayacak mıyız??? siz seviyorsunuz diye olumlu yazmak zorunda mıyız?
ahan da yazıyorum : ben SEZGİ yi de HÜMA yı da sevmiyorum. başarısızlar bence!
başarısız değiller sadspring bu nasıl bir yorum ?!?!? ne demek Allah o erkeklere sabır versin ?!?!?!
biz burada beğenmediğimiz falcıyı yazamayacak mıyız??? siz seviyorsunuz diye olumlu yazmak zorunda mıyız?
Canım kartlara gerçek bilgi ve enerji lazım bence diğer türlü nasıl açılım yapılır ki...Vallah asıl acemilerin falları çıkıyorüstelemiyorum ama bakmak istersen ben her zmn hazırım
başarısız değiller canım..özelliklede sezgi bu kadar insan memnunsa başarısız değildir ki ankettende belli sana uymamıştır enerjiniz tutmamıştır kadın gününde değildir bilemem ama bi çok kişiye iyi yorum alan bi kişi başarılıdır kimsenin hakkını gözetmeyelim burda..Hüma pembeci ses tonu etkileyici bende geçmiş ve anda çok iyiydi bi cümle kurdu ki benim adamın whatsaappında aynısı yazıyordu düşün işte...gelecek kartları kontrol ettirin...bu kadar basit..52.5 tl az değil yani herkes düşünsün kendi kararını kendi versin aha forum burda herkes okuyor idrak ediyor sonuçta...spring bu nasıl bir yorum ?!?!? ne demek Allah o erkeklere sabır versin ?!?!?!
iyi de biz de bunu diyoruz her zaman işte. memnun olan da var, nasıl sizler sayfalarca memnuniyetinizi yazıyorsanız bizlerin de memnuniyetsizliğini okumak durumundasınız!başarısız değiller canım..özelliklede sezgi bu kadar insan memnunsa başarısız değildir ki ankettende belli sana uymamıştır enerjiniz tutmamıştır kadın gününde değildir bilemem ama bi çok kişiye iyi yorum alan bi kişi başarılıdır kimsenin hakkını gözetmeyelim burda..Hüma pembeci ses tonu etkileyici bende geçmiş ve anda çok iyiydi bi cümle kurdu ki benim adamın whatsaappında aynısı yazıyordu düşün işte...gelecek kartları kontrol ettirin...bu kadar basit..52.5 tl az değil yani herkes düşünsün kendi kararını kendi versin aha forum burda herkes okuyor idrak ediyor sonuçta...
hala anlamamakta ısrarcısın ne diyeyim istersen sayfalarca memnun değilim de o ayrı gelip gelip konuyu kaşımaktan bahsediyorum ben..bu konu memnuniyet durumu değil ki saçmalık...beğenmezsin bi daha fal atmazsın..beğenirsin ki tavsiye edersin..Beğenmezsen de yazarsın bu forumun amacı bu zaten..kadınlar hamamı değil ki allah aşkına..sen zaten defalarca beğenmediğini söyledin bişey mi dedik ki sana yanlış anlıyorsunuz...iyi de biz de bunu diyoruz her zaman işte. memnun olan da var, nasıl sizler sayfalarca memnuniyetinizi yazıyorsanız bizlerin de memnuniyetsizliğini okumak durumundasınız!
"özgürlük bana kadar var, size yok" gibi duruyor bu tavır. benim anlatmaya çalıştığım bu durum.
yoksa gelip de insan azarlar gibi, ya da eyyyy aptallar gibi eleştirilerde bulunan tipi tiplere ben de kızıyorum
Ben ilk fal deneyimimi fal kutusuyla başladım binnaza güvenmiyordum çünkü..doğrudur bana da iyi fallar yollamışlardıSlm kızlar şu fal kutusunda ücretsiz kahve fali atıyorum iki gündür ücretsiz ama beğendim sanki var mı atan hiç.
Daha iki gün filan önce konuştuk..bu konuyu burda canım...evet ücretsiz ama iyi olabiliyo..Slm kızlar şu fal kutusunda ücretsiz kahve fali atıyorum iki gündür ücretsiz ama beğendim sanki var mı atan hiç.
ilk online fal baktırmaya ordan başladım bana da tutturduğu oldu..falcılarının da anda tutturanları oldu yanii..gelecek kısmı çok pembeci o ayrı..ama ucuz kriz anında denenebilir yani:))Sen baktirdin mi canım ikidir baktirdim tutturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?