Binnaz Abla

senin enerjin sAsmış cok fal baktrmşşn... Kartların olumlu yani blmıyorum; katina ya hep aynı soruyu cevap beklersen kartlar dAlga geçermiş senle ... Blmıorum ilk fallarını baz al... Mesela Elif'e attgn ilk tarotun kartları ayrılık sonrAsı yaz bu ortamda tartışalım

peki ters çıktığında mesela o zaman aşk anlamı değişiyor mu tam ters mi algılamalıyım orda yazanı..bende imparator açılım ve ilişki açılımı yapabiliyorum...

spring bu nasıl bir yorum ?!?!? ne demek Allah o erkeklere sabır versin ?!?!?!

biz burada beğenmediğimiz falcıyı yazamayacak mıyız??? siz seviyorsunuz diye olumlu yazmak zorunda mıyız?

ahan da yazıyorum : ben SEZGİ yi de HÜMA yı da sevmiyorum. başarısızlar bence!

ben onu demedim ki niye böyle alındın ki forumu karıştıranlara söyledim sevmeyenlere değil..tabii ki beğenmezsin çıkmaz vs..söylediğimi çok yanlış anlamışsın sen..10 günde bir aynı mevzuyu açıp ortalığı dağıtanlar sıktı gerçektende..hümada sezgide babamın kızı değil. ben hümayı da burda eleştiriyorum zaten....sezgiyi çok sevdim ayrı bi konu...fan gibi oldum biraz ama canım benim sana lafım yok...Anlayan anlar zaten...

başarısız değiller sad
Vallah asıl acemilerin falları çıkıyor üstelemiyorum ama bakmak istersen ben her zmn hazırım
Canım kartlara gerçek bilgi ve enerji lazım bence diğer türlü nasıl açılım yapılır ki...

başarısız değiller canım..özelliklede sezgi bu kadar insan memnunsa başarısız değildir ki ankettende belli sana uymamıştır enerjiniz tutmamıştır kadın gününde değildir bilemem ama bi çok kişiye iyi yorum alan bi kişi başarılıdır kimsenin hakkını gözetmeyelim burda..Hüma pembeci ses tonu etkileyici bende geçmiş ve anda çok iyiydi bi cümle kurdu ki benim adamın whatsaappında aynısı yazıyordu düşün işte...gelecek kartları kontrol ettirin...bu kadar basit..52.5 tl az değil yani herkes düşünsün kendi kararını kendi versin aha forum burda herkes okuyor idrak ediyor sonuçta...

iyi de biz de bunu diyoruz her zaman işte. memnun olan da var, nasıl sizler sayfalarca memnuniyetinizi yazıyorsanız bizlerin de memnuniyetsizliğini okumak durumundasınız!

"özgürlük bana kadar var, size yok" gibi duruyor bu tavır. benim anlatmaya çalıştığım bu durum.

yoksa gelip de insan azarlar gibi, ya da eyyyy aptallar gibi eleştirilerde bulunan tipi tiplere ben de kızıyorum

hala anlamamakta ısrarcısın ne diyeyim istersen sayfalarca memnun değilim de o ayrı gelip gelip konuyu kaşımaktan bahsediyorum ben..bu konu memnuniyet durumu değil ki saçmalık...beğenmezsin bi daha fal atmazsın..beğenirsin ki tavsiye edersin..Beğenmezsen de yazarsın bu forumun amacı bu zaten..kadınlar hamamı değil ki allah aşkına..sen zaten defalarca beğenmediğini söyledin bişey mi dedik ki sana yanlış anlıyorsunuz...

Slm kızlar şu fal kutusunda ücretsiz kahve fali atıyorum iki gündür ücretsiz ama beğendim sanki var mı atan hiç.

Sen baktirdin mi canım ikidir baktirdim tutturdu

Arkadaslar konu dışı ama zihin olarak cok yorgunum kafam dAgınkk hep bi enerji düşüklüğü var( nedeni psikolojik) doktora gttm 2 kez saçma sapan L... Ile baslAyan her gördüklerine yazdıkları ilacı yazdılar uyku vs mide bulantısından başka bişi vermedi... Şöle duygularımı dengeleyecek daha iyi oldum enerjik oldum ohh be dedrtecek tavsiye istiyorum ... Hemen kullanmcam araştırıp doktora danışıp kullanıcam... Özelden yazın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…