Binnaz Abla

özele gerek yok canım daha geçen gün tvde konuşuldu vitamin eksiliği olabilir ...doktora yine bi sor tabii ki pharmaton kullanıyorum bende..

bulursan bana da ver tavsiyeyi lütfen bunların yanında öfke patlamaları yaşıyorum

Slm kızlar şu fal kutusunda ücretsiz kahve fali atıyorum iki gündür ücretsiz ama beğendim sanki var mı atan hiç.
ücretsiz daha gerçekçi evet bende beğenirim genel olarak. Ücretlide baya falcı denedim hep geri dönecek, o da senden hoşlanıyor vs. kullanıyorlar. Tarih de hiç tutmuyor

Ya niye benim enerjimin bozulduğunu düşünüyorsun da falcıların bu işi yapamadıklarını düşünmüyorsun.tabi bütün kartların enerjisini ben bozdum zaten onlarda maşallah çatır çatır bilecekti zaten.ben madem enerjiyi bozduysam bozulan enerjili kartları niye merak ediyorsun.ben burda sırf Hümayı eleştiriyorum diye zorunuzamı gidiyor.bırakın yazalım beğenmediğimiz yorumcuları.edebimizle burda iki kelam edelim buranın amacıda zaten bu değilmi?kabak tadı verdi senin bu savunma politikaların.eski yazılarına merak eden dönüp baksın.her falcı eleştirimizde oklarını çevirmişsin farkındamısın yada değilmisin dönüp bir bilemedim.

Çok ayıp bir kadın olarak hemcinsin için butarz kelimeler kullanmanı doğru bulmuyorum.erkekler haklıysa sen niye fal atıyon.artı ben beğenmem dile getiririm bu sitenin amacıda bu değil mi?bana kimsenin savunuculuğunu yapmayın biz çok gördük bunları.herkes dilediği yorumcuyu yazsın eleştirsin hakkıdır.psikolojik şiddet uyguluyorsun farkındamısınız?

ya 1 ay oldu surekli sezgi ve hüma, cıkmayana cıkmadı diyecegim, sende cıkarsa cıktı de
pembeci işte soyluyoruz biz mi suclu oluyoruz, madem öyle at kardesim sen giden 50 tl ler benim değil, ben burayı dısarıdan okuyup bosuna para veremeyenler icin de yazıyorum, kimse sokakta bulmuyor

Bayanlar inanın ben çok rahatsız oldum.artık birileri yüzünden kimsecikler beğenmediği falcıları söyleyemez hale geldi.hep bir eleştiri oku.Ben burda baktırdığım falcıları sadece eleştirdim.genelde Hümayı soranlar olduğu için fal tecrübelerimle yaşadıklarımı aktardım.keşke bilselerdide bende gönül rahatlığıyla yazabilseydim.biryıl boyunca 21 fal attım Hümaya ve söylediklerini yaşamadım.uzun bir süreye yayılmış bir fal tecrübesiydi.Eee haliyle çıkmadı demekte benim en doğal halim.ama burada Hiçkimse baskı uygulayarak falcıları koruyamaz korumamalıda.bukonuda anlayışınıza sığınıyorum...

Aynen canım inan ben yandım başkaları yanmasın diye yazıyorum.keşke ilkin birileride beni böyle uyandırsaydı keşke

psikolojik şiddet aynı şeyleri defalarca kavgaları seyretmek inan ki daha fazla psikolojik şiddet canım bana göre..Ben abartanlara konuştum sende hüma konusunu çok abarttın ama bu suç senin 20 kez kıza fal atarsan kızda sallar yani sonuçta bide böyle düşün ki herdefasında hüma konuşulsa zırt altına sen yok öyle yok böyle ezberledik.....hemcinslerimi eleştirme hakkım var zaten..çünkü topik çizgisinden çıkıyor..Burda her arkadaş beğenmediğini çıkıp söylüyor açıkça bişey mi diyoruz yokk ben çıkan kavgalardan artık çıkaranın eskiyi kaşıyanın üyeliğinin iptalini talep ettim..Erkekler konusunda biraz sert kaçtım ama inan ki bıktım..Şuraya tavsiye almaya giriyorum hep sayfalarca kavga duyuyorum bu ne yaaa yeniyiz diye sustuk ama bi süre sonra sinirlerimiz bozuluyo...

anlayış bırakmadın ezberledik canım benim ama...özelden yaz hüma konusunu gerçekten baydı...

Vallahi ben bazılarınızın okuduğunu sanmıyorum konuları çünkü hüma pembeci diye resmen söylüyorum...kaç oldu neler söylüyorum..okuyan okur anlayan anlar ne diyeyim..

İyi ya senin ezberini bozmaya geldim işte.o çok beğendiğin falcıları sürekli burda övmenmi ezber olmuyor.ya bence senin o hemcinslerini eleştirmen hiç yakışık olmamış.resmen burda bizlere hakaret etmişsin.senin saçının teli kadar insan tanıdım.sen burada derdin olduğunu söylüyorsun kafa dağıtmaya geldim diyorsun seni buhale getirende bir erkek farkındamısın.ozaman aklını toplayıp kimseyi yaşadığı mutsuzlukla vurmayacaksın.ben eleştiriri Hümayıda diğer çıkmayan falcılarıda.ama sen bunu eleştiremezsin bilmem anlatabildimmi.kavgadan sıkıldım diyorsun gülüm sen burda edebiyle duran beni bile çıldırtmaya yettin.Ne anladım buişten.

Aynen canım inan ben yandım başkaları yanmasın diye yazıyorum.keşke ilkin birileride beni böyle uyandırsaydı keşke
Bitek sen kazıklanmadın ki bizde o yüzden memnun olduklarımızı daha çok konuşuyoruz işte insanlar bi kere baktırsın diye yazıyoruz ben memnunum şöyle böyle diye ama her hüma yorumunun altında aynı cümlelerle sen maşallah yani..
burda herkes kazık yedi maalesef herkes böyle öğreniyo bu fal işini ekim ayında 1000 tl yi geçtim akıllandım...ne yapayım topiği suçlayayım siz tavsiye ettiniz bu kişileri bana çıkmadı diye topluca mahkemeye vereyim..herkesin aklı fikri var girer foruma aratır hüma şu bu okur öğrenir..Gerisi karapropaganda gibi durmadan kötülenmez ki yaww..Ayrıca fal bekliyen çıkacak olanların da umutları var onlarıda kırmamak lazım.

Ben şimdiye kadar 4 tane kart falı attım acaba doğru çıkmıyor mu derken sen farklı farklı falcıların her birine 10larca baktırırken elbetteki enerji bozulmuştur çok doğru demiş elifkslan1 Kartların ruhu olduğuna inanıyorum çok fazla sıkmamalı onları..
Ayrıca burada kimse falcı savunmuyor kendisine enerjisi tutan beğendiği falcıları söylüyor topiğin amacı da bu.. Aynı senin her defasında Kesira demen gibi bizlerde şu falcı bu falcı diyoruz..
Konuya dahil olmak istemedim fakat benide baydı..

Okuduğunu iyi anla canım ben hüma pembeci diye söylüyorum ama bana iyi olduğu da oldu..her hüma yorumunun altına da yazılmaZki ama dimi??bi sebep ararım ben yani bu işte..

Gerçekten yazık çok yazık diyorum.ben yorumcumu eleştiremeyeceksem burda bulunmamın bir anlamıda yok zannımca.varsın o Hüma,Sezgi vs fanatiklerine kalsın burası diyorum.artık gerçekten midem almıyor.Sadece şunu söylemek istiyorum siz o pembeci falcıları savunmaya devam edin çok büyük vebal bu hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…