Benide götür benideeeeeeeBence bu topikteki herkesin psikolojisi bozukHepimizin bir tatile ihtiyacı var. Ahh beee
Hümadan Canım yanmış olduğundan olmasım mı bayan!!!Ya bikere ben eleştiririm istediğimde Hümayı her soranada söylerim kimene... Burda bir yorumcu için hakaret ettin farkındamısın.ha rahatsızsan yazarsın özelden bende dinlerim seni fakat bu sayfayı şuan bu münasebetsiz sohbetle daha fazla meşgul ettiğinin farkındamısın.gece gece birilerine sarmak istediyseniz o ben değilim hiç olamam.Okuduğunu iyi anla canım ben hüma pembeci diye söylüyorum ama bana iyi olduğu da oldu..her hüma yorumunun altına da yazılmaZki ama dimi??bi sebep ararım ben yani bu işte..
Eleştirdin canım bi taratsak forumu doya doya eleştirdin şimdi bunu nasıl yazıyorsun anlamıyorum gitti yani..gerçekten eleştiremiyorum diyenlrri ben anlamıyorum..Gerçekten yazık çok yazık diyorum.ben yorumcumu eleştiremeyeceksem burda bulunmamın bir anlamıda yok zannımca.varsın o Hüma,Sezgi vs fanatiklerine kalsın burası diyorum.artık gerçekten midem almıyor.Sadece şunu söylemek istiyorum siz o pembeci falcıları savunmaya devam edin çok büyük vebal bu hatırlatırım
acaba ben mi sen mi canım olaya düzgün bakarmısın rica etsem????sen hergün rahatsız ettin özeldende yazsan seni dinlerdim burda özelden konuştuğum kızlarda var onlar beni bilir zaten..yorumsuzzzzzHümadan Canım yanmış olduğundan olmasım mı bayan!!!Ya bikere ben eleştiririm istediğimde Hümayı her soranada söylerim kimene... Burda bir yorumcu için hakaret ettin farkındamısın.ha rahatsızsan yazarsın özelden bende dinlerim seni fakat bu sayfayı şuan bu münasebetsiz sohbetle daha fazla meşgul ettiğinin farkındamısın.gece gece birilerine sarmak istediyseniz o ben değilim hiç olamam.
ben derdimi burda genelden hiç anlatmadım özelden bile 2 kişiyi geçmez...dert klübü değil çünkü arada sırada oluyor tabii ki..olurda benim demek istediğim çok farklı..anlayan anlar anlamamakta ısrar eder ...Okuduğunu iyi anla canım ben hüma pembeci diye söylüyorum ama bana iyi olduğu da oldu..her hüma yorumunun altına da yazılmaZki ama dimi??bi sebep ararım ben yani bu işte..
Neden bukadar saldırgansın neistiyorsun bunu güzel bir uslüpla dike getirsene.artı özelden daha önce birşeyler sordun konuştuk bende yanıtladım.gene yapabilirdin bunu.uyarabilirsin.sayfada Hümayı koruma babında bu artistik hareketler hiç yakışmıyor.Böyle bir terbiyeyle yetişmedik.anlayış bırakmadın ezberledik canım benim ama...özelden yaz hüma konusunu gerçekten baydı...
Sen hümaya dava aç bence fecii takmışsın kıza..gerçekten hümayı savunmadım beğendiğimi ve beğenmediğimi hep söyledim yazmaktan yoruldum canım artistik yapan ben miyim...saldırgan gelen kim bi bak bakalım...Hümaya 1 kez fal attım şimdiye kadar oda sonunu pembeye bağlamış dedim zaten..bu gece son söyleyişim hümada sezgide babamın kızı değil..Hümayı savunmadım bu topikte sürekli adını görmekten bile sıkıldım ayrıca lütfen ya iyi okuyun artık lütfen...Neden bukadar saldırgansın neistiyorsun bunu güzel bir uslüpla dike getirsene.artı özelden daha önce birşeyler sordun konuştuk bende yanıtladım.gene yapabilirdin bunu.uyarabilirsin.sayfada Hümayı koruma babında bu artistik hareketler hiç yakışmıyor.Böyle bir terbiyeyle yetişmedik.
Benide götür benideeeeeee
Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi gecelerben derdimi burda genelden hiç anlatmadım özelden bile 2 kişiyi geçmez...dert klübü değil çünkü arada sırada oluyor tabii ki..olurda benim demek istediğim çok farklı..anlayan anlar anlamamakta ısrar eder ...
Aynen yea Türkiye gündemi çok karıştı yine, zaten bu aralar kendime üzülecek vaktim bile yok hatta sevdiklerimle nefes aldigim için şükürler ediyorum.Gidelim valla.Ya zaten memleketin hali ortada kim vurduya gideceğiz belki de. İnsanın kendi işi, gücü, okulu ayrı dert. Bu ex mevzuları ayrı dert. Gel bi de burda tartışma mesajları oku.
Çok sıkıldım ben yaaaaaaaaaaa
çünkü sürekli birileri soruyor bende cevap verme gereği duyuyorum.bilmeyenleri aydınlatmak babında.sadece sen yaşamıyorsun küçükhanım burda.senin canın sıkılacak diye düşünemiyorum pardon yani.Artı ne davası ota böceğe dava açsaydık bugün bu konumda olamazdık.yaptığım hatalar beni olgunlaştırır vesselamSen hümaya dava aç bence fecii takmışsın kıza..gerçekten hümayı savunmadım beğendiğimi ve beğenmediğimi hep söyledim yazmaktan yoruldum canım artistik yapan ben miyim...saldırgan gelen kim bi bak bakalım...Hümaya 1 kez fal attım şimdiye kadar oda sonunu pembeye bağlamış dedim zaten..bu gece son söyleyişim hümada sezgide babamın kızı değil..Hümayı savunmadım bu topikte sürekli adını görmekten bile sıkıldım ayrıca lütfen ya iyi okuyun artık lütfen...
Ben senin bana vede başkalarını ettiğin hakaretemi dava açsam bak aklıma soktun kız gece geceSen hümaya dava aç bence fecii takmışsın kıza..gerçekten hümayı savunmadım beğendiğimi ve beğenmediğimi hep söyledim yazmaktan yoruldum canım artistik yapan ben miyim...saldırgan gelen kim bi bak bakalım...Hümaya 1 kez fal attım şimdiye kadar oda sonunu pembeye bağlamış dedim zaten..bu gece son söyleyişim hümada sezgide babamın kızı değil..Hümayı savunmadım bu topikte sürekli adını görmekten bile sıkıldım ayrıca lütfen ya iyi okuyun artık lütfen...
Aynen yea Türkiye gündemi çok karıştı yine, zaten bu aralar kendime üzülecek vaktim bile yok hatta sevdiklerimle nefes aldigim için şükürler ediyorum.
Gitme bi yere çok ihtiyaç yoksa canım :))Haftasonu il dışına çıkcam. Acaba uçak düşer mi, uçağı biri kaçırır mı, ayy otobüs durağı çok kalabalık şu sırt çantalı adam acaba canlı bomba mı gibi düşüncelere kapılmaya başladım
Ayy Allah'ım sonumuzu güzel eylesin.
Amin canım, umarım ülkemizin halide güzel olur inşallah bir daha acılar yasamayiz. Cidden cigerlerimiz yanıyor yemek yerken tv izlersem yemeği bitiremi yorum. Düşünüyorum bazen acı deyip agladiklarim için utanıyorum.Haftasonu il dışına çıkcam. Acaba uçak düşer mi, uçağı biri kaçırır mı, ayy otobüs durağı çok kalabalık şu sırt çantalı adam acaba canlı bomba mı gibi düşüncelere kapılmaya başladım
Ayy Allah'ım sonumuzu güzel eylesin.
Ettiğin hakar
çünkü sürekli birileri soruyor bende cevap verme gereği duyuyorum.bilmeyenleri aydınlatmak babında.sadece sen yaşamıyorsun küçükhanım burda.senin canın sıkılacak diye düşünemiyorum pardon yani.Artı ne davası ota böceğe dava açsaydık bugün bu konumda olamazdık.yaptığım hatalar beni olgunlaştırır vesselam
Yanlış anlama canım asla anlatabilirsin tabii söylemek istediğim bu değildi zaten anlamak isteyen anlar...Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi geceler
Gitme bi yere çok ihtiyaç yoksa canım :))
İyi yolculuklar o zaman bizi haberdar et :))Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ülkede..Sonumuzu hayır etsin:)Gitmek zorundayım ya, öyle olmasa gerçekten iptal ederdim. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?