Binnaz Abla

Okuduğunu iyi anla canım ben hüma pembeci diye söylüyorum ama bana iyi olduğu da oldu..her hüma yorumunun altına da yazılmaZki ama dimi??bi sebep ararım ben yani bu işte..
Hümadan Canım yanmış olduğundan olmasım mı bayan!!!Ya bikere ben eleştiririm istediğimde Hümayı her soranada söylerim kimene... Burda bir yorumcu için hakaret ettin farkındamısın.ha rahatsızsan yazarsın özelden bende dinlerim seni fakat bu sayfayı şuan bu münasebetsiz sohbetle daha fazla meşgul ettiğinin farkındamısın.gece gece birilerine sarmak istediyseniz o ben değilim hiç olamam.

Eleştirdin canım bi taratsak forumu doya doya eleştirdin şimdi bunu nasıl yazıyorsun anlamıyorum gitti yani..gerçekten eleştiremiyorum diyenlrri ben anlamıyorum..

acaba ben mi sen mi canım olaya düzgün bakarmısın rica etsem????sen hergün rahatsız ettin özeldende yazsan seni dinlerdim burda özelden konuştuğum kızlarda var onlar beni bilir zaten..yorumsuzzzzz

şurda bir geceyi gerilimsiz kapatacak mıyız acaba?

başta aynı şeyleri söylerken birden gerginliği arttırdınız kızlar. fal için falcı için gerek var mı buna? onlar parasına bakıyor biz burda birbirimizi yiyoruz. birinin beğendiğini başka biri beğenmeyebilir ve evet burda herkesin yaşadıklarını söylemeye hakkı var. çünkü forumun amacı bu :) ama gerilimi arttırmaya gerek yok, seviyorum sizi

Okuduğunu iyi anla canım ben hüma pembeci diye söylüyorum ama bana iyi olduğu da oldu..her hüma yorumunun altına da yazılmaZki ama dimi??bi sebep ararım ben yani bu işte..
ben derdimi burda genelden hiç anlatmadım özelden bile 2 kişiyi geçmez...dert klübü değil çünkü arada sırada oluyor tabii ki..olurda benim demek istediğim çok farklı..anlayan anlar anlamamakta ısrar eder ...

anlayış bırakmadın ezberledik canım benim ama...özelden yaz hüma konusunu gerçekten baydı...
Neden bukadar saldırgansın neistiyorsun bunu güzel bir uslüpla dike getirsene.artı özelden daha önce birşeyler sordun konuştuk bende yanıtladım.gene yapabilirdin bunu.uyarabilirsin.sayfada Hümayı koruma babında bu artistik hareketler hiç yakışmıyor.Böyle bir terbiyeyle yetişmedik.

Sen hümaya dava aç bence fecii takmışsın kıza..gerçekten hümayı savunmadım beğendiğimi ve beğenmediğimi hep söyledim yazmaktan yoruldum canım artistik yapan ben miyim...saldırgan gelen kim bi bak bakalım...Hümaya 1 kez fal attım şimdiye kadar oda sonunu pembeye bağlamış dedim zaten..bu gece son söyleyişim hümada sezgide babamın kızı değil..Hümayı savunmadım bu topikte sürekli adını görmekten bile sıkıldım ayrıca lütfen ya iyi okuyun artık lütfen...

Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi geceler

Aynen yea Türkiye gündemi çok karıştı yine, zaten bu aralar kendime üzülecek vaktim bile yok hatta sevdiklerimle nefes aldigim için şükürler ediyorum.

Ettiğin hakar
çünkü sürekli birileri soruyor bende cevap verme gereği duyuyorum.bilmeyenleri aydınlatmak babında.sadece sen yaşamıyorsun küçükhanım burda.senin canın sıkılacak diye düşünemiyorum pardon yani.Artı ne davası ota böceğe dava açsaydık bugün bu konumda olamazdık.yaptığım hatalar beni olgunlaştırır vesselam

Ben senin bana vede başkalarını ettiğin hakaretemi dava açsam bak aklıma soktun kız gece gece

Aynen yea Türkiye gündemi çok karıştı yine, zaten bu aralar kendime üzülecek vaktim bile yok hatta sevdiklerimle nefes aldigim için şükürler ediyorum.

Haftasonu il dışına çıkcam. Acaba uçak düşer mi, uçağı biri kaçırır mı, ayy otobüs durağı çok kalabalık şu sırt çantalı adam acaba canlı bomba mı gibi düşüncelere kapılmaya başladım

Ayy Allah'ım sonumuzu güzel eylesin.

Gitme bi yere çok ihtiyaç yoksa canım :))

Amin canım, umarım ülkemizin halide güzel olur inşallah bir daha acılar yasamayiz. Cidden cigerlerimiz yanıyor yemek yerken tv izlersem yemeği bitiremi yorum. Düşünüyorum bazen acı deyip agladiklarim için utanıyorum.

Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi geceler
Yanlış anlama canım asla anlatabilirsin tabii söylemek istediğim bu değildi zaten anlamak isteyen anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…