Binnaz Abla

Evet. Dün akşam aslında ne kadar yalnız olduğumu hatta bunu kendime bilinçli olarak yaptığımı düşünüyordum. Off Allah'ım neden tek bir konuya taktım, neden bu kadar içime döndüm ve yalnızlaştım diye düşünüyordum. Hatta bazen kendi kendime konuşurum siz de konuşur musunuz? Anormallik mi bu? Sonra dedim ne acılar var hayatta ben neleri dert ediyorum

Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi geceler
Yok biz seni dinledik hiç de rahatsız olmadık. Zamanında hepimiz sayfalarca zehir akıttık buraya. Aka aka bitecek. İnandığımız fallar çıkmayınca büyük yıkıma uğruyoruz ve ilk koştuğumuz yer de burası oluyor. Tarafsız insanlara anlatmak bazen daha rahatlıcı oluyor.

Yanlış anlama canım asla anlatabilirsin tabii söylemek istediğim bu değildi zaten anlamak isteyen anlar...
Yok onemli degil oyle de olabilir zaten gercekten konu basligi belli yazdigim sey belli ben kendi adima mesgul ettigim icin hepinizden ozur dilemek istedim:) sadece baska konu da hic bulunmadigim icin burdaki kizlarla samimiydim o yuzden yine de belirtmek istedim

özeline yazdım canım:)iyi geceler...İstediğin kadar anlatabilirsin sıkıntı yok....

Cok tesekkur ederim❤

Springgg85 dedi:
Kızlar Hüma ve sezgi konusu beni baydı doymular ortalık karıştırmaya ama ciddi ciddi bu konuyu açan kimse üyeliği iptal edilmeli..Hümayı kötüleyenlerde yetti yani...İsteyen denesin çıktı tuttu diyende var..Sezgiyi çok sevdiğimi herkes biliyor...Gerçekten çok uzadı bunları görünce Allah erkeklere sabır versin böyle kızlarla uğraşması da zor yani diyorum...Burda hemcinsleriyle bile geçinemiyorlar yahu....Bi susun rahat verin kim kimi beğenirse beğensin..Yorumumu yazar susarım....

Bu yorum gecemizi meşgul etmeye yetti.Buda burda dursun şimdilik.Hemcinslerime sesleniyorum bir bayan olarak bu hakareti haklı buluyorsanız devam edin.Midemin kalkmasına yettide arttı bugece.

Yikilmayacagiz ayakta kalacağız canım
Yıkılmadım da bekleye bekleye çok zaman kaybettim, acı uzadı. Ona yanıyorum. Her ilacın faydası yanında bir de yan etkisi olur ya. Fal kısa sürede rahatlama verirken uzun vadede can yakıyor. Zararın neresinden dönsek kardır diyelim, son sigaramızı içelim ve yatalım.

Umarım herşey gönlünce ve gonlumuzce olur, fal lari çok onemsememeye çalış akışa bırak, hayat dediğin gibi zaman kaybina izin vermiyor.o kadar kısa ki hayat, evet bende mutlu değilim ve umutlaniyorum ama oturup beklemek ne kadar yorucu bende biliyorum. Ama artık hayatı dolu dolu yaşamaya karar verdim her gittiğim yerden her sohbet ettiğim kişiden zevk almaya hayatın her saniyesinden haz almaya çalışıyorum. Gerçekten hiç birşey bizden önemli değil

Geçiyor ama yaaa. Zamanla geçiyor. Yerini başka şeyler alıyor. İnşallah herşey daha iyi ve güzel olur.

Kızlar bu arada dün gece uykum kaçtı nette gezinirken nasıl buldum bilmiyorum pasaklı birsen diye bir falcı varmış İzmir'de. Bileniniz var mı? Ne komik isim be! Dedim sonra biraz daha araştırınca kadına neden öyle dediklerini anladım. Sabah 8'de kapısına dikilip akşam 6'da çıkanlarla dolu yorumlar. Bi ara öldü diye haberler yayılmış. Bi ara artık çok yaşlandı eskisi gibi bakamıyor diye haberler de çıkmış. Kadının birkaç fotosu vardı ev bildiğin leeş. Ev değil zaten o başka bişey olmuş artık. Çok korktum. Kimsenin evine falan gitmem fal için de bu kadını görünce hepten ürktüm Dedim online falın gözünü seveyim be

yakarken 50kr daha yaktım diye yakıyorum o da zevk vermiyor bu arada uyarı da alabiliriz ya kızlar sigara ve faldan uzak durun net! ikisi de bir kereyle başlıyor sonu keseye de sağlığa da zarar

Be
hep korkmuşumdur eskiden beri bu tip falcılardan :)))

yakarken 50kr daha yaktım diye yakıyorum o da zevk vermiyor bu arada uyarı da alabiliriz ya kızlar sigara ve faldan uzak durun net! ikisi de bir kereyle başlıyor sonu keseye de sağlığa da zarar
ahhaaahhaa bende aynı durumdayım neyse ki fal işini kapattım gibi kendim kart alınca sigara desen cabası:)))ikiside keseye de kafayada zararlı kesin bilgi yayalım burdan:)Uzak durun:))

Geçiyor ama yaaa. Zamanla geçiyor. Yerini başka şeyler alıyor. İnşallah herşey daha iyi ve güzel olur.
ya ben 3 sene önce demiştim ki bu adamı unutursam hem içmeyi hem de falları bırakarım bu benim için sadece şuanlık tedavi aracı sonra unuttum adamı ama hala ve hala içmeye ve fala devamm ediyorum.Demekki yanlış telkin vermişim bağımlılık ben oldugum ve kurtulmayı istemedim sürece çevremdekilere ve olaylara bağlı değilmiş.. zaten şahit oluyoruz bir ben değilim böyle diyen bagımlı olan herkes mutlu da olsa mutsuz da olsa ay bir kere atayım dıye başlıyor tekrardan

Adamı unuttuysan kim için atıyorsun canım? Ben 2012'den beri baktırıyorum fal ama tabi dönemlik. Hayatım normalse, ilişkim yolundaysa, kafamı kurcalayan biri yoksa aklıma bile gelmiyor fal. Ama baktırdığım zamanda cılkını çıkarıyorum o ayrı

2012 den beri mi, canım sen bize dok şu fal maceralarini

bu sana verdiği zararı tam olarak fark edebilmekle ilgili bir şey. önceden de verdiği zararı biliyorsun; ama bu seni rahatsız etmiyor. rahatsız ettiği zaman "fark etmiş" oluyorsun.

ben geçen yıl bizim gerzoyla ayrılık yaşadığımızda yurtdışında tamamen tek başımaydım. yeni taşınmıştım. ben hep tek başıma oturup bir kadeh şarap içmeyi severdim, yanında müziğim peynirim. oh keyif benimdi tam olarak. ama bir baktım ben her akşam bir şişe bitirir olmuşum ve farkına varmıyorum. üstüne üstlük çakırkeyif bile olmuyorum dedim bu işin sonu yok, alkolik olurum ben böyle giderse. eve almamaya başladım, dışarı çıktığımızda yemekle filan içtim o dönem. sonra dualara başladığımda da ikisi bir arada olmasın diyerek eksikliğini bile hissetmemeye başladım. şimdi sosyal içici seviyesinin de altındayım :)

neyse bizimkiyle barıştık ettik, sonra yine yolunda gitmeyen şeyler oldu. online fala çok hızlı giriş yaptım. duyduğum okuduğum herkese delice fal atıyordum, günde iki üçü bulduğu oldu. ve bu 2 ay devam etti. bir sabah nasıl yorgun kalktım belli değil. üstümde bir ağırlık, bir huzursuzluk. bunu anlamaya çalıştım, "aramız bozuk diye mi böyle hissediyorum?" diye sordum kendime ve cevap hayır oldu. ve anladım bir sürü insanın enerjisini aldım ben üstüme gereksizce. bu onun ağırlığı ve bedensel olarak kendimi arındırdım. 2 haftayı geçti fal atmayalı, gerçekten çok çok daha iyi hissediyorum. ha baktırır mıyım yine? evet, baktırırım ama bu kadar saldırganca değil. ay sonunda beğendiğim 2 kişiye atar daha da ihtiyaç duymam. belki onlara bile atmam :)

yani mesele bir şeyin verdiği zarardan "rahatsız" olabilmekte. doğru zamanı gelecektir elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…