Amin canım, umarım ülkemizin halide güzel olur inşallah bir daha acılar yasamayiz. Cidden cigerlerimiz yanıyor yemek yerken tv izlersem yemeği bitiremi yorum. Düşünüyorum bazen acı deyip agladiklarim için utanıyorum.
Yok biz seni dinledik hiç de rahatsız olmadık. Zamanında hepimiz sayfalarca zehir akıttık buraya. Aka aka bitecek. İnandığımız fallar çıkmayınca büyük yıkıma uğruyoruz ve ilk koştuğumuz yer de burası oluyor. Tarafsız insanlara anlatmak bazen daha rahatlıcı oluyor.Kusura bakmayin ben anlattim birkac gun mesgul ettim. Tekrarlamamaya calisirim iyi geceler
Yok onemli degil oyle de olabilir zaten gercekten konu basligi belli yazdigim sey belli ben kendi adima mesgul ettigim icin hepinizden ozur dilemek istedim:) sadece baska konu da hic bulunmadigim icin burdaki kizlarla samimiydim o yuzden yine de belirtmek istedimYanlış anlama canım asla anlatabilirsin tabii söylemek istediğim bu değildi zaten anlamak isteyen anlar...
özeline yazdım canım:)iyi geceler...İstediğin kadar anlatabilirsin sıkıntı yok....Yok biz seni dinledik hiç de rahatsız olmadık. Zamanında hepimiz sayfalarca zehir akıttık buraya. Aka aka bitecek. İnandığımız fallar çıkmayınca büyük yıkıma uğruyoruz ve ilk koştuğumuz yer de burası oluyor. Tarafsız insanlara anlatmak bazen daha rahatlıcı oluyor.
Cok tesekkur ederim❤Yok biz seni dinledik hiç de rahatsız olmadık. Zamanında hepimiz sayfalarca zehir akıttık buraya. Aka aka bitecek. İnandığımız fallar çıkmayınca büyük yıkıma uğruyoruz ve ilk koştuğumuz yer de burası oluyor. Tarafsız insanlara anlatmak bazen daha rahatlıcı oluyor.
Yikilmayacagiz ayakta kalacağız canımAh Kemal,ah hülya, ah sezgi, ah elani, ah akrepgöz, ah ecem ve ah ismini hatırlamadığım diğer online- yüzyüze falcılar. Mahvettiniz beni.
Yıkılmadım da bekleye bekleye çok zaman kaybettim, acı uzadı. Ona yanıyorum. Her ilacın faydası yanında bir de yan etkisi olur ya. Fal kısa sürede rahatlama verirken uzun vadede can yakıyor. Zararın neresinden dönsek kardır diyelim, son sigaramızı içelim ve yatalım.Yikilmayacagiz ayakta kalacağız canım
Umarım herşey gönlünce ve gonlumuzce olur, fal lari çok onemsememeye çalış akışa bırak, hayat dediğin gibi zaman kaybina izin vermiyor.o kadar kısa ki hayat, evet bende mutlu değilim ve umutlaniyorum ama oturup beklemek ne kadar yorucu bende biliyorum. Ama artık hayatı dolu dolu yaşamaya karar verdim her gittiğim yerden her sohbet ettiğim kişiden zevk almaya hayatın her saniyesinden haz almaya çalışıyorum. Gerçekten hiç birşey bizden önemli değilYıkılmadım da bekleye bekleye çok zaman kaybettim, acı uzadı. Ona yanıyorum. Her ilacın faydası yanında bir de yan etkisi olur ya. Fal kısa sürede rahatlama verirken uzun vadede can yakıyor. Zararın neresinden dönsek kardır diyelim, son sigaramızı içelim ve yatalım.
Yıkılmadım da bekleye bekleye çok zaman kaybettim, acı uzadı. Ona yanıyorum. Her ilacın faydası yanında bir de yan etkisi olur ya. Fal kısa sürede rahatlama verirken uzun vadede can yakıyor. Zararın neresinden dönsek kardır diyelim, son sigaramızı içelim ve yatalım.
yakarken 50kr daha yaktım diye yakıyorum o da zevk vermiyor bu arada uyarı da alabiliriz ya kızlar sigara ve faldan uzak durun net! ikisi de bir kereyle başlıyor sonu keseye de sağlığa da zararYıkılmadım da bekleye bekleye çok zaman kaybettim, acı uzadı. Ona yanıyorum. Her ilacın faydası yanında bir de yan etkisi olur ya. Fal kısa sürede rahatlama verirken uzun vadede can yakıyor. Zararın neresinden dönsek kardır diyelim, son sigaramızı içelim ve yatalım.
hep korkmuşumdur eskiden beri bu tip falcılardan :)))Kızlar bu arada dün gece uykum kaçtı nette gezinirken nasıl buldum bilmiyorum pasaklı birsen diye bir falcı varmış İzmir'de. Bileniniz var mı? Ne komik isim be! Dedim sonra biraz daha araştırınca kadına neden öyle dediklerini anladım. Sabah 8'de kapısına dikilip akşam 6'da çıkanlarla dolu yorumlar. Bi ara öldü diye haberler yayılmış. Bi ara artık çok yaşlandı eskisi gibi bakamıyor diye haberler de çıkmış. Kadının birkaç fotosu vardı ev bildiğin leeş. Ev değil zaten o başka bişey olmuş artık. Çok korktum. Kimsenin evine falan gitmem fal için de bu kadını görünce hepten ürktümDedim online falın gözünü seveyim be
ahhaaahhaa bende aynı durumdayım neyse ki fal işini kapattım gibi kendim kart alınca sigara desen cabası:)))ikiside keseye de kafayada zararlı kesin bilgi yayalım burdan:)Uzak durun:))yakarken 50kr daha yaktım diye yakıyorum o da zevk vermiyor bu arada uyarı da alabiliriz ya kızlar sigara ve faldan uzak durun net! ikisi de bir kereyle başlıyor sonu keseye de sağlığa da zarar
ya ben 3 sene önce demiştim ki bu adamı unutursam hem içmeyi hem de falları bırakarım bu benim için sadece şuanlık tedavi aracı sonra unuttum adamı ama hala ve hala içmeye ve fala devamm ediyorum.Demekki yanlış telkin vermişim bağımlılık ben oldugum ve kurtulmayı istemedim sürece çevremdekilere ve olaylara bağlı değilmiş.. zaten şahit oluyoruz bir ben değilim böyle diyen bagımlı olan herkes mutlu da olsa mutsuz da olsa ay bir kere atayım dıye başlıyor tekrardanGeçiyor ama yaaa. Zamanla geçiyor. Yerini başka şeyler alıyor. İnşallah herşey daha iyi ve güzel olur.
ya ben 3 sene önce demiştim ki bu adamı unutursam hem içmeyi hem de falları bırakarım bu benim için sadece şuanlık tedavi aracı sonra unuttum adamı ama hala ve hala içmeye ve fala devamm ediyorum.Demekki yanlış telkin vermişim bağımlılık ben oldugum ve kurtulmayı istemedim sürece çevremdekilere ve olaylara bağlı değilmiş.. zaten şahit oluyoruz bir ben değilim böyle diyen bagımlı olan herkes mutlu da olsa mutsuz da olsa ay bir kere atayım dıye başlıyor tekrardan
2012 den beri mi, canım sen bize dok şu fal maceralariniAdamı unuttuysan kim için atıyorsun canım? Ben 2012'den beri baktırıyorum fal ama tabi dönemlik. Hayatım normalse, ilişkim yolundaysa, kafamı kurcalayan biri yoksa aklıma bile gelmiyor fal. Ama baktırdığım zamanda cılkını çıkarıyorum o ayrı
ya ben 3 sene önce demiştim ki bu adamı unutursam hem içmeyi hem de falları bırakarım bu benim için sadece şuanlık tedavi aracı sonra unuttum adamı ama hala ve hala içmeye ve fala devamm ediyorum.Demekki yanlış telkin vermişim bağımlılık ben oldugum ve kurtulmayı istemedim sürece çevremdekilere ve olaylara bağlı değilmiş.. zaten şahit oluyoruz bir ben değilim böyle diyen bagımlı olan herkes mutlu da olsa mutsuz da olsa ay bir kere atayım dıye başlıyor tekrardan
o tellweci ama bildiğim kadarıyla ama yine de isteriz isteriz bi ara yazsın bizimle paylaşsın bakalım:)2012 den beri mi, canım sen bize dok şu fal maceralarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?