Binnaz Abla

ondan sonra 6 7 ayda atmadım sonra yeni biri olurmu diye attım bir kere bir dönem yine baya atmadım 2016 basından beri de her tanıştıgım ıcın acaba bunla olur mu dıye atıyordum..dikkat atıyordum çünkü yine ben atmama evreme geçiyorum zaten paralar da baya suyunu çekti bide kışdan sonra spora gitmek için para biriktirmek gerek uzun zamandır istediğim aletli plates kursu vardı o da masraflı biraz.

çok güzel yazmışsın ya kızlar her birinizin geçmiş yaşam tecrubelerini okumaktan inanılmaz zevk alıyorum ya hepinizden öğrenecek veya kendimle benzeştiricek birşeyim oluyor mesela hikayen o kadar güzeldi ki bana :) bu ara da benim asıl hayalimdir evim olcak kafamda dert olmayacak sonra alıcam şarabımı veya kahvemi oturcam tek başıma içicem .misss gibi

hümayı bulsan bi kasık suda bogarsın eminim ne dedim ya mektuplu aşklı kartların cıkmiş hep ... Mesela sihirlikelimeler ters yol du son kartı imparatorda ..evet onu olumluya bağlamış hüma ;ama değil yani onun falı olumlu ...vs vs.. Yeni aşka yelken acın ex den next olmazmış zaten :))))

Ben burda eskisinden bana hayır gelmeyeceğini söyledim zaten.Kendimi asla eskiye kapatmadım bunu bilen bilir.ama ilk baktırdığım fallara bakıyorumda hakikaten kasvet kokuyor fakat okadar güzel yorum yapılmış ki beni bu güzel yorumlar fallara itti.belki olacaklara dair ufakta olsa ipucu verilseydi kaderime razı gelecektim.lakin benim son çıkan fallarımda mektup vs çıkmışta olabilir fakat asıl okartlara itibar edilmemeli.enerjimin bozulduğu kartlar o kartlardı.çünkü ayrılık sonrası attığım fallar.hem her mektup kartı eskiye yorumlanmamalı.bak ben yıllarca beynimi bilme ilme yordum. o falcılardan kafamın daha çok bastığına eminim.baktırdığım fal sayısı yüzlerce.artık kart anlamlarını onlardan daha iyi biliyorum.bakınıyorum hayatımla bağdaş kuruyorum çektiğim kartlar aslında benim durumu çok güzel yansıtmış yansıtmasınada bir iki kişi dışında bunu bana anlatan olmamış.yanarım yanarım buna yanarım.benim anlatmak istediğim bu oldu hep.Ondan eleştiriye bu konuda kapalıyım.benim o falcıyım diye geçinenleri yererim yerden göğe kadar kimsede bana bu noktada karışmaya hakkı yok.hayat benim hayatım günahlarıyla sevaplarıyla.bunlarda bana tecrübe olsun.herşeyi bilmek yaşamak insanı olgunlaştırır.birde burdan yaktık.Zaten burda gelinen nokta açık ve net kimsenin falları çıkmıyor çıkmayacak ufak tefek şeyler dışında.ha bekleyenlerede beklesinler diyorum zaman benim nekadar haklı olduğumu söyleyecek.fallarımız çıkmadı deyip buraya gelecekler.ha diyelimki söylemediler hala o falcıları korumaya devam ettiler zaten bu sayfada durup mutsuz tablo çizmeleri herşeyin göstergesi.birazcık kafası basan insan bunu idrak eder.

Ben bu siteye ilk olarak dışardan ' hüma bal' yorumlarına bakmak için girdim Haziran gbi... Hümaya 2015 Kasım ve 2016 Mayıs'ta atmıştım... Kasım daDeniz devrime fal atmştm baktm 30 tl fal bu iyi dedim kesin.. adam geveleyip Durmuş ama eğlence gbi baktrıyorum şuursuz ... Iade aldım öle gece 23 suları hüma bal 30 tl ... Aa bu da iyidr dedim ... Katina ne ola acep dedim attım değişk değişk kartlar katinayı ilk orda gördüm ... İlişki açılımı sectim... O falı benim hayatımın dönüm noktası oldu bildiğin bi uyanış oldu ben de kafam öle bi sert kayaya çarptı ki anlatamam ..pembe rüyalarımdan uyandırdı beni... Nefret ettm hümadan falını da anında sildim... O an hümaya fal atmam tesadüf değildi eminim.. Sebebi vardı...vs vs Mayıs falı bence iyiydi aynen arkadasın kartları gbiydi güzel seyler ... Mayıs da beklentiyle attm çıkmadı... Ölesine atılan gerisinde takip edilmeyen fallar cıkıyo ondan eminim :) beklentiye girince olmuyo

Demekki enerjin tutmamış hümayla 3. 4. Falda farketmeliydin; ama 21 e gtmş seninki kafan basmamış

Demekki enerjin tutmamış hümayla 3. 4. Falda farketmeliydin; ama 21 e gtmş seninki kafan basmamış
Hala at gözüyle bakıyorsun yorumlara farkındamısın.hepimiz dönem dönem fallara sarmadıkmı?Allah büyük sıkıntılar vermesin insan deli gibi oluyor yaşadıkları karşısında.hayatımda ilkez aşk acısı çektim nişanlımdan ayrıldım fakat bir yıllık bir gelgit yaşadık.o dönemde herkesin güvenerek anlattığı bir falcıya sığınmak acizlikti evet kabul ediyorum ama sadece omu birçok falcının kapısını çaldım.bu kafa basmamaksa ozaman herkese hakaret ediyorsun.çünkü burda ben gibi fallara saran birçok insan var tek farkım biryıl boyunca Hümanın kapısını fazlaca çalmış olmam.Hüma sevdasından sizde artık vazgeçin.ayrıca benim kafamı sorgulayacak kadar kafanın bastığını düşünmüyorum.herkes haddini bilmeli.burda bir yorumcuyu eleştirdim diye belkide fazlaca yapmış olabilirim benim üstüme kaçgündür fazlaca gelindiğini düşünüyorum.bu ne şiddet cehalet.

Yok canm ya almadım katina korkuyorum ... Tarotum vardı gecen Cumartesi yırttım güzel cevaplar veriyordu ; ama kötü bi rüya gördüm elden çıkardım
aaaayyyy bak iste ben de korkuyorum . bak benim tarotum var, ama enerjisi o kadar agir gelmiyor bana, bundan birkaç ay evvel türkiye de yasayan bir arkadasa burda katina yok, bulunmuyor dedim, o da bana gönderdi. aslinda bana kalsa kendim almazdim, zaten elime geçtigi gün çok itici geldi bana.
gelgelelim ki bir iki aydir, sanki beni çagiriyorlar, yani açilim yapmak istiyorum (deste insani kabul edecekmis)

Hümayla alakalı bağımsız yorumlarımı yapmam gerekirse; gerçekten gördüğüm en pembeci falcı. Anda, geçmişte ve karşı tarafı analiz hakkında bu kadar iyi olması iyi bir falcı olduğunu "benim gözümde" doğruluyor ama herkesin sonucunu evliliğe bağlaması, pembeci olması sadece müşteri kaybetme korkusundan bana göre. Etik mi? asla değil.

en pembeci derken Kemali unutmamak lazım:) Aynı şeyi Kemal için de düşünüyorum kaç kere günü gününe tarih tutturdu tesadüf olamaz demek ki boş bir falcı değil ama bence Kemal de Hüma da devamlılığı sağlamak için bu şekilde davranıyorlar. Mesela bende Kemalin tarihi çıkıyor ama yaşanan olayın sonu pembe olmuyor tarihi bildi diye yine gidiyorum yine pembe bir yorum. Hüma da aynı şekilde ilk falımı 2015 Kasımda atmıştım ona yakın gelecekte öngörülerini hep yaşadım ama o pembe sona ulaşamadık yani:)

Ya işte budur Hümanın ipliğini ona fal atmış kişilerin artık ortaya çıkarma zamanı geldide geçiyor.burda dürüstçe eleştirenlere saygım sonsuzdur.tamda anlatmak istediğim budur.özelden birçok kişi bana yazdı Hüma bizide yaktı diye buraya gelince bir iki kişinin kurduğu baskıdan ötürü herkesler sustu.buda etik olamaz.

Kemal ve diğerleri için bende aynı şeyi düşünüyorum.falcılar bizim uyanışımızı artık görsünler ve şu pembe sonu yazmaktan bir nebzede olsa vazgeçsinler artık.neyse o bizde razı gelelim.iş yaparken başımız yansada hep etik davrandık hakka girmeyelim diye.falcılar maşallah hakka girmekten hiç korkmuyor amaçları o gün iki lokma daha fazla nasıl yiyebilirim derdindeler.bencede görselerde kesinlikle söylemiyorlar.

ya aslında ben baştan beri Hümanın sonuç hakkında pembeci olduğunu söylüyorum ama dediğin gibi beğenmeyen herkes bir anda söylese sonuç daha kuvvetli olur. Bir de antiparantez şunu da belirteyim Hümaya geçen hafta yine baktırdım mesela çünkü anda iyi bir falcı olduğunu düşünüyorum ama sonuç hakkında söylediklerini asla ciddiye almam önüne kim gelse evlendiriyor:)
Bir ara acaba binnazın kendi politikası mı bu pembecilik dedim ama pembe konuşmayan falcılar da var bence bu Kemal ve Hümanın ki tamamen puan ve müşteri kaygısı

şu söylediklerinin altına imzamı atıyorum gerçekten ama maalesef öyle kişiler var ki sadece pembe yorum duymaya gidiyorlar ve oldukça çoklar. Böyleleri de negatif yorumda olumsuz yorumu düşük yıldızı basıyorlar. Onlar öyle yapıyorsa bence en mantıklısı; dürüst olup o insanların falını tekrar kabul etmemek olur ama Hüma da Kemal de bu işin tamamen ticaret kısmındalar maalesef

Haklısın ama dürüst olan daima kazanır.unuttukları olay bu.Düşünsenize şuan bu sitede olumsuzdu fakat falları bize çıktı dense bunu birkaç kişi yinelese hepimiz koşa koşa gitmezmiyiz.artık bizim bu pembecilere karnımız doydu gelinen sonlarımız hüsran olunca.

Ne Zamandir bu konu karşıma çıkıyor,tam olarak noluyor burda arkadaslar fal mı bakıtılıyor??? anlayamadım k.bakmayın

Ozaman bizler bir sinerji yaratarak bu falcıların düşüncesini değiştirecz.artık bizi keriz gibi yolmalarına müsade etmeyecez.benim dünya kadar işim var burda iki gündür hedef tahtası haline geldim.ama yılmadım yılmayacam.Allah niyetimi biliyor istedikleri kadar bana hakaret etsinler vede yorsunlar.burdan onlara hiçbirşey çıkmaz.ben doğruları söylemeye devam ederim.hayatımda tek bir Allahın kuluyla polemiğe girmedim fakat malesef mecbur bırakıldım burada falcılar hakkında eleştiri yaptım diye.affınıza sığınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…