Online fal baktıranlar kim cıktı kim çıkmadı yazıyor burada...Ne Zamandir bu konu karşıma çıkıyor,tam olarak noluyor burda arkadaslar fal mı bakıtılıyor??? anlayamadım k.bakmayın
Yok canm ya almadım katina korkuyorum ... Tarotum vardı gecen Cumartesi yırttım güzel cevaplar veriyordu ; ama kötü bi rüya gördüm elden çıkardım
Ya benim de anlamadığım burda bir sürü falcı konuşuluyor neden bi tek sezginin adı geçince kavga çıkıyor? Demekki cidden bi yerlerde bi kusur var nerde hala çözemedim ama çıkar elbethala anlamamakta ısrarcısın ne diyeyim istersen sayfalarca memnun değilim de o ayrı gelip gelip konuyu kaşımaktan bahsediyorum ben..bu konu memnuniyet durumu değil ki saçmalık...beğenmezsin bi daha fal atmazsın..beğenirsin ki tavsiye edersin..Beğenmezsen de yazarsın bu forumun amacı bu zaten..kadınlar hamamı değil ki allah aşkına..sen zaten defalarca beğenmediğini söyledin bişey mi dedik ki sana yanlış anlıyorsunuz...
aaaa Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!!! Seninki o hesap haa!! Sen beni hedef gösterip kafan basmıyo dedin alttan alta... Şimdi magdur edebiyatı yapma lütfen hakaret eden ben mi oldum :) ben hiç hakaret etmedim burada kimseye.... Laf sokuşturmşşn kocamannn uzun paragrafının sonunda... Ayrıca ben senin yorumunu gördüm yazın hümada.. yine uzun uzun yazmıştın hüma cok iyi analizi , anda cok iyi ama 10 aydr bişey olmadı ayrıldık aklınızı kullanın fallara aldanmayın dye... Şimdi de anda da iyi degl yazmşşn gecmiş mesajlarından aklımda...Hala at gözüyle bakıyorsun yorumlara farkındamısın.hepimiz dönem dönem fallara sarmadıkmı?Allah büyük sıkıntılar vermesin insan deli gibi oluyor yaşadıkları karşısında.hayatımda ilkez aşk acısı çektim nişanlımdan ayrıldım fakat bir yıllık bir gelgit yaşadık.o dönemde herkesin güvenerek anlattığı bir falcıya sığınmak acizlikti evet kabul ediyorum ama sadece omu birçok falcının kapısını çaldım.bu kafa basmamaksa ozaman herkese hakaret ediyorsun.çünkü burda ben gibi fallara saran birçok insan var tek farkım biryıl boyunca Hümanın kapısını fazlaca çalmış olmam.Hüma sevdasından sizde artık vazgeçin.ayrıca benim kafamı sorgulayacak kadar kafanın bastığını düşünmüyorum.herkes haddini bilmeli.burda bir yorumcuyu eleştirdim diye belkide fazlaca yapmış olabilirim benim üstüme kaçgündür fazlaca gelindiğini düşünüyorum.bu ne şiddet cehalet.
Saol cnm tavsiyelerin içinBence sen olumsuz dusunce yapisina tutunuyorsun herkes biraz olumsuzdur ama seninki abarti meditasyon yap, dua et .Spor yapabilirsin .Kendi kendini sabote etme.
Anda biriki şey bilmiş olması her falcı için mümkün.fakat sen kendin söylüyorsun sonuca dair hiçbirşey bilmediğini ifade etmişim.artı dün bu falcıları kötüleyenlerden ayrılan erkeklere Allah sabır versin diye hakaret eden ve sıkıldım sizden diyen ilk tartışmayı alevlendirenin sen olduğunu herkes gördü bildi kendini aklamaya çalışma.aaaa Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!!! Seninki o hesap haa!! Sen beni hedef gösterip kafan basmıyo dedin alttan alta... Şimdi magdur edebiyatı yapma lütfen hakaret eden ben mi oldum :) ben hiç hakaret etmedim burada kimseye.... Laf sokuşturmşşn kocamannn uzun paragrafının sonunda... Ayrıca ben senin yorumunu gördüm yazın hümada.. yine uzun uzun yazmıştın hüma cok iyi analizi , anda cok iyi ama 10 aydr bişey olmadı ayrıldık aklınızı kullanın fallara aldanmayın dye... Şimdi de anda da iyi degl yazmşşn gecmiş mesajlarından aklımda...
Yani tam olarak her kelimeyi sen söylemesende ekibin oldu desek daha yerinde olur.Anda biriki şey bilmiş olması her falcı için mümkün.fakat sen kendin söylüyorsun sonuca dair hiçbirşey bilmediğini ifade etmişim.artı dün bu falcıları kötüleyenlerden ayrılan erkeklere Allah sabır versin diye hakaret eden ve sıkıldım sizden diyen ilk tartışmayı alevlendirenin sen olduğunu herkes gördü bildi kendini aklamaya çalışma.
yavrum yapılabilecek en doğru şey baktırmamak aslında... Özeleştiri yapmak da lazım. Bunu kendime de söylüyorum ben...Ozaman bizler bir sinerji yaratarak bu falcıların düşüncesini değiştirecz.artık bizi keriz gibi yolmalarına müsade etmeyecez.benim dünya kadar işim var burda iki gündür hedef tahtası haline geldim.ama yılmadım yılmayacam.Allah niyetimi biliyor istedikleri kadar bana hakaret etsinler vede yorsunlar.burdan onlara hiçbirşey çıkmaz.ben doğruları söylemeye devam ederim.hayatımda tek bir Allahın kuluyla polemiğe girmedim fakat malesef mecbur bırakıldım burada falcılar hakkında eleştiri yaptım diye.affınıza sığınıyorum.
S Springgg85 sana da carptı :))))) cnm sana hüma dan bu ayki maaş yattı mı benimki daha yatmamış :))))))Yani tam olarak her kelimeyi sen söylemesende ekibin oldu desek daha yerinde olur.
Burada Hüma ve sezgi fanatiklerine hiç bulaşılmaz onu anladım.işbirlikçilik yaptığınız farkında olmadığımızı sanmayın.
ondan sonra 6 7 ayda atmadım sonra yeni biri olurmu diye attım bir kere bir dönem yine baya atmadım 2016 basından beri de her tanıştıgım ıcın acaba bunla olur mu dıye atıyordum..dikkat atıyordum çünkü yine ben atmama evreme geçiyorum zaten paralar da baya suyunu çekti bide kışdan sonra spora gitmek için para biriktirmek gerek uzun zamandır istediğim aletli plates kursu vardı o da masraflı biraz.[/QUO
yok bakım yatmamış:)))S Springgg85 sana da carptı :))))) cnm sana hüma dan bu ayki maaş yattı mı benimki daha yatmamış :))))))
Anlatın canım çokta iyi edersiniz.bu çete üyeleri Sezgiye baktırmam için ısrar ettiler lakin ben baktırmadım.işkillenmiştim zaten.Birgün gelecek birileride elbet uyanacak.ben asla hislerimde yanılmadım.burda iplikleri pazara çıkacak elbetFarkındayız canım. Ben falı bıraktım baktırmıyorum artık, canım cekerse o da 1 tane. Ama sırf Sezgi'nin foyasını çevreme anlatıyorum. FALI ÇIKMADI, ARKADAŞIMLA FALIMIN BAZI KISIMLARI BİREBİR AYNI. O uyanık olduğunu sansın.
Nehir bendede aile içi çok önemli bir konuyu bilmiştiharflerde yerindeydi iki fal attım farklı maille ikiside çok benzerdi.sonuç beklemede.yalnız yurtdışı gördü iki falındada öyle bir planım yok hani evlenirsem balayı ayaklarına giderim belkim.oda nerdeeeŞu tartışmayı bırakıp falcı yorumu yapayım kafamız dağılsın kızlar. Dünkü ikinci defa Nehir Ateşoğluna baktırdım ve ilk falından daha iyiydi.Çok şaşırttı beni doğrusu.3 harfle nokta atışı yaptı ve o fincanda evdeki bazı işleri nasıl bildi hayret ediyorum.Gelecek çıkar çıkmaz ama mevcut durumda bende çok iyiydi.Tellwede ise black pearl aynı fincana bakamıyorum enerjine giremedim diye iade etmişti demek ki giriliyormuş isteyince enerjiye.O iade edince akrepgöze baktırayım dedim.Sorumu okumadan sanki sevgilim beni terketmiş nasıl düzeliriz ekseninde fal anlatmış.Ki ben eskisi için fal atmadım çünkü ayrılan benim.Yeni hoşlandığım biri için fal atmıştım.Bu kadar özensizlik olmaz.
Anlatın canım çokta iyi edersiniz.bu çete üyeleri Sezgiye baktırmam için ısrar ettiler lakin ben baktırmadım.işkillenmiştim zaten.Birgün gelecek birileride elbet uyanacak.ben asla hislerimde yanılmadım.burda iplikleri pazara çıkacak elbet
Anlatın canım çokta iyi edersiniz.bu çete üyeleri Sezgiye baktırmam için ısrar ettiler lakin ben baktırmadım.işkillenmiştim zaten.Birgün gelecek birileride elbet uyanacak.ben asla hislerimde yanılmadım.burda iplikleri pazara çıkacak elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?