Binnaz Abla

Yok canm ya almadım katina korkuyorum ... Tarotum vardı gecen Cumartesi yırttım güzel cevaplar veriyordu ; ama kötü bi rüya gördüm elden çıkardım

Bence sen olumsuz dusunce yapisina tutunuyorsun herkes biraz olumsuzdur ama seninki abarti meditasyon yap, dua et .Spor yapabilirsin .Kendi kendini sabote etme.

Ya benim de anlamadığım burda bir sürü falcı konuşuluyor neden bi tek sezginin adı geçince kavga çıkıyor? Demekki cidden bi yerlerde bi kusur var nerde hala çözemedim ama çıkar elbet

aaaa Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış!!! Seninki o hesap haa!! Sen beni hedef gösterip kafan basmıyo dedin alttan alta... Şimdi magdur edebiyatı yapma lütfen hakaret eden ben mi oldum :) ben hiç hakaret etmedim burada kimseye.... Laf sokuşturmşşn kocamannn uzun paragrafının sonunda... Ayrıca ben senin yorumunu gördüm yazın hümada.. yine uzun uzun yazmıştın hüma cok iyi analizi , anda cok iyi ama 10 aydr bişey olmadı ayrıldık aklınızı kullanın fallara aldanmayın dye... Şimdi de anda da iyi degl yazmşşn gecmiş mesajlarından aklımda...

Anda biriki şey bilmiş olması her falcı için mümkün.fakat sen kendin söylüyorsun sonuca dair hiçbirşey bilmediğini ifade etmişim.artı dün bu falcıları kötüleyenlerden ayrılan erkeklere Allah sabır versin diye hakaret eden ve sıkıldım sizden diyen ilk tartışmayı alevlendirenin sen olduğunu herkes gördü bildi kendini aklamaya çalışma.

Yani tam olarak her kelimeyi sen söylemesende ekibin oldu desek daha yerinde olur.

yavrum yapılabilecek en doğru şey baktırmamak aslında... Özeleştiri yapmak da lazım. Bunu kendime de söylüyorum ben...
Cılkını çıkardık bir dönem ama bitirmeyi bilmek de lazım... Benim falsız 41. günüm... Nasıl illallah etmişsem hiç istemiyorum artık.. Kuaförüm güzel bakar kahve falı. Tam Nehir Abla tarzında... harfli marfli, tipli filan... Herkese de bakmaz. Pazar günü kapa fincanını dedi. Ben gidip yıkadım... Hiç canım istemedi...
Ve buradaki bir çok insan bir gün bu noktaya geliyor zaten... Bu bir psikolojik bozukluk da değil dengesizlik de. Bir süreç ve geçiyor... Kendine de kızma.. Kimse kendine kızmasın... Bilin ki herşey vaktine esir... O vakit gelmeyince olmuyor...

kızlar merhaba nasılsınız? erene kasımda baktirdigim falda 5 aralikta gecmisten arayacak birini gormustu ve 5 aralikta gizlidrn aranmistim kimdir nedir bilmiyorum konusmadim

selena falım da geldi o da "gecmisten parmaginda yuzuk olan bi erkek iletisim yolu ariyor ama kapamissin dedi" dogrudur bilmedigim hicbir noyu da acmiyorum. Bu detay ilgincti, konu degil fala odaklanirsak.

Bu ara birinden hoslandim sanki ve ilk defa bi falda KİŞİ sordum hem faldiyari hem de selena bu erkekten baska kizlarinda hoslanacagini + benim rekabete giremeyecek bi kiz oldgumu soylediler.

Dogru kimseyle yarısamam ilgimi de belli edemem vs vs.. selena da bilgesu da paralel ve olumsuz konustu ama bilgesu ilk falda olucak demisti aman...biraz burugum desek yeridir kac yil sonra birinden hoslandim o da degilmis sanirim..

Selena egitimle ilgili de olumsuz konustu cok sukur gercekci bi faldi ama gelecekteki kisi tasvirini degistirmis bide selenada sevmedigim sey su birini anlatiyor e ama nerde ne zaman sanki 10 yılliķ daha hic gormedim.. neyse bir gelisme olursa yazacagim

Şu tartışmayı bırakıp falcı yorumu yapayım kafamız dağılsın kızlar. Dünkü ikinci defa Nehir Ateşoğluna baktırdım ve ilk falından daha iyiydi.Çok şaşırttı beni doğrusu.3 harfle nokta atışı yaptı ve o fincanda evdeki bazı işleri nasıl bildi hayret ediyorum.Gelecek çıkar çıkmaz ama mevcut durumda bende çok iyiydi.Tellwede ise black pearl aynı fincana bakamıyorum enerjine giremedim diye iade etmişti demek ki giriliyormuş isteyince enerjiye.O iade edince akrepgöze baktırayım dedim.Sorumu okumadan sanki sevgilim beni terketmiş nasıl düzeliriz ekseninde fal anlatmış.Ki ben eskisi için fal atmadım çünkü ayrılan benim.Yeni hoşlandığım biri için fal atmıştım.Bu kadar özensizlik olmaz.

Burada Hüma ve sezgi fanatiklerine hiç bulaşılmaz onu anladım.işbirlikçilik yaptığınız farkında olmadığımızı sanmayın.

Farkındayız canım. Ben falı bıraktım baktırmıyorum artık, canım cekerse o da 1 tane. Ama sırf Sezgi'nin foyasını çevreme anlatıyorum. FALI ÇIKMADI, ARKADAŞIMLA FALIMIN BAZI KISIMLARI BİREBİR AYNI. O uyanık olduğunu sansın.

S Springgg85 sana da carptı :))))) cnm sana hüma dan bu ayki maaş yattı mı benimki daha yatmamış :))))))
yok bakım yatmamış:)))

Anlatın canım çokta iyi edersiniz.bu çete üyeleri Sezgiye baktırmam için ısrar ettiler lakin ben baktırmadım.işkillenmiştim zaten.Birgün gelecek birileride elbet uyanacak.ben asla hislerimde yanılmadım.burda iplikleri pazara çıkacak elbet

Sayfalar dolusu tartışın... Sayfalarca övün ya da yerin ama nolur üslubunuzu bozmayın kızlar... çeteleşmek, ekip kurmak, kudurmak, v.s..
Hiç bir kadının ağzına yakışmıyor.. Bu tip kelimeler haklı iken haksız duruma düşürüyor söyleyeni de haklı olduğu konusunu da...
Birden fazla insan aynı fikri taşıyamaz mı ? Sizinle de aynı fikirde olan bir çok insan var.... Çeteleşmek, ekip kurmak falan yok... Karşılıklı hemfikir olmak/olmamak var... Lütfen...

Nehir bendede aile içi çok önemli bir konuyu bilmiştiharflerde yerindeydi iki fal attım farklı maille ikiside çok benzerdi.sonuç beklemede.yalnız yurtdışı gördü iki falındada öyle bir planım yok hani evlenirsem balayı ayaklarına giderim belkim.oda nerdeee

Eski üyeleri bile sindirdiler baksana. Eskiden burası güzeldi. Keyif alırdım okurken. Keşke o arkadaşlar geri dönse de burayı bırakmasalar.

Kavgaya ne kadar meğillisiniz ya zorla çekiyosunuz da gerek yok dünkü yorumlarım ortada okuyun başka söze gerek duymadım..Sezgiden maaşım yatmış hümadanda yarın gelicek gidip alayım bankadan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…