- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Offfff saçmaaa...uğraşamam bu kadar işimin gücümün arasında..fal atmıyorum artık zaten..buraya çıkan fal yada patlayan fal haberi var mı diye giriyorum..uğraşılmaz gerekte yok zaten canım..S Springgg85 sana da carptı :))))) cnm sana hüma dan bu ayki maaş yattı mı benimki daha yatmamış :))))))
Hakaret ederek dünkü konuşmaya başladın ve devam ettirdiniz.burda herkes yaralı bunun üzerine bu yaraları deşmeniz doğru olmadı.şimdi rica ediyorum benimle ilgili vede başkalarıyla ilgili yorum yapmayı bırakın.bundan sonra ben Hümayı eleştirmişim ya da farklı birini yazdıklarımı okumayın olur biter.böylelikle rahatsızda olmazsınız.bu konuyu kapatmak istiyorum.Kavgaya ne kadar meğillisiniz ya zorla çekiyosunuz da gerek yok dünkü yorumlarım ortada okuyun başka söze gerek duymadım..Sezgiden maaşım yatmış hümadanda yarın gelicek gidip alayım bankadan)
canım yazmayım yazmayım diyorum ama ciddi anlamda sen uzatıyorsun herkes aynı amaçta sevdiği sevmediği falcıları yazıyor. Sen aynı tartışmayı kelimeleri değiştirip paragraf halinde yazıyorsun.bu konuyu kapatmak istiyorum.
kapat rica ederim ki kapat...Hakaret ederek dünkü konuşmaya başladın ve devam ettirdiniz.burda herkes yaralı bunun üzerine bu yaraları deşmeniz doğru olmadı.şimdi rica ediyorum benimle ilgili vede başkalarıyla ilgili yorum yapmayı bırakın.bundan sonra ben Hümayı eleştirmişim ya da farklı birini yazdıklarımı okumayın olur biter.böylelikle rahatsızda olmazsınız.bu konuyu kapatmak istiyorum.
Ben hepsine de yazdım olumlu olumsuz herşeye açığım diye..bi ilk fallarda yazmamışım...sonra yazdım Kemal devrime bile pembeciymişsiniz ama rica ederim ki pembeci olmayın yazdım o da olmamış yani bi mutlu sona bağlayamamış sadece senin kararın filan yazmış döndüğünde sen kararını vereceksin zaten gibi konuşmuş.Dün de @Nesvete yazmıştı zaten de son mesajların üzerine şunu da tekrar söylemek lazım... Olumsuz diyen falcıyı da burada yerden yere vuran insanlar oldukça yorumcular daha çok pembeye bağlar çok da ekmek yer...
Çağırdığında mutlaka açılım yap bence ki kartlar öylece durursa bi işe yaramaz benide çağırıyorlar açılım yapıyorum ben...aaaayyyy bak iste ben de korkuyorum . bak benim tarotum var, ama enerjisi o kadar agir gelmiyor bana, bundan birkaç ay evvel türkiye de yasayan bir arkadasa burda katina yok, bulunmuyor dedim, o da bana gönderdi. aslinda bana kalsa kendim almazdim, zaten elime geçtigi gün çok itici geldi bana.
gelgelelim ki bir iki aydir, sanki beni çagiriyorlar, yani açilim yapmak istiyorum (deste insani kabul edecekmis)
Akrepgöz benimde falı olumadan kendince birşeyler anlatmış.Şu tartışmayı bırakıp falcı yorumu yapayım kafamız dağılsın kızlar. Dünkü ikinci defa Nehir Ateşoğluna baktırdım ve ilk falından daha iyiydi.Çok şaşırttı beni doğrusu.3 harfle nokta atışı yaptı ve o fincanda evdeki bazı işleri nasıl bildi hayret ediyorum.Gelecek çıkar çıkmaz ama mevcut durumda bende çok iyiydi.Tellwede ise black pearl aynı fincana bakamıyorum enerjine giremedim diye iade etmişti demek ki giriliyormuş isteyince enerjiye.O iade edince akrepgöze baktırayım dedim.Sorumu okumadan sanki sevgilim beni terketmiş nasıl düzeliriz ekseninde fal anlatmış.Ki ben eskisi için fal atmadım çünkü ayrılan benim.Yeni hoşlandığım biri için fal atmıştım.Bu kadar özensizlik olmaz.
Dursun canım dursun.bende Mayaya atmıştım birkaçkez.yorumladıkları fallar çıkmayınca Ahh canım en başta bana geleydin ya diye not düşmüştü.doğru kadın pembe tablosuyla kurtaracaktı ilişkimi fal sayısı az olunca kurtaramadı garibimgeçenlerde yaptığım falcı yorumlarında Tuana Akın'ı atlamışım bu kadın nasıl 50 lira olur hayret yani.
ben genel baktırmıştım ama tek bir nokta atışı yok muhtemelen de pembeci bu da burada dursun:)
Benim binnazda baktırdığım tüm fallar pembe. Ama toz pembe yani.. insanın haytında hiç bir şeyin mi ters gitceğini düşünmüyorlarlar. Birde falcıların altında yazan üçüncü beşinci falım hep çıktı yine size geldim diyenlere şaşırıyorum gerçekten bu şekilde çıkan var mıgeçenlerde yaptığım falcı yorumlarında Tuana Akın'ı atlamışım bu kadın nasıl 50 lira olur hayret yani.
ben genel baktırmıştım ama tek bir nokta atışı yok muhtemelen de pembeci bu da burada dursun:)
Seviyorum seni. Bizim fal miladımız doldu. Geldik gördük yenildik. İnandık bekledik çıkmayınca üzüldük. Ben de kemale 5 kere baktırmışım kötü zamanlarımda ki burda sürekli pembeci, dedikleri çıkmıyor denmesine rağmen. İnsan güzel sözlere inanmak istiyor, ihtiyaç duyuyor. Sen çok baktırmışsın evet. Ama bunu 1 yıla yaymışsın. Bu da 20 günde 1 demek. Hümaya baktırmadım hiç. Ama dendiği gibi anı biliyorsa ayda 1 baktırılır. Bir noktada dur demişsin çünki gelecek öngörülerinin çıkmadığını anlamışsın. Bi ara ben de kemale süper diyodum. İstediğim şeyleri söylüyordu çünkü. Önceki üyeliğimde forumda övmüştüm de. Ama ne oldu? Cıkk. Şimdiii üstüne fazla geliniyor bence. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Kiminin acı eşiği daha yüksektir, kiminin daha alçak. Kimi 1 kez baktırır kimi 20 kez. Bu sorgulanacak bi durum değil. Ayrıca çok canı yanmayan biri aynı falcıya 21 kez baktırdıpını da itiraf etmezdi. Sen ettin ki bu da ne kadar mağdur oldupunu gösteriyor. Geçen haftadan mimliyim, o yüzden minik ve yumuşak fırça darbeleri ile çiziyorum resmiHakaret ederek dünkü konuşmaya başladın ve devam ettirdiniz.burda herkes yaralı bunun üzerine bu yaraları deşmeniz doğru olmadı.şimdi rica ediyorum benimle ilgili vede başkalarıyla ilgili yorum yapmayı bırakın.bundan sonra ben Hümayı eleştirmişim ya da farklı birini yazdıklarımı okumayın olur biter.böylelikle rahatsızda olmazsınız.bu konuyu kapatmak istiyorum.
bana şu 2-3 aya kadar yakın gelecekte çıkan fal çoktu ama işte çok spesifik şeyleri görmediler ya da gördüler de söylemediler. Binnazda pembe konuşmayan sadece Kesira Sirel,Şevval Erdal ve Özlem Saral ve Asenat Kılıç'ı biliyorum. Asenat iyi falcıdır ama gelmiyor Şevvale de kötü falcı diyemem bildiği şeyler oluyor. Kesira çok kartlara bağlı kalıyor Özlem saral da hiçbir şey bilemediBenim binnazda baktırdığım tüm fallar pembe. Ama toz pembe yani.. insanın haytında hiç bir şeyin mi ters gitceğini düşünmüyorlarlar. Birde falcıların altında yazan üçüncü beşinci falım hep çıktı yine size geldim diyenlere şaşırıyorum gerçekten bu şekilde çıkan var mı
Maya zaten olumsuzsa mutlaka yeni biri vardır ve eskisi yalvar yakar dönecektir olumluysa da adam sana sırıl sıklam aşıktır ama kendi hayatında problemleri vardır:)Dursun canım dursun.bende Mayaya atmıştım birkaçkez.yorumladıkları fallar çıkmayınca Ahh canım en başta bana geleydin ya diye not düşmüştü.doğru kadın pembe tablosuyla kurtaracaktı ilişkimi fal sayısı az olunca kurtaramadı garibim
Şevval erdalı anlayamadım 2 kez 1 kahve 1 katina baktırdım ikisindede yeni biri var ama tarif eskisi hiç anlamadım gerçekten...bana şu 2-3 aya kadar yakın gelecekte çıkan fal çoktu ama işte çok spesifik şeyleri görmediler ya da gördüler de söylemediler. Binnazda pembe konuşmayan sadece Kesira Sirel,Şevval Erdal ve Özlem Saral ve Asenat Kılıç'ı biliyorum. Asenat iyi falcıdır ama gelmiyor Şevvale de kötü falcı diyemem bildiği şeyler oluyor. Kesira çok kartlara bağlı kalıyor Özlem saral da hiçbir şey bilemedi
Ayhhh bende geleyim...2 çift lafım olur kendinelerine :)))Ben binnaz abla arada konferans düzenliyo oraya gidicem bu falcıları göreyim bi bakalım hayat nasıl bu kadar tozpembe olur))
Bende seviyorum hepinizi( not: benim gibi falcızedeleri ) aynen canım susmayacam canımı acıtan tüm falcıları anlatacam burda.benim şuan halletmem gereken yüzlerce işim var ama bunuda gaye edindim.yeter kanımızı emdikleri.ben evet birdönem beni kemirmelerine müsade ettim.lakin baikalarına müsade etmeyecem biri okurda ibret alır belki benim durumu.çokşükür geçti o dönemlerim iki ay oldu fal atmıyorum ama bir yıllık fal tecrübelerim burda sayfaları doldurur doldurmayada devam edecek birileri sevsin yada sevmesin takdir sizlerinSeviyorum seni. Bizim fal miladımız doldu. Geldik gördük yenildik. İnandık bekledik çıkmayınca üzüldük. Ben de kemale 5 kere baktırmışım kötü zamanlarımda ki burda sürekli pembeci, dedikleri çıkmıyor denmesine rağmen. İnsan güzel sözlere inanmak istiyor, ihtiyaç duyuyor. Sen çok baktırmışsın evet. Ama bunu 1 yıla yaymışsın. Bu da 20 günde 1 demek. Hümaya baktırmadım hiç. Ama dendiği gibi anı biliyorsa ayda 1 baktırılır. Bir noktada dur demişsin çünki gelecek öngörülerinin çıkmadığını anlamışsın. Bi ara ben de kemale süper diyodum. İstediğim şeyleri söylüyordu çünkü. Önceki üyeliğimde forumda övmüştüm de. Ama ne oldu? Cıkk. Şimdiii üstüne fazla geliniyor bence. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Kiminin acı eşiği daha yüksektir, kiminin daha alçak. Kimi 1 kez baktırır kimi 20 kez. Bu sorgulanacak bi durum değil. Ayrıca çok canı yanmayan biri aynı falcıya 21 kez baktırdıpını da itiraf etmezdi. Sen ettin ki bu da ne kadar mağdur oldupunu gösteriyor. Geçen haftadan mimliyim, o yüzden minik ve yumuşak fırça darbeleri ile çiziyorum resmi
Bana da Nesibe eskiyi yeni biri gibi tarif etmişti... Adının da son 2 harfini vermişti... Bu eskisi dedim yok yenisi dediŞevval erdalı anlayamadım 2 kez 1 kahve 1 katina baktırdım ikisindede yeni biri var ama tarif eskisi hiç anlamadım gerçekten...
aynen bekliyoruzzzzBana da Nesibe eskiyi yeni biri gibi tarif etmişti... Adının da son 2 harfini vermişti... Bu eskisi dedim yok yenisi dedi
Gelecek diye bekliyoruz bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?