Binnaz Abla

Benim de o sitede fal atabileceğim tek kişi asenattır. Ama maalesef online olmuyor.

Maya zaten olumsuzsa mutlaka yeni biri vardır ve eskisi yalvar yakar dönecektir olumluysa da adam sana sırıl sıklam aşıktır ama kendi hayatında problemleri vardır:)
Ahaha kız çözmüşsün Mayayı.hatta o yeni kişinin beyaz arabası yokmuydu beni bitiriyordu.ha birdekariyeri benimkinin birkaç tık yukarısı düşündürmüyor değildi adam kesin uçmuş biri olmalıydı.

Şevval erdalı anlayamadım 2 kez 1 kahve 1 katina baktırdım ikisindede yeni biri var ama tarif eskisi hiç anlamadım gerçekten...

ben şevvale bir kere baktırdım, özellikle de kahvesini istedim neden bilmiyorum :) hatta o kadar ki yazdım facebookuna kahvenizi açar mısınız diye :) pembeci değildi asla. nadir pembeci olmayanlardan herhalde. çok özenli bir yorum göndermişti, bire bir tutturdu diyemem ama bildiği çok şey oldu. zaten beklemede :)

belki de aynı tiplerden hoşlanıyorsundur? :)

yalnız mayayla alakalı asla anlamayacağım şey ben 1.5 senedir falan biliyorum kendisini ve buralarda pek konuşulmaz nasıl açar açmaz doluyor, o kadar fal alıyor hayret yani:)

Kesin çıkar demiyorum bana tutan başkasına tutmaz ama hiç baktırmayan varsa ve pembeci olmasın diyorsa ve eğer geri dönerse Asenat Kılıç' ı bir denesin bence.
Dipnot: sık girdiği ve sesli baktığı zamanlar bana her kelimesi çıkardı son falları öyle değil ama olsun dürüsttür. Bir de baktırabiliyorsanız iskambil baktırın.
dipnot-2: Binnaz Gündoğan değilim binnaz.com ortağı da değilim

Son düzenleme:
senin kahve baktırdığın dönemde bende kahve baktırdım sonrada katina baktırayayım dedim puanlarım vardı kesinlikle pembeci değil kartları kontrol ettim asla kendide ilişki açılımı yaptı bana bilemiyorum yeni mi eski mi bekleyip görücez ama dürüst ve hisli bi kadın bence...ben sevdim yani...

Benim de o sitede fal atabileceğim tek kişi asenattır. Ama maalesef online olmuyor.
O sitede Asenatı tek geçerim.kadın tek tek herşeyi anlattı bana.her söylediği olumsuzdu.ki olumsuzda oldu.sadece geleceğimin sabredersem güzel olacağını anlattı.ayrıca fal atmaman gerektiği noktasındada uyarıda bulundu.o dönem dua okuyordum çokça kendiside iyi gelmeyeceğini söyledi.ilkin o faldan sonra duruldum sonra devamı geldi.iki aydır fal atmıyorum.

ah yavrum asenatı bulsam kaçırmazdım kesinlikle ama yok kadın ortada yok:))

duaya kendini kaptırınca baktırasın da gelmiyor :) hakikaten ikisi bir arada olmuyor. seni bunun için uyarması da çok hoş, onun hakkında burda hiçbir kötü yorum okumadım cidden.

ne kadar dürüst kadınmış asenat, keşke baktırma fırsatım olsaydı kendisine.

asenat benim bazı özel durumlarım vardı onun için dua bile verdi bana hatta çok sık baktırdığım bir dönemde bana 15 dakika fal baktı sana detaylı baktım ama bana söz ver en azından 15 gün baktırmayacaksın demişti:)

Evet canım ya kadın harbi harbi dürüst.bana bakarken ben kartları kenara bırakıyorum dedi.hani enerjiyi bozmuş olabilirim diye.ben sana hislerimle bakacam dedi.ve herşeyi birbir anlattı.Asenatın yoğun işleri var sanırım çünkü benim tek işim burası değil demişti.
fallarla yaşamayın diyede güzel bir uyarıda bulunmuştu.

Banada dua vermişti canım.çok ince bir davranışta bulunmuş.Dürüst olsunlar canımı yesinler.sana 15 dk lık fal bakması çok erdemli bir davranış olmuş.Aferim Asenat puanım 10 Hüma otur sana puanım sıfırrrr

Ben senın hiç bi zaman yorumcu oldugunu düşünmedim.özelden de bı konşmamız olmadı yanlış hatırlamıyorsam.bende senle aynı fıkırdeyım asenat ıskanbıl gunundeyse ıyıdır. Ama gek gör ki gırmıyor artık ve korkarım artık gıttı sıteyede sordum yok işlerı var dıyorlar ama uzn zamandır yok..

Fal sitesi kurmak o kadar kolay ki araştırdım bu kadar fala rağbet olunca araştırdım 150 200 tlye site kuruluyoo..Ama insanlara dürüst hizmet vericeksen yapacaksın bu kadar umut para kimsenin cebinden alınıp zengin olunmaz ki.Sonra o para geldiği gibi gider bi gün bununda modası geçer.. falcılar değil daha çok site kazanıyor yanii bilin bunu da...şahıs değil binnaz zengin oluyor...

ben ona da bi yürüdüm özelden baktırabilir miyiz diye mailimi verdim:)) ama gitmeye niyetim yok daha dedi oralı olmadı hiç keşke gelse de özelden baktırmasam da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…