venüse kahve yollaadıııııım
nolur haber ver neler solemisler birbirleri ile celismislermi?
nolur haber ver neler solemisler birbirleri ile celismislermi?
Katinası nası bilio musun ? ben de katina yolladım 2. Sıradayım
canıım bana kahvesi çıkmıştı katina yolladım onda da çok başarılıydı benim favorim o
Hadi bakalım hayırlısı 1. Sıradayım
Melek'in de bende bir dediği oldu.Diğerlerinin de zamanı gelmedi.Genel olarak Melek'in fallarını severim.Ancak Rezzan Abla'dan beklentim büyüktü,beş kez baktırdım hiçbir dediği çıkmadı.Ne yalan söyliyim güvendiğim dağlara kar yağdı diyebilirim Rezzan Abla için.Senin icin hayırlısı hangisiyse o çıksın derim.
Canım beş altı sayfa önceye gidersen p.be ve cuma gününe net yorumları görürsün konuyla ilgili.Arkadaşlar merhaba, Madamsalu'ya göz falı baktıran var mı acaba aranızda? Açıkçası çekiniyorum biraz, daha ayrıntılı demiş ama neye dayanarak yorum yapıyor? Bilinmeyen (cin vs.) varlıklar aralıcılığıyla mı bakıyor acaba? Tırsıyorum bu yüzden kararsız kaldım. Size danışmak istedim.
Canım beş altı sayfa önceye gidersen p.be ve cuma gününe net yorumları görürsün konuyla ilgili.
Okuyup inceledim o sayfaları, sanırım bir kısım arkadaşlar "hissel" bir kısım da "üç harfliler" olarak düşünüyor. Imm çelişkideyim ben de en iyisi baktırmamak göz falını. Cevabınız için de çok teşekkür ederim.:)
Kızlar chloe bugüne özel indirim yapmış
Son zamanlarki fal durumum
Venusamber uyusmadik
Utem cok fena
Reiki uyusamadik olumsuz
Saluya 3kez baktirdim uyusamadik
Kehriban uyusamadik
Hiper olmadi
Altinci boyut cok kotu
Adin cok kotu
Sezeb boztepe aman aman kacin
Ilkay gur I ih olmadi
Saraylihanim mafiş
Macakizi hayir diyorum
Nesibe I ihhh olmadi
Chloe an cok iyi bizimlasin
Melek kahve bizimlasin cok iyi
Klotho hala beklemede
Madam salu bi bakamadı gitti ya 2 saattr 3. Sıradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?