Binnaz Abla

venusanberde bende katınada 1 sıradayım ama kadın hala yorum yapıcak 1 hafta oldu galıba =)) bu arada kızlar rezzan abla ve mert tosladı melegın dedıgı bısey cıktı ve mertı acıkcası samımıyetsız buluyorum bgn yolladım falımı ve ınanın degmz paramıza yazık sankı zorla fal baktırıyoruz cok sınırlıyım burayıda okuduklaırnı bılıyorum o yuzden merak eden arkadaşlara ozelden yazarım ama boyle bı anda gaza gelıpp huraaaa o falcıya yapıyoruz enerjı ıstee herkes herkeste aynı degıl

kızlar kadının gunahını aldım =) bakmış falımaa ben gırmemıstım bu sabah bakmıstım rahatsızlanmış venusanber gercekten ıyımış bıldı hatun herseyı !!

An olarak tutarlı görünüyo sonucu olumlu olan bi fal göndermiş vade vermiş bekleyip görücez

Tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba, Madamsalu'ya göz falı baktıran var mı acaba aranızda? Açıkçası çekiniyorum biraz, daha ayrıntılı demiş ama neye dayanarak yorum yapıyor? Bilinmeyen (cin vs.) varlıklar aralıcılığıyla mı bakıyor acaba? Tırsıyorum bu yüzden kararsız kaldım. Size danışmak istedim.

Canım beş altı sayfa önceye gidersen p.be ve cuma gününe net yorumları görürsün konuyla ilgili.

Canım beş altı sayfa önceye gidersen p.be ve cuma gününe net yorumları görürsün konuyla ilgili.

Okuyup inceledim o sayfaları, sanırım bir kısım arkadaşlar "hissel" bir kısım da "üç harfliler" olarak düşünüyor. Imm çelişkideyim ben de en iyisi baktırmamak göz falını. Cevabınız için de çok teşekkür ederim.:)

Ne demek rica ederim.

bir düzeltme yapayımve özür dileyeyim.şimdi venüsamberi dinledim deçokda kötü değilmiş falı hatta iyiye yakın. beğendiğim melek ve chloeye de yakın şeyler söylemiş.Allah Allah nerden karıştıysa..

Dostlar falsepetindeki Hale Yildirim ve Defne Babur hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Falalemde Ecrin diye bir hatun var bir de...tarotta yildizliymis, denesek mi:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…