Binnaz Abla

merhabalar,

benim gibi düşünen, her falcıyı eleştirme özgürlüğüne sahip arkadaşlar gün olur da yeni bir topik altında konuşmaya devam ederlerse lütfen bana haber versin.

ben bu konu altında daha fazla yazmama kararı aldım. üstü açık- kapalı her türlü hakaretin döndüğü bir konu haline geldi burası. dün akşamki tepkimde de sonuna dek haklıydım. bana denmese bile bir hemcinsime başka bir hemcinsimin öyle laflar etmeye hakkı yoktur !!

diğer konular altında ve özel mesajlarda görüşmek üzere.

ben ona da bi yürüdüm özelden baktırabilir miyiz diye mailimi verdim:)) ama gitmeye niyetim yok daha dedi oralı olmadı hiç keşke gelse de özelden baktırmasam da olur
keşke iyi olanlar mailden baksa binnaz değil o insanlar emeğiyle kazansa diye düşünüyorum..Ama asenat iskambili mailden bakamaz sanırım...yada kendi açılım yapar.bilemem ama kahve gibi değil..

Asenat sosyal medyasıda yok sanırım aradım bulamadım

keşke iyi olanlar mailden baksa binnaz değil o insanlar emeğiyle kazansa diye düşünüyorum..Ama asenat iskambili mailden bakamaz sanırım...yada kendi açılım yapar.bilemem ama kahve gibi değil..
zaten iskambilde kendisi açılım yapıyor o yüzden o kadar tutarlı çıkıyor bana göre

Bu arada dün yeşilçingeye 2. Kez attım ilkiyle tutarlı gayet net bı yorum geldi.tarıhlerı umarım işle ılgılı cıkar.aşk zaten olumsuzun olumlusu bı durum

Binnazda geçenlerde gezinirken bir falcı buldum Arnisa Bahadır. En son 2013te girmiş ve burada da çok güzel yorumlar var hakkında o zamanlardan. %100 dü puanı baktığımda ama gözü kapalı 52.5 vermek istemedim. Tarot bakıyor.
Aktif baktığı dönemdeki yorumlar güzel ama son baktığı fallarda kendi sayfasında hep "kart yorumu" demişler deneyen var mı?

son fallarında bana açıcam diyordu ama ses seda yok:)
İnşAllah acar özel cafede fılan bakıyomu acaba.sehır dışında iş dıyınce ne işi acaba?tarot ve kahvede bakıyıdur bence ama gelse bıle yakalamak zor 1 kişi alıp kapıyo heran beklesende olmuyo.telde 2 kez baktırmışım sıteden gayet anlatmış sonuçu sormak ıstıyorum bı gelışme var olmıcak dedı oldı kotu bı gelışme o ters cıktı bozulma durumu varmı onu sorucamm

Asenat ara sıra gel bari sesimizi duy:)

Çıkmadı bana ben baktırdımm(o donem hıccc tutmadı

Bide kızlar olakı asenat actı kım yakalarsa beklendıgını soylesın.maıllemı bakar gene mı acar lutfen belırtın ona.ben bı yakalamamda demıştım sırada ınsanlae var yakalayamıyor senı bı daha acsan dıye kıbar bı kadın zaten o gun tekrar acmıştı kım yakaladı bılmıyotum ama 2 kişi daha nasıplenmıştı.unutmayın asenatı yakalayan baskıda sınır tanımasın

Şimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galiba
Üzgünüm ama o da bana cıkmadı.nokta atışlaro var zaten canlı bakıyodu ama hıcc tutmadııı dedıgı tarıhte hersey ters cıktı

Ama cok baktırmışım ve cıkmamış bınnaza calışmışım

iyi ki atlamamamışım o zaman %100 ü görünce. kadının ismine tıklar tıklamaz "fal baktır" çıkınca bu bir işaret mi acaba demiştim
Bılemem ama bende hiççççç tutmadı o kadar etmez emınım ama ucret olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…