- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
keşke iyi olanlar mailden baksa binnaz değil o insanlar emeğiyle kazansa diye düşünüyorum..Ama asenat iskambili mailden bakamaz sanırım...yada kendi açılım yapar.bilemem ama kahve gibi değil..ben ona da bi yürüdüm özelden baktırabilir miyiz diye mailimi verdim:)) ama gitmeye niyetim yok daha dedi oralı olmadı hiç keşke gelse de özelden baktırmasam da olur
zaten iskambilde kendisi açılım yapıyor o yüzden o kadar tutarlı çıkıyor bana görekeşke iyi olanlar mailden baksa binnaz değil o insanlar emeğiyle kazansa diye düşünüyorum..Ama asenat iskambili mailden bakamaz sanırım...yada kendi açılım yapar.bilemem ama kahve gibi değil..
son fallarında bana açıcam diyordu ama ses seda yok:)Asenat sosyal medyasıda yok sanırım aradım bulamadım
İnşAllah acar özel cafede fılan bakıyomu acaba.sehır dışında iş dıyınce ne işi acaba?tarot ve kahvede bakıyıdur bence ama gelse bıle yakalamak zor 1 kişi alıp kapıyoson fallarında bana açıcam diyordu ama ses seda yok:)
Asenat ara sıra gel bari sesimizi duy:)İnşAllah acar özel cafede fılan bakıyomu acaba.sehır dışında iş dıyınce ne işi acaba?tarot ve kahvede bakıyıdur bence ama gelse bıle yakalamak zor 1 kişi alıp kapıyoheran beklesende olmuyo.telde 2 kez baktırmışım sıteden gayet anlatmış sonuçu sormak ıstıyorum bı gelışme var olmıcak dedı oldı kotu bı gelışme o ters cıktı bozulma durumu varmı onu sorucamm
Çıkmadı bana ben baktırdımmBinnazda geçenlerde gezinirken bir falcı buldum Arnisa Bahadır. En son 2013te girmiş ve burada da çok güzel yorumlar var hakkında o zamanlardan. %100 dü puanı baktığımda ama gözü kapalı 52.5 vermek istemedim. Tarot bakıyor.
Aktif baktığı dönemdeki yorumlar güzel ama son baktığı fallarda kendi sayfasında hep "kart yorumu" demişler deneyen var mı?
iyi ki atlamamamışım o zaman %100 ü görünce. kadının ismine tıklar tıklamaz "fal baktır" çıkınca bu bir işaret mi acaba demiştimÇıkmadı bana ben baktırdımm(o donem hıccc tutmadı
Şimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galibabir falcı daha sorayım size hatta Binnazda Helen Devmeni deneyen var mı?
Üzgünüm ama o da bana cıkmadı.nokta atışlaro var zaten canlı bakıyodu ama hıcc tutmadııı dedıgı tarıhte hersey ters cıktıŞimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galiba
Fal orucumu bir tek Asenat ile bozabilirim... Kalanı ııııhhhhAsenat ara sıra gel bari sesimizi duy:)
Bılemem ama bende hiççççç tutmadı o kadar etmez emınım ama ucret olarakiyi ki atlamamamışım o zaman %100 ü görünce. kadının ismine tıklar tıklamaz "fal baktır" çıkınca bu bir işaret mi acaba demiştim
Fal orucumu bir tek Asenat ile bozabilirim... Kalanı ııııhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?