Binnaz Abla

2012 den beri mi, canım sen bize dok şu fal maceralarini

o tellweci ama bildiğim kadarıyla ama yine de isteriz isteriz bi ara yazsın bizimle paylaşsın bakalım:)

Evet tellwe'deydim ben hep Nesvete Binnaz'da çok az fal tecrübem var ki onlarda henüz neticelenmiş değil. Tellwe de baktırdğım dönemler çıkanlar olmuştu ama artık o falcılar yok. Mesela bir mdymfnd da vardı Allah'ım Ya Rabbim bana tarif ettiği adam birebir tarife bu kadar mı uyar. Bahsettiği tarif kaşı şöyle, gözü böyle gibi fiziksel bir tanım değildi. Çok spesifik bir durumdu. Ve asıl bomba adını vermişti. Tabi ben falı önemsemeyip unutmuştum o zaman başka biri için atmıştım falı. Bana bu tarifi verince"amaan kimbilir kimi salladı, bi de isim vermiş" demiştim. Çok sonra falı okuyunca şok olmuştum.

Eskilerden Selena kaldı bi tek. Onun da belli olmuyor durumu. Bildiği de oldu, patladığı da.

livingdeath Selena'yı nerede yakaladın?

bende tellweciyim sanirim genel anlamada yani ilk oradan baktirdim 2011 falan :) Tellwede eskiden cidden iyi falcilar vardi sonra kayboldular onlar. Selena dün tellwedeydi

Kadını 2 ay beklediğimi biliyorum sonra çekmiştim falı. Geri gelip tekrar gidiyor bazen rahatsızım falan diyordu. Yine de atmayacağım. Benim durum sarpa sardı zaten.

sana selena cikmismiydi? Ne zaman gelecegi ne zaman gidecegi belli olmuyor cidden ama sen 2 ay iyi sabretmissin. Ama kendiside diyor zaten beklemek istemeyen ceksin diye. Ben sanirim en gec 4 gün sinirden cekerdim :)

Kadını 2 ay beklediğimi biliyorum sonra çekmiştim falı. Geri gelip tekrar gidiyor bazen rahatsızım falan diyordu. Yine de atmayacağım. Benim durum sarpa sardı zaten.
Ben sabah cekicektim sarj bitti sonra actim bi baktim gelmis ilk defa bekledim birini bu kadar aticak kimse yok diye. Evet cok sik seyehat ediyormus arada da hastalaniyormus

Arkadaslar falcilar icin kavga gurultu olmasin herkes ozgur ben ayda 2_ 3 e indirdim tamamen geyigine atiyorum.Hic atmayacagim gunlerde gelir umarim. Cok onceki donemlerde gunde 2 tane attigimi biliyorum ama sonuc yok .Allah bilir herseyi dua edelim daha iyi geyigine birbirimize bakarsak en guzeli aradan siteden kizlarla fallasiyorum eglenceli oluyor paramda gitmiyor cok optum.

Selaninin bana baktigi iki eski fali okudum (ilk geldiginde baktirmistim) Is ve okul konusunu tuturmus askida tuturaymis iyiymis

Şimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galiba

Ben bu sayfaya yeni üye oldum.Ama sırf Helen den bahsetmissiniz diye:)Arkadaşlar binnaz fal sepeti tellwe falımpir bir yolunvaremine.ve karşılıklı onca cafe de fal deneyimlerim.Sadece binnaza hiç gitmediyse rahatlıkla 10bin gitti bende.hepsini tanıyorum hepsi boş.Helen Devmene 2015 in son ayı fal baktırmıstım.Yeni gelmisti o zaman.Tek o olumsuz konuşmuştu bana.ve dediği gibi de oldu.Psikolojim bozulmuştu resmen falı bırakmıstım.sonra bi ara fallarımi okuyayim dedim sonra şoklara girdim.Helen Devmenin fali cikmiski zate ondan sonra başkasına da gitmedim.Bi arkadasima onerdim onu onada dedikleri cikinc anladim ki hakketen ustune yok dogru adres:)Ama ondada söyle bisey war arkadaslar sadece bi tahmin weriyorum zaman kisminda.Neyin ne zaman olacağini Allah bilir diyor.Bana tarihleri tutmuştu.Arkadaşımin ki aksadı ama sonuc olarak yine tuttu sok olduk.:)Ama belliydi o kadının çok tutulacağı.Bana cıkmadi diyen arkadas bence tekrar denesin.Bazen enerji meselesi dedikleri olay oluyor.Ve Helencim eger burayı okuyorsan seni cok sevdigimi ve gormeden bu kadar sevildigini bil.Tülay:)

Selaninin bana baktigi iki eski fali okudum (ilk geldiginde baktirmistim) Is ve okul konusunu tuturmus askida tuturaymis iyiymis
Diiimi ya banada cok alelade bir tartismayi bilmisti ama oyle uste cikicak falan dedi akraba icin.oyle oldu.. ama ask tasviri hic mi hic cikmamis zaten son falda beklenen fiziki tipi degistirmsti

sana selena cikmismiydi? Ne zaman gelecegi ne zaman gidecegi belli olmuyor cidden ama sen 2 ay iyi sabretmissin. Ama kendiside diyor zaten beklemek istemeyen ceksin diye. Ben sanirim en gec 4 gün sinirden cekerdim :)

Hayatımda biri varsa onunla ilgili sorularımın cevabını genelde bildi. Hatta gidişatıyla. Ama çok ileriye dönük verdiği evlilik tarihi ya da yeni kişi tarifi çıkmadı. O dönem biri vardı ve acelem yoktu, ondan o kadar bekledim bi de tellwe de başka düzgün falcı yoktu. Hala da yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…