- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
keşke gelse de eskisi gibi ben hepinize yakalarım valla söz:)) gerçi kart falı olunca pek anlamı olmuyor ama:)
aslında hepimiz devamlı yazsak belki yapılabilecek bir şey olur. Yani eskisi kadar düzenli girmese de haftada 3-4 tane baksa yine razıyım. Sıraya gireriz napalımAsenatı nasıl buluruz yonetıme maıl yagmurumu tuttsak
ben de genel yorumları merak ettim ben baktırmıştım ama çok iyi de diyemem kötü de diyemem. Değişik bir tarzı var sadece.Şimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galiba
aslında hepimiz devamlı yazsak belki yapılabilecek bir şey olur. Yani eskisi kadar düzenli girmese de haftada 3-4 tane baksa yine razıyım. Sıraya gireriz napalım
inan canım hiç baktıramayanların ve uzun zamandır baktırmak isteyenlerin yakalayabileceğinden emin olsam davranmam bile ama o geri gelsin de ben sıramı size veririm:)öncelik hiç baktırmayanlarda olsa
2012 den beri mi, canım sen bize dok şu fal maceralarini
o tellweci ama bildiğim kadarıyla ama yine de isteriz isteriz bi ara yazsın bizimle paylaşsın bakalım:)
kızlar merhaba nasılsınız? erene kasımda baktirdigim falda 5 aralikta gecmisten arayacak birini gormustu ve 5 aralikta gizlidrn aranmistim kimdir nedir bilmiyorum konusmadim
selena falım da geldi o da "gecmisten parmaginda yuzuk olan bi erkek iletisim yolu ariyor ama kapamissin dedi" dogrudur bilmedigim hicbir noyu da acmiyorum. Bu detay ilgincti, konu degil fala odaklanirsak.
Bu ara birinden hoslandim sanki ve ilk defa bi falda KİŞİ sordum hem faldiyari hem de selena bu erkekten baska kizlarinda hoslanacagini + benim rekabete giremeyecek bi kiz oldgumu soylediler.
Dogru kimseyle yarısamam ilgimi de belli edemem vs vs.. selena da bilgesu da paralel ve olumsuz konustu ama bilgesu ilk falda olucak demisti aman...biraz burugum desek yeridir kac yil sonra birinden hoslandim o da degilmis sanirim..
Selena egitimle ilgili de olumsuz konustu cok sukur gercekci bi faldi ama gelecekteki kisi tasvirini degistirmis bide selenada sevmedigim sey su birini anlatiyor e ama nerde ne zaman sanki 10 yılliķ daha hic gormedim.. neyse bir gelisme olursa yazacagim
Evet tellwe'deydim ben hepNesvete Binnaz'da çok az fal tecrübem var ki onlarda henüz neticelenmiş değil. Tellwe de baktırdğım dönemler çıkanlar olmuştu ama artık o falcılar yok. Mesela bir mdymfnd da vardı Allah'ım Ya Rabbim bana tarif ettiği adam birebir tarife bu kadar mı uyar. Bahsettiği tarif kaşı şöyle, gözü böyle gibi fiziksel bir tanım değildi. Çok spesifik bir durumdu. Ve asıl bomba adını vermişti. Tabi ben falı önemsemeyip unutmuştum o zaman başka biri için atmıştım falı. Bana bu tarifi verince"amaan kimbilir kimi salladı, bi de isim vermiş" demiştim. Çok sonra falı okuyunca şok olmuştum.
Eskilerden Selena kaldı bi tek. Onun da belli olmuyor durumu. Bildiği de oldu, patladığı da.
livingdeath Selena'yı nerede yakaladın?
Tellwede canım dun girmis 3 hafta once fal atmıstımlivingdeath Selena'yı nerede yakaladın?
Tellwede canım dun girmis 3 hafta once fal atmıstım
Kadını 2 ay beklediğimi biliyorum sonra çekmiştim falı. Geri gelip tekrar gidiyor bazen rahatsızım falan diyordu. Yine de atmayacağım. Benim durum sarpa sardı zaten.
Ben sabah cekicektim sarj bitti sonra actim bi baktim gelmisKadını 2 ay beklediğimi biliyorum sonra çekmiştim falı. Geri gelip tekrar gidiyor bazen rahatsızım falan diyordu. Yine de atmayacağım. Benim durum sarpa sardı zaten.
yazdım canım:)M Motherofdragon özel mesajlarin kapali tamamen fal disi birsey icin sana ulasmam gerekli sen bana yazabiliyormusun?
O kadin benimde gozume carpip durdu seni onden alalin sekacim zira fal konusunda yuksek lisansli sayilirsin ahahhahabir falcı daha sorayım size hatta Binnazda Helen Devmeni deneyen var mı?
Ben sabah cekicektim sarj bitti sonra actim bi baktim gelmisilk defa bekledim birini bu kadar aticak kimse yok diye. Evet cok sik seyehat ediyormus arada da hastalaniyormus
Şimdi baktım da yönetime sorularmış kadını ne zaman giricek diye. İyi galiba
Diiimi ya banada cok alelade bir tartismayi bilmisti ama oyle uste cikicak falan dedi akraba icin.oyle oldu.. ama ask tasviri hic mi hic cikmamis zaten son falda beklenen fiziki tipi degistirmstiSelaninin bana baktigi iki eski fali okudum (ilk geldiginde baktirmistim) Is ve okul konusunu tuturmus askida tuturaymis iyiymis
sana selena cikmismiydi? Ne zaman gelecegi ne zaman gidecegi belli olmuyor cidden ama sen 2 ay iyi sabretmissin. Ama kendiside diyor zaten beklemek istemeyen ceksin diye. Ben sanirim en gec 4 gün sinirden cekerdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?