Binnaz Abla

Diiimi ya banada cok alelade bir tartismayi bilmisti ama oyle uste cikicak falan dedi akraba icin.oyle oldu.. ama ask tasviri hic mi hic cikmamis zaten son falda beklenen fiziki tipi degistirmsti

selena kisileri ve gecmis olaylari karistirabiliyormus kendide kabul ediyor zaten bende o konuda sorun yok anlik analizide güzelmiste hepsi patladi degil yani. Ama en kararsiz oldugum falcilardandir kendisi. Begendim mi, begenmedim mi bende bilmiyorum yani cikmadi diyede begenememezlik yapacak degilim ama sanirim bekletiyor olmasini hosuma gitmiyor ondan kararsizim. Bügün girecegini bilsem gönderiririm ama sira bilmem kac olucak. Zamaninda 30lara kadar cikmisti sanirim sira sayisi HAyata bekleyemem ben o kadar.

Bende online gorunce gonderdim bir sonraki online olusu 3 haftayi buldu bi daha fal baktirmicaktim selenaya ozel atiim dedim.. ama var ya dedigin gibi dusunuyorum bende bi karar veremiyorum nasi bi falci diye ya bakiyorum cikan bisey yok ama kotu diyemiyorum nitekim bana ne yakin gelecek ne an tutturan yok analiz bile yok.

kızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yani

Binnazin ogluymus sertac. ayda yilda 1 fal aliyo binnaz da herhalde

Son düzenleme:

sen yanlis gönderiyo olmayasin saka saka

haha ya ben zaten paypal ile öderken hep bir erkek ismi cikiyo karsima :)

Selam Helen hosgeldin, yada Tulay mi demeliydim

Son düzenleme:

ok KİB bye?

Nesvete

Valla sorun bende demek ki ne enerjiymis arkadas
bir kere enerji tutmadıysa bir daha tutmaz ki niye o kadar parayı tutmayan enerjiyi test etmek için versin arkadaş.

ARKADASLAR MERHABA HERKESE :)
su evlilik yasını veren yüzük falı varya hani ben yapıyorum 27 cıkıyor her defasında. ama arkadasım benim icin yaptı sonuc farklı cıkıyor anlamadım. bazı forumlardaki kişiler demişler arkadasım halam teyzem vs yaptı tuttu diye.
kafam cok karıstı yaaa dogrusunu bilen veya deneyimi cıkanlar yazabilirlermi??

Ben siteyi annesine hediye etmiş diye biliyorum Sertaç Taşdelendi annesi de Binnaz Gündoğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…