Diiimi ya banada cok alelade bir tartismayi bilmisti ama oyle uste cikicak falan dedi akraba icin.oyle oldu.. ama ask tasviri hic mi hic cikmamis zaten son falda beklenen fiziki tipi degistirmsti
Bende online gorunce gonderdim bir sonraki online olusu 3 haftayi bulduselena kisileri ve gecmis olaylari karistirabiliyormus kendide kabul ediyor zaten bende o konuda sorun yok anlik analizide güzelmiste hepsi patladi degil yani. Ama en kararsiz oldugum falcilardandir kendisi. Begendim mi, begenmedim mi bende bilmiyorum yani cikmadi diyede begenememezlik yapacak degilim ama sanirim bekletiyor olmasini hosuma gitmiyor ondan kararsizim. Bügün girecegini bilsem gönderiririm ama sira bilmem kac olucak. Zamaninda 30lara kadar cikmisti sanirim sira sayisiHAyata bekleyemem ben o kadar.
kızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yaniFal sitesi kurmak o kadar kolay ki araştırdım bu kadar fala rağbet olunca araştırdım 150 200 tlye site kuruluyoo..Ama insanlara dürüst hizmet vericeksen yapacaksın bu kadar umut para kimsenin cebinden alınıp zengin olunmaz ki.Sonra o para geldiği gibi gider bi gün bununda modası geçer.. falcılar değil daha çok site kazanıyor yanii bilin bunu da...şahıs değil binnaz zengin oluyor...
kızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yani
Bende online gorunce gonderdim bir sonraki online olusu 3 haftayi buldubi daha fal baktirmicaktim selenaya ozel atiim dedim.. ama var ya dedigin gibi dusunuyorum bende bi karar veremiyorum nasi bi falci diye ya bakiyorum cikan bisey yok ama kotu diyemiyorum nitekim bana ne yakin gelecek ne an tutturan yok analiz bile yok.
kızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yani
Valla sorun bende demek ki ne enerjiymis arkadassen yanlis gönderiyo olmayasinsaka saka
haha ya ben zaten paypal ile öderken hep bir erkek ismi cikiyo karsima :)
Selam Helen hosgeldin, yada Tulay mi demeliydimBen bu sayfaya yeni üye oldum.Ama sırf Helen den bahsetmissiniz diye:)Arkadaşlar binnaz fal sepeti tellwe falımpir bir yolunvaremine.ve karşılıklı onca cafe de fal deneyimlerim.Sadece binnaza hiç gitmediyse rahatlıkla 10bin gitti bende.hepsini tanıyorum hepsi boş.Helen Devmene 2015 in son ayı fal baktırmıstım.Yeni gelmisti o zaman.Tek o olumsuz konuşmuştu bana.ve dediği gibi de oldu.Psikolojim bozulmuştu resmen falı bırakmıstım.sonra bi ara fallarımi okuyayim dedim sonra şoklara girdim.Helen Devmenin fali cikmiski zate ondan sonra başkasına da gitmedim.Bi arkadasima onerdim onu onada dedikleri cikinc anladim ki hakketen ustune yok dogru adres:)Ama ondada söyle bisey war arkadaslar sadece bi tahmin weriyorum zaman kisminda.Neyin ne zaman olacağini Allah bilir diyor.Bana tarihleri tutmuştu.Arkadaşımin ki aksadı ama sonuc olarak yine tuttu sok olduk.:)Ama belliydi o kadının çok tutulacağı.Bana cıkmadi diyen arkadas bence tekrar denesin.Bazen enerji meselesi dedikleri olay oluyor.Ve Helencim eger burayı okuyorsan seni cok sevdigimi ve gormeden bu kadar sevildigini bil.Tülay:)
Ben bu sayfaya yeni üye oldum.Ama sırf Helen den bahsetmissiniz diye:)Arkadaşlar binnaz fal sepeti tellwe falımpir bir yolunvaremine.ve karşılıklı onca cafe de fal deneyimlerim.Sadece binnaza hiç gitmediyse rahatlıkla 10bin gitti bende.hepsini tanıyorum hepsi boş.Helen Devmene 2015 in son ayı fal baktırmıstım.Yeni gelmisti o zaman.Tek o olumsuz konuşmuştu bana.ve dediği gibi de oldu.Psikolojim bozulmuştu resmen falı bırakmıstım.sonra bi ara fallarımi okuyayim dedim sonra şoklara girdim.Helen Devmenin fali cikmiski zate ondan sonra başkasına da gitmedim.Bi arkadasima onerdim onu onada dedikleri cikinc anladim ki hakketen ustune yok dogru adres:)Ama ondada söyle bisey war arkadaslar sadece bi tahmin weriyorum zaman kisminda.Neyin ne zaman olacağini Allah bilir diyor.Bana tarihleri tutmuştu.Arkadaşımin ki aksadı ama sonuc olarak yine tuttu sok olduk.:)Ama belliydi o kadının çok tutulacağı.Bana cıkmadi diyen arkadas bence tekrar denesin.Bazen enerji meselesi dedikleri olay oluyor.Ve Helencim eger burayı okuyorsan seni cok sevdigimi ve gormeden bu kadar sevildigini bil.Tülay:)
Valla sorun bende demek ki ne enerjiymis arkadas
bir kere enerji tutmadıysa bir daha tutmaz ki niye o kadar parayı tutmayan enerjiyi test etmek için versin arkadaş.Ben bu sayfaya yeni üye oldum.Ama sırf Helen den bahsetmissiniz diye:)Arkadaşlar binnaz fal sepeti tellwe falımpir bir yolunvaremine.ve karşılıklı onca cafe de fal deneyimlerim.Sadece binnaza hiç gitmediyse rahatlıkla 10bin gitti bende.hepsini tanıyorum hepsi boş.Helen Devmene 2015 in son ayı fal baktırmıstım.Yeni gelmisti o zaman.Tek o olumsuz konuşmuştu bana.ve dediği gibi de oldu.Psikolojim bozulmuştu resmen falı bırakmıstım.sonra bi ara fallarımi okuyayim dedim sonra şoklara girdim.Helen Devmenin fali cikmiski zate ondan sonra başkasına da gitmedim.Bi arkadasima onerdim onu onada dedikleri cikinc anladim ki hakketen ustune yok dogru adres:)Ama ondada söyle bisey war arkadaslar sadece bi tahmin weriyorum zaman kisminda.Neyin ne zaman olacağini Allah bilir diyor.Bana tarihleri tutmuştu.Arkadaşımin ki aksadı ama sonuc olarak yine tuttu sok olduk.:)Ama belliydi o kadının çok tutulacağı.Bana cıkmadi diyen arkadas bence tekrar denesin.Bazen enerji meselesi dedikleri olay oluyor.Ve Helencim eger burayı okuyorsan seni cok sevdigimi ve gormeden bu kadar sevildigini bil.Tülay:)
Ya resmin çok sempatik
Ya resmin çok sempatik
Ben siteyi annesine hediye etmiş diye biliyorum Sertaç Taşdelendi annesi de Binnaz Gündoğankızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yani
Selam Helen hosgeldin, yada Tulay mi demeliydim
Ne güzel falcı keşfettik sanıyordum bu da mı gol değil
Ne güzel falcı keşfettik sanıyordum bu da mı gol değil
Her dk kendini mi aratiyor acabahemen kendini ele verdi yahayır burda konuşulduktan sonraki 1 saat içinde nerden haber alıyor bunlar anlamıyorum ki
pardon da anlamadım?helen derken?Ne güzel falcı keşfettik sanıyordum bu da mı gol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?