Binnaz Abla

Ne güzel falcı keşfettik sanıyordum bu da mı gol değil
Kızlar gerçekten ayıp yaptığınız ben ilk defa Helenin isminin geçtiği bi blog gördüm ve heyecanla yazmak geldi içimden.Ki ben 2013 den bu yana üç ayrı hesapla binnazda altın üye konumundan düşmedim heleni keşif tarihim 2015 de cıktığını farketmem 2016 temmuz!!online yakaladığım an ise bir kaç gün önce.yazık arkadaşlar size gerçekten dikkat ederseniz binnaz.com a helen devmen yazınca size az evvel yazdığım mesajdaki olayı fal görüşümde belirtmisimsevenleri arttıkça kendisini online yakalamak artıyor diye:) bakarsanız görürsünüz.kadin zaten online olur olmaz kapılıyor artk buradaki üçbeş kisiyimi davet edecek:).tabi basit düşünürsek basit olur.:)komikleşmeyin

O kadar cok reklamci gorduk ki insan ister istemez suphe ile karsiliyor :) degilse de arkadasimiz hakkini helal etsin.
Bu arada kizlar Helen oyle online kalip fal bekleyen biri degil ya. Yakalayabilmek icin ciddi caba sarfettim . Bilemiyorum musteri kaygisi var midir , az bakiyor az giriyor. Yine de her sey mumkun tabi

Bence falcılar bize daha çok ayıp yapmıştır altın üye olarak binnazda başka kimi önerirsiniz peki .

simdi tipik turk sorusunu sorayim "hicmi tutmadi"

Selena bi tartismayi bildi sagolsun 4 ay sonra cikti akraba ile ve uste cikicagini inkar vs soylemsti oyle oldu.

Su an tek merakim asude kasim ayi gibi bi tanisikligim olan biriyle olacagimi soylemisti 2017 baslarinda

Bide nehir cok janti bi tablo cizdi cikarsa cukulata yolliciim

Evet cnm helen oyle biri değil.cok cok az bakiyor girdigi gibide milet kapiyor2 gunde 1 yonetime yazar oldum ama kendisi ardı ardına fl bakmanın dogru olmadigni belrtiyormus.Ama hani şok oldum gerçekten merhaba helenler falan.Şimdi online olmuş bildirim sesi ile baktm telefona hemen olması ile sırasınin kapilmasi bir oldu yine

eskiler çok daha iyi bilir tabii, ama burda o kadar çok reklamcı gördük ve görüyoruz ki! helen devmenden herhalde ilk defa bahsedildi ve 1 saat içinde yeni üye olmuş birinin ilk mesajının da helen üzerine olması haliyle şüphe çekici :/

Kızlar facebook ta takip ettiğim bir astrolog kadın var öngörüleri ciddi ciddi çıkıyor bayagi da takipcisi var falan neyse geçenlerde tarot bakan birişinin sayfasını paylaşarak ben kefilim yazınca merak ettim mesaj attım ama haftaya saliya kadar doluymus yani haftaya baktirabilecegim denildigi gibi çıkarsa size mutlaka yazacağım bayadır fal işlerinden çok kalmıştım ne güzel selena ya baktiracaktim ücretini 40 tl yapmış yani waw demediğim bir fal için bu para fazla geldi

cnm benim bak ben 38 yaşında bekar bir bayanım 2013den beride binnazdaym.buraya yeni uye oldum birazda kapatıcam üyeliğimi orası ayrı mesela ama uye olmasamda arada okurum burda yazilanlari maya sezgi haleh ws. bilge ozdogru we daha yuzlerce isimden bahsetmiyorum.hepsinden bahsedilmis burda ama helenden kimse bahsetmemis
.helenin gozumde bu kadar tatli olmasi 38 yillik yasimda ilk defa birinin bana dediklerinin cikmasi ve bana iyi gelmesi. ki kendisine yazdigim yorumda belirtmisim kadinin profilinde :)bugun gunduz yine online olmustu yakalayamamistim.ciktiktan sonrada oyle kafama esip helen devmen fal diye arattim googleda.blog acildigini gorunce oyle bi anlik sevincle yazdim.Ama yazmaz olaydim dedim.Neyse iyi gunler hepinize

cnm benim bak ben 38 yaşında bekar bir bayanım 2013den beride binnazdaym.buraya yeni uye oldum birazda kapatıcam üyeliğimi orası ayrı mesela ama uye olmasamda arada okurum burda yazilanlari maya sezgi haleh ws. bilge ozdogru we daha yuzlerce isimden bahsetmiyorum.hepsinden bahsedilmis burda ama helenden kimse bahsetmemis
.helenin gozumde bu kadar tatli olmasi 38 yillik yasimda ilk defa birinin bana dediklerinin cikmasi ve bana iyi gelmesi. ki kendisine yazdigim yorumda belirtmisim kadinin profilinde :)bugun gunduz yine online olmustu yakalayamamistim.ciktiktan sonrada oyle kafama esip helen devmen fal diye arattim googleda.blog acildigini gorunce oyle bi anlik sevincle yazdim.Ama yazmaz olaydim dedim.Neyse iyi gunler hepinize

simdi Helen Devmen profiline yazmis ya "..yönetime beni soranlar..." demek ki yönetim bu yönde bircok mail aldi ve falciyla irtibat kurdu falcidan daha s1k girme karari aldi. Simdi ayni sey Asenat icinde yapilabilir s1k girmese bile en azindan yönetim belki falci ile iletisime girer ve iste su zaman dönücem hic dönmüycem gibi bir geri dönüs yapar.

küstürdüysek özür dileriz, fakat tetikte bekliyoruz. çoook para kaptırdık burda bir çoğumuz ve böyle bir anda birini övenlerle çok karşılaştık. hatta geçenlerde burada bir gülseren abla vakası oldu :) önce bir reklam yapmaya çalışan biri gibi girdi, ardından da kendisine inanmayan güvenmeyen herkese hakaretler yağdırarak banlandı. üstelik bunu birden fazla hesapla yaptı. eğer böyle bir niyetiniz yoksa, ben kendi adıma sizden özür dilerim.

yani kusura bakmayın ama ben inanmadım…
bu topikte bugüne kadar helen devmen adına yazılmış toplasanız 5 yorum anca vardı
googlea helen devmen diye aratınca burası asla çıkmıyor. size nasıl çıktı acaba?

ekleme: tekrar helen diye topikte arattım, seka'nın mesajına kadar helen devmen geçen tek bir mesaj yokmuş. anca byv helen yorumu yapılmış

googleda da helen devmen, helen devmen fal vs diye aratınca çıkmıyor

yok cnm onemli degil de neye ugradigimi sasirdim :) herkes ardi ardina merhaba helen kadin kendini ele werdi hemen tarzinda mesajlar sok oldum.elbetteki sozde haklisiniz paranizi kaptirmak istemiyorsunuz.ama en azindan bunu soyleyeyim en guzel ornek olur hani niyetiniz bu degilse demissin ya:) ben o mesaji yazarken cok dusundum aslinda kendi kendime dedim ki ay zaten sirasi cok kalabaliklasmis.bide burda duyurursam hic yakalayaymambu terddutlerle yazdim o mesaji dusun.yok estagfurullah ozur dilemene gerek yok.sizde haklisimiz o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…