Binnaz Abla

Al benden de o kadar,bende inanmıyorum zaten toplam 6 7 mesaj yazdı hepsi helen de helen,

Ay onkadar eski binnazcıysanız bendensiniz bence gitmeyin:)

Aynen ben de onu diyecektim hiç yorum bulamadığım için sordum ama belki de haklısır ben de elif hanzade için üye olmuştum:))

Aynen ben de onu diyecektim hiç yorum bulamadığım için sordum ama belki de haklısır ben de elif hanzade için üye olmuştum:))
Bazı arkadaşlarin mesajlarina donme tenezzulunde bulunmadan uyeligimi silcem simdi.Cnm ama gerçekten komiksiniz.Elof hanzade benim de her ay başı aylık tarot baktırdığım kisidir.Buyur bi ara gidince bir sor bakalim ona Tülay S. isimli bir takipcin warmi senin:)Helenmiyim degilmiyim soyler o sana.:)sinirden guluyorum suan saka gibi :)

Madem her şeyinizi bilen helen neden diğer falcılara her ay gidiyorsunuz ki. Ayrıca gitmeniz gereken bir durum yok varsa diğer fal tecrübelerinizi paylaşınız

Son düzenleyen: Moderatör:

Madem her şeyinizi bilen helen neden diğer falcılara her ay gidiyorsunuz ki. Ayrıca gitmeniz gereken bir durum yok varsa diğer fal tecrübelerinizi paylaşınız

yani seka tamam da senin yorum yazdığın zaman googleda aratası gelmesi büyük tesadüf değil mi?
çünkü topiği takip ediyordum ismi görünce üye oldum demedi, öyle dese inanırım ama yakalayamayınca googleda "helen devmen fal" diye aratmış da burayı bulmuş…
önce helen devmen fal diye arattım buldum dedi şimdi çıkmıyor diyince de "helen devmen kadınlar kulübü" diye arattım dedi
bilmiyorum ben inanmadım

Aklina takilan yorumcuyu sor özellikle de binnazdakilerin hemen hemen hepsini tanirim.belki o sira enerjileri tutmamistir diye ikinci defa gittigim bile oldu.O kadar cok ki yazamiyorum.Heleni her zaman yakalayamiyoruz.bu bir. zate girince de 200 kredi olarak gorunuyor olabilir ama o 20 lira sadece 10 dakkalik bir gorusme belki yakalarim dolayisiyla benim her zaman minimum 1000 kredim war yedekte yaklail 1 saate yakin sohnet oluyor oyle:)Her ay neden baska kisilere gidiyorum dersende dedigim gibi heleni cok gec kesfettim zaten falinin ciktigini gormem 2016 temmuzda oldu.oda rastgele baktirdigim fallara goz atarken.Her ay neden peki fal baktiriyorum derseniz ben faldelisi biriyim.Kendimde bakarim.:)we uc hesabim war binnazda 500 kredo harcayinca otomatikmen bo telafi hakki geliyor.Bende onlarla oylesine fal baktiriyorum.:)helen bu arada kahve ile katina tek bakiyor:)tarot bakmiyor.elif hanzadenin sohbetini sewdigim icin kendisine de gidiyorum.

Bence şüphe etmekte tamamen haklısın sanimi olarak söylüyorum ama ben de binnazdan bir falcıya bakacağımda google dan girmek daha kolayıma geliyor belki de öyledir. Helense de binnaz yönetimi falan bile söylemiş olabilir yani seni yazmışlar gir bi kolaçan et ortalığı diye:)

Şu an cidden inandım sana çünkü aynı anlattığın gibi biri de benim Helene baktırırsan söylesene yakalayamıyorum nasıl yapıcaz o işi

neyse kizlar siz tamamen paronayak olmussunuz.:)onceki reklamci deneyimlerinizi bilmem ben ama yani Allah sahidim gerisi tefferruat.ayrica kimseyi inandirma gibi bir durumumda yok:)şimdiye dek olan mesajlara donus yapma sebebim kadin uzerine resmen iyi niyetle konustugum sey dolandi kara leke gibi durdu.Konusmaz olaydim dedirttiniz.Hepinizi Allah ıslah etsin diyorum.Bu da son mesajimdi.:)

sakin ol biraz .Hepinizi Allah ıslah etsin ,Allaha havale ediyorum ne bu mesajların noluyo kendine gel biraz, isteyen istediğin yazar haklı olarak da yazıyolar bugun üyelik almışsın öncesinde başka bir mesajın yok gelip bir falcıyı övüyosun ,kızların yazmak için yeterince sebebi var forumu takip ediyosan alacağın tepkiyi de düşünmen hazırlıklı olman gerekirdi.Allah ıslah etsin lafı da senin haddine değil bir daha yazmadan önce 2 kere oku.Terbiyeni takın öyle yaz.

Bu kocakarılar seni çiğ çiğ yer annem... Sen en iyisi bir an evvel kaybol elif hanzade sesli fal bakıyor. Telde bakmıyor . Tek taraflı sohbet seviyorsan o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…