aslında selena doğru olanı yapıyor günde sınırlı sayıda alması baştan savma bakmasından çok daha iyidir. ama ben o kadar bekleyemem :/ @zehrina sabrına hayran kaldım
Büşra Karadağ'ı deneyen var mı binnaz'da? Büşracım sen üye olup yorum yapma ama lütfen.
Aralıkta da avcunu yalayanlar fav..........kızlar hiç falı çıkan ya da çıkabilir, adamdan yavaş yavaş kıpırtılar geliyor diyen yok mu?
Benim yaz ayları gibi baktırdığım tüm fallarda en geç kasım olmadı aralıkta çok muhteşem bir insanla birlikte olmam gerekirdi.şimdi balktırdıklarım şubat mart olmadı nisan diyolar böyle böyle ömür geçcek galibaAralıkta da avcunu yalayanlar fav..........
aaa ben de yazayım hemenn:)kızlar bu arada ben destekten asenatın daha çok çevrimiçi olmasını talep ettiğimi yazdımkendisine iletmişler, bastırın
ahahah bu kız büyüyünce bizim gibi fallara sarar :)
Aynı tarih aralıgı aynı avuntu ARTI BiRBenim yaz ayları gibi baktırdığım tüm fallarda en geç kasım olmadı aralıkta çok muhteşem bir insanla birlikte olmam gerekirdi.şimdi balktırdıklarım şubat mart olmadı nisan diyolar böyle böyle ömür geçcek galiba
o kadar sahtekarlığa Allahın sopası yok tabiBiryolunvar site çökmüş acilmiyo :))
İlkayın şuanki halini bilmem ama 2-3 sene önce gerçekten çok iyidiperisel, geysu, Serkan tek, nehir ateşoğlu hepsi de patladı ve yine gerçekçi, beni ezip geçerek doğruları çat çat söyleyen ilkay gür haklı çıktı
bende yaklaşık 1 yıldır ara ara baktırım kendisine enerji meselesi tabi ama gidişat hep dediği gibi oluyor başkasını denememek gerekiyor aslında ama işte irade merak hepİlkayın şuanki halini bilmem ama 2-3 sene önce gerçekten çok iyidi
Ayyyy haklı çıksın desem sana yazıkperisel, geysu, Serkan tek, nehir ateşoğlu hepsi de patladı ve yine gerçekçi, beni ezip geçerek doğruları çat çat söyleyen ilkay gür haklı çıktı
Sistemleri hep sıkıntılıydı zaten onların. Ödemesi dert, resim yüklemesi dert...o kadar sahtekarlığa Allahın sopası yok tabi
ben ödemelerinde sürekli başarısız olmasını bile bi sahtekarlık olarak görüyordum artık. Her defasında numaramızın sonunu mesaj atıyorduk belki de oradan tespit ediyorlar yoksa aynı sistemi falalem de kullanıyor orada niye olmuyorSistemleri hep sıkıntılıydı zaten onların. Ödemesi dert, resim yüklemesi dert...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?