Binnaz Abla

aslında selena doğru olanı yapıyor günde sınırlı sayıda alması baştan savma bakmasından çok daha iyidir. ama ben o kadar bekleyemem :/ @zehrina sabrına hayran kaldım

Yaaa acelem yoktu ne yapayım hoşlandığım biri vardı ara ara görüşüyorduk yani çok da iletşimsiz değildim adamdan. Bi de yurt dışına çıkmıştım o ara. İş, güç derken baktım benim fal hala duruyor Yoksa asla sabırlı biri değilim hele bitmiş bir ilişki için baktırıyor olsam hayatta bekleyemezdim bu kadar süre

Aralıkta da avcunu yalayanlar fav..........
Benim yaz ayları gibi baktırdığım tüm fallarda en geç kasım olmadı aralıkta çok muhteşem bir insanla birlikte olmam gerekirdi.şimdi balktırdıklarım şubat mart olmadı nisan diyolar böyle böyle ömür geçcek galiba

perisel, geysu, Serkan tek, nehir ateşoğlu hepsi de patladı ve yine gerçekçi, beni ezip geçerek doğruları çat çat söyleyen ilkay gür haklı çıktı

perisel, geysu, Serkan tek, nehir ateşoğlu hepsi de patladı ve yine gerçekçi, beni ezip geçerek doğruları çat çat söyleyen ilkay gür haklı çıktı
Ayyyy haklı çıksın desem sana yazık Demesem bana yazık üzülme ama lütfen...

Sistemleri hep sıkıntılıydı zaten onların. Ödemesi dert, resim yüklemesi dert...
ben ödemelerinde sürekli başarısız olmasını bile bi sahtekarlık olarak görüyordum artık. Her defasında numaramızın sonunu mesaj atıyorduk belki de oradan tespit ediyorlar yoksa aynı sistemi falalem de kullanıyor orada niye olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…