Binnaz Abla

Kızlar basirly diye bi uygulama var sesli kayıt yapıp yolluyolar 7 ,8 dakika falan ilk 5 kredi oluyo indirince üç kere üye oldum farklı maille bedava baktırdım işsizlik böyle bişi bedava için baya iyiydi

Bi bakayım Aslında bi dünya yapmam gereken işim var ama hiçbirşey yapasım yok, tam işszlik modundayım. Geyik mode on

Yorumcusu desen başka bir muamma....

İlkayın şuanki halini bilmem ama 2-3 sene önce gerçekten çok iyidi
lafı agzımdan aldın ben 3 sene önce falsepetindeyken atmıştım hatta ilk attgım falcıydı sanırım bayılmıştım resmen aa yuzyuze olmasada baya biliyormuş falan demiştim sonra biz abla kardeş muhabbetine döndük resmen şöyle yap kızım böyle ol kızım :) 3 senedir de gitmedim geleceklik bir fal da baktırmamışım sanırım ona anlık fal atmışım

bir o kadar da alçakgönüllü ve yardımseverdir , gelirinin bir kısmını yardım kuruluşlarına bağışlıyor .

nur banu’ya fal baktırdım geçen ...baya bilmiş..gercekten iyi yorumcu mu yoksa biryerden mi bakıyor cozemedim. eger bir yerden bakmıyorsa hakkını yemiyim harika bakmıs. ücreti de uygun. baktıranınız var mı?

Vaselin ben baktirmistim canım nurbanuya tarot geçen sene bende iyi bilmisti sasirmistim hatta tek sorun sordum ne olacak diye doktur Musti bir de naira suman o da oyleydi

Vaselin ben baktirmistim canım nurbanuya tarot geçen sene bende iyi bilmisti sasirmistim hatta tek sorun sordum ne olacak diye doktur Musti bir de naira suman o da oyleydi
evet herkese sordugum soruyu sormadım. anlatmadım. bana gelecekle ilgili ne soyleyebilirsiniz demistim..fazla acıklamalı ve nokta atısı olmus. gizem hatuna benzetenler varmıs ama ben kendisine baktırmadım. cok nadir giriyor denk gelemiyorum cunku..baktırırda birsey fark edersem yazarım.

bir de ilerde tarot gondermeyi dusunuyorum. başarılı.

Kizlar gunaydin ruyadan anliyaniniz varmi.?Ablam ruyasinda beni hamile gormus acaba ruya sahibiyle ilgili birsey mi yoksa benim icin mi

mesela Asenat benim için tam bir facia idi. asla önermem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…