Kızlar basirly diye bi uygulama var sesli kayıt yapıp yolluyolar 7 ,8 dakika falan ilk 5 kredi oluyo indirince üç kere üye oldum farklı maille bedava baktırdım işsizlik böyle bişibedava için baya iyiydi
Yorumcusu desen başka bir muamma....ben ödemelerinde sürekli başarısız olmasını bile bi sahtekarlık olarak görüyordum artık. Her defasında numaramızın sonunu mesaj atıyorduk belki de oradan tespit ediyorlar yoksa aynı sistemi falalem de kullanıyor orada niye olmuyor
insan üzülüyor canm da gerçekleri de görmezden gelemeyiz tabi hayırlısı herseyin vardır allahın bir bildiğiAyyyy haklı çıksın desem sana yazıkDemesem bana yazık üzülme ama lütfen...
lafı agzımdan aldın ben 3 sene önce falsepetindeyken atmıştım hatta ilk attgım falcıydı sanırım bayılmıştım resmen aa yuzyuze olmasada baya biliyormuş falan demiştim sonra biz abla kardeş muhabbetine döndük resmen şöyle yap kızım böyle ol kızım :) 3 senedir de gitmedim geleceklik bir fal da baktırmamışım sanırım ona anlık fal atmışımİlkayın şuanki halini bilmem ama 2-3 sene önce gerçekten çok iyidi
bir o kadar da alçakgönüllü ve yardımseverdir , gelirinin bir kısmını yardım kuruluşlarına bağışlıyor .kızlar sanırım siz bilmiyorsunuz binnaz.com un sahibi bizim okula gelmişti seminer gibi biseye iste 40 yaş altı ceo lar, adam überrrr yakışıklı ya bilseydim her falımda adama yazardım ben.Binnaz diye biri yok yani
oğlan yakışıklı amagece gece nerden aklıma geldi bilmiyorum ama meraklısı göz atsın:)
http://www.hthayat.com/yasam/roport...ne-fal-sitesinin-ardindaki-anne-ogul-hikayesi
çok rahatladım şimdibir o kadar da alçakgönüllü ve yardımseverdir , gelirinin bir kısmını yardım kuruluşlarına bağışlıyor .
ciddi anlamda yardımları oldugunu biliyorum kızlar , içiniz rahat olsun mu bilemedim ama artık cok üxülüyorum valla fala giden paralara .çok rahatladım şimdibizim paralar bir işe yarıyor desenize
evet herkese sordugum soruyu sormadım. anlatmadım. bana gelecekle ilgili ne soyleyebilirsiniz demistim..fazla acıklamalı ve nokta atısı olmus. gizem hatuna benzetenler varmıs ama ben kendisine baktırmadım. cok nadir giriyor denk gelemiyorum cunku..baktırırda birsey fark edersem yazarım.Vaselin ben baktirmistim canım nurbanuya tarot geçen sene bende iyi bilmisti sasirmistim hatta tek sorun sordum ne olacak diye doktur Musti bir de naira suman o da oyleydi
gece gece nerden aklıma geldi bilmiyorum ama meraklısı göz atsın:)
http://www.hthayat.com/yasam/roport...ne-fal-sitesinin-ardindaki-anne-ogul-hikayesi
Kizlar gunaydin ruyadan anliyaniniz varmi.?Ablam ruyasinda beni hamile gormus acaba ruya sahibiyle ilgili birsey mi yoksa benim icin mi
ay inanmiyorum bir yorumcu ayda 6-7 bin kazaniyor diyor pofffsoklardayim
doğru yorumlayan birine danışmak lazım. belkipismanperi yardımcı olabilir?
üstelik fal ücretleri en fazla 35 lirayken kazandıkları bu...
O sitede Asenatı tek geçerim.kadın tek tek herşeyi anlattı bana.her söylediği olumsuzdu.ki olumsuzda oldu.sadece geleceğimin sabredersem güzel olacağını anlattı.ayrıca fal atmaman gerektiği noktasındada uyarıda bulundu.o dönem dua okuyordum çokça kendiside iyi gelmeyeceğini söyledi.ilkin o faldan sonra duruldum sonra devamı geldi.iki aydır fal atmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?