- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
valla Hüma için bir hesap yaptık en az kazandığı ay 4 bin lira falan kazanıyoray inanmiyorum bir yorumcu ayda 6-7 bin kazaniyor diyor pofffsoklardayim
valla Hüma için bir hesap yaptık en az kazandığı ay 4 bin lira falan kazanıyor
Hüma en merak ettiklerimden zaten kazanc konusunda. Baska bir yerde calissa böyle rahat kazanamaz herhaldekarli is,
Ocak olarak tarih veren falcılar ver az kaldı Ocağa görücez bakalım patlayacaklar mı bilecekler mi ?Nil vr Şevval ocak dedi :)
Kaç liraya bakarken 4000 di. ?valla Hüma için bir hesap yaptık en az kazandığı ay 4 bin lira falan kazanıyor
direkt fiyat olarak hatırlamıyorum ama şu an dahi günde 10 fal baksa ayda 5250 lira para ederKaç liraya bakarken 4000 di. ?
direkt fiyat olarak hatırlamıyorum ama şu an dahi günde 10 fal baksa ayda 5250 lira para eder
Yüksek lisansı falan iptal edip fala girisiyorum kızlar, iyi paralar kazaniyorlar,bana fal atın herseyi nesvete bildi komşuya da nesvete bilmisti, nesvete reklam değil nesvete bilir bilemediyse de senin suçun tekrar dene
fal fiyatları makul bir düzeyde değil son zamanlarda ve buna rağmen baktırdığımız için aslında biz suçlu oluyoruzyanlis yapmisiz biryerlerde :) Birde hüma mesela hergün giriyor en az iki kere 4-5 fal alimi yapiyorsoklardayim vallahi
oğlan yakışıklı ama
ay inanmiyorum bir yorumcu ayda 6-7 bin kazaniyor diyor pofffsoklardayim
soruda "dürüst ol" minvalinde bir şey kullandıysan iade eder,daha önce iade aldıysan eder belki kankası bir hesaptan iade aldıysan bile iade eder.Bu arada benna'ya fal atmıştım bi ara, iade etmiş. Hayatımda hiç reddedilmedim. Bi yeşilçingene bir de benna reddedilme duygusu tattırdı bana uyuz oldum
Artist falcı mottosu
"inirjimis titmidi cinim yea"
Kızlar bir de ben kendime tarot bakamıyorum var mı başkasına bakıp kendine fal bakamayan
Objektif olamıyorum zaarBen de kendime pek bakamam, yalnız değilsin
soruda "dürüst ol" minvalinde bir şey kullandıysan iade eder,daha önce iade aldıysan eder belki kankası bir hesaptan iade aldıysan bile iade eder.
Canım olabilir bu falcılara iyi demek cidden artık etik gelmiyor bana bana iyi olan sende kötüyse iyi değildir kısa ve net.ama enazından kadın biraz daha diğerlerine göre benim için dürüsttü diyeyim.mesela Asenat benim için tam bir facia idi. asla önermem..
Boşuna okumuşuz bunca yıl desenizevalla Hüma için bir hesap yaptık en az kazandığı ay 4 bin lira falan kazanıyor
fazlası vardır günde ortalama 10 fal alıyor fal başı 25 tl desek 25x10=250 tl gündeBoşuna okumuşuz bunca yıl desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?