Binnaz Abla

Hüma en merak ettiklerimden zaten kazanc konusunda. Baska bir yerde calissa böyle rahat kazanamaz herhalde karli is,

onun facebook sayfasından anladığımız kadarıyla dışarıda da bakıyor üstelik lskdjf

Ocak olarak tarih veren falcılar ver az kaldı Ocağa görücez bakalım patlayacaklar mı bilecekler mi ?Nil vr Şevval ocak dedi :)

bana da şevval ocak demişti. onunla birlikte nehir de aralık sonu ocak başı demişti. semanın da ilk tarihi ocaktı. bakalım

Peri Sel hakkında bir yorum yapayım;
fal enerji meselesidir falan ama canlı chati karşı tarafın ağzından laf almak için kullanmak enerji meselesi değildir. Anla alakalı tek bir tespit duymadım, sürekli sorular sordu tasdik etmemi bekledi. Zaten kahve falını canlı chatte bakmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Denemek isteyen denesin ama benim memnuniyetsizliğim enerji meselesi değil,sevmedim.

direkt fiyat olarak hatırlamıyorum ama şu an dahi günde 10 fal baksa ayda 5250 lira para eder

Yüksek lisansı falan iptal edip fala girisiyorum kızlar, iyi paralar kazaniyorlar,bana fal atın herseyi nesvete bildi komşuya da nesvete bilmisti, nesvete reklam değil nesvete bilir bilemediyse de senin suçun tekrar dene

yanlis yapmisiz biryerlerde :) Birde hüma mesela hergün giriyor en az iki kere 4-5 fal alimi yapiyor soklardayim vallahi

oğlan yakışıklı ama

Hiç tipim değil hele instagram fotolarını gördükten sonra daha bi emin oldum.

ay inanmiyorum bir yorumcu ayda 6-7 bin kazaniyor diyor pofff soklardayim

Benimde aynı nokta dikkatimi çekti boş yere dirsek çürütmüşüm girşimci olmak lazım

Toplanıp bi site mi açsak ya damdan düşenin haliden anlayalar olarak

Bu arada benna'ya fal atmıştım bi ara, iade etmiş. Hayatımda hiç reddedilmedim. Bi yeşilçingene bir de benna reddedilme duygusu tattırdı bana uyuz oldum

Artist falcı mottosu

"inirjimis titmidi cinim yea"
soruda "dürüst ol" minvalinde bir şey kullandıysan iade eder,daha önce iade aldıysan eder belki kankası bir hesaptan iade aldıysan bile iade eder.

benna çok fazla detay istiyor tamam burc bilgisini soruyu anlarım bana da zaten genel bir soru ile bakmıstı ama arkadasım fal yolladı üç kere geri göndermiş yok adamın yaşı adamın burcu adı vs. yok artık o kdar bilgiden sonra ben de fal bakarım dedim kimse kusura bakmasın da bu kadar açıklama isteyen falcılar bana samimi gelmiyor

her ne kadar kendi adıma bennanın bana baktıgı falını begenmiş olsam da bu olayını hiç sevmedim.

soruda "dürüst ol" minvalinde bir şey kullandıysan iade eder,daha önce iade aldıysan eder belki kankası bir hesaptan iade aldıysan bile iade eder.

Yoo öyle dürüst ol tarzı bişey yazmamıştım. Soruları sordum, bilgileri verdim. İlk kez attım kendisine. Daha önce iade de almadım. Kişinin doğum tarihini vs. İstediği bilgileri de yazmıştım. Kendi bilir peeeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…