Binnaz Abla

fazlası vardır günde ortalama 10 fal alıyor fal başı 25 tl desek 25x10=250 tl günde
ayda eder 7500 :)
Yok artık görüyormusun bu falcıları....gel sen okadar yıl oku master doktora yap ardından biri gelip seni kekleyip kazandığın parayı senden araklasın.vayyy be okumakla olmuyormuş arkadaş...

50 tlik falin 15 tlsini kazaniyor yani %30luk kismini diye biliyorum. gunde 150 tl eder . ayda 4500. vallahi super meslek :)

bende yüzde kacini aldigini merak ediyordum. 30% mus demek dogrudur. Fiyatinin sürekli yükseltmesi gayet normal. Yinede karli bir is baska bir yerde o parayi kazanmak icin alinacak sorumluluk baska bu fal salla gitsin :)

Yok artık görüyormusun bu falcıları....gel sen okadar yıl oku master doktora yap ardından biri gelip seni kekleyip kazandığın parayı senden araklasın.vayyy be okumakla olmuyormuş arkadaş...

canım ben ara vermiştim zaten içimden de gelmiyor acıkcası guzel konussalar beklentiye giriyorum kötü konussalar modum düşüyor ne gerek var en guzeli anda kalmak , açıkcası keyif için ayda yılda bir ok ama fazlası için fala giden paraya üzlüyorum hatta günah oldugunu düşünüyorum israf yani

Canım olabilir bu falcılara iyi demek cidden artık etik gelmiyor bana bana iyi olan sende kötüyse iyi değildir kısa ve net.ama enazından kadın biraz daha diğerlerine göre benim için dürüsttü diyeyim.

uslubunca dile getirmek kadar da doğal birşey yok zaten tatlım.

insani bir davranış..

okudum ve güldüm zaten yine :) neyse..

Biliyorum canım baktırmadığını.söylediklerine katılıyorum fallar insanı arafta bırakıyor sadece.

çok azmış ama bak bu sefer de emek hırsızlığı gibi geldi bana
tellwede şöyle demişlerdi; mobil ödemelerde zaten ücretin %30 unu operatörler alıyor site giderleri de oluyor ama bu mantıkla kredi kartıyla ödeyenler niye aynı fiyata baktırıyorlar o zaman

tellwede şöyle demişlerdi; mobil ödemelerde zaten ücretin %30 unu operatörler alıyor site giderleri de oluyor ama bu mantıkla kredi kartıyla ödeyenler niye aynı fiyata baktırıyorlar o zaman
%30 operatör mü çokmuş ohh havadan para

Ben ağustos ayında baktırmıştım, o zaman yazılı bakıyordu. Tek soru sormuştum bana dediği her şeyi çıkmış olan tek insan olması enteresan. Önemsememiştim okuyunca. Garip durumlar.

Ben ağustos ayında baktırmıştım, o zaman yazılı bakıyordu. Tek soru sormuştum bana dediği her şeyi çıkmış olan tek insan olması enteresan. Önemsememiştim okuyunca. Garip durumlar.
keşke yazılı baksa ben de değerlendirebilirdim cidden hayalkırıklığına uğradım. Şu canlı sohbet zaten baştan başa saçma bir sistem

keşke yazılı baksa ben de değerlendirebilirdim cidden hayalkırıklığına uğradım. Şu canlı sohbet zaten baştan başa saçma bir sistem
Ben hiç denemedim canlı chat olayını, yazılı veya sesli görmeyince direkt eliyorum o falcıyı. İtiyor nedense beni. :) Canlı chat falcılarına duyurulur.

kızlar fal topiğinin dısında olacak ama aranızda hic tuğce ısınsuya gidip terapi alan ya da onun söylediklerini uygulayanlar varmı? burada coğu insana artık forumda aşina oldum ve sizinle aileymişim gibi hissediyorum o yüzden birilerine sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…