Binnaz Abla

bende hep merak ediodum nasil ki acaba seanslari diye

Memnun kalmayan bir kaç kişiyi tanıyorum. Bu konu ile ilgili şu kitabımı al oku.. şu CD mi al izle... orda daha detaylı bana sorma tarzında pazarlama tavırları arkadaşların hoşuna gitmemiş...
CD ya da kitapla oluyorsa alır yapar sana niye gelsin insanlar. Şurada ve netde birşeyler okudum 3 günde eterik kordon kesmeyi, frekans yakalamayı öğrendim...
Kendi kendine yapabilirsin bence canım..
Yazık o kadar para verme.

bende hep merak ediodum nasil ki acaba seanslari diye
Kizlar ben de ayni seyi merak ediyorum 2 gundur videolarini izliyorum ozellikle gecmis yasam baglardan kurtulma vs ile ilgili olan açikçasi begeniyorum kadini bilgili ve mantikli konusuyor gibi duruyor.

yeni bilgiler ışığında asenat ne hisli kadınmış diyorum çok acayip şeyleri söylemişti teyit etmem mümkün değldi o zamanlar neredeyse kaç ay olmuş düşünün şimdi teyit edebildim.

ne olacak dönecek mi acaba? hala taşınıyor mu?

kesinlikle katılıyorum. sevgiden bahsedip her tarafa sinirle bakan bir kadın o benim gözümde. bu haliyle bile kendiyle çelişiyor
Aslında her sey tevekkül ve sükürle baslıyor hayatın gercek gayesini anlayıp herseyi vesile olarak görmeye basladıgınız an dengeye kavusuyorsunuz ya da ben deliriyorum

parça parça yazıyorum ama yeni gelişmeler altında terkar inceliyorum geçmiş fallarımı..

sezgi candan'nın 2. falı çıkmadı demiştim şu an baktığımda olay akışını baya baya bilmiş sadece tarihleri son derece yanlış ama olay akışı oldukça aynı.

Büşra Karadağ'ı deneyen var mı binnaz'da? Büşracım sen üye olup yorum yapma ama lütfen.
Büşra Karadağı Kemal Devrim face sayfasında övmüştü.o sıralar kimseler dikkate almamıştı.bende işkillendim baktırmadım.birinin övdüğünü bırak kaç misali

Ya arkadaslar nehire baktirdiginiz falda size verdigi harf ve tarifte ne dedi tam olarak ve uyuyor muydu?

Sonuc cıkmıs mı canım?

Aslında her sey tevekkül ve sükürle baslıyor hayatın gercek gayesini anlayıp herseyi vesile olarak görmeye basladıgınız an dengeye kavusuyorsunuz ya da ben deliriyorum
Yok canım sen olması gerektiği kadar...kaderine razı gelip Amenna demişsin.Umarım herşey gönlünce olur

Yok canım sen olması gerektiği kadar...kaderine razı gelip Amenna demişsin.Umarım herşey gönlünce olur
Ya arkadaslar nehire baktirdiginiz falda size verdigi harf ve tarifte ne dedi tam olarak ve uyuyor muydu?
ben iki fal attım.Bayrak,Araba ev,yurtdışı,gezi vs dedi.birsürü harf saymış.sana bu harfler uyuyorsa eskisidir uymuyorsa yeni biridir dedi.

Sonuc cıkmıs mı canım?
bacım sonuna gelemedik ilk falı tarihlerle %95 oranında çıkmıştı.
ikinci falında tarihlerin hepsi yalan dolan ama olay anlatışı aynı ki bu kadarı pes cidden. senaryo demiştim, ne bilebilirdim ki

eğer tarihleri es geçersen bu %70i çıkmış falın kalan %30luk kısım 2017 ortasında netleşir gibi tabi tarihler saçmalık ondan bilemiyorum. gidip bir üçüncüyü atmak farz oldu

harfler tutmadı bende. bir sürü harf saydı 1 tanesi anca tuttu
dış görünüş dersek de şöyle dedi; uzun boylu olmayan birisi, normal kiloda. buraya kadar doğru. sonra anlatmaya devam etti. çok detaylı bir şekilde adamın kafa yapısını anlattı inan tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. 1 yıllık sevgilimin kafa yapısına hiç öyle dikkat etmemiştim, çocuğu bir daha görürsem gidip inceleyeceğim

Biraz bekle canım sezgiye ben de baktırmıstım ilk benim de hosuma gitmemişti sonra yuh dedim nasıl bildi. Bu kadar diye tarihlerine daha var ben de bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…