bende hep merak ediodum nasil ki acaba seanslari diyekızlar fal topiğinin dısında olacak ama aranızda hic tuğce ısınsuya gidip terapi alan ya da onun söylediklerini uygulayanlar varmı? burada coğu insana artık forumda aşina oldum ve sizinle aileymişim gibi hissediyorum o yüzden birilerine sormak istedim.
Memnun kalmayan bir kaç kişiyi tanıyorum. Bu konu ile ilgili şu kitabımı al oku.. şu CD mi al izle... orda daha detaylı bana sorma tarzında pazarlama tavırları arkadaşların hoşuna gitmemiş...kızlar fal topiğinin dısında olacak ama aranızda hic tuğce ısınsuya gidip terapi alan ya da onun söylediklerini uygulayanlar varmı? burada coğu insana artık forumda aşina oldum ve sizinle aileymişim gibi hissediyorum o yüzden birilerine sormak istedim.
Bugun deneyecektim online olsun diye bekliyordum ama canli chat'e gecmis gordugum kadariyla. Baktirmamam için bi işaret belki de amaBüşra Karadağ'ı deneyen var mı binnaz'da? Büşracım sen üye olup yorum yapma ama lütfen.
Kizlar ben de ayni seyi merak ediyorum 2 gundur videolarini izliyorum ozellikle gecmis yasam baglardan kurtulma vs ile ilgili olan açikçasi begeniyorum kadini bilgili ve mantikli konusuyor gibi duruyor.bende hep merak ediodum nasil ki acaba seanslari diye
Bana pek samimi gelmiyor tatlım yaa o kadınKizlar ben de ayni seyi merak ediyorum 2 gundur videolarini izliyorum ozellikle gecmis yasam baglardan kurtulma vs ile ilgili olan açikçasi begeniyorum kadini bilgili ve mantikli konusuyor gibi duruyor.
Bana pek samimi gelmiyor tatlım yaa o kadın
Aslında her sey tevekkül ve sükürle baslıyor hayatın gercek gayesini anlayıp herseyi vesile olarak görmeye basladıgınız an dengeye kavusuyorsunuz ya da ben deliriyorumkesinlikle katılıyorum. sevgiden bahsedip her tarafa sinirle bakan bir kadın o benim gözümde. bu haliyle bile kendiyle çelişiyor
Büşra Karadağı Kemal Devrim face sayfasında övmüştü.o sıralar kimseler dikkate almamıştı.bende işkillendim baktırmadım.birinin övdüğünü bırak kaç misaliBüşra Karadağ'ı deneyen var mı binnaz'da? Büşracım sen üye olup yorum yapma ama lütfen.
Sonuc cıkmıs mı canım?parça parça yazıyorum ama yeni gelişmeler altında terkar inceliyorum geçmiş fallarımı..
sezgi candan'nın 2. falı çıkmadı demiştim şu an baktığımda olay akışını baya baya bilmiş sadece tarihleri son derece yanlış ama olay akışı oldukça aynı.
Benim eski sevgilimin harflerini saydıYa arkadaslar nehire baktirdiginiz falda size verdigi harf ve tarifte ne dedi tam olarak ve uyuyor muydu?
Yok canım sen olması gerektiği kadar...kaderine razı gelip Amenna demişsin.Umarım herşey gönlünce olurAslında her sey tevekkül ve sükürle baslıyor hayatın gercek gayesini anlayıp herseyi vesile olarak görmeye basladıgınız an dengeye kavusuyorsunuz ya da ben deliriyorum
Hepimiz için canım gönlümüze göre olmasa da biz güçlü durmalıyız çünkü inan ki hepimiz pırlanta gibi degerli insanlarızYok canım sen olması gerektiği kadar...kaderine razı gelip Amenna demişsin.Umarım herşey gönlünce olur
Yok canım sen olması gerektiği kadar...kaderine razı gelip Amenna demişsin.Umarım herşey gönlünce olurAslında her sey tevekkül ve sükürle baslıyor hayatın gercek gayesini anlayıp herseyi vesile olarak görmeye basladıgınız an dengeye kavusuyorsunuz ya da ben deliriyorum
ben iki fal attım.Bayrak,Araba ev,yurtdışı,gezi vs dedi.birsürü harf saymış.sana bu harfler uyuyorsa eskisidir uymuyorsa yeni biridir dedi.Ya arkadaslar nehire baktirdiginiz falda size verdigi harf ve tarifte ne dedi tam olarak ve uyuyor muydu?
bacım sonuna gelemedikSonuc cıkmıs mı canım?
harfler tutmadı bende. bir sürü harf saydı 1 tanesi anca tuttuYa arkadaslar nehire baktirdiginiz falda size verdigi harf ve tarifte ne dedi tam olarak ve uyuyor muydu?
Biraz bekle canım sezgiye ben de baktırmıstım ilk benim de hosuma gitmemişti sonra yuh dedim nasıl bildi. Bu kadar diye tarihlerine daha var ben de bekliyorum bakalımbacım sonuna gelemedikilk falı tarihlerle %95 oranında çıkmıştı.
ikinci falında tarihlerin hepsi yalan dolan ama olay anlatışı aynı ki bu kadarı pes cidden. senaryo demiştim, ne bilebilirdim ki
eğer tarihleri es geçersen bu %70i çıkmış falın kalan %30luk kısım 2017 ortasında netleşir gibi tabi tarihler saçmalık ondan bilemiyorum. gidip bir üçüncüyü atmak farz oldu
Biraz bekle canım sezgiye ben de baktırmıstım ilk benim de hosuma gitmemişti sonra yuh dedim nasıl bildi. Bu kadar diye tarihlerine daha var ben de bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?