Işık hızıyla yorumluyordu halbuki.
Bendeki şans işte bebeğim bi de su an hasta olduğum için gözfalı göndermeye korktum allah korusun dadanırlar diye.. Tarot gönderdim iyi mi tarotta ??
Geçmişi bilmiş.Durum analizinde hem bildiği hem bilemediği durumlar olmuş.Gelecekle ilgili; tüm baktırdığım son dönem fallarımdan tamamen farklı bir yorum getirmiş.Net zaman vermiş oda çok uzun değil göreceğiz bakalım.İyi veya kötü hiçbişey diyemiyorum.Yalnız falını biraz kısa ve yüzeysel buldum.
Cherry'm geçenlerden bende Defne'yi sormuştum,burdan bi arkadaştan olumsuz yorum gelmişti.Diğerleri ile ilgili bi fikrim yok.Dostlar falsepetindeki Hale Yildirim ve Defne Babur hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Falalemde Ecrin diye bir hatun var bir de...tarotta yildizliymis, denesek mi:))
8dk bakmış bana sesli.banada durumu ve geçmişi azcık eksikli de olsa bilmiş. gelecek için ilk defa duydum ya 9 gün 9 ay 9 hafta ya da 9lu bir günde demiş.
9'mu inanmıyorum ya...Bana da 9 hafta dedi.Off of.
Geçmişi bilmiş.Durum analizinde hem bildiği hem bilemediği durumlar olmuş.Gelecekle ilgili; tüm baktırdığım son dönem fallarımdan tamamen farklı bir yorum getirmiş.Net zaman vermiş oda çok uzun değil göreceğiz bakalım.İyi veya kötü hiçbişey diyemiyorum.Yalnız falını biraz kısa ve yüzeysel buldum.
ben venüsamberi beğenmedim arkadaşlar. geçmiş yanlış ( anne yada baban ya ölmüş yada ilgilenmemiş senle demiş, yokluklarını hissetmişsin demiş) alakası yok. karşındaki kişi kendini beğenmiş kibirli demiş o da doğru değil. o yüzden gelecek çıkar mı bilmem. burada ilk adı söylendiğinde baktırmıştım ama beğenmemiştim.
ben venüsamberi beğenmedim arkadaşlar. geçmiş yanlış ( anne yada baban ya ölmüş yada ilgilenmemiş senle demiş, yokluklarını hissetmişsin demiş) alakası yok. karşındaki kişi kendini beğenmiş kibirli demiş o da doğru değil. o yüzden gelecek çıkar mı bilmem. burada ilk adı söylendiğinde baktırmıştım ama beğenmemiştim.
bir kişi daha 9 dedi bana derse büyük kumpasa geldik derim
venüsambere nihayet baktırabildim ,oda süperdi geçmiş ve durum analizi
Lalecim sana zaman verdimi?
canım iş ile ilgili 6 hafta yada 6 ay demiş ama resmen biz görüşemiyoruz ya benimki ile kar kış yüzünden demiş aynen de öyle pes
Bana ilk yaptigi yorum da cok dramatikti.yani hayatin gerceklerine biraz gozlerini acmali.
Bakalim tekrar baktircam, ben de yuzeysel bulmustum....hissiyati super degil.
İyi bari sende daha çok tutturmuş,bende öyle çok şaşıracağım bir yorumu yoktu.Sadece sesli bakması sürpriz oldu.6 demiş ya sana,palamutla ikimizin yüreğine su serptin canım.
Tabi ,ben hićbir zaman olaylarımı adıyla sanıyla yazmıyorum,tedbiri elden bırakmıyorum.Çünkü çok oturtuncada şüphe yaratıyo falcı bu defa.tekrar dinledimde 6 vade demiş canımcım sadece, ama ya durumu bu kadar bilmesi beni şaşırttı benceartık buraya detay yazmayalım derim
Tabi ,ben hićbir zaman olaylarımı adıyla sanıyla yazmıyorum,tedbiri elden bırakmıyorum.Çünkü çok oturtuncada şüphe yaratıyo falcı bu defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?