Binnaz Abla

Geçmişi bilmiş.Durum analizinde hem bildiği hem bilemediği durumlar olmuş.Gelecekle ilgili; tüm baktırdığım son dönem fallarımdan tamamen farklı bir yorum getirmiş.Net zaman vermiş oda çok uzun değil göreceğiz bakalım.İyi veya kötü hiçbişey diyemiyorum.Yalnız falını biraz kısa ve yüzeysel buldum.

Bendeki şans işte bebeğim bi de su an hasta olduğum için gözfalı göndermeye korktum allah korusun dadanırlar diye.. Tarot gönderdim iyi mi tarotta ??

Ben beğenmiştim Salu'yu.Tarot,katina ve yıldızname baktırdım vallaha üçüde iyiydi.Ama biliyosun falcıya kefil olunmaz inşallah canım Madam sende de başarılı olur.

8dk bakmış bana sesli.banada durumu ve geçmişi azcık eksikli de olsa bilmiş. gelecek için ilk defa duydum ya 9 gün 9 ay 9 hafta ya da 9lu bir günde demiş.

Dostlar falsepetindeki Hale Yildirim ve Defne Babur hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Falalemde Ecrin diye bir hatun var bir de...tarotta yildizliymis, denesek mi:))
Cherry'm geçenlerden bende Defne'yi sormuştum,burdan bi arkadaştan olumsuz yorum gelmişti.Diğerleri ile ilgili bi fikrim yok.

8dk bakmış bana sesli.banada durumu ve geçmişi azcık eksikli de olsa bilmiş. gelecek için ilk defa duydum ya 9 gün 9 ay 9 hafta ya da 9lu bir günde demiş.

9'mu inanmıyorum ya...Bana da 9 hafta dedi.Off of.

ben venüsamberi beğenmedim arkadaşlar. geçmiş yanlış ( anne yada baban ya ölmüş yada ilgilenmemiş senle demiş, yokluklarını hissetmişsin demiş) alakası yok. karşındaki kişi kendini beğenmiş kibirli demiş o da doğru değil. o yüzden gelecek çıkar mı bilmem. burada ilk adı söylendiğinde baktırmıştım ama beğenmemiştim.

venüsambere nihayet baktırabildim ,oda süperdi geçmiş ve durum analizi

Vallaha ben iyi veya kötü bişey diyemiyorum diye yazmıştım önceki yorumda.Ama şimdi palamut'la bana"9"vade verince bilemedim,bu kadar tesadüf olurmu ki?Bende ki Venüs terazisi kötüye doğru ağırlık kazandı şimdi.

Bana ilk yaptigi yorum da cok dramatikti.yani hayatin gerceklerine biraz gozlerini acmali.

Bakalim tekrar baktircam, ben de yuzeysel bulmustum....hissiyati super degil.

canım iş ile ilgili 6 hafta yada 6 ay demiş ama resmen biz görüşemiyoruz ya benimki ile kar kış yüzünden demiş aynen de öyle pes

İyi bari sende daha çok tutturmuş,bende öyle çok şaşıracağım bir yorumu yoktu.Sadece sesli bakması sürpriz oldu.6 demiş ya sana,palamutla ikimizin yüreğine su serptin canım.

İyi bari sende daha çok tutturmuş,bende öyle çok şaşıracağım bir yorumu yoktu.Sadece sesli bakması sürpriz oldu.6 demiş ya sana,palamutla ikimizin yüreğine su serptin canım.

tekrar dinledimde 6 vade demiş canımcım sadece, ama ya durumu bu kadar bilmesi beni şaşırttı benceartık buraya detay yazmayalım derim

tekrar dinledimde 6 vade demiş canımcım sadece, ama ya durumu bu kadar bilmesi beni şaşırttı benceartık buraya detay yazmayalım derim
Tabi ,ben hićbir zaman olaylarımı adıyla sanıyla yazmıyorum,tedbiri elden bırakmıyorum.Çünkü çok oturtuncada şüphe yaratıyo falcı bu defa.

bu arada ne olursa olsun tellwenin sistemine güvenmiyorum. diğer falcılar yorumları gizli yapmazsanız çok rahat okuyabilir yorumları.yorumlarda olabildiğince gizli az bilgili yazıp daha sonra siliyorum ve ayrı 3 hesaptan baktırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…