Hepimiz Allahın sevdiği kullar olmasak böyle imtihanlardan geçmezdik.çokşükür bize gelenler baş göz üstüne.bunlarda geçecek sadece bu bir süreç.söylediğin gibi dik durmalız.Allahım bu kara günlerin ardından rahmetini gösterecek ve bizlerde artık çok mutlu olacaz.ben kalben inanıyorumHepimiz için canım gönlümüze göre olmasa da biz güçlü durmalıyız çünkü inan ki hepimiz pırlanta gibi degerli insanlarız
Canım maille bakıyordu en sonsezgi online oluyor mu bu sıralar? bayadır yoktum çünkü ben.
İnan bana o günler gelecek canım ne kadar acı cekersen o kadar mutluluk sunuyor hayat sana etki tepki ve basarılı hayat hikayelerin arkasında da hep acı vardırHepimiz Allahın sevdiği kullar olmasak böyle imtihanlardan geçmezdik.çokşükür bize gelenler baş göz üstüne.bunlarda geçecek sadece bu bir süreç.söylediğin gibi dik durmalız.Allahım bu kara günlerin ardından rahmetini gösterecek ve bizlerde artık çok mutlu olacaz.ben kalben inanıyorum
Kızlar konu dışı ama yükselen burcu doğru veren bi site var mı?
3 yerde 3 farklı burç çıktı. Hele bi yerde Kova çıktı oha yani alakam yok
Tırt yaharfler tutmadı bende. bir sürü harf saydı 1 tanesi anca tuttu
dış görünüş dersek de şöyle dedi; uzun boylu olmayan birisi, normal kiloda. buraya kadar doğru. sonra anlatmaya devam etti. çok detaylı bir şekilde adamın kafa yapısını anlattıinan tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. 1 yıllık sevgilimin kafa yapısına hiç öyle dikkat etmemiştim, çocuğu bir daha görürsem gidip inceleyeceğim
Ayyy bende birtürlü tam bulamamıştım.Teşekkürleryorumcu.com iyi gibi doğru veriyor
Ben aşk kartlarını aldım tuğçe ışınsunun içimden geçerek inanarak ne zaman baksam hep doğru mesajlar çıktı ve dua ya yönlendiren mesajlarda içeriyo....Kizlar ben de ayni seyi merak ediyorum 2 gundur videolarini izliyorum ozellikle gecmis yasam baglardan kurtulma vs ile ilgili olan açikçasi begeniyorum kadini bilgili ve mantikli konusuyor gibi duruyor.
harf konusunda bende alfabeyi saymış gibi ama o kadar ilginç bi detay bilmiş ki şok olmuştum.bakalım vadesine daha var vadeye takmıyorum...harfler tutmadı bende. bir sürü harf saydı 1 tanesi anca tuttu
dış görünüş dersek de şöyle dedi; uzun boylu olmayan birisi, normal kiloda. buraya kadar doğru. sonra anlatmaya devam etti. çok detaylı bir şekilde adamın kafa yapısını anlattıinan tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. 1 yıllık sevgilimin kafa yapısına hiç öyle dikkat etmemiştim, çocuğu bir daha görürsem gidip inceleyeceğim
aşkla ilgli konularda yani aşk için acıyorsan falı kartların aşk anlamlarına bakacaksn ...ben bayaa çalıştım netten örnek açılımlara ... Keltik çapraz acılım ve ilişki açılımı kullanıyorum ve yorumlayabliorum... Keltik çapraz ( imparator ) daha geniş bilgi verir ve kartların yeri ne ifade ettigi bellidr... Örnegin 6. Kart yakın gelecek kartı , 4. Kart gecmiş .. Vs vs kolay yorumlarsın
hoşbulduk canım:))
Evet bir karar asamasıdır aşkta... evllk kararı...Oyleyse ask icin acilan kartta cikan asilar kartini ask icin verilen bir karar olarak yorumlayabilir miyiz canim yani askla ilgili bir karar olucak aile is vs. deil dimi
Evet bir karar asamasıdır aşkta... evllk kararı...
o niyetle cektrysen kartlar ok...tesekkurler..soz konusu gonuldeki kisiye baktigimda cikarsa o kisiyle ilgili evlilik kararulu deilmi bu..karar bu evet de olabilir hayirda olabilr ama sonucta evlilik dusunulcek konusulcak diyebiliriz dimi
o niyetle cektrysen kartlar ok...
Ben seans parasını 5 ten sonra yatıracağımı haber vermek için aradığımda dinlemeden iptal edip yüzüme kapatmıştı şaşırmıştımkesinlikle katılıyorum. sevgiden bahsedip her tarafa sinirle bakan bir kadın o benim gözümde. bu haliyle bile kendiyle çelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?