- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Şenay yangelin sitesinden bak istersen ama şöyle bir mantalitesi var;Kızlar konu dışı ama yükselen burcu doğru veren bi site var mı?
3 yerde 3 farklı burç çıktı. Hele bi yerde Kova çıktı oha yani alakam yok
Bloguna bakınca da kör oluyorsun her yerde kendisi varTuğçe ışınsu demişken aşk kartlarına bile kendi resimini bastıracak kadar megolaman bi hatun:)))
bloguna hiç bakmadım ilk okan bayülgen dada ya çağırdığında tanıdım...Ama ciddi kendiyle takıntılı bi hatun..instadan filan bakıyorum arada..kırık hafiften ama söylediği bazı şeylere hak veriyorum olumlamaları saçma geliyor...Bloguna bakınca da kör oluyorsun her yerde kendisi var
Seka kusura bakma ozel mesaj kapali sanirim seans parasi dolgun muBen seans parasını 5 ten sonra yatıracağımı haber vermek için aradığımda dinlemeden iptal edip yüzüme kapatmıştı şaşırmıştım
Çok güldüm yahu gece gecekızlar tuğçe ışınsu benim için tam olarak burda karikatürize edilen karakterdir:
Canım izledim seni istediğinde yazabilirsin:) 1 sene önce 300 liraydıSeka kusura bakma ozel mesaj kapali sanirim seans parasi dolgun mu
Yaniii ..neyseYemekteyiz'e de katılmış bu ablaaraştırınca bi de şu foto çıktı
Yemekteyiz'e de katılmış bu ablaaraştırınca bi de şu foto çıktı
[/QUO
Şimdi olumlamalarla çok zayıflamış düşünce gücüyleymiş güyya :)))Yemekteyiz'e de katılmış bu ablaaraştırınca bi de şu foto çıktı
Vücut proporsiyonu olgusunun yerle bir etmiş bir ablamızmışYemekteyiz'e de katılmış bu ablaaraştırınca bi de şu foto çıktı
aynen bunu kastetmiştim,kendine guvenmekle olur olmaz giyinmek aynı şey olmasa gerek,dekolte vs olarak söylemiyorum ama dışardan da bi bakar insan olmuş mu bu dıyeVücut proporsiyonu olgusunun yerle bir etmiş bir ablamızmış
Kendisine "NEDEN?" diye sormak istiyorum şu anYemekteyiz'e de katılmış bu ablaaraştırınca bi de şu foto çıktı
kızlar ben beki ikalanın geçmiş yaşam şifası vs diye geçen ses kaydını indirdim playstoredan.işte gözlerinizi kapatıyorsunuz sesin söylediklerini takip ediyorsunuz benim tecrubem şöyle oldu çok ilginçti:) ilk basamakta kendimi 15yy da falan bi evdeyim annem babam yok sadece kardeşim ve benmişiz aşırı fakiriz evimiz karanlık tahta dolaplarımız var ama yiyecegımız nerdeyse yok kardesim de askermiş ve evde o yokken birkaç asker beni almaya eve geliyor bana cadı diyolar ve beni idama götürüyolar son sahnede kafam kesiliyor ve ölüyorum, sonra gözümü açtım zaten devam edemedim ,kuzenimle yapmıştık aynı anda kulaklıktan o bitirince anlattım çok şaşırdı çünkü ilk basamakta öleni ilk kez duymuş:)
Bunun ne olduğunu tam olarak anlamadım kendimizi iyi hissetmeniz için ölmek mi gerekiyor :))kızlar ben beki ikalanın geçmiş yaşam şifası vs diye geçen ses kaydını indirdim playstoredan.işte gözlerinizi kapatıyorsunuz sesin söylediklerini takip ediyorsunuz benim tecrubem şöyle oldu çok ilginçti:) ilk basamakta kendimi 15yy da falan bi evdeyim annem babam yok sadece kardeşim ve benmişiz aşırı fakiriz evimiz karanlık tahta dolaplarımız var ama yiyecegımız nerdeyse yok kardesim de askermiş ve evde o yokken birkaç asker beni almaya eve geliyor bana cadı diyolar ve beni idama götürüyolar son sahnede kafam kesiliyor ve ölüyorum, sonra gözümü açtım zaten devam edemedim ,kuzenimle yapmıştık aynı anda kulaklıktan o bitirince anlattım çok şaşırdı çünkü ilk basamakta öleni ilk kez duymuş:)
Iki mesaj alintilayamadim hemen cevap yazayim, kizlar hani tugce veya bicok enerji uzmani diyor ya gecmisinize gidiyoruz diye bu gecmis sizin kucuklugunuz vs olabilecegi gibi kollektif bilinc denen sizin dogarken bilinc havuzundan aldiginiz bir bilincte olabiliyormus .tikanikligin ne oldugunu bulmak icin hayal ediyosunuz ve hayalinizde birseyler goruyosunuz ruya degil bu gozlerinizi kapatiyosunuz sadece ben de oyle bi goruntuler gordum/hayal ettim. Simdi onu gordukten sonra ne yapilacagini malesef bilmiyorum iste sifalamdirmak diyolar ama nasil sifalaniyor bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bende ogrenecegim, benim hayalimin ilginc olan kismimi ilk asama da ölüyor olmam normalde ordan sesi takip ederek baska bir yere gitmem ve 3.basamaga kadar ulasmam gerekiyordu .Bunun ne olduğunu tam olarak anlamadım kendimizi iyi hissetmeniz için ölmek mi gerekiyor :))
canım geçen gün tvde bi psikolog hanım bu kadının ölümü ile ilgili açıklamalar yaptı bu tarz şeylere kaptırmak hiç iyi değilmiş psikolojik açıdan ki bu beki ikalayıda hasta bi danışmanı öldürmüş....çok çok iyi bişey değil inanki dua et esma çek çok daha iyi gelicektir..Ben korktum açıkçası tuğçe ışınsu daha garip bi hatun..olumlamalarında en güzel verdiği şey esma tavsiyeleri kartlarının enerjisi güzel...Melek kartları danışmanlığı bana daha iyi geliyor açıkçası ben aldım daha da detaylı almak çeşitlrrini almak istiyorum açıkçası...Geçmişi şifalandırma bi telkin sanatı aslında bi cümleyi hergün oturup tekrarlarsan acın da geçer hırsında.Iki mesaj alintilayamadim hemen cevap yazayim, kizlar hani tugce veya bicok enerji uzmani diyor ya gecmisinize gidiyoruz diye bu gecmis sizin kucuklugunuz vs olabilecegi gibi kollektif bilinc denen sizin dogarken bilinc havuzundan aldiginiz bir bilincte olabiliyormus .tikanikligin ne oldugunu bulmak icin hayal ediyosunuz ve hayalinizde birseyler goruyosunuz ruya degil bu gozlerinizi kapatiyosunuz sadece ben de oyle bi goruntuler gordum/hayal ettim. Simdi onu gordukten sonra ne yapilacagini malesef bilmiyorum iste sifalamdirmak diyolar ama nasil sifalaniyor bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bende ogrenecegim, benim hayalimin ilginc olan kismimi ilk asama da ölüyor olmam normalde ordan sesi takip ederek baska bir yere gitmem ve 3.basamaga kadar ulasmam gerekiyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?