Binnaz Abla

Kızlar konu dışı ama yükselen burcu doğru veren bi site var mı?

3 yerde 3 farklı burç çıktı. Hele bi yerde Kova çıktı oha yani alakam yok
Şenay yangelin sitesinden bak istersen ama şöyle bir mantalitesi var;
4-6 arası doğduysan kendi burcun
6-8 arası doğduysan bir sonraki
Bu şekilde 2 saatte bir sonraki burca geçiyor

Bloguna bakınca da kör oluyorsun her yerde kendisi var
bloguna hiç bakmadım ilk okan bayülgen dada ya çağırdığında tanıdım...Ama ciddi kendiyle takıntılı bi hatun..instadan filan bakıyorum arada..kırık hafiften ama söylediği bazı şeylere hak veriyorum olumlamaları saçma geliyor...

Doğum haritası vs. için en güvenilir site astro.com bence. İngilizce ama tabii, dolayısıyla bayağı kapsamlı. Günlük transitlerinizin analizini falan da yapıyor basitçe, doğum haritanıza göre yani öyle günlük burç şeyleri gibi değil.

Vücut proporsiyonu olgusunun yerle bir etmiş bir ablamızmış
aynen bunu kastetmiştim,kendine guvenmekle olur olmaz giyinmek aynı şey olmasa gerek,dekolte vs olarak söylemiyorum ama dışardan da bi bakar insan olmuş mu bu dıye

kızlar ben beki ikalanın geçmiş yaşam şifası vs diye geçen ses kaydını indirdim playstoredan.işte gözlerinizi kapatıyorsunuz sesin söylediklerini takip ediyorsunuz benim tecrubem şöyle oldu çok ilginçti:) ilk basamakta kendimi 15yy da falan bi evdeyim annem babam yok sadece kardeşim ve benmişiz aşırı fakiriz evimiz karanlık tahta dolaplarımız var ama yiyecegımız nerdeyse yok kardesim de askermiş ve evde o yokken birkaç asker beni almaya eve geliyor bana cadı diyolar ve beni idama götürüyolar son sahnede kafam kesiliyor ve ölüyorum, sonra gözümü açtım zaten devam edemedim ,kuzenimle yapmıştık aynı anda kulaklıktan o bitirince anlattım çok şaşırdı çünkü ilk basamakta öleni ilk kez duymuş:)

Haha ilk kez duydum bu nasıl bişey ya?

Bunun ne olduğunu tam olarak anlamadım kendimizi iyi hissetmeniz için ölmek mi gerekiyor :))

Kızlar is yerindeyken topige çok fazla giremiyorum.aksam eve gelince yada gece okuyorum sayfaları tek tek kim ne yazmış neler olmuş. Gün içinde de aklım burda, benim okuzu düşünmek yerine topigi düşünüyorum artık, yani yarın çocuk gelse yanında topigi kontrol edicem o derece

Bunun ne olduğunu tam olarak anlamadım kendimizi iyi hissetmeniz için ölmek mi gerekiyor :))
Iki mesaj alintilayamadim hemen cevap yazayim, kizlar hani tugce veya bicok enerji uzmani diyor ya gecmisinize gidiyoruz diye bu gecmis sizin kucuklugunuz vs olabilecegi gibi kollektif bilinc denen sizin dogarken bilinc havuzundan aldiginiz bir bilincte olabiliyormus .tikanikligin ne oldugunu bulmak icin hayal ediyosunuz ve hayalinizde birseyler goruyosunuz ruya degil bu gozlerinizi kapatiyosunuz sadece ben de oyle bi goruntuler gordum/hayal ettim. Simdi onu gordukten sonra ne yapilacagini malesef bilmiyorum iste sifalamdirmak diyolar ama nasil sifalaniyor bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa bende ogrenecegim, benim hayalimin ilginc olan kismimi ilk asama da ölüyor olmam normalde ordan sesi takip ederek baska bir yere gitmem ve 3.basamaga kadar ulasmam gerekiyordu .

o
canım geçen gün tvde bi psikolog hanım bu kadının ölümü ile ilgili açıklamalar yaptı bu tarz şeylere kaptırmak hiç iyi değilmiş psikolojik açıdan ki bu beki ikalayıda hasta bi danışmanı öldürmüş....çok çok iyi bişey değil inanki dua et esma çek çok daha iyi gelicektir..Ben korktum açıkçası tuğçe ışınsu daha garip bi hatun..olumlamalarında en güzel verdiği şey esma tavsiyeleri kartlarının enerjisi güzel...Melek kartları danışmanlığı bana daha iyi geliyor açıkçası ben aldım daha da detaylı almak çeşitlrrini almak istiyorum açıkçası...Geçmişi şifalandırma bi telkin sanatı aslında bi cümleyi hergün oturup tekrarlarsan acın da geçer hırsında.
Şunu anladım fazla kaptırmamak lazım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…