Binnaz Abla

Teve2 de Herşey bugün oldu armağan Çağlayan ın sunduğu programda konuşuldu yaşam koçu melek koçu gibi konular bi psikolog kadın konuştu..Bi mail geldi koptummm gülmekten burda da sizinle paylaşacağım bunu:Kadının eşi melek terapilerine katılıyormuş eve melekli objeler almış abartmış ama...Sonra melekler ona demişki "Eşini balkondan at"Adam eşini kalkmış balkondan atmış" Esasında adam psikologluk hasta :))Yani çokta kaptırmamak lazım..Ne yasal nede bilimsel bu tarz şeyler:)))

Ay gülmek istemiyorum Allah korusun tabiki, ruyasinda bunu görenler veya dedigin gibi iste sizofren boyutunda olanlar da var bilemicem o kadarini şifa versin tabi Allah, siz sanirim öldum diyince urktunuz ama ruyada gormek gibi biseydi yani hatta ruyada gercekmis gibi geliyor bunda oyle bir durum yoktu. Olumlama yapabilmek icin aslinda bnu yapiyorsun hani tespit etmek gerek diyorlar ya ne icin olumlama yapacagini tespit ediyorsun.Bende melek kartlarini pek sevmiyorum yani alisamadim o melek kismina .hani meleklere imanla bitiyor bende. Melek cagirmak veya melegim sunu yap demek bana yabanci geliyor.Tabiki yapana saygi duyuyorum her turlu inanca saygi duyuyorum. Fazla Kaptirmamak kismina katiliyorum.esmalari da dualari da cok az az yapiyorum zaten . Az ve duzenli yaparsam bence istedigim huzuru bulucam Insallah:) bu arada kizlar dualarinizda bizlere de yer veriyosunuz degilmi :))))) Ben her seferinde hepimize dua ediyorum hepimizin huzur ve mutluluk bulmasi icin

Allah korusun tabii ki ama uzman psikolog varken böyle şeylere insanları yöneltmek hiçbir yasal bilimsel açıklaması yokken bana çok saçma geldi "ruhu dinlendirici"youtube videoları kayıtları bende dinledim güzel oluyor ama ileri boyutta olmamalı...Melek kartlarına gelince ben onlara şunu benim için yapın filan falan demiyorum mesela bugün için bana bi kart söyleyin diyorum...bana dürüst olacağınızdan eminim..gibi cümlelerle çekiyorum kartlarımdan çokta memnunum...Şuana kadar her kart doğru ve haklı yönde açıldı..Dooren Virtuenin Baş Melekkartlarını kullanıyorum çok çok iyi tavsiyeler sunuyorlar bana...Adını burdaki tartışmalardan sonra açmayacaktım ama "Hüma"nın da aynı kartları kullandığını Tuğçe Işınsunun kartlarını kullandığını faceinde gördüm..Ayrıca esmaları canın ne kadar istiyosa bigün az olur bigün çok zaten giderek arttırırsın.

Şok oldum o kadın öldürüldüğünü yeni duydum çok üzüldüm ya. Allah korusun böyle insanlardan

Benim arkadaşım bu eriklinin kitabını falan okuyordu benimde beynime girmişti deniyordum yapmaya çalışıyordum ta ki annem uyarana kadar araştırdım müslümanlık dışı bir şeymiş. E bu tuğçe neci o da mı aynısı??

Şok oldum o kadın öldürüldüğünü yeni duydum çok üzüldüm ya. Allah korusun böyle insanlardan
2 3 hafta kadar oldu canım kadın öldürüleli..Ama uzmanlığı olmayan bi hastayı üstlenmeyecekti o kadar ağır bi vakaymış demekki kendisi Allah Rahmet Eylesin kadın gitti işte...

Hayır melek konusu müslümanlık dışı değil çünkü 4 melek herdinde var düşünürsen..Meleklere inanmak bizde de var..Her konuda olduğu gibi abartmak kaptırmak yanlış yani herkese her konu uyacak diye bişey yok çok daha ağır vakalar olabilir...Herkes herşeyi farklı algılar çünkü..Esas bu ülkede tek sorun herkesin bu tip yer açıp kitaplar basabilmesi...Ve sonuç ortada Tuğçe daha basit ama uygulamaları ritüelleri bana çok saçma geldi...kartları güzel hoşuma gitti ama kadının resmini görmekten böğğğ geldi o ayrı:)))Yani Tuğçe işin tv magazinel kısmı şovcu bence...

Onu demiyorum meleklerden bir şey istemek saçma bence inanmıyorum böyle şeylere

Tuğçe'nin asıl mesleği reklamcılık mış kendisi söylüyor zaten

İşte orası saçma kısmı zaten abartmak kafayı yemek orda başlıyor..Her durumda fazlası zarar işte bu kadın terapilerinde insanların evine 800 tane filan melekli obje aldırıyormuş abartının abartısı düşün artık..

İtiraf ediim ilk zmn bana da saçma geliyordu sonra merak sardım baktım istediğim minik minik şeyler oluyor .örnek veriiim mesela evden geç çıktığım halde işe geç kalmiim yol açık olsun park yeri emen buliim diye istiyorum ve o gün gerçekten geç kalmıyorum
Yada diyorum ki aşk ile ilgili bir msj istiyorum bugün sizden ve o gün illa ki birşey oluyor

Fazla abartmamak koşuluyla olabilir..herşeyin fazlası zarar:))

banada kartları çok doğru açılıyor..bende buna inanıyorum...

ne tuğçeyi severim ne de bekiyi. ikisi de copy paste ci. ingilizce yazılmıs makaleleri turkceye cevirmisler. coğu site de bunları yazdı malesef hala kanan var.

ufak bir düzeltme..
diğer arkadaşın annesinin yaptığı uyarı gayet yerinde ve doğru.
meleklere inanmak İslamın şartlarında yoktur, imanın şartlarında vardır.
yani varlığını görevini bilerek ruhani bir güce iman yolu ile itikat.
ama o öğretilerdeki gibi 'melek' tabanlı dua etmek, 'melek'ten istemek , aracı koymak tamamen yanlış.
okuyalı o kadar çok oldu ki ; sanırım o rahmetli de müslüman değildi.
bu tarz seyler beyninizi etkin yönetim biçimlerinden başka birşey de ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…