- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
teşekkürler canım uyarın için ama bende islamın şartı yazmadım ki canım 4 melek herdinde var demek istedim..Melek konusunda abartmamak koşuluyla olumlu durumlar olabilir fazla abartmamak koşuluyla diyorum..İlk önce Allahtan dileyerek meleklerden yardım alarak mesela meleklerden direk istemek öğretisi çok saçma..Doreen Virtue ya baktığın zaman yardım al der.Meleklerden şunu iste bunu iste değil..ufak bir düzeltme..
diğer arkadaşın annesinin yaptığı uyarı gayet yerinde ve doğru.
meleklere inanmak İslamın şartlarında yoktur, imanın şartlarında vardır.
yani varlığını görevini bilerek ruhani bir güce iman yolu ile itikat.
ama o öğretilerdeki gibi 'melek' tabanlı dua etmek, 'melek'ten istemek , aracı koymak tamamen yanlış.
okuyalı o kadar çok oldu ki ; sanırım o rahmetli de müslüman değildi.
bu tarz seyler beyninizi etkin yönetim biçimlerinden başka birşey de ayrıca.
Merhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.
nasil birsey o ben yeni duyuyorum nerden baktircaz
aksama hemen denemem lazim .Canim telefonuna indiriyorsun uygulamayi uye oluyorsun baktiriyorsun .orda sana 5 puan bedava veriyor ilk fal ucretsiz baktiriyorsun iste.Bedava olan birseye gore gayet iyiydi.
ben size İslam ' ın şartıdır dediniz demedim ki..teşekkürler canım uyarın için ama bende islamın şartı yazmadım ki canım 4 melek herdinde var demek istedim..Melek konusunda abartmamak koşuluyla olumlu durumlar olabilir fazla abartmamak koşuluyla diyorum..İlk önce Allahtan dileyerek meleklerden yardım alarak mesela meleklerden direk istemek öğretisi çok saçma..Doreen Virtue ya baktığın zaman yardım al der.Meleklerden şunu iste bunu iste değil..
aklı iradesi zayıf kişileri farklı etkileyebilir kişiden kişiye değişir durum kişinin psikolojik durumuna bağlıdır..Yavaş yavaş takıntı haline getirip hastalanabilirde insan hastaysa daha da artabilir bunu dinle değil de bilimsel olarak çözmek en mantıklısı.
Merhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.
Gunaydin binnazda kahve fallari cikan;
Zeren Yildiz; Tarihi tuttu dedigi gibi oldu.
Elay Gokturk; Tarihi tuttu
Deniz Fidan; Buda gunu gunune tuttu :)
Deniz fidana baktırmıştık copy paste yapmıştıAradan kaynamasın çıkan fal haberi :) umarım güzel şeyler olmuştur. Ben mesela bahsettiğiniz üç isme de baktırmadım, çok da dikkatimi çekmemişti hatta
Kitabin ismini yazabilirmisinKızlar bu melek konusuyla alakalı en doyurucu açıklamayı bahsettiğim esma kitabında buldum paylaşayım dedim ama gotoğraflar büyük geldi akşam üşenmeden yazacağım size
Esmaların Gizli Hazinesi- Nilda Ferhan EfeçınarKitabin ismini yazabilirmisin
Bende Deniz Fidana baktırmışım.ilk ayrıldığım zaman.ayrıldığımdan bahsetmemişim bana kendisi birilerinin kalbimi kırdığını ve bir süre daha böyle yalnızlık çekeceğimi Kasım_Aralık gibi aşk enerjimin yükseleceğini ve iki harf saymış o harflerden birinin karşıma çıkacağını söylemiş.Yani tutar mı sanmam.Herkese söylenilecek sözler bunlar.Aralıkta geldi geçiyor zaten.Şimdi bahsi geçince açıp falı okudum.Buda bence pertDeniz fidana baktırmıştık copy paste yapmıştı
Ben lütfiyeye baktırdım nermine bide üç ayrı hesapla onlarda bedavaya geldi lütfiye ve nerminde iyiydiMerhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.
Ne falı bakıyoMerhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.
Memnun kalmayan bir kaç kişiyi tanıyorum. Bu konu ile ilgili şu kitabımı al oku.. şu CD mi al izle... orda daha detaylı bana sorma tarzında pazarlama tavırları arkadaşların hoşuna gitmemiş...
CD ya da kitapla oluyorsa alır yapar sana niye gelsin insanlar. Şurada ve netde birşeyler okudum 3 günde eterik kordon kesmeyi, frekans yakalamayı öğrendim...
Kendi kendine yapabilirsin bence canım..
Yazık o kadar para verme.
Ben çok etkilemek istemem sizi açıkcası... Bana okuduğum şeyler yetti şifalandırma ve sonrasında arınma yapmak için. Arındıktan sonrası tamamen sizin enerjiniz ile ilgili zaten. Bir kaç da kitap siparişi verdim dün... Söylemek isterim ki ; enerji ile yoğunlaşmak cidden çok acaip birşey ve keyifli... Geç keşfetmiş olduğum için hayıflanıyorum...geçmiş ilişki sifalandırması gibi calısmaları var bunlara nedense inanıyorum başarılı oldugunu da dusundum,bana mantıklı geliyor ama bu kadar melake oldugunu iddia eden bir insanın o kadar yüksek fiyatlara seans vermesi birde herkesin bildiği duaları 21 gün okuayacaksın diye para karsılığı vermesi biraz düsündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?