Binnaz Abla

teşekkürler canım uyarın için ama bende islamın şartı yazmadım ki canım 4 melek herdinde var demek istedim..Melek konusunda abartmamak koşuluyla olumlu durumlar olabilir fazla abartmamak koşuluyla diyorum..İlk önce Allahtan dileyerek meleklerden yardım alarak mesela meleklerden direk istemek öğretisi çok saçma..Doreen Virtue ya baktığın zaman yardım al der.Meleklerden şunu iste bunu iste değil..
aklı iradesi zayıf kişileri farklı etkileyebilir kişiden kişiye değişir durum kişinin psikolojik durumuna bağlıdır..Yavaş yavaş takıntı haline getirip hastalanabilirde insan hastaysa daha da artabilir bunu dinle değil de bilimsel olarak çözmek en mantıklısı.

Merhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.

Kizlar Allah inanci sonsuz biriyim bende son donemlerde bu konuyu cok dusunuyodum tam denk geldi.Koruyucu meleklerimiz var tabiki Rabbimden istiyicez herseyi.Ama ben donemdonem dua ettigimde hep derim Rabbim benim goremedigim anlamadigim ne varsa bana hissettir ruyamda goster iceme koy diye dua ederim.Melekler kismina gelincede onlarin bize rabbim izniye yardim etmesini istiyebiliriz diye dusunuyorum.

ben size İslam ' ın şartıdır dediniz demedim ki..
ben İslam ın şartında yoktur, İman ın şartında vardır dedim.
(Uzun uzun ikisinin arasındaki ayrımı yazmak istemem,ama isteyen olursa da anlatmaktan mutluluk duyarım.)
çünkü Peygamberlerimizle en yakın olan elçilerdir onlar.Melekleri biz çağıramayız.
Allah der ki ; (örneğin) git şu kuluma şu işinde kolaylık eyle. O sepeble o güç yanımızda olur.
ama figür olarak Hz.Mikail i bir işinizle alakalı yardıma davet etmeniz dinimizin sınırları çerçevesinde yanlıştır.
ki: MELEKLERE İNANMAK ve türevi kitaplarda öğreti budur.
örnekleme yaparken bu tarz mistik konular hakkında hep yabancı kaynakları etiketleme yapıyoruz
yada onların kitaplarından faydalanıyoruz. büyük İslam alimlerinin bu konu hakkındaki bakış açısını incelemenizi tavsiye ederim. son üç cümlenizden birşey anlayamadığım için cevap veremiyorum kusura bakmayın.

Gunaydin binnazda kahve fallari cikan;

Zeren Yildiz; Tarihi tuttu dedigi gibi oldu.
Elay Gokturk; Tarihi tuttu
Deniz Fidan; Buda gunu gunune tuttu :)

Aradan kaynamasın çıkan fal haberi :) umarım güzel şeyler olmuştur. Ben mesela bahsettiğiniz üç isme de baktırmadım, çok da dikkatimi çekmemişti hatta

Kızlar bu melek konusuyla alakalı en doyurucu açıklamayı bahsettiğim esma kitabında buldum paylaşayım dedim ama gotoğraflar büyük geldi akşam üşenmeden yazacağım size
Kitabin ismini yazabilirmisin

Zeren yıldız da adamla tanıştığımız hafta beni gelinlikle görmüştü ama kimşn kime tutacağı belli olmuyor gelecekte o yüzden tavsiyeye göre hareket etmek de manasız oluyor deneme yanlıma yoluyla bulabiliyor ancak herkes falcısını

Deniz fidana baktırmıştık copy paste yapmıştı
Bende Deniz Fidana baktırmışım.ilk ayrıldığım zaman.ayrıldığımdan bahsetmemişim bana kendisi birilerinin kalbimi kırdığını ve bir süre daha böyle yalnızlık çekeceğimi Kasım_Aralık gibi aşk enerjimin yükseleceğini ve iki harf saymış o harflerden birinin karşıma çıkacağını söylemiş.Yani tutar mı sanmam.Herkese söylenilecek sözler bunlar.Aralıkta geldi geçiyor zaten.Şimdi bahsi geçince açıp falı okudum.Buda bence pert

Merhaba basirly diye bir uygulamadan bahsetmisti bir arkadas ilk fal ucretsiz ve kayit sesli geliyor demisti denedim valla ucretsiz fala gore iyiydi eftalyayi denedim,ben 8 dak bakmis kadin iyiydi bence.
Ben lütfiyeye baktırdım nermine bide üç ayrı hesapla onlarda bedavaya geldi lütfiye ve nerminde iyiydi

geçmiş ilişki sifalandırması gibi calısmaları var bunlara nedense inanıyorum başarılı oldugunu da dusundum,bana mantıklı geliyor ama bu kadar melake oldugunu iddia eden bir insanın o kadar yüksek fiyatlara seans vermesi birde herkesin bildiği duaları 21 gün okuayacaksın diye para karsılığı vermesi biraz düsündürüyor

Ben çok etkilemek istemem sizi açıkcası... Bana okuduğum şeyler yetti şifalandırma ve sonrasında arınma yapmak için. Arındıktan sonrası tamamen sizin enerjiniz ile ilgili zaten. Bir kaç da kitap siparişi verdim dün... Söylemek isterim ki ; enerji ile yoğunlaşmak cidden çok acaip birşey ve keyifli... Geç keşfetmiş olduğum için hayıflanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…