Binnaz Abla

Ya siz onu bunu boşverin bu başlık altında olduğumuza göre ' gideni getiriyor mu?' Bu şifa, enerji, melek, arınma vb ritüeller vs vs

Ya siz onu bunu boşverin bu başlık altında olduğumuza göre ' gideni getiriyor mu?' Bu şifa, enerji, melek, arınma vb ritüeller vs vs
Gidenin gitmesi hayirliysa giden gelmiyor gecmise tutanmak insanin yasam sevincini aliyormus ,ben artik.onume bakicam.Oturup beklemdk.gecmisi dusunmek anlamsiz.

Gidenin gitmesi hayirliysa giden gelmiyor gecmise tutanmak insanin yasam sevincini aliyormus ,ben artik.onume bakicam.Oturup beklemdk.gecmisi dusunmek anlamsiz.

olması gereken temel düşünce bu zaten. "giden illa gelecek" diye düşünüp yapılırsa yarar yerine zarar verir. gelmesi hayırlıysa gelecektir :)

olması gereken temel düşünce bu zaten. "giden illa gelecek" diye düşünüp yapılırsa yarar yerine zarar verir. gelmesi hayırlıysa gelecektir :)
Aynen bu tarz calismalarda butunun hayrinaysa olsun denir ,o yuzden hakketen birbirimizden ogrenecegimiz seyler hayat dersleri veya baska ruhsal durumlar varsa gelsin yok daha kotu olucaksak zarar verecekse gelmesin .Iliskiler surekli mutlu olmak icin yok sonsuza kadar kimse mutlu ya da mutsuz hersey inisli cikislidir onemli olan bu inis cikislarsan ne ogreniyorsun yoksa hic birimiz olgunlasamazdik :)))

4 seneden sonra eski eşim aradı işte. 8 yıl önceki sevgilim bir de :))) Frekanslar karıştı sanırım...Şaka bir yana ben kimse gelsin diye değil kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve yapıyorum...

4 seneden sonra eski eşim aradı işte. 8 yıl önceki sevgilim bir de :))) Frekanslar karıştı sanırım...Şaka bir yana ben kimse gelsin diye değil kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve yapıyorum...

Evlilik mesela (bu arada hic evlenmedim bilmiyorum evlenirsem gorucem insallah ahahaha) cevremden hic bole 4 _4 luk 7 _24 mutlu iliski gormedimki illaki tartisma farkli kisilikler durumlar aile sorunlari filab oluyor onemli olan sorunlarla nasil bas ettigin kaciyormusun ?karsi taraf kaciyor mu ?Durusun ne ve ne istiyorsun kendinden asiri taviz mi veriyorsun yoksa sinirlarini koruyor musun ?Bu onemli bence .Ben icsel olarak korkuyorum evlilikten mesela itiraf ediyim ya yurumuezse korkusu var hep bende ve 30 yaslarimin basindayim neden var neden boyle bilmiyorum ama cozmem lazim sanirim.:)))

bana da yazabilirmisiniz özelden hangi kitaplar oldugunu? bende yputube dan izleyerek yapmaya calısıyorum

kesinlikle böyle,geçmişe tutunmak olacagı varsa da o enerjiye yoğunlastığımız icin onu serbest bırakmamak oluyormuş,dileğini tut ve gerceklesmesi icin o dileği dilediğini unut diyor spritüelciler :) esmalara basladım size de sormustum inanılmaz bir enerji hissediyorum üzerimde cok enerjiğim,herkese cok sevgiler

bana da yazabilirmisiniz özelden hangi kitaplar oldugunu? bende yputube dan izleyerek yapmaya calısıyorum
Kitaplar gelsin.. Bakayım ben, öyle yazayım... Referanssız sipariş ettim. Tanıtım yazılarına göre... Aaa evet işte bu diyebileceğimiz kitaplarsa yazarım tabi neden yazmayayım ?

Ya bu tip şeyler bana komik geliyor ve inanmıyorum. Melek objesiymiş, nazar boncuğuymuş.. Şu yoga, meditayson, reiki vs. olumlama göndermeler hepsi saçmalık.. ben bunları yaparsam kendimi daha çok suçlu ve rahatsız hissederim. Çünkü ben sadece Kuran okuduğumda rahatladığımı hissediyorum. Ve bu tip ritüeller hep Uzak doğu kaynaklı dinlerin ritüelleri. Zaten öyle dinimi çok yaşayabilen biri değilim iyice sakata girmeyeyim

Bu sebeple sizde Kuran okuyun kızlar. Araya asla aracı koymayın. Melekten istemek diye birşey yok. Allah benden isteyin diyor bize. Sonuçta melek de yaratılmış bir varlık. Biz meleklere inanmakla yükümlüyüz. Ama insan yaratılmışların en üstünü. Siz dua edin Allah şu kulumun istediğini yap diye melekleri göndersin. Arada ince bir nüans var dikkat edelim bu sebeple. Tuğçe Işınsu ve türevlerini popülist buluyorum her zaman.

Aynı şekilde düşünüyorum... benim yaptığım ve kast ettiğim de bu tür ritüel ler değil zaten... başta dualar ve gecmisle bağımı koparma.... Günü huzurla geçirme, daha az sorunla karşılaşma ve üstesinden gelme ki... bunda duanın payı çok büyük... sabah bir karıştım @Yeniruh imdadıma yetişti sağolsun....şu an o kadar yoğunum kı tam anlatamıyorum... sadece meditasyon ve yoganın saçmalık olduğu kısmına katılmıyorum...

Okuyunca yazmadan edemedim: Bu tip enerji/şifalanma/arınma çalışmalarının dinle bir ilgisi yok ve herhangi bir dinle de çatışmıyor. Yoga, meditasyon gibi ciddi felsefesi olan seyleri sacma bulabilirsiniz belki ama bunların dinle bağlantılı oldugunu söylemek bilgisizlik.

bu arada yogda meditasyon gibi uzak dogu felsefelerini aynı zamanda tasavvufta destekler , hatta ilim çinde de olsa gisip alınız sözü peygamberin hadisidir ve bu felselerle bagdastırılır .

3. göz denilen hipofiz bezi de namaaz ve meditasyonla salgılanır , çok alakasız degiller yani ,

allah inancından sapmadıgınız sürece hiç bir seiyin zararı yoktur ama allaha dire ulşamk varken anlamsız :)

Allaha ( veya her neye ulaşmak istiyorsa) ulaşmak için isteyen istediği yolu kullanabilir. Biri dua eder, diğeri yoga yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…