Ya siz onu bunu boşverin bu başlık altında olduğumuza göre ' gideni getiriyor mu?' Bu şifa, enerji, melek, arınma vb ritüeller vs vsBen çok etkilemek istemem sizi açıkcası... Bana okuduğum şeyler yetti şifalandırma ve sonrasında arınma yapmak için. Arındıktan sonrası tamamen sizin enerjiniz ile ilgili zaten. Bir kaç da kitap siparişi verdim dün... Söylemek isterim ki ; enerji ile yoğunlaşmak cidden çok acaip birşey ve keyifli... Geç keşfetmiş olduğum için hayıflanıyorum...
Gidenin gitmesi hayirliysa giden gelmiyor gecmise tutanmak insanin yasam sevincini aliyormus ,ben artik.onume bakicam.Oturup beklemdk.gecmisi dusunmek anlamsiz.Ya siz onu bunu boşverin bu başlık altında olduğumuza göre ' gideni getiriyor mu?' Bu şifa, enerji, melek, arınma vb ritüeller vs vs
Tarot kahve ruya hepsi var.Ne falı bakıyo
Aleni 3 hesap yazmasaydin iyiydi beles fal kapimizi kapamasaydin :)))Ben lütfiyeye baktırdım nermine bide üç ayrı hesapla onlarda bedavaya geldi lütfiye ve nerminde iyiydi
Gidenin gitmesi hayirliysa giden gelmiyor gecmise tutanmak insanin yasam sevincini aliyormus ,ben artik.onume bakicam.Oturup beklemdk.gecmisi dusunmek anlamsiz.
Yok ya niye kapıyım :) nede olsa çıkmıyor para niye veriyimAleni 3 hesap yazmasaydin iyiydi beles fal kapimizi kapamasaydin :)))
Aynen bu tarz calismalarda butunun hayrinaysa olsun denir ,o yuzden hakketen birbirimizden ogrenecegimiz seyler hayat dersleri veya baska ruhsal durumlar varsa gelsin yok daha kotu olucaksak zarar verecekse gelmesin .Iliskiler surekli mutlu olmak icin yok sonsuza kadar kimse mutlu ya da mutsuz hersey inisli cikislidir onemli olan bu inis cikislarsan ne ogreniyorsun yoksa hic birimiz olgunlasamazdik :)))olması gereken temel düşünce bu zaten. "giden illa gelecek" diye düşünüp yapılırsa yarar yerine zarar verir. gelmesi hayırlıysa gelecektir :)
4 seneden sonra eski eşim aradı işte. 8 yıl önceki sevgilim bir de :))) Frekanslar karıştı sanırım...Şaka bir yana ben kimse gelsin diye değil kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve yapıyorum...Ya siz onu bunu boşverin bu başlık altında olduğumuza göre ' gideni getiriyor mu?' Bu şifa, enerji, melek, arınma vb ritüeller vs vs
ben bi arastrym..4 seneden sonra eski eşim aradı işte. 8 yıl önceki sevgilim bir de :))) Frekanslar karıştı sanırım...Şaka bir yana ben kimse gelsin diye değil kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve yapıyorum...
4 seneden sonra eski eşim aradı işte. 8 yıl önceki sevgilim bir de :))) Frekanslar karıştı sanırım...Şaka bir yana ben kimse gelsin diye değil kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve yapıyorum...
bana da yazabilirmisiniz özelden hangi kitaplar oldugunu? bende yputube dan izleyerek yapmaya calısıyorumBen çok etkilemek istemem sizi açıkcası... Bana okuduğum şeyler yetti şifalandırma ve sonrasında arınma yapmak için. Arındıktan sonrası tamamen sizin enerjiniz ile ilgili zaten. Bir kaç da kitap siparişi verdim dün... Söylemek isterim ki ; enerji ile yoğunlaşmak cidden çok acaip birşey ve keyifli... Geç keşfetmiş olduğum için hayıflanıyorum...
olması gereken temel düşünce bu zaten. "giden illa gelecek" diye düşünüp yapılırsa yarar yerine zarar verir. gelmesi hayırlıysa gelecektir :)
Çok faydasını gördüm... Yapmalısın bence...ben bi arastrym..
Kitaplar gelsin.. Bakayım ben, öyle yazayım... Referanssız sipariş ettim. Tanıtım yazılarına göre... Aaa evet işte bu diyebileceğimiz kitaplarsa yazarım tabi neden yazmayayım ?bana da yazabilirmisiniz özelden hangi kitaplar oldugunu? bende yputube dan izleyerek yapmaya calısıyorum
Aynı şekilde düşünüyorum... benim yaptığım ve kast ettiğim de bu tür ritüel ler değil zaten... başta dualar ve gecmisle bağımı koparma.... Günü huzurla geçirme, daha az sorunla karşılaşma ve üstesinden gelme ki... bunda duanın payı çok büyük... sabah bir karıştım @Yeniruh imdadıma yetişti sağolsun....şu an o kadar yoğunum kı tam anlatamıyorum... sadece meditasyon ve yoganın saçmalık olduğu kısmına katılmıyorum...Ya bu tip şeyler bana komik geliyor ve inanmıyorum. Melek objesiymiş, nazar boncuğuymuş.. Şu yoga, meditayson, reiki vs. olumlama göndermeler hepsi saçmalık.. ben bunları yaparsam kendimi daha çok suçlu ve rahatsız hissederim. Çünkü ben sadece Kuran okuduğumda rahatladığımı hissediyorum. Ve bu tip ritüeller hep Uzak doğu kaynaklı dinlerin ritüelleri. Zaten öyle dinimi çok yaşayabilen biri değilim iyice sakata girmeyeyim
Bu sebeple sizde Kuran okuyun kızlar. Araya asla aracı koymayın. Melekten istemek diye birşey yok. Allah benden isteyin diyor bize. Sonuçta melek de yaratılmış bir varlık. Biz meleklere inanmakla yükümlüyüz. Ama insan yaratılmışların en üstünü. Siz dua edin Allah şu kulumun istediğini yap diye melekleri göndersin.Arada ince bir nüans var dikkat edelim bu sebeple. Tuğçe Işınsu ve türevlerini popülist buluyorum her zaman.
Okuyunca yazmadan edemedim: Bu tip enerji/şifalanma/arınma çalışmalarının dinle bir ilgisi yok ve herhangi bir dinle de çatışmıyor. Yoga, meditasyon gibi ciddi felsefesi olan seyleri sacma bulabilirsiniz belki ama bunların dinle bağlantılı oldugunu söylemek bilgisizlik.Ya bu tip şeyler bana komik geliyor ve inanmıyorum. Melek objesiymiş, nazar boncuğuymuş.. Şu yoga, meditayson, reiki vs. olumlama göndermeler hepsi saçmalık.. ben bunları yaparsam kendimi daha çok suçlu ve rahatsız hissederim. Çünkü ben sadece Kuran okuduğumda rahatladığımı hissediyorum. Ve bu tip ritüeller hep Uzak doğu kaynaklı dinlerin ritüelleri. Zaten öyle dinimi çok yaşayabilen biri değilim iyice sakata girmeyeyim
Bu sebeple sizde Kuran okuyun kızlar. Araya asla aracı koymayın. Melekten istemek diye birşey yok. Allah benden isteyin diyor bize. Sonuçta melek de yaratılmış bir varlık. Biz meleklere inanmakla yükümlüyüz. Ama insan yaratılmışların en üstünü. Siz dua edin Allah şu kulumun istediğini yap diye melekleri göndersin.Arada ince bir nüans var dikkat edelim bu sebeple. Tuğçe Işınsu ve türevlerini popülist buluyorum her zaman.
Okuyunca yazmadan edemedim: Bu tip enerji/şifalanma/arınma çalışmalarının dinle bir ilgisi yok ve herhangi bir dinle de çatışmıyor. Yoga, meditasyon gibi ciddi felsefesi olan seyleri sacma bulabilirsiniz belki ama bunların dinle bağlantılı oldugunu söylemek bilgisizlik.
Allaha ( veya her neye ulaşmak istiyorsa) ulaşmak için isteyen istediği yolu kullanabilir. Biri dua eder, diğeri yoga yapar.bu arada yogda meditasyon gibi uzak dogu felsefelerini aynı zamanda tasavvufta destekler , hatta ilim çinde de olsa gisip alınız sözü peygamberin hadisidir ve bu felselerle bagdastırılır .
3. göz denilen hipofiz bezi de namaaz ve meditasyonla salgılanır , çok alakasız degiller yani ,
allah inancından sapmadıgınız sürece hiç bir seiyin zararı yoktur ama allaha dire ulşamk varken anlamsız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?