- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Tellwede kimi önerirsiniz ?
Allaha ( veya her neye ulaşmak istiyorsa) ulaşmak için isteyen istediği yolu kullanabilir. Biri dua eder, diğeri yoga yapar.
Kahvede en fazla 3 fotoğraf istiyor sanırım az gibi geldi. Tarot mu atsam acabaCanim telefonuna indiriyorsun uygulamayi uye oluyorsun baktiriyorsun .orda sana 5 puan bedava veriyor ilk fal ucretsiz baktiriyorsun iste.Bedava olan birseye gore gayet iyiydi.
bende olmadi,mail gelmedi banaKahvede en fazla 3 fotoğraf istiyor sanırım az gibi geldi. Tarot mu atsam acaba
Okuyunca yazmadan edemedim: Bu tip enerji/şifalanma/arınma çalışmalarının dinle bir ilgisi yok ve herhangi bir dinle de çatışmıyor. Yoga, meditasyon gibi ciddi felsefesi olan seyleri sacma bulabilirsiniz belki ama bunların dinle bağlantılı oldugunu söylemek bilgisizlik.
Aktivasyon maili mi? Spama gelmiş benim de.bende olmadi,mail gelmedi bana
spam de de yokAktivasyon maili mi? Spama gelmiş benim de.
Evet geldi hemen. :/ Bir daha dene istersen.spam de de yok
hemen mi geldi sana?
Bu hangi uygulama arkadaşlar?Evet geldi hemen. :/ Bir daha dene istersen.
Bu hangi uygulama arkadaşlar?
Tamam teşekkürler :)Basirly canım
heves ettim o da olmadi heeeeyalnız kızlar ödemesi dolar üzerinden bi bakayım dedim aldığım beleş faldan sonra en uygun olanı 5 dolar:)
heves ettim o da olmadi heeee
5 dollar cok dgl ki tellwe ve binnazla ayni sayilir
Aslında Arap sitesi sanırım. Türkiye'ye ihraç etmişleryalnız kızlar ödemesi dolar üzerinden bi bakayım dedim aldığım beleş faldan sonra en uygun olanı 5 dolar:)
türkiyede merak cok bu isler ondan kesinAslında Arap sitesi sanırım. Türkiye'ye ihraç etmişler
ahahaha gözüm üstünüzdeYa thareven çok tatlısın forumun zabıtasısın resmen hahahahahahaha
Aslında Arap sitesi sanırım. Türkiye'ye ihraç etmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?