Binnaz Abla

Bana yorum daha gelmedi nasıl acaba merak ettim. :)

beleş olduğunu düşünce güzel tabi de kadın keşke akrep burcu olduğumu düşünmeseydi :) ona göre yorumladı çünkü ama tespitleri güzeldi gerçi düşünüyorum herkese uyabilir

beleş olduğunu düşünce güzel tabi de kadın keşke akrep burcu olduğumu düşünmeseydi :) ona göre yorumladı çünkü ama tespitleri güzeldi gerçi düşünüyorum herkese uyabilir
Ben Eftelya'ya attım şok şok şok çok beğendim gerçekten. Binnazdaki 35liklere 10 basar. 7 dk bakmış bir de.

Bende basirly eftelyaya baktırdım 5.5 kredi ile şoktu gerçekten herkesin döndürdüğü umut ettirdiği adamı asla dönmez dedi....olumsuz yorum arıyodum en sonunda buldum...Diğer email hesabımlada kime baktırsam bikaç gün sonra????

Canim sen bilgi verdin mi baktirirken

Sirac i da denedim kahvede o da fena degil .Artik beles baktirmiyim dahada baktirmayanlar denesin siteninde diger insanlarinda hakkini almiyim:)))Herkes yorumunu yazsin kizlar eftelya guzrl ama burctan yuruyor azicik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…