Bana yorum daha gelmedi nasıl acaba merak ettim. :)ahah çok büyük ihtimal :) ilk falın ücretsiz olması güzel gerçekten
Valla hepsi beles fal icin iyi bence :)Kahvede en fazla 3 fotoğraf istiyor sanırım az gibi geldi. Tarot mu atsam acaba
Bana yorum daha gelmedi nasıl acaba merak ettim. :)
Ben Eftelya'ya attım şok şok şok çok beğendim gerçekten. Binnazdaki 35liklere 10 basar. 7 dk bakmış bir de.beleş olduğunu düşünce güzel tabi de kadın keşke akrep burcu olduğumu düşünmeseydi :) ona göre yorumladı çünkü ama tespitleri güzeldi gerçi düşünüyorum herkese uyabilir
yaaa iyice heveslendim bende neden olmuyor bu sey yyeeaaaBen Eftelya'ya attım şok şok şok çok beğendim gerçekten. Binnazdaki 35liklere 10 basar. 7 dk bakmış bir de.
Hepsi icin denedim bende de oyle oluyorEftelya için krediniz yetersiz dedi bana
başka mail adresiyle denesen?yaaa iyice heveslendim bende neden olmuyor bu sey yyeeaaa
iki tane farkli mailden denedim olmuyorbaşka mail adresiyle denesen?
ben attığımda eftelya 5 dolardı. belki de arttı fiyatı, o yüzden yetersiz diyor olabilir.
ben daha gelmeden zam yapmislar ne sansiz bir bedeviyim ben yyaaaacanlar zam gelmiş ya baktım artırmışlar fiyatları
iki tane farkli mailden denedim olmuyor
acaba gmail.com fln mi olmasi gerek
ben daha gelmeden zam yapmislar ne sansiz bir bedeviyim ben yyaaaa
iki tane farkli mailden denedim olmuyor
acaba gmail.com fln mi olmasi gerek
ben daha gelmeden zam yapmislar ne sansiz bir bedeviyim ben yyaaaa
Canim sen bilgi verdin mi baktirirkenBende basirly eftelyaya baktırdım 5.5 kredi ile şoktu gerçekten herkesin döndürdüğü umut ettirdiği adamı asla dönmez dedi....olumsuz yorum arıyodum en sonunda buldum...Diğer email hesabımlada kime baktırsam bikaç gün sonra????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?