Binnaz Abla

Bende birkaç haftadır bayağı merak saldım Melekler konusuna, öyle ki açılışı rahmetli Beki İkala Erikli'nin Melek kartları ile yaptım, şimdi yalan yok dilekten çok soru sordum, Evet kartı çıktı. Hadi dedim bu tesadüf olsun, bu sefer şu falanca Kart çıksın diye niyet ettim o da çıkınca tamam dedim var bu işte birşey, netten Meleklerle Yaşamak adlı Kitabını ve Doreen Virtue'nin aşk kartlarını sipariş ettim.

Kitabı bayağı okudum, sonunu getiremeden yarıda kestim, aklıma/mantığıma uymayan çok haddinden fazla şey var.
Zaten kartların da rast gele mi dersiniz yoksa tesadüf eseri mi dersiniz çıktığına kanaat getirdim.

Artık sadece motive amaçlı kullanıyorum Kartları yani tamamen pozitif olumlanmak için.

Bunun dışına da çıkmamak lazım zaten bence.

Şu an uygulama çöktü sanırım girilmiyor. Bana hala cevap gelmedi tam olarak cevaplar nerde onu mu bilmiyorum yoksa. Bir de gerçekten çok fazla bilgiye ulaşıyor telefondan.

Kesinlikle altına imzamı atarım....

Ben kahve attım ama sanki arada kart falan da açıyormuş gibi geldi. Kahveye göre çok ayrıntı bildi eğer öyle değilse de.
evet arada kart açıyor bende fark ettim.Ama burçtan da yürüyor yani bu adam dönmeyecek diyen tek kişi...ben olumsuza açığım diyince..bakalım bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…