- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
Sen kime baktırdın ?Kızlar o dediğiniz uygulamaya indirdim kadın bildiğin 8 dklık ses kaydı atmış ve iyidi şok oldm
Kime baktirdin?Kızlar o dediğiniz uygulamaya indirdim kadın bildiğin 8 dklık ses kaydı atmış ve iyidi şok oldm
Sen kime baktırdın ?
EftalyaKime baktirdin?
nelere erişim istiyor mesela?Şu an uygulama çöktü sanırım girilmiyor. Bana hala cevap gelmedi tam olarak cevaplar nerde onu mu bilmiyorum yoksa. Bir de gerçekten çok fazla bilgiye ulaşıyor telefondan.
bilgi derken dönüş var mı haber var mı dedim bide burç bilgisi verdim ama burçtan da yürümüş olsada çok net nokta atışları olmuş.Canim sen bilgi verdin mi baktirirken
Benimkini burcunu bildi ya çok ilginç.bilgi derken dönüş var mı haber var mı dedim bide burç bilgisi verdim ama burçtan da yürümüş olsada çok net nokta atışları olmuş.
şaşırdım...
Kesinlikle altına imzamı atarım....Bende birkaç haftadır bayağı merak saldım Melekler konusuna, öyle ki açılışı rahmetli Beki İkala Erikli'nin Melek kartları ile yaptım, şimdi yalan yok dilekten çok soru sordum, Evet kartı çıktı. Hadi dedim bu tesadüf olsun, bu sefer şu falanca Kart çıksın diye niyet ettim o da çıkınca tamam dedim var bu işte birşey, netten Meleklerle Yaşamak adlı Kitabını ve Doreen Virtue'nin aşk kartlarını sipariş ettim.
Kitabı bayağı okudum, sonunu getiremeden yarıda kestim, aklıma/mantığıma uymayan çok haddinden fazla şey var.
Zaten kartların da rast gele mi dersiniz yoksa tesadüf eseri mi dersiniz çıktığına kanaat getirdim.
Artık sadece motive amaçlı kullanıyorum Kartları yani tamamen pozitif olumlanmak için.
Bunun dışına da çıkmamak lazım zaten bence.
Hadi yaaaa çöktümüBenimkini burcunu bildi ya çok ilginç.
Ama uygulama çöktü şuan kızlar sakin olun
bende burçtan yürüdüğünü fark ettim...Sirac i da denedim kahvede o da fena degil .Artik beles baktirmiyim dahada baktirmayanlar denesin siteninde diger insanlarinda hakkini almiyim:)))Herkes yorumunu yazsin kizlar eftelya guzrl ama burctan yuruyor azicik :)))
Ben kahve attım ama sanki arada kart falan da açıyormuş gibi geldi. Kahveye göre çok ayrıntı bildi eğer öyle değilse de.bilgi derken dönüş var mı haber var mı dedim bide burç bilgisi verdim ama burçtan da yürümüş olsada çok net nokta atışları olmuş.
şaşırdım...
Doreen VİRTUE nun bütün kartlarını alıcam galiba en sonunda:))Kesinlikle altına imzamı atarım....
Bencede ben kahveme baktığını düşünmüyorum kart açmış belliBen kahve attım ama sanki arada kart falan da açıyormuş gibi geldi. Kahveye göre çok ayrıntı bildi eğer öyle değilse de.
evet arada kart açıyor bende fark ettim.Ama burçtan da yürüyor yani bu adam dönmeyecek diyen tek kişi...ben olumsuza açığım diyince..bakalım bekliyorum..Ben kahve attım ama sanki arada kart falan da açıyormuş gibi geldi. Kahveye göre çok ayrıntı bildi eğer öyle değilse de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?